FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Do kraja prvenstva olimpic ima igrati sa sarajevom (vec sutra, i u slucaju pobjede izjednacavaju se),zrinjskim i sirokim, i oni bi mogli dosta toga napraviti u neciju korist
. Kako ce samo biti gusto do zadnjeg kola, jedva cekam sutra.

- JoseeMourinho
- Kontakt:
ma ima onaj acestream sto rusi cak u hd-u emituju al ne mozes skontat kako nema sanseshzna je napisao/la:Za sljedeće gostujuće..

imas ovo ko i onaj volimtezeljo, https://livestream.com/producer/software" onclick="window.open(this.href);return false;, a ja cu jos potrazit sta je najkvalitetnije pa ti javim sutra

edit, evo jos bolja opcija jest da traje 30 dana, al dosta za koju tekmu, a kvalitetna se slika moze slati
https://www.ustream.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
uglavnom procackat cu ja ovo sve, pa ti javim sta je najbolja opcija

Zadnja izmjena: JoseeMourinho, dana/u 22 apr 2015, 00:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Sretno nam sutra iako mnogima vise nije do utakmica al et nek momci ostave srce na terenu .......

19TM87 ZAVIDOVICI
Protiv Slavije smo imali AceStream i bilo je fantastično, slika u HD, nije štopalo... raj. Valjalo bi da to neko skonta.JoseeMourinho je napisao/la:ma ima onaj acestream sto rusi cak u hd-u emituju al ne mozes skontat kako nema sanse![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
al ruski je to bio koliko mi se cini, mislim oni emitovali? na areni hrvatskoj?Virtu4l je napisao/la:Protiv Slavije smo imali AceStream i bilo je fantastično, slika u HD, nije štopalo... raj. Valjalo bi da to neko skonta.JoseeMourinho je napisao/la:ma ima onaj acestream sto rusi cak u hd-u emituju al ne mozes skontat kako nema sanse![]()
hrvati izgleda mislim arene sad nece prenosit bar koliko ja vidim nema u programu, ustvari prenose sarajevo-siroki

