U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Čitam da Mustafića hoće Monaco i Benfica? 

Dan prije utakmice, kao dvije povrede. Wtf. A na okupu su vec kolko, sedam dana, i vise? Ocekujem da Todorovic igra lijevog beka. Znao je ponekad igrati tu u Slobodi. Kako god, Svicarci su veliki favoriti i nadam se barem tvrdoj utakmici i da mozemo izvuci bod ako nista.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ma ja, Civic napravio transfer i sad povrijeden.
Ko ce igrati umjesto njega na lijevoj strani.![]()
Sad im je let u 7:35 za Svicarsku.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Svicarci su teski favoriti, a jeste nam teska grupa doduse...
Švicarci su kvalitetniji to je sigurno, mada ima i u nas potencijala i možda nikad više igrača koji već igraju ozbiljan seniorski fudbal (pa Premijer liga, Premijer liga, i to je seniorski fudbal
). Ako odigramo na nivou, vjerujem da se možemo vratiti neporaženi u BiH, mada je kod nas sve relativno što se tiče ovih mladih selekcija, nikad ne znaš kako će se oni ponašati na terenu taj dan.
Najveće nade polažem u Marinovića, on je vjerovatno možda i najveći joker naše U21 reprezentacije.

Najveće nade polažem u Marinovića, on je vjerovatno možda i najveći joker naše U21 reprezentacije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovaj Demirovic kaze da su Svicarci medju top 5 ekipa u Evropi 

I ja najveće nade polažem u Marinovića, uz malo srece mogli bi se vratiti neporaženi.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Evo stream za sutra http://www.sfvplay.ch/desktopdefault.as ... _view-163/
Svaka domace utakmica ima na stranici savaza uzivo.
Svaka domace utakmica ima na stranici savaza uzivo.
Kakav je ovaj Vinko Marinovic, more li od njega biti kakve nafake da preuzme A selekciju , za godinu dvije?
Tesko...Samo na ovom sada EP sto treba da pocne, Nijemci, Italijani, Španci, Srbi, Portugalci...imaju po par odlicnih igraca 96-97 generacije, koji imaju pravo nastupa i u sledecim kvalifikacijama. + Francuzi, Holandjani, pa Englezi koji su postali U20 svjetski prvaci...Vucevich je napisao/la:Ovaj Demirovic kaze da su Svicarci medju top 5 ekipa u Evropi
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
stoo da neDrFilgud je napisao/la:Kakav je ovaj Vinko Marinovic, more li od njega biti kakve nafake da preuzme A selekciju , za godinu dvije?

kao Bilic, nakon Hajduka, U-21 repku, pa ona A repka i vidi ga sad

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
marconato je napisao/la:Tesko...Samo na ovom sada EP sto treba da pocne, Nijemci, Italijani, Španci, Srbi, Portugalci...imaju po par odlicnih igraca 96-97 generacije, koji imaju pravo nastupa i u sledecim kvalifikacijama. + Francuzi, Holandjani, pa Englezi koji su postali U20 svjetski prvaci...Vucevich je napisao/la:Ovaj Demirovic kaze da su Svicarci medju top 5 ekipa u Evropi

- f0rest1946
- Kontakt:
Pa iznad lik postavio link jbt..sonpenn je napisao/la:Ima li gdje prenos tekme danas ? Ili makar link neki ?

http://www.sfvplay.ch/desktopdefault.as ... _view-163/
A vidi fkt haha nisam ni vidio,u svakom slucaju hvalaf0rest1946 je napisao/la:Pa iznad lik postavio link jbt..sonpenn je napisao/la:Ima li gdje prenos tekme danas ? Ili makar link neki ?![]()
http://www.sfvplay.ch/desktopdefault.as ... _view-163/

Sarajevo ljubavi moja.
Karacic
Memija, Mihojevic, Radeljic, Todorovic
Hadziahmetovic, Redzic
Menalo, Gojak, Andjusic
Kuzmanovic
Moja "zelja" za veceras. Menalo je zavrsio sezonu u strasnoj formi, Andjusic pokazao takodjer da se i dalje moze na njega racunati, Kuzmanovica sa krila na spic staviti pa vidjeti tokom meca sta i koliko moze sa svicarcima u odbrani, ma da nebi me cudilo ni da Demirovic pocne mec. Redzic i Hadzija na DMF, odbrana kao i protiv Lihtenstajna, samo sto ovaj put nemamo lijevog beka pa ce tu sigurno Darko igrati, ako Marinovic ne proba nesto novo, u sta sumnjam. Na golu Goran standardno.

Hadziahmetovic, Redzic
Menalo, Gojak, Andjusic
Kuzmanovic
Moja "zelja" za veceras. Menalo je zavrsio sezonu u strasnoj formi, Andjusic pokazao takodjer da se i dalje moze na njega racunati, Kuzmanovica sa krila na spic staviti pa vidjeti tokom meca sta i koliko moze sa svicarcima u odbrani, ma da nebi me cudilo ni da Demirovic pocne mec. Redzic i Hadzija na DMF, odbrana kao i protiv Lihtenstajna, samo sto ovaj put nemamo lijevog beka pa ce tu sigurno Darko igrati, ako Marinovic ne proba nesto novo, u sta sumnjam. Na golu Goran standardno.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Da se mene pita, i ja bih ovako poceo. Steta zbog povrede Civica, jer je on vjerovatno jedan od najboljih u ovoj selekciji i s njim bi po lijevoj strani bili dosta opasniji. Isto tako, Kuzmanovica bih prije klasicnog napadaca, jer mi tamo ne idemo da ih svim silama napadnemo. Demirovicu mozda dati sansu nekad u 70. minuti. Medjutim, iskreno ne ocekujem Menala u prvih 11, bez obzira sto je odigrao odlicno zavrsni dio prvenstva.sajo10 je napisao/la:Karacic
Hadziahmetovic, Redzic
Menalo, Gojak, Andjusic
Kuzmanovic
![]()
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ja bih na ovaj sajin sastav samo Miću na lijevo krilo, Demirović naprijed, Anđušić na klupu...
U koliko je utakmica?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
19:00High je napisao/la:U koliko je utakmica?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ima li prenosa na nekoj tv
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot], PeppermintSA i 45 gostiju.