FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 apr 2010, 14:15

Seyo_TM je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Umjesto Midhata Arnautovica, koji nije polozio nekakav tekst izdrzljivosti, utakmicu u Mostaru sudit ce Edin Prosic. Ovo vjerovatno znaci i izmjenu sudije za mec sa Borcem jer je Arnautovic trebao suditi i taj mec.
Pitice rekose da je arnaut nas, interesuje me jel sad i ovaj nas...vjerovatno jest kao i svi ostali al et volio bi ako neko zna da potvrdi...
Ja vec jednom rekoh da su SVI nasi iliti SVI smo nasi .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 apr 2010, 14:17

gollum je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Umjesto Midhata Arnautovica, koji nije polozio nekakav tekst izdrzljivosti, utakmicu u Mostaru sudit ce Edin Prosic. Ovo vjerovatno znaci i izmjenu sudije za mec sa Borcem jer je Arnautovic trebao suditi i taj mec.
Pitice rekose da je arnaut nas, interesuje me jel sad i ovaj nas...vjerovatno jest kao i svi ostali al et volio bi ako neko zna da potvrdi...
Jos jednom ponavljam da se covjek zove Eldis Prosic :)(na nfsbih.ba pise Edis) . Sudio je utakmicu Zeljo-Zvijezda prije nekoliko kola.
Dobar je taj :mrgreen:
Šalu na stranu, nadam se da ćemo što poštenije do kraja obezbijediti duplu krunu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 apr 2010, 15:26

Seyo_TM je napisao/la:
Potvrdjeno ovaj Prosic je mrtvi zeljovac, po jos nekim pricama sva siva eminencija stoji iza toga da Zeljo osvoji ligu, vlada iz sjene, masoni i ko zna ko jos, sve misli su im uprte u Zelju...Ako ikad ista osvojimo to ce biti ove godine jer NATO osigurava titulu ove godine za BOSNJACKI klub, samim tim i nije zanimljivo jer vec se zna da ce mo uzeti sve ove godine, pogotovo nakon izjave visokog predstavnika i havijera solane i sastanka sa Nijazom Brkovicem...tako da ne treba ni ici na utakmice jer manje vise sve se zna a sto je najgore i za 10 narednih godina kazu da ce biti isto pa eto da se ne sekiramo bezveze... :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 apr 2010, 16:01

Ma zbrinuh se reko idemo bez nasih sudija dole...sreca!!
Mozda cak i prodjemo u finale...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

harun_manijak
Kontakt:

Post Postao/la harun_manijak » 13 apr 2010, 16:02

Seyo_TM je napisao/la:Ma zbrinuh se reko idemo bez nasih sudija dole...sreca!!
ma nebi prosli da nemamo para da platimo sudije :mrgreen: :mrgreen:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 13 apr 2010, 16:06

zivio Nato i Solana :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 apr 2010, 16:07

Seyo_TM je napisao/la:Ma zbrinuh se reko idemo bez nasih sudija dole...sreca!!
ne idemo ni na trening bez nasih sudija a kamoli na zvanicnu utakmicu :D Jutros je Nijaz izveo u setnju sudije pa onda na kafu vidjeni su na svim bitnim mjestima u gradu, da ne govorim o tome sta im je sve obecano u slucaju da buda naklonjeni nama, znaci uz pomoc boga dragoga i sudija idemo u finale :D

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 13 apr 2010, 16:08

dajte ba kanite se tog sarkazma i zezancije na taj način.to nam se može lako obiti o glavu
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 13 apr 2010, 16:11

TMovac je napisao/la:dajte ba kanite se tog sarkazma i zezancije na taj način.to nam se može lako obiti o glavu
Ako se "anam oni" budi pitali, obice nam se o glavu i da smo sveci, a kamoli sta drugo. Jer ko gubi ima pravo da se ljuti kaze stara poslovica :D , a činjenica je da ovog proljeca neki malodusnici ne mogu smisliti Želju na prvom mjestu, pa furaju teorije zavjere, ali neka... Ne trebamo se njima pravdati, nego im zacepiti usta pricajuci ono sto zele cuti ;)
Pozdrav

