Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

BigBigBang
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la BigBigBang » 10 jun 2016, 02:45

Neoborivi argumetni fanova Federera velikog carobnjaka tenisa to je ta gospoda cuvena.10 slamova je Federer zgrabio protiv u danasnjem smislu levata i an osnovu tih 10 slamova ce sada oni nekoga da ubjedjuju da je on najveci e necete razbojnici!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 10 jun 2016, 02:47

Zaboravio si napisati da smo lobotomci i federeroljubci

Ako Roger u ovim godinama samara svu Novakovu konkurenciju (to je i uradio prosle godine) kako onda Roger u najboljim danima ne bi osvojio isti broj trofeja i protiv ovakvih igraca? Treba li dodati da u ovakvoj konkurenciji ne bi imao Nadala koji ga je zaustavljao svake godine na RG.u

Ne udaraj glavom u zid kralju, idi pljuj po voajeru, tu si barem upravu. Laku noc.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 10 jun 2016, 02:56

Steta velika za Rafu!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 10 jun 2016, 10:05

vidjećemo oće li na olimpijadu. za wimbledon je bilo jasno da će otkazati čim je predao na RG

nego ima li uopšte neka lista ko je do sada sve potvrdio a ko otkazao olimpijadu. možda da neko otvori novu temu i napiše to u prvom postu. ja sam čuo samo od novaka i rogera da planiraju igrati, ostalo sve mutno ... naravno najvažnije je da damir igra, a ako ostalih pedesetak boljih otkaže favoriti smo za medalju :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 jun 2016, 11:52

MA koga to Federer samara? u zadnje evo nepune 4 godine ima citava 3 GS finala sva 3 izgubljena uz to je u nepune zadnje 4 godine osvojio 3 Mastersa i je li to tvoje samaranej Novakove konkurencije?

2013 0 Mastersa, 2014 2, 2015 1 i 2016 za sada 0...Nema sta stvarno samara konkurenciju...

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 10 jun 2016, 11:58

Nema kad da šamara konkurenciju, jer konkurencija šamara njega, Endi ga presluša svaki put kad se sretnu

VGS
Kontakt:

Re: RE: Re: Grand Slam

Post Postao/la VGS » 10 jun 2016, 12:13

BigBigBang je napisao/la:MA koga to Federer samara? u zadnje evo nepune 4 godine ima citava 3 GS finala sva 3 izgubljena uz to je u nepune zadnje 4 godine osvojio 3 Mastersa i je li to tvoje samaranej Novakove konkurencije?

2013 0 Mastersa, 2014 2, 2015 1 i 2016 za sada 0...Nema sta stvarno samara konkurenciju...
Ne mogu sad da trazim na mobitelu a citao sam podatak prosle sezone je izgubio samo 2-3 meca ne racunajuci susrete sa Novakom i jedini teniser koji je pobijedio Djokovica 3 puta u prosloj sezoni. Druga stvar je sto ga Djokovic zaustavi u finalima ili ranije, pricamo o Djokovicevoj konkurenciji.

Plus 5 zadnjih pobjeda protiv tog "vanzemaljca" Murraya i samo jedan poraz na GS protiv istog.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 10 jun 2016, 12:22

Kad se priča o Novakovoj konkurenciji, Roger je idalje u naponu snage, igra bolje nego ikada :lol: :lol: :lol:

a kada se priča o Federerovoj konkurenciji, onda Federer ništa nije napravio u zadnje nepune 4 godine :lol: :lol: :lol:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 10 jun 2016, 12:26

Klasika na ovom podforumu, ne znaju više ljudi ni šta pričaju. :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 jun 2016, 13:23

VGS je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:MA koga to Federer samara? u zadnje evo nepune 4 godine ima citava 3 GS finala sva 3 izgubljena uz to je u nepune zadnje 4 godine osvojio 3 Mastersa i je li to tvoje samaranej Novakove konkurencije?

Ne mogu sad da trazim na mobitelu a citao sam podatak prosle sezone je izgubio samo 2-3 meca ne racunajuci susrete sa Novakom i jedini teniser koji je pobijedio Djokovica 3 puta u prosloj sezoni. Druga stvar je sto ga Djokovic zaustavi u finalima ili ranije, pricamo o Djokovicevoj konkurenciji.

Plus 5 zadnjih pobjeda protiv tog "vanzemaljca" Murraya i samo jedan poraz na GS protiv istog.
Ja, prosle godine a kakav je bio preptrosle, ili one prije toga? Nije Djokovic od prosle godine broj 1 pa da samo geldas proslu? Protiv tog vanzemaljca Murraya je tek pod stare dane popravio medjusobni omjer pa dok je bio mladji i bolji Federer je imao negativan skor protiv tog lika koje posprdno nazivas vanzemaljac...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 jun 2016, 13:26

shminka je napisao/la:Kad se priča o Novakovoj konkurenciji, Roger je idalje u naponu snage, igra bolje nego ikada :lol: :lol: :lol:

a kada se priča o Federerovoj konkurenciji, onda Federer ništa nije napravio u zadnje nepune 4 godine :lol: :lol: :lol:
Nauci se izrazavati kakva Fedeerrova konkurencija u zadnje 4 godine? Ko spominje Federerovu konkurenciju u tom periodu o cemu pricas? Jedina Federerova konkurencija koja se spominje je ona protiv koje je uzeo 70% svojih GS titula. A kad je rijec o Novakovoj komkurenciji pa naravno da je i matori FEderer jaca konkurencija od Rodicka, Bagdatisa, Gonzaleza, Filipusisa i slicnih a da ne pricam o Murrayu. A ovi nabrojani su bili neke prepreke FEdereru do 10 GS titula koje je nabrao.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 10 jun 2016, 13:38