Nikog ne treba ni tjerati da dodje, ko hoće ko neće njegova je stvar. Ne moze to biti razlog da ne gledam voljeni klub u bilo kojoj situaciji, a pogotovo ovoj kad smo bod od prvog mjesta. Ako ćemo tako gledati trebamo svi pobjeći iz ovog grada i ostaviti narkomanima i klošarima sve na raspolaganje e pa ja ne dam klošarima ni pedalj grbavice ni pedalj Želje pa ni Bosne. Kome se gadi jug ima sjever i to je to.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Da, bilo je sa Arene, a ne znam čiji je bio, ja sam dobio samo onaj skraćeni link i kopirao ga u Ace player.JoseeMourinho je napisao/la:al ruski je to bio koliko mi se cini, mislim oni emitovali? na areni hrvatskoj?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Halalite braco, znam da je off , ali ako neko zeli da kupi par knjiga o drugom svjetskom ratu, revolucijama i to nek se javi u inbox za detaljne informacije. Novac od tih knjiga ide za rahmetli druga i njegovoj porodici. Hvala Vam i halalite jos jednom.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Danas treba svi da smo na našoj Grbavici. LJude sa djecom shvatam, ali mogu doći i bez djece sad, sa posla svratiti. Treba nas Željo, ne samo zbog toga što smo u vrhu, nego što trba da pokažemo da smo najjači kad je najteže. To nas je uvijek krasilo kroz istoriju. Treba da smo tu zbog Mirze, Buaza, Pace, rahmetli Đilde i svih onih manijaka koji su i u ratu i naokn rata poginuli da bi nama bilo bolje i da bi Željo opstao. NJih više nema ali tu je ono za šta su dali živote. Gledam zadnjih dana a ulicama ginu sve djeca šehida i poginulih boraca. Ljudi su poginuli da bi nama bilo bolje, a jedino što su nam ostavili u amanet je da se brinemo za njihovu djecu. I šta mi radimo? Puštamo da kreteni biju i tu njihovu djecu. Narkomani, revolveraši, ne znam kako bi ih nazvao da je adekvatan naziv. Mogu uvrijediti i kretene ako ih tako nazovem. Opominje nas Bog a mi nikako da skontamo. Nikako da im stanemo u kraj.
GOdinama mene pitaju ova neka raja koja ne prati naš fudbal šta imam tu vidjeti. Taman da ništa nemam, idem na svoje. Na moj stadion, na moj travnjak, na moju tribinu. Sjedim sa svojom rajom. Ne gledam na tv-u kako se neki krezubi Englez raduje i ja kao sa njim. GLedam mog komšiju kako prebaci golmana u Vitezu kao veliki igrač. Od Bolića protiv Španije čini mi se nisam vidio nekog našeg igrača da zabije gol ko Memija Vitezu. DObro eto Vitezu je, ali zabit će on i REalu onako nekad pa će ti isti pričati na sva zvona. Ja neću jer sam znao da će ga zabiti. Gledam kako mali Dženis trči i ljubi grb, kako ga Kokot srbin kojeg smo svi pljuvali baca od radosti. VOli i Kokot Želju. Deda mu volio. Rodio se Koka u onom Sarajevu koje smo pustili niz vodu da ode jer smo se povukli nad kretenima, revolverašima i sl. Je... im sve ono.
SAmo momci danas dajte sve od sebe, koncentrišite se, ja ću biti tu, makar sve do kraja zijanili, a nećete sigurno ako budete igrali sa sto posto kao i do sada. Razmišljajte smao o tekmi jer vi nam samo pobjedom možete pomoći. Ostalo prepustite nama i ne brinite se.
GOdinama mene pitaju ova neka raja koja ne prati naš fudbal šta imam tu vidjeti. Taman da ništa nemam, idem na svoje. Na moj stadion, na moj travnjak, na moju tribinu. Sjedim sa svojom rajom. Ne gledam na tv-u kako se neki krezubi Englez raduje i ja kao sa njim. GLedam mog komšiju kako prebaci golmana u Vitezu kao veliki igrač. Od Bolića protiv Španije čini mi se nisam vidio nekog našeg igrača da zabije gol ko Memija Vitezu. DObro eto Vitezu je, ali zabit će on i REalu onako nekad pa će ti isti pričati na sva zvona. Ja neću jer sam znao da će ga zabiti. Gledam kako mali Dženis trči i ljubi grb, kako ga Kokot srbin kojeg smo svi pljuvali baca od radosti. VOli i Kokot Želju. Deda mu volio. Rodio se Koka u onom Sarajevu koje smo pustili niz vodu da ode jer smo se povukli nad kretenima, revolverašima i sl. Je... im sve ono.
SAmo momci danas dajte sve od sebe, koncentrišite se, ja ću biti tu, makar sve do kraja zijanili, a nećete sigurno ako budete igrali sa sto posto kao i do sada. Razmišljajte smao o tekmi jer vi nam samo pobjedom možete pomoći. Ostalo prepustite nama i ne brinite se.
- champions1921
Ma i da nije bilo belaja posjeta bi bila skromna s obzirom da je radni dan..
Nadam se da to neće uticati na ekipu i da ćemo dobiti dosta nezgodnu Slobodu..
