Onda ako gledas ko je vise pretrco onda je Lulić za njih maradonaLBJ MVP je napisao/la: Ronaldo je pretrčao 1,5 km više od tog Messija tako da ih ne možeš poredit.Messi je glavnapoluga ove Barce lopta stalno ide njemu,a Pepe ga drobi dok igra Reala ne zavisi od Ronalda
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Barca je bila bolje veceras,Hala iz Madrida se samo branila,pokusavajuci nesto jadno na kontre i iz prekida.Pique i Puyol pojeli dole napadace Hale,Xavi i Iniesta odlicni.Messi je bio dobar,cim primi loptu i krene prema golu,ovi se seru u gace,a da je Villa bio prisebniji,moglo je ovo zavrsiti sa 2-3 gola razlike.Bio je mozda i najlosiji veceras,ali dobro,nadam se da se nece ponoviti ovi promasaji.
Penal nad Marcelom naravno smijesan,jos kasnije skace na Panjdebayora,grli ga
kako komican lik.
Uglavnom,ja sam prezadovoljan i bodom,vazno je da nismo izgubili.Ostaje se na +8,titula je blizu,sad odigrati jos ove 3 utakmice maksimalno i ako Bog da pobjediti.
Penal nad Marcelom naravno smijesan,jos kasnije skace na Panjdebayora,grli ga

Uglavnom,ja sam prezadovoljan i bodom,vazno je da nismo izgubili.Ostaje se na +8,titula je blizu,sad odigrati jos ove 3 utakmice maksimalno i ako Bog da pobjediti.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Keita: "Teško je govoriti o sucu večeras. Mi smo poslije 1-0 možda previše igrali na posjed lopte.
Guardiola: "Jedan poen protiv Madrida na Bernabeu je odličan rezultat, ali mi smo nakon 1-0 možda trebali biti malo oštriji."
E to je glavno i osnovno sto mi je zasmetalo,sto su stali nakon 0-1 i vec mislili o kraju,to im se kasnije i osvetilo,ako nista poruka za naredne duele da igraju kako su igrali,nego da gledaju na rezultat,sreca sto nije toliko bitna utakmica u fazonu da smo sa ovim nesto prosuli,naprotiv...al eto neko glupo opustanje je bilo nepotrebno i to je bas jedino sto mi je zasmetalo
Guardiola: "Jedan poen protiv Madrida na Bernabeu je odličan rezultat, ali mi smo nakon 1-0 možda trebali biti malo oštriji."
E to je glavno i osnovno sto mi je zasmetalo,sto su stali nakon 0-1 i vec mislili o kraju,to im se kasnije i osvetilo,ako nista poruka za naredne duele da igraju kako su igrali,nego da gledaju na rezultat,sreca sto nije toliko bitna utakmica u fazonu da smo sa ovim nesto prosuli,naprotiv...al eto neko glupo opustanje je bilo nepotrebno i to je bas jedino sto mi je zasmetalo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
...ma lagano cemo ih pobjediti na Mestalli...randy_moss je napisao/la:naucit ce na tezi nacin...za 3 dana kup na Mestalli.enobarca je napisao/la:...jedva cekam srijedu da im pokazemo da nam jos nisu dorasli,a i nece u skorijem periodu....

