FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
evo u ovdje ce biti jedan link
http://www.lshunter.net/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.lshunter.net/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Za Željezničar danas nastupaju: Antolović, Kvesić, Kosorić, Memija, Bajić, Đelmić, Hadžiahmetović, Zeljković, Kokot, Beganović, Hasanović
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA! Nek' ovo bude još jedna pobjeda za Mirzu!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Imal kakav stream na livestream.com
Gledam preko mobitela.
Gledam preko mobitela.
Bravo majstore 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
GOOOOOOL KOKOT! Fantasticna akcija i asistencija Bajica! Kakva igracina ljudiii!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
A ja Kokota masine..
Bajic vec par fenomenalnih poteza! Bravo momci
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bajic vec par fenomenalnih poteza! Bravo momci
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 22 apr 2015, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- corleone87
- Kontakt:
Bravo Zoraneeee.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
A ja malog sto uleti klizeci Zebi... 

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Bravo Zorane Srbine! 
P.S. @zaboljisport, svaka ti cast!

P.S. @zaboljisport, svaka ti cast!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Hasanovicu nemas ti nista da radis u prvih jedenaest Zelje.
(ne govorim iskljucivo zbog ovog katastrofalnog promasaja)

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
A u pm ni jedan link ne radi.
Radi ovaj http://sportstreamtv.net/id.php?channel=1" onclick="window.open(this.href);return false;Nydalen je napisao/la:A u pm ni jedan link ne radi.
Ma da je Hasanović ono zabio, ovo bi bilo gotovo. Treba nam još jedan gol.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- corleone87
- Kontakt:
Ovaj Beganović ko Kokot, kad se zagrade nema uzimanja lopte.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Momcima se nema sta pregovoriti za cijelu sezonu, ponosan sam na njih. 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Hvala punoVirtu4l je napisao/la:Radi ovaj http://sportstreamtv.net/id.php?channel=1" onclick="window.open(this.href);return false;Nydalen je napisao/la:A u pm ni jedan link ne radi.
Ma da je Hasanović ono zabio, ovo bi bilo gotovo. Treba nam još jedan gol.

Sreća pa smo na vrijeme zabili gol, inače bi bila patnja do kraja. Sloboda nije nimalo naivna ekipa, imali su poluprilike, uvijek mogu zaprijetiti, rutinski su nas riješili nekoliko puta.
Vidjećemo šta će Oda odlučiti na poluvremenu, mislim da bi trebali krenuti silovito i pokušati ovjeriti ovo vodstvo.
Vidjećemo šta će Oda odlučiti na poluvremenu, mislim da bi trebali krenuti silovito i pokušati ovjeriti ovo vodstvo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Boga vam gledate li vi mec ili preko textualnog prenosa pratite ? Hasanoviceva sansa nije toliko stopostotna kolko vi kukate.. Rekoh ja da Kole zabija
sad ce dzenis ove da zavrsi..

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- corleone87
- Kontakt:
Ma on je jedva i stigao onu loptu tako da mu i ne zamjeram..Minjore je napisao/la:Boga vam gledate li vi mec ili preko textualnog prenosa pratite ? Hasanoviceva sansa nije toliko stopostotna kolko vi kukate.. Rekoh ja da Kole zabija![]()
sad ce dzenis ove da zavrsi..
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.