FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pola bi reklo da je prodano, a pola da su svi igrači fulili profesiju.
Tesko ovo ide oko poten. inv. Niko izgleda nece na ovom principu da ulaze 

ne seri aldine.
Re: Odg: FK Željezničar
I kone su godinu lutale dok nisu "upecali" kineza,tako da ti je prica bez veze i ko je mislio da cemo za 7 dana naci ulagace i sponzora vara se.BijeliLuk je napisao/la:Tesko ovo ide oko poten. inv. Niko izgleda nece na ovom principu da ulaze
Naime,sljedeci nas protivnik igra vcrs bitnu utakmicu.Sigurno je da sa nama nece igrati u najjacem sastavu ali eto ja cu ih gledati i da ce im neki odmarati.Kasnije mogu i link postaviti.Takodje evo donesena je odluka da nece biti gostujucih navijaca u subotu,tako da smo opet sami u dolini i to nam je jos jedan plus(i manji su troskovi za organizaciju utakmice ako nema gostujucih).Sve u svemu trebala bi biti pobjeda za vikend ali opet dati 110%.

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Ma ne ide ništa sporo polako tek treba firme registrovati i pronaći inveatitora nije to napravi statut i eto nas isto koda su stajali u redu. Ja sam čuo da je bilo priče sa tri potencijalna investitora jednog svi znamo ovu dvojicu valjda niko ne zna
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Ma nije to stvar. Bili su razgovori sa inv. juce i ne ide. Finan. jos nisu dosle na red nego s pravne strane postoje neke stvari sto nece da ulaze. Nije bit prije koliko je statut napravljen vec bi morao imati nekoga da ulozi pare. Pa neces cekati godinu dana.
Ima li gdje prenos SB-Borac, da pogledam kako igra Borac. Nisam ih nikako gledao ove polusezone
Željezničar živimo !
Re: Odg: FK Željezničar
Imas na temi sirokog da ovdje ne stavljam link njihov..katakomba je napisao/la:Ima li gdje prenos SB-Borac, da pogledam kako igra Borac. Nisam ih nikako gledao ove polusezone

19TM87
Najgori moguci scenario... Oni jadovi iz mostara ispadose, a i borac ima aktivan rezultat...
Željezničar živimo !
- bistrikboy
- Kontakt:
Jesu nesposobni,ostade Zrinjski bez europekatakomba je napisao/la:Najgori moguci scenario... Oni jadovi iz mostara ispadose, a i borac ima aktivan rezultat...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
imam neki osjecaj da bi bojac mogao da osvoji kup
najgori moguci rasplet kupa za nas, il cemo biti prvi il nam nema evrope

najgori moguci rasplet kupa za nas, il cemo biti prvi il nam nema evrope

bas vala... ako ne mogu uzet ovog olimpica, koga mogu onda ?? Uglavnom, daBogda ostali bez europebistrikboy je napisao/la:Jesu nesposobni,ostade Zrinjski bez europekatakomba je napisao/la:Najgori moguci scenario... Oni jadovi iz mostara ispadose, a i borac ima aktivan rezultat...
Željezničar živimo !
Bice zanimljivo prvenstvo jos da siroki ispane
, pa onda ovih 6 kola ko ce koga vise naguzit
.
Bice nam lakse igrati sljedece kolo sa borcem ako produ u finale a svakako oni nemaju licencu.

Bice nam lakse igrati sljedece kolo sa borcem ako produ u finale a svakako oni nemaju licencu.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 29 apr 2015, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nek' prođe Široki i nek' osvoji, onda bi mogli ligu malo zanemariti i koncentrisati se na kup. 
Radi li vama ovaj link za prenos na njihovoj stranici? Meni nema linka uopšte.

Radi li vama ovaj link za prenos na njihovoj stranici? Meni nema linka uopšte.

DRUG NEBI TI PUNCA
Tacno tako mogo bi lahko biti utakmica za titulu ili za evropu i jednim i drugim .Elegant je napisao/la:Derbi ce biti zestok kao nikad do sada !
Šta bi bilo u slucaju da Široki ode u finale i tamo da ostvare pobjedu protiv Olimpica, jel onda i 4 iz lige ide u evropu ili ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
DAŽeljooooo je napisao/la:Šta bi bilo u slucaju da Široki ode u finale i tamo da ostvare pobjedu protiv Olimpica, jel onda i 4 iz lige ide u evropu ili ?
ne odgovara nam ovo nikako. moramo sad uzeti titulu.
Ja se vodim nekom logikom da je dobro sto je Olimpic prosao, sto direktno znaci da ce Zrinjski morati zapeti na Kosevu ako misli se boriti za titulu, a isto tako ici u evropu. Ako bi otkinuli bod na Kosevu, s derbijem zavrsenim X. Mi smo prvaci. Forza Ljoze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.