NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Celik nam dolazi bez 4 igraca.... Ocigledno da je imalo efekta sto je nurdo sjedio sa JaGODICEM
Dogovorili se ljudi 1 za 1.Samo,prejak mi Čelik i sa JUNIORIMA.Tkanton je napisao/la:Celik nam dolazi bez 4 igraca.... Ocigledno da je imalo efekta sto je nurdo sjedio sa JaGODICEM
bez kajkuta mesanovica lakicevica ,dobro je bitno je upisati pobjedu.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
NKZvijezdacom.. stoji to sve sto si rekao , ali da nije Nurde trenutno , bil mi imali ovakva stadion ??Zuk3E je napisao/la:Ni ti, a ni ja nećemo isplatiti plate igračima. Opet će njih dvojica ili još nekoliko sponzora dati pare njima za platu. Sigurno im se neće ostati dužno.NKZvijezdacom je napisao/la:Gdje je Nurdo bio kad je se ulazilo šta pričaš Nurdo je prije 2-3 godine došao u klub, a kad smo ulazili Fadil - Muhamed Jakeškić su uveli Zvijezdu u Premijer Ligu to nemojte nikad zaboravit... A neka igramo i 2. ligu opet cemo dolazit na utakmice, barem nece praviti majmune od nas, zabranjivati nam itd... I za pare pa nije niko lud ti prvi nebih davao pare u nešto ako nemas koristi, niko ne spominje restoran, ja znam kad se javno dobro daje nekome pod kiriju da se odrzi licitacija, pa ulazi ko daje više??? a kod nas hajde on je rodjak ovog onog daj mu bez ičega. Tako isto i za teretanu.SamSvojMajstor je napisao/la:Kako god bilo , da nije bilo Nurde i Fadila , Zvijezda bi se takmicila u 2. FBiH mzd i u 1. FBiH al mozda... ljudi su davali SVOJE pare.. dal su posteno zaradene ili je nesto drugo u pitanju oni su davali i mi im moramo bit zahvaln sto Zvijezdu gledamo u Premier ligi.. rezultati su losi , al polahko.. puste igrace malo , trenere , puste ljude jbg. , doci ce sve na svoje.. sto se tice Mustafe , Mustafa jeste tu.. ali samo kao trener golmana Zvijezde
A i sto se tice tog , sto Nurdo ide s reprezentacijom.. neka ide , prosao je u Savez i sta ce.. neka ide covjek , borio se za Zvijezdu , uradio mnogo toga.. oko ulaska Zvijezde , gradnje samog stadiona , tako da.. puste covjeka
Dosta je i njihovih para i njih, kad toliko imaju para što ne isplate igračima plate niko ne priča o tome kako duguju plate igračima, svi pričate kako oni finaciraju klub itd. Pola vas nema veze s vezom šta se dešaje u klubu. A ko dira igrače, trener pa do sada su imali 100 šansi da se iskupe uvjek naprave belaj. Nedo bog da nas ima više koji smo ovako ludi za Zvijezdom oni bih krizli travu kad dodje 1000 ljudi na tribinu da navija...
Doro se **** glumi Murinja sada, a kad su mu rekli da nemoze više da igra dolazio je plakao navijačima da utiču dole na klub, na upravu da se vrati Doro u ekipu, a sad je taj isti Doro zaboravio to navijačima i okrenuo im ledja. Nurdin, Asim, Mustafa i Doro Peštalićsu otjerali onog Durguta, Savića, Jakovljevića, Djelmića, Mašića i druge igrače koji su igrali za raju...
A to za igrače, ti vrlo dobro znaš jer si igrao fudbal, da se ne igra za raju nego za tim. Znaš onu pjesmu "Babo Atif" od Zabranjenog pušenja gdje se kaže: "ko igra za raju i zanemaruje taktiku, završit će karijeru u nižerazrednom Vratniku". I što reče ovaj post iznad, svi ste bili protiv njih (pa i ja u određenim momentima), a sada kao žalimo za njima.... Da su bili dobri ne bi bili na transfer listi..... Ovo je posao, dok si dobar - dobar si, kada nisi (iz bilo kojih razloga) - doviđenja - vidimo se u nekim drugim okolnostima. Nema tu senzibilnosti, sve je ovo biznis.....