Koliko gluposti u samo nekoliko recenica...JuveSissoko je napisao/la:jos jednom je Messi pokazao koliko je bolji od Ronalda, onaj se nije ni vidio, a Messi uobicajeni slalomi,samo da Villa ima mozga ko sto nema, lika prati sreca i ta ista ga je i dovela do Barselone, jer jednostavno nekad izgleda kao amater, Messi je vanzemaljac
[youtube][/youtube]
Penal manje vise nije, ali ne zaboravljamo proslogodisnji gol Ibre iz cistog ofsajda.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ne bih da sad nesto polemišem ali je rezultat realan...Barca je kriva kao i taktika što nije dokrajčila frankovce kod 0:1....Krenula su neka beze peljanja i frankovci su to iskoristili.Neću sudiju komentarisat ali svako ko gleda fudbal i razumije se reći će ako je ono nad Marcelom penal onda je nad Villom bio očigledniji,mada ni jedna ni druga situacija nisu za penal al eto...bilo i prošlo.Maskerano je falio večeras jako.Ne može Keita to odigrat na zadnjem veznom.Nekako kako je Puyol izašao odbrana je izgubila konce.Po meni igrač tekme je Adriano kapa dole za ono uklizavanje i za spašen čist gol.Eto završit ću još time i reći da je Alves bio nikakav i da ovako loše Barca ne može odigrati kako je večeras.Pozz 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- JuveSissoko
- Kontakt:
Ronaldo je pretrčao 1,5 km više od tog Messija tako da ih ne možeš poredit.Messi je glavnapoluga ove Barce lopta stalno ide njemu,a Pepe ga drobi dok igra Reala ne zavisi od Ronalda

Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 17 apr 2011, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- BluesForever
- Kontakt:
Mislim da mozete biti vi više zadovoljni ovim rezultatom nego Real njima je ovdje trebala pobijeda i ispustili su je tacnije nisu pobijedili i mislim da je 90% titula vaša.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
JuveSissoko je napisao/la:Ronaldo je pretrčao 1,5 km više od tog Messija tako da ih ne možeš poredit.Messi je glavnapoluga ove Barce lopta stalno ide njemu,a Pepe ga drobi dok igra Reala ne zavisi od Ronaldamora da se salis, Messi glavna poluga?? naravno da jeste, i treba da lopte idu njemu, jer igracine kao Xavi i Iniesta ,iako majstori sami, oni znaju da je lopta u Messievim nogama najsigurnija, malo malo pa slalom, igra Reala ne zavisi od Ronalda??' slazem se, takav igrac i nije dovoljno dobar da bi nosio igru Reala, nije on Zidane, sam si rekao sada ko je bolji , a to je Messi,kao sto i golovi i asistencije govore, a bogami i titule u zadnje vrijeme, al hajd narasces pa naucit sta je sta u fudbalu, mislim sta odredjuje kvalitet igraca

Najbolja situacija je bila kad je on krenuo da pada Marcelo mu se ukloni onda namjerno spuca glavom u Pepea da dobije faul,a ono na kraju

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- JuveSissoko
- Kontakt:
jbga, gluposti bole, jer po svim parametrima Messi je daleko bolji, vise golova u manje utakmica, duplo vise asistencija,dodavanja,ljepsih golova, slaloma kroz odbrane i slicno, Ramos najbolje to zna, a to sto tebi smeta moje ne zavisno misljenje, to je okay, razumijem ja tebe da volis Real, al Messi je bolji to svi znaju koji utakmice gledaju otovrenim ocima,a pogotovo ove El Clasic-e , nesto se ne sjecam da je Ronaldo Barseloni zabio gol iz aktivne igre??a mozda asistirao?? ma ni to cudo nisam gledao, al hajd asisitirace,ima jos 3 takve utakmice, nije on toliko los igrac,mislim veoma je dobar, al nije on kriv sto je Messi vanzemaljacPortillo je napisao/la:Koliko gluposti u samo nekoliko recenica...JuveSissoko je napisao/la:jos jednom je Messi pokazao koliko je bolji od Ronalda, onaj se nije ni vidio, a Messi uobicajeni slalomi,samo da Villa ima mozga ko sto nema, lika prati sreca i ta ista ga je i dovela do Barselone, jer jednostavno nekad izgleda kao amater, Messi je vanzemaljac
[youtube][/youtube]
Penal manje vise nije, ali ne zaboravljamo proslogodisnji gol Ibre iz cistog ofsajda.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
penal su vidili sudija i navijaci reala...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Pa vidiš navijačima Reala nije bitno ko je bolji iako se i to zna već je bitno koji nosi koji dres i koliko taj pridonosi timuJuveSissoko je napisao/la: jbga, gluposti bole, jer po svim parametrima Messi je daleko bolji, vise golova u manje utakmica, duplo vise asistencija,dodavanja,ljepsih golova, slaloma kroz odbrane i slicno, Ramos najbolje to zna, a to sto tebi smeta moje ne zavisno misljenje, to je okay, razumijem ja tebe da volis Real, al Messi je bolji to svi znaju koji utakmice gledaju otovrenim ocima,a pogotovo ove El Clasic-e , nesto se ne sjecam da je Ronaldo Barseloni zabio gol iz aktivne igre??a mozda asistirao?? ma ni to cudo nisam gledao, al hajd asisitirace,ima jos 3 takve utakmice, nije on toliko los igrac,mislim veoma je dobar, al nije on kriv sto je Messi vanzemaljac

