FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

terabajt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terabajt » 26 apr 2015, 20:32

Schwarz je napisao/la:Kad se igra naredno kolo?Jel u subotu?
3.5. u 17 sati, tako pise na oficijelnoj.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 26 apr 2015, 20:39

terabajt je napisao/la:
Dakle u nedjelju sto vise raja u Dolinu jer nas ovi momci trebaju kao nikad.Kokot i Beganovic se vracaju u ekipu.Zna li neko jel ima neki igrac da je suspendovan za Borac ili ko je u opasnosti od mogucih kartona?Osim Nede :mrgreen:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 apr 2015, 20:51

jovanmaksimovic je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Slijede nam 2 najteze utakmice, ako to nekim cudom, mada se lako moze desiti da osvojimo samo 1 bod, prodjemo sa 6 bodova, sa Sarajevom igramo za titulu... Ali mislim da je haman nemoguca misija osvojiti 6 bodova...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
treba biti realistican u svemu... nemoj da budes ko komsije koji najavljuju osvajanje svemira vec godinama ;)
Hajde ti malo citaj sta pisem, znaci AKO NEKIM ČUDOM uzmemo 6 bodova iz 2 naredne onda sa njima igramo za titulu, sta sam to pogresno rekao?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 apr 2015, 20:52

čudo je solidna aproksimacija. mada su se dešavala i veća.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 26 apr 2015, 20:53

Schwarz je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
Dakle u nedjelju sto vise raja u Dolinu jer nas ovi momci trebaju kao nikad.Kokot i Beganovic se vracaju u ekipu.Zna li neko jel ima neki igrac da je suspendovan za Borac ili ko je u opasnosti od mogucih kartona?Osim Nede :mrgreen:
antolovic, varea, colic, zeljkovic, bogdanovic i hasanovic su pred suspenzijom...

puh.. bas moramo biti oprezni... :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Southboy » 26 apr 2015, 20:54

katakomba je napisao/la:Mislim da je vakat da stanemo svi ! brat uz brata, drug uz druga ! Borac mora pasti u grotlu DOLINE ! Dakle, idemo podržati našeg Želju, a nebeski kop će biti uz nas i Želju! Igrajte za Mirzu !!
Nazalost brate toga ove sezone nece biti(mozda ali ipak mozda za derby da nesto bude)organizovanog navijanja na jugu i organizovanog gostovanja grupe.Grupa prozivljava najslabije dane sigurno od nastanka.Mnogi momci nazalost sto ih znam sto su 24h bili uz jug i Želju nece dolaziti na tekme(pauza dok nebude normalno stanje),dok su neki kao i ja presli na sjever.
Jos imajuci u vidu da se neki dan naša najjaca podgrupa FF,sama ugasila stanje je lose nazalost i zato od svih kandidata za titulu mi cemo biti oslabljeni od svih jer nece nasi mladici imati toliku podrsku ko sto bi inace imali da je sve normala..

Al opet zvati raju,animirati sve da nas bude sto vise i sa sjevera da dajemo snagu nasim plavim ratnicima.Oni koji misle da imamo lagan raspored varaju se.Samo da se stvari sto prije rjese oko kluba i tribina jer nam je to trenutno veliki hendikep za ekipu..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 apr 2015, 20:56

riješiće se kao što su se uvijek i riješile. možda ne sutra ili prekosutra ali riješiće se. realno, prije tri godine u ova doba, kad je klub obarao rekorde, bila je i zrelija situacija da neko pogine. samo slučajno, pukom srećom nije.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 26 apr 2015, 21:01

ChWilla je napisao/la:riješiće se kao što su se uvijek i riješile. možda ne sutra ili prekosutra ali riješiće se. realno, prije tri godine u ova doba, kad je klub obarao rekorde, bila je i zrelija situacija da neko pogine. samo slučajno, pukom srećom nije.
Istina ali eto, tada nije ali sada jeste. Veliki broj momaka iz jezgra ne želi dolaziti više, kao što i South reče FF se već izgasila u onoj 26. min i iako su poručili da stoje na raspolaganju za vid bilo kakve pomoći ipak shvatamo svi da nije to to. Veliki hendikep za sve nas je ovo, ako uspiju izboriti Europu treba im se zahvalit na neki poseban način.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 apr 2015, 21:04

Ne treba puno obracati paznju na jug,grupe i sve ostalo, tesko mi je da ovo govorim jer sam i ja dio toga al vrijeme i zeljo idu dalje pa moramo i mi. Nek nas sto vise dode i sam pogled na tribine i gromoglasan alpaluz poslije svake prilike ili poteza ce biti dovoljno igracima vjerujte. Stadion je i prevelik da svi stanemo ondje gdje zelimo da ne kazem gdje je sigurno.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 apr 2015, 21:07

podrazumijeva se da to nije razlog za ne doći gledati želju.

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 26 apr 2015, 21:12

Braco plave krvi novi sam kolacic.

