FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SarajlijaTM
Re: FK Željezničar
Ne znam koji k on sad ispravlja krivu drinu,kad je prvi zametica pisao/kopirao o mogucim sukobima navijaca.
Smjesno,pljuje sam po sebi,a ne konta le.vat
pa šta sad? sukobi navijača su uvijek mogući i dio folklora. a svakome je jasno da su termini i lokacije utakmica povećali vjerovatnoću za tako nešto. to što je sve prošlo u redu ne znači da su termini bili logični i dobri.
-
- Kontakt:
Očigledno da volite kritikovati. Zašto ne kritkujete onda upravu. Koje dao Benji na korištenje kafić unutar stadiona. Ko dobija marku od karti, pa tek onda da pišemo o policiji i kretenizmu na našoj tribini već nekoliko mjeseci.Pod hitno zabraniti nekim likovima da dolaze na utakmice.Zabraniti da su blizu kluba uopće, a to sve mora uraditi uprava s policijom.A ne okretati leđa glavnom problemu, a temu skretati na drugu stranu!
-
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Smrad obični. Iskorištava situaciju, nije mu prvi putSarajlijaTM je napisao/la:Ne znam koji k on sad ispravlja krivu drinu,kad je prvi zametica pisao/kopirao o mogucim sukobima navijaca.
Priznaj sad fino, čiji si ti?muharenovic88 je napisao/la:Očigledno da volite kritikovati. Zašto ne kritkujete onda upravu. Koje dao Benji na korištenje kafić unutar stadiona. Ko dobija marku od karti, pa tek onda da pišemo o policiji i kretenizmu na našoj tribini već nekoliko mjeseci.Pod hitno zabraniti nekim likovima da dolaze na utakmice.Zabraniti da su blizu kluba uopće, a to sve mora uraditi uprava s policijom.A ne okretati leđa glavnom problemu, a temu skretati na drugu stranu!
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- JoseeMourinho
- Kontakt:
ma aldin ko ce drugi biti odma se prepoznaAjzea je napisao/la:Priznaj sad fino, čiji si ti?muharenovic88 je napisao/la:Očigledno da volite kritikovati. Zašto ne kritkujete onda upravu. Koje dao Benji na korištenje kafić unutar stadiona. Ko dobija marku od karti, pa tek onda da pišemo o policiji i kretenizmu na našoj tribini već nekoliko mjeseci.Pod hitno zabraniti nekim likovima da dolaze na utakmice.Zabraniti da su blizu kluba uopće, a to sve mora uraditi uprava s policijom.A ne okretati leđa glavnom problemu, a temu skretati na drugu stranu!

Odaje ga stil pisanja 

A nije mu tesko prepoznati rukopis.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Jedno pitanje ako neko zna da odgovori. Koliko mi imamo pravo na osnovu ono nešto za solidarnost u slučaju transfera zukanovica koliki postotak bi išao nama, jer evo spominje se cifra od 3.5 miliona eura da bi mogao u inter pa bi i mi mogli hajrovati što bi se reklo
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- JoseeMourinho
- Kontakt:
ma slabo, nije on bio dugo godina kod nas cini mi se da je u bubamari treniro, ako ko zna tacno kad je rpreso u zeljinu skolu nek javi 
uglavnom za godine od 12-15 0,25% što je 8750 €, a od 16-23 0,5% što je 17,5 hiljada €, uglavnom sicu dobijamo i mi i austria ona i dender
znaci nisu neke pare jbg

uglavnom za godine od 12-15 0,25% što je 8750 €, a od 16-23 0,5% što je 17,5 hiljada €, uglavnom sicu dobijamo i mi i austria ona i dender