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- JuveSissoko
- Kontakt:
pa dobro, on je za tebe papak, toliko o kvalitetnom rezonovanju o fudbalskim kvalitetama, pokazao je Messi kako ga igraci R.Madrida mogu zaustavit, hocu reci Ramos je to demonstrirao,LBJ MVP je napisao/la:JuveSissoko je napisao/la:Ronaldo je pretrčao 1,5 km više od tog Messija tako da ih ne možeš poredit.Messi je glavnapoluga ove Barce lopta stalno ide njemu,a Pepe ga drobi dok igra Reala ne zavisi od Ronaldamora da se salis, Messi glavna poluga?? naravno da jeste, i treba da lopte idu njemu, jer igracine kao Xavi i Iniesta ,iako majstori sami, oni znaju da je lopta u Messievim nogama najsigurnija, malo malo pa slalom, igra Reala ne zavisi od Ronalda??' slazem se, takav igrac i nije dovoljno dobar da bi nosio igru Reala, nije on Zidane, sam si rekao sada ko je bolji , a to je Messi,kao sto i golovi i asistencije govore, a bogami i titule u zadnje vrijeme, al hajd narasces pa naucit sta je sta u fudbalu, mislim sta odredjuje kvalitet igraca
![]()
![]()
Pa vidiš Xavi je puno sigurnija opcija,ali mora onom papku lopta
![]()
Najbolja situacija je bila kad je on krenuo da pada Marcelo mu se ukloni onda namjerno spuca glavom u Pepea da dobije faul,a ono na kraju

- JuveSissoko
- Kontakt:
pa Messi vise doprinosi timu nego Ronaldo, Messi ima duplo vise asistencija i oko 8 golova vise od Ronalda u svim takmicenjima zajedno uz manje odigranih utakmica, ja ne znam sta ti tu sad nije jasno?? a da ne govorim koliko penala je iznudio za svoj tim,jer ga mesari pa i oni iz Reala skrse,jer nemaju drugi nacin da ga zaustave, stvarno ne znam sta ti tu nije jasno,mora da ne vidis ili od zavisti neces da vidis asistencije i golove Messia al ipak imaju statisticari i video zapisi pa ponekad pogledaj, nije na odmet, nauci se sto sta o fudbalu,pa da i ti kao covjek jednom mozes razgovarat i diskutovat o istomLBJ MVP je napisao/la:Pa vidiš navijačima Reala nije bitno ko je bolji iako se i to zna već je bitno koji nosi koji dres i koliko taj pridonosi timuJuveSissoko je napisao/la: jbga, gluposti bole, jer po svim parametrima Messi je daleko bolji, vise golova u manje utakmica, duplo vise asistencija,dodavanja,ljepsih golova, slaloma kroz odbrane i slicno, Ramos najbolje to zna, a to sto tebi smeta moje ne zavisno misljenje, to je okay, razumijem ja tebe da volis Real, al Messi je bolji to svi znaju koji utakmice gledaju otovrenim ocima,a pogotovo ove El Clasic-e , nesto se ne sjecam da je Ronaldo Barseloni zabio gol iz aktivne igre??a mozda asistirao?? ma ni to cudo nisam gledao, al hajd asisitirace,ima jos 3 takve utakmice, nije on toliko los igrac,mislim veoma je dobar, al nije on kriv sto je Messi vanzemaljac

