Šta pogodi na 30-30

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Nail for Real je napisao/la: ↑31 okt 2019, 23:40'ladno ga covjek pita o klimatskim promjenama i globalnom zagrijavanju.
Hajde što pita o klimatskim promjenama, nego pita KAKO TENISERI MOGU TO PROMIJENITI?Nail for Real je napisao/la: ↑31 okt 2019, 23:40'ladno ga covjek pita o klimatskim promjenama i globalnom zagrijavanju.
Club #50 in 2019 (match wins)
Medvedev 59
Federer 51
Djokovic 50
Nadal 50
Tsitsipas 50
nikoneznanovic je napisao/la: ↑31 okt 2019, 23:59@bodi
Nemoj mi te pobjede sa džamijskih turnira i 500 računati!
Zna se ko je otac ove godine, evo u 5,5 mjeseci ima samo 1 poraz, a igrao je samo ozbiljne turnire.još od šljake i Mastersa ljetos...
Čak i da izgubi od JWT, halal bilo...
Normala da Rafinih 50 najviše vrijedi!![]()
da su francuzi takvi samo u sportu ne bi bio problem
Zapamti delinjo,ciciban je nas sljedeci miljenik kao i shapovalov valjda i sam znas zasto.Thiema necemo jer je prasinar
zato sam i napisao braco moj .....ovo sto drzi reket sa dvije ruke nabiti nogomBosniaBoston je napisao/la: ↑01 nov 2019, 00:29Zapamti delinjo,ciciban je nas sljedeci miljenik kao i shapovalov valjda i sam znas zasto.Thiema necemo jer je prasinar![]()
Ja navijam za Rafa - Sokrat finale, da mu Rafa stavi do znanja gdje mu je mjesto...
ne znam sefkec mrljavi su mi i jedan i drugi....evo Rafa veceras realno da je Stan samo jednu pogodio kako treba na onim BL pitanje je kako bi sve zavrsilo...a i Stan vala nije briljirao ...mec bio tu negdje s tim da je Rafa iskoristio svoje brejk sanse a ovaj nije.....dugo je bas do finala bgm ...nikoneznanovic je napisao/la: ↑01 nov 2019, 00:31Ja navijam za Rafa - Sokrat finale, da mu Rafa stavi do znanja gdje mu je mjesto...![]()
Šalim se, najveća poslastica bi bilo Rafa-Djokica, ali valja se još naraditi da to finale gledamo, ništa tu nije sigurno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.