BigBigBang je napisao/la:
VGS je napisao/la:

Ja, prosle godine a kakav je bio preptrosle, ili one prije toga? Nije Djokovic od prosle godine broj 1 pa da samo geldas proslu? Protiv tog vanzemaljca Murraya je tek pod stare dane popravio medjusobni omjer pa dok je bio mladji i bolji Federer je imao negativan skor protiv tog lika koje posprdno nazivas vanzemaljac...
I pretprosle godine je bio isti kao prosle Finale 3 mastersa, finale Wimbledona, finale zavrsnog turnira u Londonu, osvojena 2 Mastersa. Nista mu Novakova konkurencija nije mogla, a taj isti Murray ima 1 (JEDNU) pobjedu na GS protiv Federera, u svakom bitnijem mecu ga je otpuhao isto kao sto ga i Djokovic samara. Smijesna je prica da u danasnjoj Novakovoj konkurenciji Federer ne bi uzeo isti ako ne i veci broj titula jer bi imao velike sanse na sljaci zbog rahmetlije Nadala. Tvoja ogorcenost prema Federeru te zasljepljuje.

E: u 2014 imao omjer 73 pobjede i 12 poraza a Djokovic 61 pobjedu i 8 poraza. Nema sta, nije pomeo ove velikane igre kojima bi Rodik i slicni cistili cipele.
Zadnja izmjena: VGS, dana/u 10 jun 2016, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 jun 2016, 13:44

hahaha Federer ovogodisnjeg Nadala ne bi uzeo na sljaci. Je li bas svaki ga bitniji mec otpuhao, ne bi rekao da mec za zlato na Olimpijskim igrama nije bitan mec a koliko se sjecam tu je Federer otpuhan..

Pa naravno da ne bi da je Federer godiste Djokovica ili Nadala ne bi imao vise od 5 GS titula to je jasno ko dan, dok je Nadal bio zdrav nista ne bi uzeo pored njega, a danas ne bi pored Djokovica. Jednostavno tenis Djokovica i Nadala je u svakom momentu kvalietteniji od FEdererovog,

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 jun 2016, 13:50

'Ta će Federer, nema on pojma, na sreću uzeo 17 GS titula. :mrgreen:

Nadalov tenis nije kvalitetniji od Federerovog, već postoji nešto što se zove match-up. Kao što Novaku ne odgovara match-up Stana iako Nole ima bolji tenis ali igra Stana mu ne odgovara. Naravno, govorimo o Stanu u zadnje 2-3 godine jer je tek tad postao ovo što je sad.

A i Nadal i Federer, međusobni dueli, su pružili nekoliko mečeva koji spadaju među najbolje svih vremena, zaista je smiješno govorit o kvaliteti ove dvojke-trojke.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 10 jun 2016, 13:51

Kralju ti osporavas tih prvih 10 GS titula a ne osporavas danasnje Novakove titule. Ja ti kazem jos jednom Federer u ovim godinama samara svu Novakovu konkurenciju i uzeo bi isti broj titula kao i u svojoj ako ne i vise. Ovaj Murray je sad poslastica za Federera i kao najveci rival bi prolazio isto kao sto prolazi protiv Djokovica a rahmetli Nadal je svoje zavrsio, covjek nije kako treba ucestvovao u zadnja 2 Roland Garrosa da ne pricam o ostalim GS-ima a ti mi pricas kako bi predstavljao problem Federeru. Dzaba se trudis, niciji uspjesi se ne mogu ponistiti tvojim plitkim razmisljanjem.

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 10 jun 2016, 13:54

Ne znam iz kojeg razloga su se Federerovi ljubitelji uspaničili, pa Nole je tek na 12 GS-a ili vi možda imate još veće mišljenje o Đokeru nego njegovi stvarni simpatizeri pa ga već vidite ispred Fedexa samo se na pogrešan način izražavate :mrgreen:
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 10 jun 2016, 13:57

Niko se nije uspanicio niti ima potrebe, Djokovic igra fenomenalno i ako ovako nastavi ne vidim ko ce ga sprijeciti da prestigne Federera. Treba biti realan, vjerovatno ce Djokovic oboriti mnoge njegove rekorde. Ne treba omalovazavati nicije uspjehe ako ti nije drag ili ako navijas za nekog drugog.

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 10 jun 2016, 13:59

Pa ne znam baš. Znaš kako kažu, ako si glup nisi ćorav.. Ono što vidim je da ste već ispunili preko 2-3 str. pune osporavanja Federerovih odnosno Đokovićevih titula.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 10 jun 2016, 14:01

LeSa je napisao/la:Pa ne znam baš. Znaš kako kažu, ako si glup nisi ćorav.. Ono što vidim je da ste već ispunili preko 2-3 str. pune osporavanja Federerovih odnosno Đokovićevih titula.
Ja nisam bas vidio da neko osporava Djokoviceve titule, osporava triple be Federerove i sve hocu da kazem jeste da je i jedan i drugi zasluzio sve sto je osvojio i da je glupo omalovazavati necije uspjehe.

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 10 jun 2016, 14:04

Zavisi na koji način čitaš postove.
Ja sam ipak izabrao taj put da uživam u igri ova tri majstora dok su još tu kao što sam nekada uživao gledajući Samprasa.
Hoće li Đoković prestići Federera je i stvar sreće a ne samo znanja. Može se čovjek primjer sutra, ne daj Bože teže povrijediti i eto belaja.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.