FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Neće Benko u Tuzlu niti u bilo koji klub u BiH, u to budite sigurni. On je igračina,a prije toga čovjek,ne papak.
Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
Papci su naši ako ga puste u neki klub sa ovih prostora, pogotov sada kada smo tanki kao rizla.BosnianKingdom je napisao/la:Neće Benko u Tuzlu niti u bilo koji klub u BiH, u to budite sigurni. On je igračina,a prije toga čovjek,ne papak.
U šta vi sve povjerujete, Bože sačuvaj.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja ne vjerujem sta citam. Sta vam je ba ljudi.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
OVAKO kallasi ostaje u Sarajevu milion posto lićno mi rekao on na poslu bio kod mene i zamislite i on se ošišao na čelavo kao Dulja 

Sarajevo ljubavi moja!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma sve ih treba na celavo, ko ovce,kad i jesu..sekac je napisao/la:OVAKO kallasi ostaje u Sarajevu milion posto lićno mi rekao on na poslu bio kod mene i zamislite i on se ošišao na čelavo kao Dulja
Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
Benko vjerovatno u Slobodi, a Duljevic ide u Zeljeznicar. Nama pripada odredjeno obestecenje i 7% od iduceg transfera.
Ide Benko kod Brace u Vrbanjusu za 15 cevapa
Nek Kramar ostaje to je najvaznije 

ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
sekac je napisao/la:OVAKO kallasi ostaje u Sarajevu milion posto lićno mi rekao on na poslu bio kod mene i zamislite i on se ošišao na čelavo kao Dulja

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jel moze neko pronac clanak sa planom radova na trening kampu???
Jer tereni su perverzija prava

Jer tereni su perverzija prava

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ljudi načuh danas mahalska
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ako nam ljudi uvale Secerovica to je visa prevara nego Kramar,momak koji je bio klupa u Slavenu presao u Rodu pa iz Rode u drugi I treci rang Holandske lige,pa iz nizerazrednih holanddskih klubova u Slobodu pa u amatersku Aistrijsku ligu I sve je to obisao sa svojih 24 godine,I nigdje nije mogao igrati,I dosao je u Radnik I odigrao je drugi dio polusezone,I odma ce u Sarajevo nije ni cudo sto smo tu gdje jesmo.
Samo Sarajevo
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Isto mislim jarane .Ali ne mora znaciti da ga hocemo ili da cemo ga dovesti,svi se nude nama i bolji igraci.Ipak smo najstabilniji i najveci klub,iako nismo izzborili Evropu opet bi svi kod nas ,to je tako.Ali mislim da ovaj nije kvalitet za nas ,pogotovo jer tu imamo Rustemovica,Dzemu,Mihojevica,na koje po onom sto sam cuo Hurtic racuna.kanarinac je napisao/la:Ako nam ljudi uvale Secerovica to je visa prevara nego Kramar,momak koji je bio klupa u Slavenu presao u Rodu pa iz Rode u drugi I treci rang Holandske lige,pa iz nizerazrednih holanddskih klubova u Slobodu pa u amatersku Aistrijsku ligu I sve je to obisao sa svojih 24 godine,I nigdje nije mogao igrati,I dosao je u Radnik I odigrao je drugi dio polusezone,I odma ce u Sarajevo nije ni cudo sto smo tu gdje jesmo.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
a svaštakanarinac je napisao/la:Ako nam ljudi uvale Secerovica to je visa prevara nego Kramar,momak koji je bio klupa u Slavenu presao u Rodu pa iz Rode u drugi I treci rang Holandske lige,pa iz nizerazrednih holanddskih klubova u Slobodu pa u amatersku Aistrijsku ligu I sve je to obisao sa svojih 24 godine,I nigdje nije mogao igrati,I dosao je u Radnik I odigrao je drugi dio polusezone,I odma ce u Sarajevo nije ni cudo sto smo tu gdje jesmo.
[youtube][/youtube]
koji zadnji vezni još dijeli ovakve lopte u PLBiH???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Evolution87
- Kontakt:
Samo da vam prenesem svima pozdrave od Mate Jajala i kaze da bi se nekad volio vratiti 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Alejkumu selam, bujrum bratu.Evolution87 je napisao/la:Samo da vam prenesem svima pozdrave od Mate Jajala i kaze da bi se nekad volio vratiti
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Neko napisa danas da nas je odbio,evo izjave:
Pojavila se informacija da je Džidić imao ponude naša dva najveća kluba Željezničara i Sarajeva, ali iskusni fudbaler je zagonetno odgovorio na te navode.
– Kada se pojavila informacija da napuštam Čelik, odmah je počeo da mi zvoni telefon. Bilo je ponuda i iz BiH, ali i inostranstva. Ipak, ne bih bilo korektno da govorim o kojim klubovima iz naše zemlje se radi, jer to još ništa nije zvanično. Imao sam ponudu da se vratim u Kazahstan, u tim Shakhtera iz Karagandya, te iz Malezije, ali sam to odbio. Osigurao sam egzistenciju svojoj porodici, dugo sam igrao u inostranstvu i vratio sam se jer želim biti blizu njih. Ne želim ići negdje daleko. Još nisam donio odluku gdje nastavljam karijeru, prelazni rok još nije ni počeo tako da ću dobro razmisliti prije nego donesem konačnu odluku – ističe Džidić.
Pojavila se informacija da je Džidić imao ponude naša dva najveća kluba Željezničara i Sarajeva, ali iskusni fudbaler je zagonetno odgovorio na te navode.
– Kada se pojavila informacija da napuštam Čelik, odmah je počeo da mi zvoni telefon. Bilo je ponuda i iz BiH, ali i inostranstva. Ipak, ne bih bilo korektno da govorim o kojim klubovima iz naše zemlje se radi, jer to još ništa nije zvanično. Imao sam ponudu da se vratim u Kazahstan, u tim Shakhtera iz Karagandya, te iz Malezije, ali sam to odbio. Osigurao sam egzistenciju svojoj porodici, dugo sam igrao u inostranstvu i vratio sam se jer želim biti blizu njih. Ne želim ići negdje daleko. Još nisam donio odluku gdje nastavljam karijeru, prelazni rok još nije ni počeo tako da ću dobro razmisliti prije nego donesem konačnu odluku – ističe Džidić.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
fino bi bilo ovog Secerovica zavrsit, eto kazu Hodzica zavrsili, da je kako dzidica il memisevica i kakih jos 10tak dobrih igraca i eto nas u igri za titulu
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Hajdeee i 17 gostiju.