Losa igra Borca ce od danas biti sve izrazenija i izrazenija..
Moderator/ica: vlakanje
e moj jadnice ne izivljeni necete sejos dugo smijatiBaja_Zvjerka je napisao/la:Super, super.. Bice i novih kazni za Krunica npr..![]()
sto se nece dugo smijati..jel to nesto priprematezeljko78 je napisao/la:e moj jadnice ne izivljeni necete sejos dugo smijatiBaja_Zvjerka je napisao/la:Super, super.. Bice i novih kazni za Krunica npr..![]()
"komunikacija" sa publikom..Avalanche je napisao/la:A sta to Krunic uradi pa dobi crveni karton?
Ako ne i 10 utakmica.mma_hz je napisao/la: sto se nece dugo smijati..jel to nesto pripremate![]()
![]()
sto se tice Krunica ...kad je suljic dobio 2 utakmice kazne ,a ni zuti nije dobio na toj utakmici..Krunic najmanje 4 tekme..![]()
da ih je pohvalio cisto sumjnam da bi dobio crveni kartonbraoolyo je napisao/la:Ako ne i 10 utakmica.mma_hz je napisao/la: sto se nece dugo smijati..jel to nesto pripremate![]()
![]()
sto se tice Krunica ...kad je suljic dobio 2 utakmice kazne ,a ni zuti nije dobio na toj utakmici..Krunic najmanje 4 tekme..![]()
Nema veze sto ne znamo sta znaci to "komunikacija sa publikom", to je manje bitno.
Ne znam sta je Suljic uradio u Trebinju niti me zanima previse.mma_hz je napisao/la: da ih je pohvalio cisto sumjnam da bi dobio crveni karton![]()
![]()
daj Bgt nigdje dokaza da je suljic uradio bilo sta u trebinju, pa je dobio 2 utakmice kazne bez da je dobio crveni...
o cemu ti pricas Bgt...samo se pravdate nesto a konst serete..
s obzirom da se "komunikacija" sa publikom zestoko kaznjava i kada igrac ne dobije crveni ,onda ocekujemo neku vecu kaznu...pgt jer Krunic nije izvukao pouku iz kazne Suljicu..Baja_Zvjerka je napisao/la:Direktni crveni je i automatska suspenzija, samo vidjet' cemo koliko... Ne znam sto laprdate bezveze...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.