HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Mandrake
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Mandrake » 26 jan 2016, 20:59

zrinjevac365 je napisao/la:Zadovoljan sam iz dva razloga. Prvi je taj što nam je ovo prva utakmica, a u nijednom trenutku se nije osjetio umor, čak ni kad smo imali igrača manje na terenu. A drugi razlog je da sigurno imamo širinu, dva poluvremena dvije različite ekipe, a obje imaju i glavu i rep. Na svakoj poziciji imamo po dva kvalitetna igrača(na nekim pozicijama i po tri) osim na desnom beku gdje imamo samo Blaića koji se nažalost ozlijedi. Pod hitno dovesti Čolića.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nadam se da Blaićeva ozljeda nije ozbiljna... još nam fali da protiv Sarajeva bude pokus:" Mile desni bočni" :facepalm:
Po nekim najavama iz medija, samo je pitanje dana kada će taj Čolić potpisati... a stvarno imamo veliku širinu u ekipi, to nam je velika prednost nad konkurentima, još samo da riješimo alernativu za Blaića (čitaj Čolić :D) i kadar riješen :thumbup:
Kakav je Arežina danas bio? Mislim rano je suditi ijednog igrača na osnovu prve prijateljske utakmice, ali zanima me :D

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 26 jan 2016, 21:59

Blaić je ozljedio gležanj...nije ozbiljno
Danas sam pogledao prvo poluvrijeme i 20-tak minuta drugog poluvremena...
Najbolji dojam su mi ostavili: Pehar, Laštro, Stojanović i Arežina...pa i Vranjić
Što se tiče Filipa ( referiram se na @Mandrakeov post ) ,takav nam je igrač nedostajao u prvom dijelu sezone, vidi se da je sa loptom na "ti"( prima je drugačije od ostalih, kad je vodi kao da je miluje, ne siluje ju ) ima inteligentna rješenja u predaji a i dobar udarac....
Sigurno će od njegovih lopti "sa očima" profitirati naši napadači...
Po meni, on je pravo pojačanje... :D
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

stiglic
Kontakt:

Post Postao/la stiglic » 26 jan 2016, 22:13

Jos se nadam Benjaminu i mislim da smo do sada sacinili najjacu ekipu...
Moze li Arezina igrat tu famoznu 10-tku po starinski ili ce i on u guzvu na zadnje vezne...
Mislim da su on i Tomic kvalitetom jaci od dvojca Zeravica i Radulovic, pogotovo kako je Radulovic pao u formi zadnjih pola godine, imam neki osjecaj da se lagano zasitio...
Uglavom bit ce veselo i nikad neizvjesnije proljece, nek igra ko je najbolji i najspremnini, jedva cekam utakmice oduzilo še ovo pravo...

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 26 jan 2016, 22:41

stiglic je napisao/la:Jos se nadam Benjaminu i mislim da smo do sada sacinili najjacu ekipu...
Moze li Arezina igrat tu famoznu 10-tku po starinski ili ce i on u guzvu na zadnje vezne...
Mislim da su on i Tomic kvalitetom jaci od dvojca Zeravica i Radulovic, pogotovo kako je Radulovic pao u formi zadnjih pola godine, imam neki osjecaj da se lagano zasitio...
Uglavom bit ce veselo i nikad neizvjesnije proljece, nek igra ko je najbolji i najspremnini, jedva cekam utakmice oduzilo še ovo pravo...
Benjo bi trebao doći, koliko znam, ako uspije ishoditi od Čelika čiste papire, ovi iz Čelika nešto zatežu, ne znam kako će to završiti a čujem i da postoji plan B u vezi desnog beka ( nije premještanje Mile Pehara na to mjesto)...vidjećemo
Arežina će sigurno donjeti bolji protok lopte kroz sredinu,što nam je falilo u prvom dijelu sezone, imaće sigurno veliki broj asistencija i udaraca na gol van 16 metara...
Vjerujem da će u jačim utakmicama na terenu biti i Žeravica i Tomić i Arežina uz Zakarića i Todorovića na krilima, i Stevom ili Mešom u napadu a u utakmicama protiv slabijih momčadi jedan veznjak bi trebao biti out ( Tomić ili Žera, pošto su obojica ljevaci ) a dva napadača bi trebala biti u igri...
Uglavnom, nikad bolju i skuplju momčad nismo imali,odličnu atmosferu,ostali nas respektiraju i pribojavaju nas se, stvarno bi bila šteta da ove sezone ne podignemo "kantu" u vis...
Ostalima puno sreće u kupu :D
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 27 jan 2016, 11:06

Colic je bila stvar

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 27 jan 2016, 13:36

Čolić extra igrač za Pl BiH, šteta bi bila da ga ne uzmemo sad kad je slobodan
HŠKZ!

