FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

AYAN
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la AYAN » 17 apr 2011, 00:20

Bolja je bila Barcelona, Real se može poselamit sa titulom...

Onaj Pepe je psihofenomen.

Real, po mom skromnom mišljenju, i u naredna tri el classica neće osjetiti slast pobjede.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 17 apr 2011, 00:20

Meni je malkice sumljiva ta povreda Puyola...
YNWA!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 17 apr 2011, 00:20

[youtube][/youtube]
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 apr 2011, 00:21

skyisthelimit je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Iako to nećete priznati, Real je apsolutno nadigrao večeras Barcelonu. Može tu biti izvlakuša nije im se igralo, nisu se trudili, igrali na sigurno, ali svi su vidjeli da uopšte nije bilo prepoznatljive Barcine igre, da je kojim slučajem Real prvi poveo, onda bi to možda bilo drugačije, a ovako sreća Barci što Real ima samo jednog Pepea :lol:
sta ima nadigrali, jasto ne mogu subjektivna misljenja :roll: u 1 pol. Barca se pola sata dodaje ovi ne mogu do lopte dodju, Real tek u 2 pol. nesto zaprijetio, da ne govorim da je penal smjesan, onaj kloc Marcelo vazda glumi :roll:
Dodavati se pola sata u kreirati jednu šansu preko Messija, to možda sve govori o kreativnosti Barce :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 apr 2011, 00:22

JuveSissoko je napisao/la:jos jednom je Messi pokazao koliko je bolji od Ronalda, onaj se nije ni vidio, a Messi uobicajeni slalomi,samo da Villa ima mozga ko sto nema, lika prati sreca i ta ista ga je i dovela do Barselone, jer jednostavno nekad izgleda kao amater, Messi je vanzemaljac
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa Pepe ga pojeo tek se malo oslobodio sa igračem više,ali Višća bi sa igračem više odigrao bolje kako te nije stid
I da kreativni ste baš 600 pasova 3 šanse :roll: :mrgreen: :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 17 apr 2011, 00:25

Svaka cast za Barcu. Realno bili ste bolji zasluzili 3 boda jos se vidjelo da niste igrali punom parom, nadigrali ih ma naguzili ih u po madrida. Samo imam zamjerku za Guardiolu, jer nakon crvenog za Albiola je trebao makar 10 minuta igrati jos ofanzivije zabit i 2 gol il ako ne uspije u tih 10 onda predahnuti malo sa tika taka pa opet navalit. I mislim da je Pep pogrijesio kada je ubacio Keitu na zadnjeg veznog jer nije uzeo ni jednu loptu nit je sta odigro bolje bi tu bilo uvesti Macherana ali ga nazalost nije bilo Seidu Ahmed Keita majstor je trebo malo vise agresivnije igrati. Mislim da je tu nekako se prelomila utakmica oko te izmjene. I naravno VILLA pa ono bi dao skoro svaki napadac a i los je vala bio skroz i to po ko zna koju utakmicu za redom . Osjeti se pad forme i samopouzdanja . Kako god Ovakav Real vam ne moze nista mislim da su dobre sanse da ih dernete i u kupu i lp. I treba Mourinhu cestitat kakav ANTI FUDBAL uspjeva svake godine igrat sa svakom ekipom zalosno i sramotno Ozil, Kaka, Higuain na klupi a KHEDIRA igra 90 min, i Pepe u vezi ma nema majsotrska sredina. Odigro je ko prava Pichka.... BRAVO ZA BARCU !
BvB Echte Liebe !!!

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 17 apr 2011, 00:26

MESSI 1-0, RONALNO 1-1, gledati djecu kako se svađaju preko facebook-a neprocjenjivo, neke se stvari nemogu kupiti novcem za sve ostalo tu je CESAR MUNIEZ FERNANDEZ
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 17 apr 2011, 00:27

Nabijem i vasa i vasu kreaciju... 580 pasova 3 sanse...Real jedva 200 , 7-8 dobrih prilika

ps. Cuj igrali sa 20% ...e sta neces sve cuti...Pa EL CLASSICO je nije Drina -Zeljo...

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 17 apr 2011, 00:27

Naravno da je Barsa bila bolja,jedina greska Barse je to kad su poveli 1-0 da su stali,nisu vise napadali,sve se svodilo na dodavanja u svojoj polovini.Ipak mora se odati i priznanje Realu,da su gotovo pola sata igrali sa igracem manje protiv Barse i stvrili dobrih prilika.Villa,o majko mila,pa covjek fula 3 ,100% sanse(nedo Bog da se to desi nekom nasem napadacu,sta bi sve pojedini gilipteri pisali),te koja je logika odreci se Ibrahimovica ,a dovesti Villu,nidje veze. Pepe,ja bi ovom fudbaleru zabranio igrati fudbal,a zgadio mi se nakon utakmice protiv Lyona,koji je to pogan fudbaler,jos se buni na Messija,kad je ovaj ispuco loptu nakon auta,i govori mu da je lud,a hud ne vidi sebe :mrgreen:.Khedira? ko,sta li je ovaj covjek izgubio u Madridu? Za njeg je djed Rahimic izmislio fudbal,u pravom smislu ove rijeci.
Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 17 apr 2011, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 17 apr 2011, 00:28

HOPLIT je napisao/la:Meni je malkice sumljiva ta povreda Puyola...
Bravo ! I ja mislim da je ono SHOW !
BvB Echte Liebe !!!

