NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Jel moguce ovo hahah
Bojim se da nas isto ceka i u srijedu
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Bojim se da nas isto ceka i u srijedu
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Potvrdili su i ovi komentatori sa Arene da je u 20.00 h,Arena ce radit obe utakmice !jozo121 je napisao/la:Citam u SN za termin, valjda je zvanicno.
- Pantarei79
- Kontakt:
Pantarei79 je napisao/la:Očito im je Musemić naredio da nas osakate pred SarajevoKakvi su ovo đonovi stalno
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Ma sami smo krivi sto igramo kao pickice. Vratiti istom mjerom i onda bi cuvali nogice.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- Pantarei79
- Kontakt:
Je neslan ovaj Juričić. Nije ni za klupe.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Cist crveni za isakovica, ono je namjerno ozljedjivanje. Jbt smucilo mi se u zelucu kad sam vidio na snimci. Pogibeljno.
Ostalo, losa igra nasih, manje-vise ocekivano. Samo da se jos kogod ne ozlijedi i nek prodje jos jedno kolo ovog mucenja od lige.
Zna li neko jesmo li ikad dosad imali negativan niz od 4 uzastopna poraza u prvenstvu? Ja se nesto ne sjecam
Ostalo, losa igra nasih, manje-vise ocekivano. Samo da se jos kogod ne ozlijedi i nek prodje jos jedno kolo ovog mucenja od lige.
Zna li neko jesmo li ikad dosad imali negativan niz od 4 uzastopna poraza u prvenstvu? Ja se nesto ne sjecam
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
- Evolve
- Kontakt:
Moj Sivrić šta promaši...
Totalna impotencija prema naprijed, užas jedan, a ova Mladost je zrela za gola, dva...
Totalna impotencija prema naprijed, užas jedan, a ova Mladost je zrela za gola, dva...
NK Široki Brijeg
Pa koji k rade u ovoj LZO....
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa ljudi moji i oni mislima prema sri kao i svi mi mene ovo uopce ne zanima ostali smo i vise od toga ne moze nek mi dobijemo u sri a taman ovdje do kraja sve po 5 0 gubili!!!!!!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- Evolve
- Kontakt:
Ko je u mislima, Repic? Sivric? Marina? Sesar? ti ljudi nisu uopce u kombinacijama za Kup. Negledljiva nasa igra u ovoj ligi.
NK Široki Brijeg
Iskreno svi ti igraci su svjesni da su im ovo zadnje utakmice za Siroki,nemaju bas neki prevelik motiv
Sent from my Picasso using Tapatalk
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Ja se iskreno nadam da ova cetvorka koju si nabrojao neçe nositi nas dres sljedece sezoneEvolve je napisao/la:Ko je u mislima, Repic? Sivric? Marina? Sesar? ti ljudi nisu uopce u kombinacijama za Kup. Negledljiva nasa igra u ovoj ligi.
Mozda Sivric moze ostati za rotaciju ali mene nije odusevio. Od ovog Marine se moze naci boljih igraca i u 4.HNL
..
Nadam se da Barbi nije teze ozljedjen, drzi se kralju
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Sto ovaj "strucni komentator" zuga po nama... Pu djubre...
Idemo u srijedu odigrat dobro a onda šou na Pecari!
Android Sesar nece, jedino ako ga naši ne zadrže, ako ne nadje ništa vani, čuo sam da ide u klub u BiH koji se natječe u LZP sada... Mora se priznati da je dobre pasove imao danas...
Android Sesar nece, jedino ako ga naši ne zadrže, ako ne nadje ništa vani, čuo sam da ide u klub u BiH koji se natječe u LZP sada... Mora se priznati da je dobre pasove imao danas...
I ti i tvoj Sesar visesb1996 je napisao/la:Sto ovaj "strucni komentator" zuga po nama... Pu djubre...
Nek ide di hoce
Nadovezujem se covjeku na njegov post, neki problem imaš sa tim?brig je napisao/la:I ti i tvoj Sesar visesb1996 je napisao/la:Sto ovaj "strucni komentator" zuga po nama... Pu djubre...
Nek ide di hoce
- Evolve
- Kontakt:
Šta se uzbuđujete majke ti, **** ovu LZO samo je kup bitan, pa makar i 10i zavrsili.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Ma brate dobra kvota na x2 bila hahaahLoveSB96 je napisao/la:Šta se uzbuđujete majke ti, **** ovu LZO samo je kup bitan, pa makar i 10i zavrsili.

a ne mozes svaku utakmicu gubiti... izgledaju mi kao da se pomire sa porazom prije nego krene utakmica... 4 uzastopna poraza bez datog gola u lzo, ma da osvoje 6 kupova nije u redu. Klub "europskih" ambicija ne smije to dopustiti, ili sam ih možda precijenio...
- UstanikSBII
- Kontakt:
Evo jedna za papke iz Sarajeva koji konstantno vrijeđaju a znam da će se sad zakačiti na naše teme sa svojim glupostima …… J E B E M T E L I Š T I CO ! Nadam se da svršavaju na to
Uostalom rezultati govore tko koga hebe! 

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Hrammm1921, Hrasno15, Samba71 i 31 gost.