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 27 jan 2016, 15:13

mara1905 je napisao/la:

Nije Colic slobodan ima ugovor, dodouse amaterski, a sigurno bi neka sica 10-ak hiljada zadovoljila sve strane pogotovo privatne dzepove nekih iz Celika. :twisted:

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 27 jan 2016, 15:18

KenoRob je napisao/la:
mara1905 je napisao/la:

Nije Colic slobodan ima ugovor, dodouse amaterski, a sigurno bi neka sica 10-ak hiljada zadovoljila sve strane pogotovo privatne dzepove nekih iz Celika. :twisted:

20.000 je u igri.. ali završena prića ...

Pozdrav!

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 28 jan 2016, 00:40

PiazzaGrande je napisao/la:Blaić je ozljedio gležanj...nije ozbiljno
Danas sam pogledao prvo poluvrijeme i 20-tak minuta drugog poluvremena...
Najbolji dojam su mi ostavili: Pehar, Laštro, Stojanović i Arežina...pa i Vranjić
Što se tiče Filipa ( referiram se na @Mandrakeov post ) ,takav nam je igrač nedostajao u prvom dijelu sezone, vidi se da je sa loptom na "ti"( prima je drugačije od ostalih, kad je vodi kao da je miluje, ne siluje ju ) ima inteligentna rješenja u predaji a i dobar udarac....
Sigurno će od njegovih lopti "sa očima" profitirati naši napadači...
Po meni, on je pravo pojačanje... :D
Šalu na stranu, drago mi je da se Mile oporavio i da je dobro odigrao, naš je dečko, nego ne bih volio da mu se sad kad je najkritičnije izmišlja pozicija desnog bočnog (iako je u Slavena Muse pokoju utakmicu odigrao upravo na toj poziciji ako me sjećanje dobro služi)!
Hvala na rezimeu tekme i baš mi je to drago čuti za Arežinu, svi znamo da zna igrat lopte, samo da se fokusira na loptu i mi imamo našu desetku :thumbup: ... Vranjić nek se samo nastavi razvijati ovako, potencijal je pravi i baš bih volio da uspije! I na kraju uz rukometaše ( :tokralju: :tokralju: :tokralju: ) jedna vijest koja me danas baš oduševila:

Real Madrid CF, deseterostruki prvak Europe i službeno najbolji klub 20. stoljeća prema izboru FIFA-e, u suradnji s HŠK Zrinjski Mostar od 19. do 23. ožujka 2016. godine u Mostaru će prezentirati svoju nogometnu metodologiju za razvoj mladih igrača. :thumbup:

U znanju je moć, a ovaj naš prostor je uvijek bio pun talentiranih pojedinaca, svaka čast upravi na ovome! Know-how je upravo ono što nam treba, od stručnih ljudi treba učiti i primjenjivati na vlastitom pogonu :thumbup:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 28 jan 2016, 11:52

Evo nam i Benje...Dobrodošao i sretno...
Bravo uprava...
Volim te bola'!

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 28 jan 2016, 14:06

PiazzaGrande je napisao/la:Evo nam i Benje...Dobrodošao i sretno...
Bravo uprava...
Ma odlično! Vrhunski obavljeno sve od strane uprave kluba, idemo Vinko posloži to i u borbu za titulu, imamo stvarno vrhunsku ekipu! Dobrodošao Čoliću :thumbup:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 28 jan 2016, 18:47

FaustinoAsprilla je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Lončarić u norveškom Tromsou...
Potpisao?

ima li igdje sluzbeno'?
Potpisao službeno...
Pipe, sretno na dalekom sjeveru i hvala ti...
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 29 jan 2016, 13:02

