FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Joj pasa Krste 

Cipetic je stvarno dobar igrac. Pidro ce se dobro namuciti sa njim.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Dobro se branimo kod kuce
Tino ne cuva nikog...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
One kafane i nargilane na Novoj Otoci bi propaleLegendKiller je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:32Možda bi uprava trebala razmisliti da uvede neku vrstu karantina za igrače treninga - kuća, zabraniti noćne izlaske, i slične stvari. Ulazimo u period teških utakmica, koji će najvjerovatnije i odlučiti o sezoni, bilo bi loše da izgubimo igrače zbog korone za neku utakmicu.
Poštujem igrače i njihovu privatnost, ali smatram da se zbog kluba i rezultata mogu strpiti mjesec dana.

-
- Kontakt:
Velkoski mora vani, nije on za prvih 11.
Vezni red los danas
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kakvi su kompleksasi ove kone nmg da vjerujem fujjj. A jos mi je vise zapanjujuce kakvi su kompleksasi i neprofesionalci pojedini 'novinari' na ovom portaju, uzas koji debili!
Dobar je Krste, ne zezajte. Nista slabiji ili bolji od ostalih.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma ovo je ono "lahko cemo"
Rahman sam nesto prima loptu neka nosalancija

Rahman sam nesto prima loptu neka nosalancija
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- siroliver69
- Kontakt:
Klupa ce ovo riješiti poslije 70 minute
- feniksptica
- Kontakt:
A sto je jos gore i ne nervira nas ovo jer smo svi u ubjedjenju da ''znamo'' da cemo do kraja pobjedit nekako
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne mirise mi ova tekma na dobro, da ga je zabit sto prije
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Galantni, Kabinet1987, mosarajvosa83, Samozdravlje, tajsamja, Tatamata1946, Zagor i 85 gostiju.