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 17 apr 2011, 00:28

Skoknite malo i na Realovu temu, kako se ljudi tjese to nije normalno.
Laznu nadu daju jedni drugima. :mrgreen:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 17 apr 2011, 00:33

...jedva cekam srijedu da im pokazemo da nam jos nisu dorasli,a i nece u skorijem periodu.... ;)

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 17 apr 2011, 00:33

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol: ovo ni Mourinho ne bi sam sebi svirao :lol:
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 17 apr 2011, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 apr 2011, 00:34

LBJ MVP je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:jos jednom je Messi pokazao koliko je bolji od Ronalda, onaj se nije ni vidio, a Messi uobicajeni slalomi,samo da Villa ima mozga ko sto nema, lika prati sreca i ta ista ga je i dovela do Barselone, jer jednostavno nekad izgleda kao amater, Messi je vanzemaljac
Pa Pepe ga pojeo tek se malo oslobodio sa igračem više,ali Višća bi sa igračem više odigrao bolje kako te nije stid
:lol: koju si ti utakmicu gledao?? aha, onu sto je Real dobio kod kuce rezultatom 1:1 :lol: Messi je izmislio fudbal za Ronalda, lik se ne bi ni vidio na terenu, da nije bilo slobodnih udaraca,tada ga kamera tek uoci,dok je statican inace je kao onaj nevidljivi avion, brz a nigdje ga ne vidis, stealth sto bi rekli amerikanci :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 apr 2011, 00:34

Solidan rezultat s obzirom da se igralo sa nekih 50 % ipak slijede mnogo važniji dueli u kupu i CL, Guardiola je znalački svoju ekipu podredio ne prevelikom forsiranju mada je u pojedinim trenutcima to izgledalo i previše opušteno kad se mogla utakmica privesti kraju sa još nekim golom igrači Blaugrane su se htjeli ušetati u gol..moram uputiti i kritiku Villi upropastio je dosta lopti te realizacija nije bila na nivou..penal Alvesa nad Marcelom a.k.a čimpanza je tragikomičan pa sad neka opet počnu trubiti kako sudije guraju Barcu..i na kraju nadam se da će sa Puyolom biti sve ok :?:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 17 apr 2011, 00:35

enobarca je napisao/la:...jedva cekam srijedu da im pokazemo da nam jos nisu dorasli,a i nece u skorijem periodu.... ;)
naucit ce na tezi nacin...za 3 dana kup na Mestalli.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

armanix
Kontakt:

Post Postao/la armanix » 17 apr 2011, 00:36

Titula,titula,titula lbj,los blanos,anonymus kao i navijaci Arsenala Bosco i njegov omiljeni ne poznavaoc fudbala Paja imam nesto da vam [email protected] saljem vam slike titula sto smo osvojili i sto cemo osvojit ove godine do tada papa i pusica :DDD
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 apr 2011, 00:36

izzo je napisao/la:[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol: ovo ni Mourinho ne bi sam sebi svirao :lol:
bacanje na kvadrat, al iskoristio naivnost Alvesa i lijepo to odglumio, ipak je Alves kriv tu, nema on sta uletat klizeci a Marcelo ide u cosak, samo dzaba pravi probleme, svejedno bi Marcelo zavrsio u tribinama tamo,jer i sam nije znao sta hoce pa se nako bacio, glumacki
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 apr 2011, 00:37

JuveSissoko je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
:lol: koju si ti utakmicu gledao?? aha, onu sto je Real dobio kod kuce rezultatom 1:1 :lol: Messi je izmislio fudbal za Ronalda, lik se ne bi ni vidio na terenu, da nije bilo slobodnih udaraca,tada ga kamera tek uoci,dok je statican inace je kao onaj nevidljivi avion, brz a nigdje ga ne vidis, stealth sto bi rekli amerikanci :lol:
Ronaldo je pretrčao 1,5 km više od tog Messija tako da ih ne možeš poredit.Messi je glavnapoluga ove Barce lopta stalno ide njemu,a Pepe ga drobi dok igra Reala ne zavisi od Ronalda 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 17 apr 2011, 00:37

Villa od kad je bio na onom nekakvom sudjenju, djeljuje mi indisponiran :( Puno bi bolje bilo da je on izasao a Pedro ostao, meni je Pedro strasan igrac, ubica pravi, on bi u sansama koje je Villa imao dao bar dva gola.
Mislim da mi navijaci Barcelone mozemo biti zadovoljni, Reala smo vec u jednom takmicenju izbacili, sad cemo mu uzeti kup, pa onda ga vec u prvoj utakmici CL-a deklasirati.
Nabili smo im kompleks, na svom terenu im se igra bazira na kontrama :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.