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 apr 2010, 16:12

zasto bi? moglo bi postat istina??? de ba...opusti se...prepusti paranoju pitarima ;)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 13 apr 2010, 16:20

TMovac je napisao/la:dajte ba kanite se tog sarkazma i zezancije na taj način.to nam se može lako obiti o glavu

fakat i meni je dosta tog sarkazma...ja znam da se svi, pogotovo pitice jedu zbog trenutnog stanja, ali bolje ih ignorisat...jer ignor zna vise da jede...u posljednjih nekoliko stranica vise se spominjalo ime Nijaz nego Zeljo...a sto se tice doticnog gospodina pa moraju dusmaniu naci neki razlog da se mogu tjesiti... ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 13 apr 2010, 16:20

Seyo_TM je napisao/la:zasto bi? moglo bi postat istina??? de ba...opusti se...prepusti paranoju pitarima ;)
da upravu si,ako bog da gledat čemo u septembru ovakvo nešto

[youtube][/youtube]
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 apr 2010, 16:22

Seyo_TM je napisao/la:zasto bi? moglo bi postat istina??? de ba...opusti se...prepusti paranoju pitarima ;)
Jah kao pazi sta zelis moglo bi ti se i ostvariti :D Kazu Nijaz prebio cak norisa :D

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 13 apr 2010, 16:24

TMovac je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Ako Bog da care, to svi zelimo... nadam se da necemo i ovaj put igrati na Hadisonu, samo da bude Grbavica gotova, bilo bi mi draze nego da Nijaz postane premijer... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 apr 2010, 16:26

U političkim kuhinjama koje su odlučivale ko može, a ko ne smije biti jak u jugoslavenskom fudbalu, "Željezničar" je tretiran kao simpatični, ali mali klub. "Željezničaru" se nije smjelo desiti da postane veliki. Zato je put prve sjajne generacije, one Ivice Osima, prekinut isfabrikovanom aferom, a priča o maestralnim Štrausovim driblinzima zasjenjena lažima o novcu kojim je, navodno, kupljen obraz najstarijeg sarajevskog prvoligaša. Jednom, ali samo jednom, "Željo" je bio jači od politike i prljavog novca, jednom je prevazišao sam sebe i tog 11. juna 1972, usred Beograda, ponizio "Partizana" i vlastitu sudbinu. I postao šampion.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 13 apr 2010, 16:27

Isnar je napisao/la:
TMovac je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Ako Bog da care, to svi zelimo... nadam se da necemo i ovaj put igrati na Hadisonu, samo da bude Grbavica gotova, bilo bi mi draze nego da Nijaz postane premijer... :mrgreen:
heh i ja se nadam.nešto kontam da smo igrali protiv Newcastla u Dolini Ćupova da bi možda pobjedili.bar prvu tekmu.

a kreatoru ovog klipa skidam kapu.ako niste pogledali obavezno pogledajte

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 apr 2010, 16:43

Seyo_TM je napisao/la:U političkim kuhinjama koje su odlučivale ko može, a ko ne smije biti jak u jugoslavenskom fudbalu, "Željezničar" je tretiran kao simpatični, ali mali klub. "Željezničaru" se nije smjelo desiti da postane veliki. Zato je put prve sjajne generacije, one Ivice Osima, prekinut isfabrikovanom aferom, a priča o maestralnim Štrausovim driblinzima zasjenjena lažima o novcu kojim je, navodno, kupljen obraz najstarijeg sarajevskog prvoligaša. Jednom, ali samo jednom, "Željo" je bio jači od politike i prljavog novca, jednom je prevazišao sam sebe i tog 11. juna 1972, usred Beograda, ponizio "Partizana" i vlastitu sudbinu. I postao šampion.
Historija nekada zna biti stvarno zastrasujuca i misticna :?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 13 apr 2010, 17:00

Sutra ovjeravamo prolazak u finale kupa.

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 13 apr 2010, 17:58

Zna li neko tačan termin utakmice sa Borcem?

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 13 apr 2010, 18:00

chanchi je napisao/la:Zna li neko tačan termin utakmice sa Borcem?
Subota, 19:30... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hrammm1921, kontra, Laudrup, lisander, Lokomotifa, MrkiMedo i 56 gostiju.