FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako ovo sa olimpicom ne odgovara nama isto tako ne odgovara ni ostalim, sve je znaci na istom. Kako ce samo biti zanimljivo ovih 6 kola 

Vidite da niko nikog ne moze pobjediti
Pustite to takmicenje u kojem smo davno ispali. Ako ispadne i siroki, onda je pritisak u ligi na njima i Zrinji, jer do promjene trenera su drzali vrh tabele ispred ostalih. U tom pritisku mozemo profitirati ili mi ili kone, ko se bolje snadje
SUBOTA SVI U DOLINUUUU !!!!

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ma nekaa ispadnu svi, mi gledamo sebe !!! Svi na Grbavicu u subotuuuuu !
Željezničar živimo !
- Ljiljani87
- Kontakt:
Bice 2 milje gradske raje. Ostali moraju u svoje njive.Ljiljani87 je napisao/la:neće u subotu ni dvije milje biti

državni praznici, kad je grad naljepši.
Bice jedno 3,5 - 4 milje najviseLjiljani87 je napisao/la:neće u subotu ni dvije milje biti

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Mozda bi Klub trebo okrenut janje i uz svaku kupljenu kartu dobijes 100gr janjetine i piće po izboru
10000 bi nas bilo..

Tacnije stotinjak janjadi, ne jedno.. Pa jel nam sponzor zdrava voda il nije yebem ga..
onda bi pitali šta je s krompirom...
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma dobro los je termin za prosjecnog bosnju realno,ali svakako samo bolesnici ovo mogu da trpe 30 kola pa ce takvi opet doci.Borac je bas cvrsta ekipa i bice nam tesko jer nismo se najbolje pokazali kad smo mi morali kreirati nesto,na polukontre igramo sjajno.Sa pobjedom u subotu ja sam opusten do kraja,gostovanja su nam (pre)teska i bitno je kuci uzeti sve do kraja.ChWilla je napisao/la:onda bi pitali šta je s krompirom...
P.S.
vodimo

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ovdje se ne zna ko pije a ko plaća.
prvi maj je u petak. i prosječni bošnjo nema para za višednevne sadržaje, ranije će se ispaliti u četvrtak, malo negdje otići u petak i ostaju mu slobodni subota i nedjelja, i 5-8 KM taman da dođe gledati želju.
prvi maj je u petak. i prosječni bošnjo nema para za višednevne sadržaje, ranije će se ispaliti u četvrtak, malo negdje otići u petak i ostaju mu slobodni subota i nedjelja, i 5-8 KM taman da dođe gledati želju.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma prosjecni bosnjo je fenomen,ali fakat,pola drzave ode na more preko vikenda a nezaposlenost 50%.Fenomen.ChWilla je napisao/la:ovdje se ne zna ko pije a ko plaća.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ma prosjecni Bosnjo ne prati nasu ligu, mi sto pratimo mi smo nadprosjecni 

- champions1921
Biće Borac totalno istrošen i fizički i psihički.. Nebi trebali biti nešto plaho motivisani..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
Ma mi što pratimo PL smo budale, al' neka smo
Ionako će vjerovatno doći 99% istih koji dolaze iz kola u kolo, malo kome ko bi stvarno došao termin ne odgovara, zato na Grbavicu bez izgovora 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma ko hoće nek ulozi. Da hoće neko u stadion to bi mi bilo veće nego liga prvaka, a što se tiče ulaganja u ekipu to mi je vala nekako svejedno bitnije je stadion
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Njaveci problem protiv Borca ce bit papak Avdukic jer taj poludi kad brani protiv Zelje.Treba ga Memija malo po njusci hinjski da mu se zanebesa.Najodvratniji lik premijer lige.
Nemoj da Memija pravi probleme svega ti, protiv Borca ne smije dobiti karton.Alipasino je napisao/la:Njaveci problem protiv Borca ce bit papak Avdukic jer taj poludi kad brani protiv Zelje.Treba ga Memija malo po njusci hinjski da mu se zanebesa.Najodvratniji lik premijer lige.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, avalPacidoroP, BarbareZeljin, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, Laudrup, Lekqqq1921, MukiBek, Napapijri, Pablo11, seha77 i 187 gostiju.