Rezultati to ne pokazuju , al imamo i solidna igracka imena , samo fali trener koji ce sve to poslozit, al doci ce i to sigurno

..doci ce i vrijeme trenerske promijene,ako poslije celika sam ne podnese ostavku biti ce zamijenjen htio to ili ne, a malo je poglup ovaj nas DORO,cemu se nada kada dodje novi trener ,nakon svega nece ga htijeti ni blizu kadeta a kamoli mozda kao pomocnika jer kvazi pozna dobro ekipu,a da je rekao halo ljudi ovom ja nisam dorastao i nezelim se vise blamirati dovedite pravog trenera ja bih mu mogao pomagati,on se ufurao neda sa sobom pricati,,ja karaktera slabog ..
otkud ti znas da je to sto ti pricas istina.sta si navalio na doru.doro je nas ponos kao igrac uvijek ostavljao srce na terenu.nakon sto je trener ponudio ostavku logicno je da ce preuzeti prvi tim jedino da je bio kukavica i da se bojao ,ne bi ga gledali na klupi.doro je perfektno odradio protiv sirokog a u trebinju smo bili blizu osvajanja jednog boda. ako cemo realno ekipa je u te dvije utakmice pokazala puno vise nego u prva cetiri kola.tuzlajug je napisao/la:..doci ce i vrijeme trenerske promijene,ako poslije celika sam ne podnese ostavku biti ce zamijenjen htio to ili ne, a malo je poglup ovaj nas DORO,cemu se nada kada dodje novi trener ,nakon svega nece ga htijeti ni blizu kadeta a kamoli mozda kao pomocnika jer kvazi pozna dobro ekipu,a da je rekao halo ljudi ovom ja nisam dorastao i nezelim se vise blamirati dovedite pravog trenera ja bih mu mogao pomagati,on se ufurao neda sa sobom pricati,,ja karaktera slabog ..
pustimo doru neka radi nase ambicije su oko 10 mjesta i vjerujmo malo u nas tim .idemo podrzati zvijezdu u subotu jer sa pobjedom bjezimo iz opasne zone,ekipa se kolko toliko uigrala fizicki smo bolji nego na popcetku sezone malo je spao pritisak i nase je samo da gledamo i navijamo
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Koliko li ce srijeda Doro prezivjeti?
Stvarno što ste navalili na čovjeka de popustite malo poslje Širokog smo ga u zvijezde zakivali a sad...Ovog Čelika bez Kajkuta, Mešanovića možemo dobit barem ja tako mislim i očekujem pobjedu.
Cuj Doro se blamira, vodio dvije utakmice jednu pobijedio i jednu izgubio i tebi to blamaza.... Sto je najbitnije od svega uvidili su da igraci nemaju kondiciju i ove dvije sedmice je radjeno na tome, protiv celika cemo vidjet koliko je uradjeno....... I prosle godine je bila utakmica sa radnikom na TV-u i igra je bila ista ko sad protiv Leotara samo su tad imali vise snage i uspjeli sacuvat bod.... ako je protiv Sirokog bilo nastimano da mi pobijedimo zasto nebi bilo nastimano da nas Leotar pobijedi, prosle godine smo im uzeli bod, opet je logicnije ovo drugo nego prvo al eto treba sve sto je dobro popljuvat...... a od pocetka sezone jedino sto je dobro je pobjeda protiv sirokog koja daje nadu da mogu nesto odigrat i to sad nevalja treba i to ukinut...... ja cu opet rec da ova Premier liga nije za Gradacac nismo mi jos sazreli za to, ponasamo se prema Klubu ko da je doso iz nekog drugog Grada i mi ga finasiramo, izgube par utakmica i mi bi mijenjali sve od igraca, preko trenera do uprave a cudimo se sto na kraju sezone se mijenjaju igracituzlajug je napisao/la:..doci ce i vrijeme trenerske promijene,ako poslije celika sam ne podnese ostavku biti ce zamijenjen htio to ili ne, a malo je poglup ovaj nas DORO,cemu se nada kada dodje novi trener ,nakon svega nece ga htijeti ni blizu kadeta a kamoli mozda kao pomocnika jer kvazi pozna dobro ekipu,a da je rekao halo ljudi ovom ja nisam dorastao i nezelim se vise blamirati dovedite pravog trenera ja bih mu mogao pomagati,on se ufurao neda sa sobom pricati,,ja karaktera slabog ..
astra1922 je napisao/la:otkud ti znas da je to sto ti pricas istina.sta si navalio na doru.doro je nas ponos kao igrac uvijek ostavljao srce na terenu.nakon sto je trener ponudio ostavku logicno je da ce preuzeti prvi tim jedino da je bio kukavica i da se bojao ,ne bi ga gledali na klupi.doro je perfektno odradio protiv sirokog a u trebinju smo bili blizu osvajanja jednog boda. ako cemo realno ekipa je u te dvije utakmice pokazala puno vise nego u prva cetiri kola.tuzlajug je napisao/la:..doci ce i vrijeme trenerske promijene,ako poslije celika sam ne podnese ostavku biti ce zamijenjen htio to ili ne, a malo je poglup ovaj nas DORO,cemu se nada kada dodje novi trener ,nakon svega nece ga htijeti ni blizu kadeta a kamoli mozda kao pomocnika jer kvazi pozna dobro ekipu,a da je rekao halo ljudi ovom ja nisam dorastao i nezelim se vise blamirati dovedite pravog trenera ja bih mu mogao pomagati,on se ufurao neda sa sobom pricati,,ja karaktera slabog ..