Ma ukljucite dobru mjuzu na youtube i smij'te se blanosu i ostalim Frankovcima opustanje ajmo op op op mozel jedna muzicka i za Madridiste vama cemo jednu baladu jer ste zalosni na prvi pogled.
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !
Mislim da na ovakve gluposti nemam potrebe ni odgovarati. Znam da cu se djaba truditi, ali ti parametri "po kojima je Messi bolji" su uglavnom sut, pas, brzina, dribling, finte u mjestu, prekidi, skok, fizicka sprema odnosno balans. A ne sjecam se ni ja da je Messi zabio gol iz aktivne igre protiv neke Mourinhove ekipe, uz to, odigrao je dvije utakmice vise nego li Ronaldo protiv Barce. btw. ako cemo po tome, Aritz Aduriz je bolji igrac od Ronalda jer je zabio Barci gol iz aktivne igre, i to kakav gol, lob sa 20-ak metaraJuveSissoko je napisao/la:jbga, gluposti bole, jer po svim parametrima Messi je daleko bolji, vise golova u manje utakmica, duplo vise asistencija,dodavanja,ljepsih golova, slaloma kroz odbrane i slicno, Ramos najbolje to zna, a to sto tebi smeta moje ne zavisno misljenje, to je okay, razumijem ja tebe da volis Real, al Messi je bolji to svi znaju koji utakmice gledaju otovrenim ocima,a pogotovo ove El Clasic-e , nesto se ne sjecam da je Ronaldo Barseloni zabio gol iz aktivne igre??a mozda asistirao?? ma ni to cudo nisam gledao, al hajd asisitirace,ima jos 3 takve utakmice, nije on toliko los igrac,mislim veoma je dobar, al nije on kriv sto je Messi vanzemaljacPortillo je napisao/la:Koliko gluposti u samo nekoliko recenica...JuveSissoko je napisao/la:jos jednom je Messi pokazao koliko je bolji od Ronalda, onaj se nije ni vidio, a Messi uobicajeni slalomi,samo da Villa ima mozga ko sto nema, lika prati sreca i ta ista ga je i dovela do Barselone, jer jednostavno nekad izgleda kao amater, Messi je vanzemaljac
[youtube][/youtube]

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- thenaturalone
- Kontakt:
Dobro po kojem je onda parametru tebi bolji Ronaldo, ima bolji zalet kad izvodi slobodnjake?
- JuveSissoko
- Kontakt:
Mislim da na ovakve gluposti nemam potrebe ni odgovarati. Znam da cu se djaba truditi, ali ti parametri "po kojima je Messi bolji" su uglavnom sut, pas, brzina, dribling, finte u mjestu, prekidi, skok, fizicka sprema odnosno balans. A ne sjecam se ni ja da je Messi zabio gol iz aktivne igre protiv neke Mourinhove ekipe, uz to, odigrao je dvije utakmice vise nego li Ronaldo protiv Barce. btw. ako cemo po tome, Aritz Aduriz je bolji igrac od Ronalda jer je zabio Barci gol iz aktivne igre, i to kakav gol, lob sa 20-ak metara

ja jos sebi ne dolazim..
kad god se sjetim sta je vilja upropastio veceras u komu padam...
kad god se sjetim sta je vilja upropastio veceras u komu padam...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Pa ne mogu da vjerujem da navijaci Reala imaju obraza ovdje doci i provocirati hahaha
Pa ne mogu 3 pasa da sastave , dali gol iz NEPOSTOJECEG penala i to ovdje stavljaju kao da su nesto veliko ostvarili
Stvarno i tuzno i smijesno
Pa ne mogu 3 pasa da sastave , dali gol iz NEPOSTOJECEG penala i to ovdje stavljaju kao da su nesto veliko ostvarili

Stvarno i tuzno i smijesno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.