http://daviscup.tennis-live-scores.com/ ... board.html" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. @Forster i @virtu izvinite što sam tipovo na MTF, zaboravio.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Nije ti to "glavni" simbol BiHEdol je napisao/la:Naravno da je problem, ljudi koji predstavljaju zemlju ne znaju ni kako izgleda njen glavni simbol.
Bože sačuvaj, nikad neću odgonetnuti - kako je moguće da ne znaju?
E pa vidis sine, meni je zastava, ma kakva ona bila, nacionalni simbol. I kao takva ona je za mene SVETINJA!thelightblue je napisao/la:Kada citam sta si napisao, mislim da nikad neće biti normalno u BiH. Jeli za tebe problem slika sa zastavom?!
Oj udaviću te, ubiše nas Čileanci ko mraz papriku, ti i ja smo imali dublove protiv njih, a nisi tipovaoUnofficialpage je napisao/la:P.S. @Forster i @virtu izvinite što sam tipovo na MTF, zaboravio.![]()
Sinoć ušao da tipujem i naumpade mi da nešto vidim pa ću onda tipovat i meni je to tek jutro naumpaloVirtu4l je napisao/la:Oj udaviću te, ubiše nas Čileanci ko mraz papriku, ti i ja smo imali dublove protiv njih, a nisi tipovaoUnofficialpage je napisao/la:P.S. @Forster i @virtu izvinite što sam tipovo na MTF, zaboravio.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.