pustimo doru neka radi nase ambicije su oko 10 mjesta i vjerujmo malo u nas tim .idemo podrzati zvijezdu u subotu jer sa pobjedom bjezimo iz opasne zone,ekipa se kolko toliko uigrala fizicki smo bolji nego na popcetku sezone malo je spao pritisak i nase je samo da gledamo i navijamo
U pravu si Astra. Ti Tuzlajug uopšte ne poznaješ Doru čim tako pričaš. Da si makar sekundu sa njim bio u kontaktu ne bi takvo mišljenje imao o njemu. I očito je ili da ne pratiš utakmice, a pogotovo treninge ili druženje sa igračima van treninga (mada vjerujem da je sve ovo navedeno u jednoj cjelini - jednom riječju nemaš ti pojma o Dori i o njegovim ambicijama). Nikada čovjek nije rekao da bi vodio prvu tim, ali je pokazao karakter pa nije odstupio od interesa Kluba i nije mu okrenuo leđa kao neki što su to do sada uradili.....
Doro je mogao i bio je naš ponos kao igrač i danas tvrdim da je bolji od nekih koji trenutno igraju. Ali kao trener Doro je nula i to što prije shvatite biće bolje. A što se tiče njegovih ljudskih kvaliteta ni tu nije najbolji primjer, ovo mogu reći jer ga lično poznajem. On bi rođenog oca dao samo da njemu bude dobro. Raspitajte se malo zašto je Durgut otišao on je najbolji primjer Dorinih ljudskih kvaliteta.Zuk3E je napisao/la:astra1922 je napisao/la:otkud ti znas da je to sto ti pricas istina.sta si navalio na doru.doro je nas ponos kao igrac uvijek ostavljao srce na terenu.nakon sto je trener ponudio ostavku logicno je da ce preuzeti prvi tim jedino da je bio kukavica i da se bojao ,ne bi ga gledali na klupi.doro je perfektno odradio protiv sirokog a u trebinju smo bili blizu osvajanja jednog boda. ako cemo realno ekipa je u te dvije utakmice pokazala puno vise nego u prva cetiri kola.tuzlajug je napisao/la:..doci ce i vrijeme trenerske promijene,ako poslije celika sam ne podnese ostavku biti ce zamijenjen htio to ili ne, a malo je poglup ovaj nas DORO,cemu se nada kada dodje novi trener ,nakon svega nece ga htijeti ni blizu kadeta a kamoli mozda kao pomocnika jer kvazi pozna dobro ekipu,a da je rekao halo ljudi ovom ja nisam dorastao i nezelim se vise blamirati dovedite pravog trenera ja bih mu mogao pomagati,on se ufurao neda sa sobom pricati,,ja karaktera slabog ..
U pravu si Astra. Ti Tuzlajug uopšte ne poznaješ Doru čim tako pričaš. Da si makar sekundu sa njim bio u kontaktu ne bi takvo mišljenje imao o njemu. I očito je ili da ne pratiš utakmice, a pogotovo treninge ili druženje sa igračima van treninga (mada vjerujem da je sve ovo navedeno u jednoj cjelini - jednom riječju nemaš ti pojma o Dori i o njegovim ambicijama). Nikada čovjek nije rekao da bi vodio prvu tim, ali je pokazao karakter pa nije odstupio od interesa Kluba i nije mu okrenuo leđa kao neki što su to do sada uradili.....
pa combe dori je 32 godine kako mislis da je kao trener 0 ,covjek je tek poceo i poslije par utakmica cemo vidjeti .po meni zasad dobro radi jos ako pobijedimo celika trebamo ga svi podrzati i biti ponosni sto imamo treenera iz naseg grada.doro se u zadnjih 10 sezona svega nagledao od druge lige sjever preko prve do premijer lige i ako iko poznaje bh fudbal onda je to on.nama dodu treneri koji neznaju nabrojati koji klubovi igraju u premijer ligi a kamoli da znaju neke igrace.mi smo svi malo zeznuti ali eto poslije svega klub ostaje i sve nas zanimaju rezultati zato sutra svi na banju
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
Stiže podrška iz Srebrenika, idemo po pobjedu 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
sutra je finale kupa uefa na banji
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Do prve utakmice dok nas neko ne razvalirasta1922 je napisao/la:Koliko li ce srijeda Doro prezivjeti?

