FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 23 apr 2015, 19:32

Ne znam koji k on sad ispravlja krivu drinu,kad je prvi zametica pisao/kopirao o mogucim sukobima navijaca.
Smjesno,pljuje sam po sebi,a ne konta le.vat

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 apr 2015, 20:20

pa šta sad? sukobi navijača su uvijek mogući i dio folklora. a svakome je jasno da su termini i lokacije utakmica povećali vjerovatnoću za tako nešto. to što je sve prošlo u redu ne znači da su termini bili logični i dobri.

muharenovic88
Kontakt:

Post Postao/la muharenovic88 » 23 apr 2015, 21:56

Očigledno da volite kritikovati. Zašto ne kritkujete onda upravu. Koje dao Benji na korištenje kafić unutar stadiona. Ko dobija marku od karti, pa tek onda da pišemo o policiji i kretenizmu na našoj tribini već nekoliko mjeseci.Pod hitno zabraniti nekim likovima da dolaze na utakmice.Zabraniti da su blizu kluba uopće, a to sve mora uraditi uprava s policijom.A ne okretati leđa glavnom problemu, a temu skretati na drugu stranu!

lazar
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la lazar » 23 apr 2015, 22:41

SarajlijaTM je napisao/la:Ne znam koji k on sad ispravlja krivu drinu,kad je prvi zametica pisao/kopirao o mogucim sukobima navijaca.
Smjesno,pljuje sam po sebi,a ne konta le.vat
Smrad obični. Iskorištava situaciju, nije mu prvi put

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 23 apr 2015, 23:00

muharenovic88 je napisao/la:Očigledno da volite kritikovati. Zašto ne kritkujete onda upravu. Koje dao Benji na korištenje kafić unutar stadiona. Ko dobija marku od karti, pa tek onda da pišemo o policiji i kretenizmu na našoj tribini već nekoliko mjeseci.Pod hitno zabraniti nekim likovima da dolaze na utakmice.Zabraniti da su blizu kluba uopće, a to sve mora uraditi uprava s policijom.A ne okretati leđa glavnom problemu, a temu skretati na drugu stranu!
Priznaj sad fino, čiji si ti?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 23 apr 2015, 23:05

Almir Memić trener FK Travnik. Sretno mu !
Željezničar živimo !

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 23 apr 2015, 23:06

Ajzea je napisao/la:
muharenovic88 je napisao/la:Očigledno da volite kritikovati. Zašto ne kritkujete onda upravu. Koje dao Benji na korištenje kafić unutar stadiona. Ko dobija marku od karti, pa tek onda da pišemo o policiji i kretenizmu na našoj tribini već nekoliko mjeseci.Pod hitno zabraniti nekim likovima da dolaze na utakmice.Zabraniti da su blizu kluba uopće, a to sve mora uraditi uprava s policijom.A ne okretati leđa glavnom problemu, a temu skretati na drugu stranu!
Priznaj sad fino, čiji si ti?
ma aldin ko ce drugi biti odma se prepozna :rol: :rol: :rol:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 apr 2015, 23:19

Odaje ga stil pisanja :lol:

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 24 apr 2015, 00:14

A nije mu tesko prepoznati rukopis.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 24 apr 2015, 02:13

Jedno pitanje ako neko zna da odgovori. Koliko mi imamo pravo na osnovu ono nešto za solidarnost u slučaju transfera zukanovica koliki postotak bi išao nama, jer evo spominje se cifra od 3.5 miliona eura da bi mogao u inter pa bi i mi mogli hajrovati što bi se reklo

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 24 apr 2015, 02:27

ma slabo, nije on bio dugo godina kod nas cini mi se da je u bubamari treniro, ako ko zna tacno kad je rpreso u zeljinu skolu nek javi ;)
uglavnom za godine od 12-15 0,25% što je 8750 €, a od 16-23 0,5% što je 17,5 hiljada €, uglavnom sicu dobijamo i mi i austria ona i dender ;)

znaci nisu neke pare jbg :kafa:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 apr 2015, 08:33

uplati ih ti ako nisu :mrgreen:

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 24 apr 2015, 08:58

Predlažem da te izaberemo u upravu, pa da ti riješiš problem tj da se suprotstaviš tim neki likovima. Ako ti to riješiš što se mene tiče možeš biti doživotni predsjednik.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 24 apr 2015, 09:14

evo povodom 30-te obljetnice jedna tema za nas (malo) starije:
Remember Videoton - 30 godina kasnije

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 24 apr 2015, 09:25

slika
Jači od ratova, režima i partija. 1921

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 24 apr 2015, 09:25

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Predlažem da te izaberemo u upravu, pa da ti riješiš problem tj da se suprotstaviš tim neki likovima. Ako ti to riješiš što se mene tiče možeš biti doživotni predsjednik.
Nisi ni ti šefe u pravu, zašto ti likovi napadaju na instituciju,furaju se na grobare, delije il šta već,hoće da pucaju rekete, da uzimaju proviziju od karti, pa možda čak i od transfera igrača, problem je mnogo veći nego što se ovdje predstavlja, odnosno NE predstavlja, i onda se desi da padne nažalost mrtva glava, ti pojedini likovi su tu, najmanje iz ljubavi prema klubu, i treba ih što prije udaljiti od kluba, njih podržava ona manjina što su tu uz njih na sredini juga, a ostali bojkotuju ne navijaju i ne dolaze, jer je ljudima pun k.Ja idem na sjever i tako će i ostati, sve dok budu ovi isti bili tu i predstavljali kao manijake, a za uzvrat praviti štetu i tražiti korist u i oko kluba, možete im se suprostaviti samo tako što ih nećete podržavati i što će te promijeniti tribinu na koju dolazite.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 apr 2015, 09:28

Svi sve znaju...
DRUG NEBI TI PUNCA

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 24 apr 2015, 09:30

Ni jedan klub nema snage da se sa takvim stvarima izbori.. To mora uraditi državna vlast kao što su Englezi svojevremeno uradili.. A pošto našoj vlasti odgovaraju sranja onda ćemo se nacekati dok dodju neka normalna vremena..

BUDI ŽELJO !!!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 24 apr 2015, 10:09

Velahalve je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:
Nisi ni ti šefe u pravu, zašto ti likovi napadaju na instituciju,furaju se na grobare, delije il šta već,hoće da pucaju rekete, da uzimaju proviziju od karti, pa možda čak i od transfera igrača, problem je mnogo veći nego što se ovdje predstavlja, odnosno NE predstavlja, i onda se desi da padne nažalost mrtva glava, ti pojedini likovi su tu, najmanje iz ljubavi prema klubu, i treba ih što prije udaljiti od kluba, njih podržava ona manjina što su tu uz njih na sredini juga, a ostali bojkotuju ne navijaju i ne dolaze, jer je ljudima pun k.Ja idem na sjever i tako će i ostati, sve dok budu ovi isti bili tu i predstavljali kao manijake, a za uzvrat praviti štetu i tražiti korist u i oko kluba, možete im se suprostaviti samo tako što ih nećete podržavati i što će te promijeniti tribinu na koju dolazite.
KO je reako da ih ne treba udaljiti? Ne kotaš šta sam htio reći. Frajer hoće da se uprava razračunava sa takvima. Greda npr da zabrani i sl. TO što on kaže sa policijom to nije realno jer policija bi trebala ali neće, a i da hoće dijelom su im ruke vezane. Ostaje samo da se klub pozabavi time. Jedini način i taj način se u cijeom svijetu primjenjuje je da postoji vođa, kojeg svi poštuju i sl i koji sarađuje sa klubom. Ne može njemu murija ništa ako on ne uradi neki prekršaj pa da mu zabrani, a i kad ga napravi policija mu ne zabranjuje ništa. Vjerujem da su naši to polkušali u vezi ovoga što ovaj priča, ako je istna, za kafić. Problem je druge prirode, a to je da već dugo u Saraejevu među kriminalčićima ne postoji autoritet i svi misle da su najjači. Nije baš to ovako kako ovaj kritikuje upravu. Šta treba Greda da zabrani pa da imaš problem svaki dan na stadionu. A murija ti neće ništa pomoći. Nadam se da sad razumiješ što sam mu ovo napisao.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.