Upadam dok se pise o navijacima.Sve ja to postujem,ali mi smo svi tu zbog zelje a ne zbog grupa i podgrupa.
Zivot ide dalje,a mi moramo nastaviti navijati i biti uz zelju :salut:

katakomba
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la katakomba » 26 apr 2015, 21:22

Southboy je napisao/la:
katakomba je napisao/la:Mislim da je vakat da stanemo svi ! brat uz brata, drug uz druga ! Borac mora pasti u grotlu DOLINE ! Dakle, idemo podržati našeg Želju, a nebeski kop će biti uz nas i Želju! Igrajte za Mirzu !!
Nazalost brate toga ove sezone nece biti(mozda ali ipak mozda za derby da nesto bude)organizovanog navijanja na jugu i organizovanog gostovanja grupe.Grupa prozivljava najslabije dane sigurno od nastanka.Mnogi momci nazalost sto ih znam sto su 24h bili uz jug i Želju nece dolaziti na tekme(pauza dok nebude normalno stanje),dok su neki kao i ja presli na sjever.
Jos imajuci u vidu da se neki dan naša najjaca podgrupa FF,sama ugasila stanje je lose nazalost i zato od svih kandidata za titulu mi cemo biti oslabljeni od svih jer nece nasi mladici imati toliku podrsku ko sto bi inace imali da je sve normala..

Al opet zvati raju,animirati sve da nas bude sto vise i sa sjevera da dajemo snagu nasim plavim ratnicima.Oni koji misle da imamo lagan raspored varaju se.Samo da se stvari sto prije rjese oko kluba i tribina jer nam je to trenutno veliki hendikep za ekipu..
Ma sve ja to razumijem. I meni je tesko. Ali zar da dopustimo da nam jedan raspali narkoman unisti i grupu. Kad nam je vec brata uzeo, ne dopustimo mu da unisti bas sve. To je neko moje misljenje.
Željezničar živimo !

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 26 apr 2015, 21:25

BijeliLuk je napisao/la:Braco plave krvi novi sam kolacic.

Upadam dok se pise o navijacima.Sve ja to postujem,ali mi smo svi tu zbog zelje a ne zbog grupa i podgrupa.
Pozzz :salut:
Tacno tako svi mi dolazimo zbog Zelje i dosta nas je steklo prijateljstva zahvaljujuci nasem Želji.Momci trebaju podrsku, svaki aplauz njima ce mnogo znaciti jer u zadnjih par godina nikad nije bilo borbenosti kao ove godine.Imamo par igraca koji imaju m.uda do poda, koji ce glavom ici tamo gdje neki ne bi nogom pokusali.Zbog svega toga trebaju nasu podrsku.I ono sto bih jos zamolio sve, da pokusamo svi da uticemo na pojedince koji pocnu da psuju igracima bez obzira kako igraju.Ruzno je slusati to.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 26 apr 2015, 21:26

Dajte uvijek su bile grupe kod nas kao i kod svih vecih tribina. Svi znam9 da je i Partizan imao problem pa se smirilo bit ce ovo sve ok. Bit ce zeznuto protiv Borca tvrsa su ekipa. Ali mislim da ce oni slavljenicki biti raspolozeni poslije kupa pa eto nam sanse

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 26 apr 2015, 21:39

Schwarz je napisao/la:
BijeliLuk je napisao/la:Braco plave krvi novi sam kolacic.

Pozzz :salut:
Tacno tako svi mi dolazimo zbog Zelje i dosta nas je steklo prijateljstva zahvaljujuci nasem Želji.Momci trebaju podrsku, svaki aplauz njima ce mnogo znaciti jer u zadnjih par godina nikad nije bilo borbenosti kao ove godine.Imamo par igraca koji imaju m.uda do poda, koji ce glavom ici tamo gdje neki ne bi nogom pokusali.Zbog svega toga trebaju nasu podrsku.I ono sto bih jos zamolio sve, da pokusamo svi da uticemo na pojedince koji pocnu da psuju igracima bez obzira kako igraju.Ruzno je slusati to.

Slazem se buraz...trebale su se te grupe prije raspasti ili su ti isti momci koji sad kao nece na tekme trebali su bojkotovati ove i nista se MOZDA ne bi desilo.Svi bili zajedno,druzili se izmedu sebe i sad radi njihovih inata,straha ili vec cega ispasta Zeljo.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 apr 2015, 21:54

organizovano navijanje je samo po sebi konfliktna stvar. pravnim žargonom rečeno - opasna djelatnost. i to je neizbježno, a nažalost završilo je najtežim mogućim ishodom...iako opet kažem, u prošlosti je bivalo gore pa nije. ali kad se sve sabere, podrška klubu sa njim i bez njega je neuporediva.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 26 apr 2015, 21:55

protiv borca je uvijek neizvjesno. iako oni sad tabelarno gledano, ne pripadaju vrhu bh fudbala, za nas ce ovo biti mozda kljucna utakmica za evropu. protivnik po mjeri, koji nema vise ambicija u prvenstvu, ali u kupu i dalje nastupaju. upravo bi nam to moglo biti olaksavajuca okolnost, da borac igra u kupu, jer ce igraci biti istroseni a mi, koji se svakako mucimo u razbijanju bunkera na grbavici, moramo ovaj put da slavimo, ukoliko zelimo u evropu.

o istoriji dvoboja sa banjaluckim velikanom ne treba puno trositi rijeci, ali spomenuti vrijedi da su mnoge utakmice izmedju nas odlucivali o nekom trofeju ili plasmanu u evropi. tako da ne ocekujem nista manji znacaj utakmice sa borcem. nekad u narednim danima cu postaviti i statistiku dvoboja (jer ss.ba bas i nije tacan :roll: )

sretno nam!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 26 apr 2015, 21:55

mi moramo ici od utakmice do utakmice samo to jedino mozemo,ostaje veliki zal za tribinom i podrskom ovim momcima..
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 26 apr 2015, 22:03

Juniori Želje napadnuti od navijača Slobode, utakmica prekinuta u sudijskoj nadoknadi
http://****.com/foto-juniori-zelje- ... nadoknadi/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 26 apr 2015, 22:05

Trebamo i mi njih kada dodju ko im **** mater vise.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.