koji kompleksi ,sta ima veze na njegovoj plati klub stedi dosta para.trebali smo dovesti ibrakovica i dati mu 5 milja platu.nema goreg naroda nego u gradaccu sve promaseni fudbaleri i sporski radnici kude klub i ljude oko njega,kritikujem i ja ali ovo je dno dnaZmajjj je napisao/la:Do prve utakmice dok nas neko ne razvalirasta1922 je napisao/la:Koliko li ce srijeda Doro prezivjeti?![]()
imo sreću pa je reprezentativna pauza pa nema utakmica al koliko će dugo Muris preživjet pa čovek prije podne mete halu u Cimosu i špenu skuplja a popodne sportski direktor
![]()
zar je moguće da čojk čistač bude direktor premijerligaša
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dobri moj zmaju,Zmajjj je napisao/la:Do prve utakmice dok nas neko ne razvalirasta1922 je napisao/la:Koliko li ce srijeda Doro prezivjeti?![]()
imo sreću pa je reprezentativna pauza pa nema utakmica al koliko će dugo Muris preživjet pa čovek prije podne mete halu u Cimosu i špenu skuplja a popodne sportski direktor
![]()
cini mi se,a usto sam uvjeren,da nemas toliko godina da se sjecas Mureta zv. Kralj.
Muris je prosao ono sto ti nikad na TV-u neces vidjeti,i vjeruj mi da fudbal i one stvari oko fudbala ima u malom prstu.
I molim te nemoj nikoga da vrijedjas zbog njegovog zanimanja.
Covjek radi zbog sebe i svoje porodice,a to sto nije expert za kvantnu fiziku,**** ga,nismo svi isti.
Vjeruj mi da ima vise znanja i od Ivice,Mustafe i Kurte i Murte...,kako prepoznati dobrog igraca.
Zato,opusti se,nemoj nikog da vrijedjas zbog njegovog zanimanja,odijelo ne cini covjeka.
Da li je vise smijesno ili zalosno ostaje da vidimo sutra.Forumasi Čelika po aktivnostima na forumu su uvijek bili u vrhu.Sada ljudi kao da i ne postoje.Valjda su im jasne neke stvari za sutrasnju utakmicu obzirom da Jagodić ne dolazi sa najboljim igračima 

Postujem tog Murisa jer je zivot protracio u Zvijezdi dok nije imala ni za peskira, kopacki i sabirala se lova za prevoz na gostujuce tekme! Bio je vijeran klubu dok je bio buranija i radilo se Badava i od srca ,pa kavi takvi smo opstajali i odrzavali ovaj klub zivim!Zmajjj je napisao/la:Do prve utakmice dok nas neko ne razvalirasta1922 je napisao/la:Koliko li ce srijeda Doro prezivjeti?![]()
![]()
tako je kvota,mnogi popljuju kada dode neko sa strane,a sada kada su nasi ljudi u klubu vec ih razapinju nakon 10 dana.
pustimo nase ljude neka rade bore se za nasu djecu dobijamo sve vise kvalitetne djece ,omladinski pogon ide uzlaznom putanjom.bitno je stabilizovati klub i poceti pobjedivati kod kuce.prva prilika je vec danas idemo na banju u sto vecem broju.
nemojmo odma kupili utakmicu ovo ono.vidim vec prica ide celik nam prodo ne vodi 3 igraca .pa i kod nas dosad nisu igrali dva tri najbolja igraca.
jasno je vidljivo ko najvise kritikuje I osporava nase ljude na celu kluba.napisite ime i prezime i recite da je doro i muris nula.naravno da nesmijete kada ih plescete u klubu
FORZA ZVIJEZDO LJUBAVI MOJA
pustimo nase ljude neka rade bore se za nasu djecu dobijamo sve vise kvalitetne djece ,omladinski pogon ide uzlaznom putanjom.bitno je stabilizovati klub i poceti pobjedivati kod kuce.prva prilika je vec danas idemo na banju u sto vecem broju.
nemojmo odma kupili utakmicu ovo ono.vidim vec prica ide celik nam prodo ne vodi 3 igraca .pa i kod nas dosad nisu igrali dva tri najbolja igraca.
jasno je vidljivo ko najvise kritikuje I osporava nase ljude na celu kluba.napisite ime i prezime i recite da je doro i muris nula.naravno da nesmijete kada ih plescete u klubu
FORZA ZVIJEZDO LJUBAVI MOJA
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.