FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ko ne zna rekao bi da smo kandidat za titulu 

- akisarajevo92
- Kontakt:
svaka od prve 4 ekipe može reći isto.
- corleone87
- Kontakt:
Izjednaci mrtvi Zrinjski 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
E yebi ga, primiše Rođeni
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
MI smo sami sebi đelat, da ne napisem idioti sta dopustamo.akisarajevo92 je napisao/la:Ne mogu prezaliti 4 boda protiv Slobode i Radnika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- corleone87
- Kontakt:
Naredno kolo mi najtezeg protivnika imamo..Borac se mora dobiti pod svaku cijenu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Najteze dvije tekme prvenstva imamo. Kuci Borac i vani Velez. spremat se za Borac koji igra u srijedu kup i nadat se pobjedi, kakvoj god. Ako pobjedimo idemo u Vracice po bodove, na krilima dobrih igrama, ako to prodjemo, mislim da je Evropa tu jer igraju ostali medjusobno, a ako bude srece, kazem opet, ne ocekujem, ali ako bude srece sve je moguce. Idemo prvo okusati dobiti Borac, a potom i Velez. sretno nam.corleone87 je napisao/la:Naredno kolo mi najtezeg protivnika imamo..Borac se mora dobiti pod svaku cijenu..
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Mislim da smo svi svjesni kakva podrska treba momcima protiv Borca. Momci se bore, oduzimo im se. Bice neradni dan, vjerovatno lijepo vrijeme, mora Grbavica biti fino popunjena. Ne zalite ni za cim, ni protiv Radnika ni protiv Slobode. Potrudimo se da ne zazalimo zbog nedavanja podrske. Sad kao nikad..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
ne treba zaliti bodove, jer su i ostali kiksali i to puno vise nego mi. Borac mora pasti!Minjore je napisao/la:Mislim da smo svi svjesni kakva podrska treba momcima protiv Borca. Momci se bore, oduzimo im se. Bice neradni dan, vjerovatno lijepo vrijeme, mora Grbavica biti fino popunjena. Ne zalite ni za cim, ni protiv Radnika ni protiv Slobode. Potrudimo se da ne zazalimo zbog nedavanja podrske. Sad kao nikad..
Prvak NR BiH: 1946
Mislim da je vakat da stanemo svi ! brat uz brata, drug uz druga ! Borac mora pasti u grotlu DOLINE ! Dakle, idemo podržati našeg Želju, a nebeski kop će biti uz nas i Želju! Igrajte za Mirzu !!
Željezničar živimo !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Slijede nam 2 najteze utakmice, ako to nekim cudom, mada se lako moze desiti da osvojimo samo 1 bod, prodjemo sa 6 bodova, sa Sarajevom igramo za titulu... Ali mislim da je haman nemoguca misija osvojiti 6 bodova...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
treba biti realistican u svemu... nemoj da budes ko komsije koji najavljuju osvajanje svemira vec godinamaBaja_Zvjerka je napisao/la:Slijede nam 2 najteze utakmice, ako to nekim cudom, mada se lako moze desiti da osvojimo samo 1 bod, prodjemo sa 6 bodova, sa Sarajevom igramo za titulu... Ali mislim da je haman nemoguca misija osvojiti 6 bodova...

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Borac mora pasti, nema opravdanja vec smo prosuli 4 boda.
Gdje bi bilo da sad imamo ta cetri boda, a da ne rucnamo jos par njih glupo izgubljenih !
Gdje bi bilo da sad imamo ta cetri boda, a da ne rucnamo jos par njih glupo izgubljenih !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma ne sviđa mu se ovaj model oko ulaganja,on je imao svoj prijedlog sta i kako on vidi to sve ali Greda je protiv toga.To je ono sto ja znam.Uglavnom tesko to ide sve.Bice valjda.jug-onostalgicar je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:kazu nece on...jug-onostalgicar je napisao/la:rastoder je bio u sarajevu ima li ista za to ?
jel on nece da ulozi ili nasi miniraju jer nemaju koristi ?
jel super
kamo srece da nece on...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- corleone87
- Kontakt:
Apsolutno tako,dosta smo bodove prosipali na Grbavici..Sve osim 3 boda je ravno katastrofi..Upravo su nas te domace utakmice i kostale boljeg plasmana..
I dalje smo u samom vrhu i to je najbitnije. Momcima sve čestitke. Najmlađi smo tim u PL i uz to jedina neporažena ekipa u proljetnom dijelu sezone. Također po ko zna koji put dokazali smo svima da moraju respektovati tz 'plavo proljeće'. To je definitivno nova zadaća u nizu za sve rivale.
Što se tiče tima, činjenica da igramo sa toliko naše djece u prvoj ekipi, daje nam za pravo da sa pravom vjerujemo u budućnost našeg voljenog kluba. Nova imena u BH fudbalu koja su već i u BH reprezentativnim selekcijama zaslužuju da se stalno spominju: Bajić, Memija, Sadiković, Beganović, Hadžiahmetović, Kjosevski...
U upravi se dešava pozitivna revolucija. Klub funkcioniše potpuno transparentno i sve je u potpunosti posloženo. 'Češljaju' se raznorazni prijašnji ugovori, kako sa igračima, tako i oni vezani za plaćanje kirija na stadionu. Neki klubski uposlenici su razduženi , a nekima je dodijeljeno novo radno mjesto.
Ako vam kažem da po prvi put u istoriji FK Željezničar, uposlenici pišu dnevne izvještaje, onda i to govori o ozbiljnosti naše uprave.
Ono što je veoma bitno trenutno za klub je sljedeće:
- Čekamo novce od Mersina za Šehu,
- Novi transfer Džeke, odnosno nova financijska injekcija,
- Izlazak u Evropu
Zato mi navijači sada imamo veoma bitnu ulogu...
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!
Što se tiče tima, činjenica da igramo sa toliko naše djece u prvoj ekipi, daje nam za pravo da sa pravom vjerujemo u budućnost našeg voljenog kluba. Nova imena u BH fudbalu koja su već i u BH reprezentativnim selekcijama zaslužuju da se stalno spominju: Bajić, Memija, Sadiković, Beganović, Hadžiahmetović, Kjosevski...
U upravi se dešava pozitivna revolucija. Klub funkcioniše potpuno transparentno i sve je u potpunosti posloženo. 'Češljaju' se raznorazni prijašnji ugovori, kako sa igračima, tako i oni vezani za plaćanje kirija na stadionu. Neki klubski uposlenici su razduženi , a nekima je dodijeljeno novo radno mjesto.
Ako vam kažem da po prvi put u istoriji FK Željezničar, uposlenici pišu dnevne izvještaje, onda i to govori o ozbiljnosti naše uprave.
Ono što je veoma bitno trenutno za klub je sljedeće:
- Čekamo novce od Mersina za Šehu,
- Novi transfer Džeke, odnosno nova financijska injekcija,
- Izlazak u Evropu
Zato mi navijači sada imamo veoma bitnu ulogu...
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
da daAko vam kažem da po prvi put u istoriji FK Željezničar, uposlenici pišu dnevne izvještaje,

nisam ironičan, da neko ne pomisli zbog zelenog smajlija...znam iz nulte ruke, uposlenik nisam, ali vidio sam te izvještaje 

Kad se igra naredno kolo?Jel u subotu?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."