FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
veći dušmani od četnika, ustaša i pitara zajedno.
u prosjeku, da se ne nađe niko lično uvrijeđen.
Ma oni su picke najvece...**** im sve. Sta ce isfrustriran ****
Tu su negdje sa ovim smrdljivcima iz cernobila.ChWilla je napisao/la:veći dušmani od četnika, ustaša i pitara zajedno.
Kapa dole svakom manijaku koji je bilo šta bacio na one seljake tamo ! Fuj sve im **** !ellaxaz je napisao/la:Juniori Želje napadnuti od navijača Slobode, utakmica prekinuta u sudijskoj nadoknadi
http://****.com/foto-juniori-zelje-napadnuti-od-navijaca-slobode-utakmica-prekinuta-u-sudijskoj-nadoknadi/" onclick="window.open(this.href);return false;
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Pa to su ti mangupi sto najave dolazak u sarajevo i onda ni na tv-u ne gledaju utakmicu.. PRVI DOLAZAK U SARAJEVO CE VAM BITI OSVETA, PAMTIM I UDARANJE U STANICI,PAMTIM SUZAVAC U BUSU,S OVIM STE OPRAVDALI NAZIV GRUPE
Edit : malo sam pretjerao u prvoj verziji
Edit : malo sam pretjerao u prvoj verziji

Zadnja izmjena: Minjore, dana/u 26 apr 2015, 22:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
ajd' to zadnje malo koriguj...
net hooligans .. 

De procitaj jos jednom sta si napisaoMinjore je napisao/la:Pa to su ti mangupi sto najave dolazak u sarajevo i onda ni na tv-u ne gledaju utakmicu.. PRVI DOLAZAK U SARAJEVO CE VAM BITI OSVETA, PAMTIM I UDARANJE U STANICI,PAMTIM SUZAVAC U BUSU,S OVIM STE SMRT PRIZVALI CIGANIII

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Znam ja dobro sta sam napisao. Samo brukate ljude koji su pali u ratu da bi vi sad ovo radili.. Stidite se Kapije..
Haha cuj novinarska suplja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
E cuj novinarska suplja a Cutahija mi blizi rodjak sad mi potvrdili sve.. @bijeli luk ne mijesaj se jer ocigledno nisi bio u tuzli na gostovanju...
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
nebitan je razlog, bitno je da ste krenuli na djecu
stvarno tonete...
stvarno tonete...
Ja se samo sjetim klipa iz Travnika i znam kakve su to drvosjece,nista me ne cudi od njih.
Zeljeznicar! 1921 !
Ma sta se raspravljate sa ovim idiotom...pisaj im mater. Imaju oni gostovanje Sarajevu
to su picke obicne.

Kakve su ovo pick1ce pa to je cudo jedno hahaha
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
Nije da sad pokusavam branit bilo koga jer nisam upucen sta se stvarno desilo. Al zar nije neki dan prva verzija bila kako su navijaci Zeljeznicara napala djecu iz Sirokog? Mislim, cek da vidimo sta se stvarno desilo. Ipak je ispod nivoa dirat u djecu.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma to neko plati po 50 KM da se samo sranje napravi.neroazzuro je napisao/la:Nije da sad pokusavam branit bilo koga jer nisam upucen sta se stvarno desilo. Al zar nije neki dan prva verzija bila kako su navijaci Zeljeznicara napala djecu iz Sirokog? Mislim, cek da vidimo sta se stvarno desilo. Ipak je ispod nivoa dirat u djecu.
Vidis kakvo je stanje u gradu, jos malo pa ce za 20 KM biti spremni ubosti nozem nekoga...
To i ja kazem....ne branim nikog ali neki dan na grbavica djeca sirokog napadnuta.Nisu to pravi zeljovci,manijaci...to su neki idioti...kao i ovo...neroazzuro je napisao/la:Nije da sad pokusavam branit bilo koga jer nisam upucen sta se stvarno desilo. Al zar nije neki dan prva verzija bila kako su navijaci Zeljeznicara napala djecu iz Sirokog? Mislim, cek da vidimo sta se stvarno desilo. Ipak je ispod nivoa dirat u djecu.
Zar nije Bogdanović nedavno odradio suspenziju ?jovanmaksimovic je napisao/la:antolovic, varea, colic, zeljkovic, bogdanovic i hasanovic su pred suspenzijom...Schwarz je napisao/la: Dakle u nedjelju sto vise raja u Dolinu jer nas ovi momci trebaju kao nikad.Kokot i Beganovic se vracaju u ekipu.Zna li neko jel ima neki igrac da je suspendovan za Borac ili ko je u opasnosti od mogucih kartona?Osim Nede
puh.. bas moramo biti oprezni...
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ja ne znam cemu ovo vodi, treba da padne još mrtvih glava da bi navijaci u cijeloj državi došli pameti. Ne znam kako neko može napasti djecu, to mi nije jasno, ovo vrijedi i za one naše što su napali djecu Širokog, totalno se taj navijacki kodeks izgubio. Ispod svakog nivoa je napasti djecu, ma u kojem god oni klubu igrali ili iz kojeg god grada dolazili. Ti tzv. navijaci su najjaci kad su u coporu a 1 na 1 bi ih svako malo ozbiljniji razbio ne bi qrcu valjali. Ako vam je do dokazivanja organizujte se, ima livada po BiH dosta, dogovorite tucu, i tu se dokazite u fer tuci sa sakama samo, i nek jedan snima, pogledajte malo kako to rade Poljaci, Rusi itd..
p.s. naši iz uprave su odmah nakon što su naši huligani napali igrace Širokog izašli u javnost i ogradili se od tih huligana , a naš kapiten je cak i branio igrace Širokog dok danas u Tuzli igraci Slobode su isto ucestvovali u incidentu i udarali naše igrace, dno dna, još niko iz njihovog kluba nije izašao u javnost i ogradio se od tih tzv. navijaca.
p.s. naši iz uprave su odmah nakon što su naši huligani napali igrace Širokog izašli u javnost i ogradili se od tih huligana , a naš kapiten je cak i branio igrace Širokog dok danas u Tuzli igraci Slobode su isto ucestvovali u incidentu i udarali naše igrace, dno dna, još niko iz njihovog kluba nije izašao u javnost i ogradio se od tih tzv. navijaca.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.