Zrinjski je, kako se čini, napravio odličan posao u ovom prijelaznom roku. Angažirana su četiri igrača od kojih su dvojica već dobro poznata nama koji pratimo i navijamo za prvog i jedinog mostarskog nogometnog prvaka. Izgledno je da potpisom Benjamina Čolića završava proces angažiranja pojačanja u ovom zimskom prijelaznom roku.
Za mostarski klub ove zime su potpisali:
Filip Arežina,
Matija Katanec,
Tomislav Tomić
i gore spomenuti Benjamin Čolić.
Prvu dvojicu nije potrebno posebno predstavljati, obzirom da se radi o povratnicima u dres s lentom, a i druga dvojica su dobro poznata i kvalitetna premijerligaška imena.
Za nadati se da će sva četvorica dati doprinos cilju kojem stremimo a to je titula prvaka PLBiH.
Uspoređujući ovaj i prijelazni rok prošle zime može se primjetiti da je i uprava kluba sazrijela i da je završila, nadam se, sa nekim lutanjima u transfer politici iz prošlih prijelaznih rokova.
Da podsjetim na pojačanja prošle zime:
Nejc Mevlja,
Dejan Vukomanović,
Sven Dedić,
Ognjen Todorović,
Marko Tešija i
Luka Tomaš.
Samo je Todor Lasta, od svih ovih igrača, opravdao epitet pojačanja a neke od ovih ostalih najbolje bi bilo što prije zaboraviti.
Da se nešto mijenja u transfer politici Zrinjskog dalo se naslutiti prošloga ljeta kada su nas iz kluba počastili uistinu kvalitetnim pojačanjima od kojih su svi ( ili gotovo svi ) odigrali značajne role ove, aktualne, sezone
Pojačanja na ljeto 2015:
Filip Lončarić,
Neven Laštro,
Miloš Žeravica,
Miloš Filipović,
Goran Zakarić,
Ivan Peko i
Jasmin Mešanović.
Godinu dana prije, na ljeto 2014, nakon osvojene titule angažirano je devet nogometaša:
Krešimir Kordić,
Pavle Sušić,
Ivan Tirić,
Vedran Turkalj,
Oliver Petrak,
Matija Katanec,
Zvonimir Blaić,
Dženan Durak i
Aleksandar Radulović.
Neki od ovih igrača su se pokazali kao pojačanja, neki kao prinove a neki su bili samo prolaznici kroz Mostar.
Za nadati se da će uprava i ubuduće zadržati ovakav kurs što se tiče angažiranja novih igrača za klub, da je završila era dovođenja nekih anonimusa ( jednom se pogodilo sa Ivanom Crnovom, ali to je možda jedan takav igrač od stotinu onih koji ne uspiju ) a pogotovu dovođenja igrača na probe, sasvim bespotrebna stvar za ozbiljan klub koji zna što hoće.
Još jedna stvar mi je odlična, a to je što svi iz kluba ( igrači, trener i rukovodstvo ) u izjavama za medije spominju titulu kao cilj jer jedino tako sa jasnim i konkretnim ciljem isti se može i doseći a ako netko, slučajno, prije nas prođe tu ciljnu ravninu čestitati ćemo im jer, Bože moj, i ostali imaju ambicije i ciljeve a i sljedeće godine će se igrati nogomet.
Oprostite što sam vas udavio sa ovim podužim postom....Pozz svima...a poseban pozdrav i puno sreće danas i u finalu našim Plemićima u dresu rukometne reprezentacije Hrvatske.
Volim te bola'!

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 30 jan 2016, 09:42

Bit će vam prijenos utakmica iz Istre
http://www.coloursofistria.com/en/footb ... winter-cup

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 30 jan 2016, 10:49

brig je napisao/la:Bit će vam prijenos utakmica iz Istre
http://www.coloursofistria.com/en/footb ... winter-cup
Hvala na informaciji care... :thumbup:
Volim te bola'!

Duff

Post Postao/la Duff » 31 jan 2016, 22:54

titulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 01 feb 2016, 17:06

HŠK Zrinjski -Nk Krka 5-2 ! Utakmica igrana u Novigradu ,strijelci za Zrinjski :
Zakaric 15 min
Stojkic 20 mn
Filipovic 59 min
Lastro 69 min
Tomic 90 min

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 01 feb 2016, 19:22

Ima li gdje opsirniji izvjestaj :)

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 01 feb 2016, 23:49

Igor Karacic :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

stiglic
Kontakt:

Post Postao/la stiglic » 03 feb 2016, 14:30

Organizatori Istria Winter Cupa osigurali su izravan prijenos svih utakmica na svojoj službenoj internet stranici, a današnji ogled između Zrinjskog i Novigrada, koji počinje u 15 sati, izravno će prenositi i City Televizija BiH :thumbup:

livestream
http://citytvmostar.radiostream321.com/

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.