-Ove polusezone smo samo protiv Slavije odigrlai kuci kako treba sto je dokaz da nemamo kvalitet za najvisi plasman, kome to nije jasno nek ne prati klub dok opet ne dodju pare i cao..
-Nemam nista zamjerit ni igracima niti odovicu koji je izvukao 110% iz ove ekipe. Mnogi su nas otpisali od titule vec u 10om kolu, a eo mi smo u igri ostali gotovo do samog kraja
-Za nesto vise fale igraci poptu zebe ili bekrica za koje trenutno nemao sredstava i to je kraj svake price. Zato smo uspjeli stabilizovat klub, progurat nase mlade igrace koji tesko da bi dosli do izrazaja da smo ganjali neka pojacanja i sto je najvaznije imamo ono sto niko u ligi nema. Nasi igraci u ekipi glavni, a opet u vrhu
-Idemo momci do kraja jako i borbeno kao i do sada, ja jos jedino ocekujem da na derbiju izadjemo ako nista ne porazeni, evropa je valjda sigurna sumnjam da ce olimpic i borac moc nesto vise u kupu...i haj da se ne lazemo sad da pitari ne osvoje. Koliko smo mi jaki pogledajte samo sta oni imaju pa meda ne mogu...
-Danasnja utakmica se nije mogla dobit....Hasanovicev promasaj, pa crveni karton, bez podrske publike, tuga na stadionu,,, nismo mogli vise. Mogli smo al na srecu međutim previse smo tekmi u prvom dijelu dobili tako. Sloboda imala jednu sansu onu u prvom koju nisu zabili i na kraju daju go iz nase greske i majstorije zebe. Svaka mu cast na tome sto nije proslavio go, pravi profesionalac i covjek koji puno dao nasem klubu
Ostaje zal na kraju sigurno zbog ovih kikseva, ali doce i nase vrijeme. Titula smo se naosvajali tako da nisam tolko nestrpljiv samo polako i lagano sa vjerom u nas klub i nasu djecu. VOLIM TE ZELJO 1921.