znaci nisu neke pare jbg

uplati ih ti ako nisu 

-
- Kontakt:
Predlažem da te izaberemo u upravu, pa da ti riješiš problem tj da se suprotstaviš tim neki likovima. Ako ti to riješiš što se mene tiče možeš biti doživotni predsjednik.muharenovic88 je napisao/la:Očigledno da volite kritikovati. Zašto ne kritkujete onda upravu. Koje dao Benji na korištenje kafić unutar stadiona. Ko dobija marku od karti, pa tek onda da pišemo o policiji i kretenizmu na našoj tribini već nekoliko mjeseci.Pod hitno zabraniti nekim likovima da dolaze na utakmice.Zabraniti da su blizu kluba uopće, a to sve mora uraditi uprava s policijom.A ne okretati leđa glavnom problemu, a temu skretati na drugu stranu!
evo povodom 30-te obljetnice jedna tema za nas (malo) starije:
Remember Videoton - 30 godina kasnije
Remember Videoton - 30 godina kasnije
Nisi ni ti šefe u pravu, zašto ti likovi napadaju na instituciju,furaju se na grobare, delije il šta već,hoće da pucaju rekete, da uzimaju proviziju od karti, pa možda čak i od transfera igrača, problem je mnogo veći nego što se ovdje predstavlja, odnosno NE predstavlja, i onda se desi da padne nažalost mrtva glava, ti pojedini likovi su tu, najmanje iz ljubavi prema klubu, i treba ih što prije udaljiti od kluba, njih podržava ona manjina što su tu uz njih na sredini juga, a ostali bojkotuju ne navijaju i ne dolaze, jer je ljudima pun k.Ja idem na sjever i tako će i ostati, sve dok budu ovi isti bili tu i predstavljali kao manijake, a za uzvrat praviti štetu i tražiti korist u i oko kluba, možete im se suprostaviti samo tako što ih nećete podržavati i što će te promijeniti tribinu na koju dolazite.zaboljisportuBiH je napisao/la:Predlažem da te izaberemo u upravu, pa da ti riješiš problem tj da se suprotstaviš tim neki likovima. Ako ti to riješiš što se mene tiče možeš biti doživotni predsjednik.muharenovic88 je napisao/la:Očigledno da volite kritikovati. Zašto ne kritkujete onda upravu. Koje dao Benji na korištenje kafić unutar stadiona. Ko dobija marku od karti, pa tek onda da pišemo o policiji i kretenizmu na našoj tribini već nekoliko mjeseci.Pod hitno zabraniti nekim likovima da dolaze na utakmice.Zabraniti da su blizu kluba uopće, a to sve mora uraditi uprava s policijom.A ne okretati leđa glavnom problemu, a temu skretati na drugu stranu!
- champions1921
Ni jedan klub nema snage da se sa takvim stvarima izbori.. To mora uraditi državna vlast kao što su Englezi svojevremeno uradili.. A pošto našoj vlasti odgovaraju sranja onda ćemo se nacekati dok dodju neka normalna vremena..
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
KO je reako da ih ne treba udaljiti? Ne kotaš šta sam htio reći. Frajer hoće da se uprava razračunava sa takvima. Greda npr da zabrani i sl. TO što on kaže sa policijom to nije realno jer policija bi trebala ali neće, a i da hoće dijelom su im ruke vezane. Ostaje samo da se klub pozabavi time. Jedini način i taj način se u cijeom svijetu primjenjuje je da postoji vođa, kojeg svi poštuju i sl i koji sarađuje sa klubom. Ne može njemu murija ništa ako on ne uradi neki prekršaj pa da mu zabrani, a i kad ga napravi policija mu ne zabranjuje ništa. Vjerujem da su naši to polkušali u vezi ovoga što ovaj priča, ako je istna, za kafić. Problem je druge prirode, a to je da već dugo u Saraejevu među kriminalčićima ne postoji autoritet i svi misle da su najjači. Nije baš to ovako kako ovaj kritikuje upravu. Šta treba Greda da zabrani pa da imaš problem svaki dan na stadionu. A murija ti neće ništa pomoći. Nadam se da sad razumiješ što sam mu ovo napisao.Velahalve je napisao/la:Nisi ni ti šefe u pravu, zašto ti likovi napadaju na instituciju,furaju se na grobare, delije il šta već,hoće da pucaju rekete, da uzimaju proviziju od karti, pa možda čak i od transfera igrača, problem je mnogo veći nego što se ovdje predstavlja, odnosno NE predstavlja, i onda se desi da padne nažalost mrtva glava, ti pojedini likovi su tu, najmanje iz ljubavi prema klubu, i treba ih što prije udaljiti od kluba, njih podržava ona manjina što su tu uz njih na sredini juga, a ostali bojkotuju ne navijaju i ne dolaze, jer je ljudima pun k.Ja idem na sjever i tako će i ostati, sve dok budu ovi isti bili tu i predstavljali kao manijake, a za uzvrat praviti štetu i tražiti korist u i oko kluba, možete im se suprostaviti samo tako što ih nećete podržavati i što će te promijeniti tribinu na koju dolazite.zaboljisportuBiH je napisao/la:Predlažem da te izaberemo u upravu, pa da ti riješiš problem tj da se suprotstaviš tim neki likovima. Ako ti to riješiš što se mene tiče možeš biti doživotni predsjednik.muharenovic88 je napisao/la:Očigledno da volite kritikovati. Zašto ne kritkujete onda upravu. Koje dao Benji na korištenje kafić unutar stadiona. Ko dobija marku od karti, pa tek onda da pišemo o policiji i kretenizmu na našoj tribini već nekoliko mjeseci.Pod hitno zabraniti nekim likovima da dolaze na utakmice.Zabraniti da su blizu kluba uopće, a to sve mora uraditi uprava s policijom.A ne okretati leđa glavnom problemu, a temu skretati na drugu stranu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.