Nadam se da to neće uticati na ekipu i da ćemo dobiti dosta nezgodnu Slobodu..
BUDI ŽELJO !!!
Kad smo vec kod Kokota, nije Zoran prvi Kokot u Plavom timu. Prvi je bio Kasim Kokot. " Na Grbavicu je dosao 1956. Godine i u svojoj prvoj sezoni je odigrao 6 utakmica i postigao 3 gola. Tesko se probijao u prvi tim kao mlad igrac jer je na mjestu u half liniji, gdje je on igrao tada konkurencija bila prejaka. Tih prvih sezona njegove fudbalske karijere u Željinom dresu u half liniji su igrali : Ubovic, Ribar, Jusufbegovic, Matic, Imamovic, Karajica i Radojcic. Standardni prvotimac postaje u sezoni 1961/1962. godine kod trenera Vlatka Konjevoda. Za Zelju je ukupno odigrao 75 utakmica i postigao 9 golova. 1963. Godine prelazi u ljubljansku Olimpiju."
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
+1 RESPEKTzaboljisportuBiH je napisao/la:Danas treba svi da smo na našoj Grbavici. LJude sa djecom shvatam, ali mogu doći i bez djece sad, sa posla svratiti. Treba nas Željo, ne samo zbog toga što smo u vrhu, nego što trba da pokažemo da smo najjači kad je najteže. To nas je uvijek krasilo kroz istoriju. Treba da smo tu zbog Mirze, Buaza, Pace, rahmetli Đilde i svih onih manijaka koji su i u ratu i naokn rata poginuli da bi nama bilo bolje i da bi Željo opstao. NJih više nema ali tu je ono za šta su dali živote. Gledam zadnjih dana a ulicama ginu sve djeca šehida i poginulih boraca. Ljudi su poginuli da bi nama bilo bolje, a jedino što su nam ostavili u amanet je da se brinemo za njihovu djecu. I šta mi radimo? Puštamo da kreteni biju i tu njihovu djecu. Narkomani, revolveraši, ne znam kako bi ih nazvao da je adekvatan naziv. Mogu uvrijediti i kretene ako ih tako nazovem. Opominje nas Bog a mi nikako da skontamo. Nikako da im stanemo u kraj.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
zaboljisportuBiH je napisao/la:Danas treba svi da smo na našoj Grbavici. LJude sa djecom shvatam, ali mogu doći i bez djece sad, sa posla svratiti. Treba nas Željo, ne samo zbog toga što smo u vrhu, nego što trba da pokažemo da smo najjači kad je najteže. To nas je uvijek krasilo kroz istoriju. Treba da smo tu zbog Mirze, Buaza, Pace, rahmetli Đilde i svih onih manijaka koji su i u ratu i naokn rata poginuli da bi nama bilo bolje i da bi Željo opstao. NJih više nema ali tu je ono za šta su dali živote. Gledam zadnjih dana a ulicama ginu sve djeca šehida i poginulih boraca. Ljudi su poginuli da bi nama bilo bolje, a jedino što su nam ostavili u amanet je da se brinemo za njihovu djecu. I šta mi radimo? Puštamo da kreteni biju i tu njihovu djecu. Narkomani, revolveraši, ne znam kako bi ih nazvao da je adekvatan naziv. Mogu uvrijediti i kretene ako ih tako nazovem. Opominje nas Bog a mi nikako da skontamo. Nikako da im stanemo u kraj.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
zaboljisportuBiH je napisao/la:Danas treba svi da smo na našoj Grbavici. LJude sa djecom shvatam, ali mogu doći i bez djece sad, sa posla svratiti. Treba nas Željo, ne samo zbog toga što smo u vrhu, nego što trba da pokažemo da smo najjači kad je najteže. To nas je uvijek krasilo kroz istoriju. Treba da smo tu zbog Mirze, Buaza, Pace, rahmetli Đilde i svih onih manijaka koji su i u ratu i naokn rata poginuli da bi nama bilo bolje i da bi Željo opstao. NJih više nema ali tu je ono za šta su dali živote. Gledam zadnjih dana a ulicama ginu sve djeca šehida i poginulih boraca. Ljudi su poginuli da bi nama bilo bolje, a jedino što su nam ostavili u amanet je da se brinemo za njihovu djecu. I šta mi radimo? Puštamo da kreteni biju i tu njihovu djecu. Narkomani, revolveraši, ne znam kako bi ih nazvao da je adekvatan naziv. Mogu uvrijediti i kretene ako ih tako nazovem. Opominje nas Bog a mi nikako da skontamo. Nikako da im stanemo u kraj.

DRUG NEBI TI PUNCA
Izgleda da Željo u zadnje vrijeme ima više vjernih navijača na forumu nego na Grbavici.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nije problem u raji sa foruma, jer tih stotinjak ljudi svi idu na utakmice kad god ko moze... Problem je u onima koji ovdje ne pisu, koji se ne zanimaju ni kad igramo, ni s kim, ama bas nista. Eh ti su problem, simpatizeri koji su lajkali klub na fcb jer ga aman vole (155.000 lajkova) a na tekme ne dodje ni 2000 tih sto su lajkali, i jos je tu ove starije raje jos...Valter je napisao/la:Izgleda da Željo u zadnje vrijeme ima više vjernih navijača na forumu nego na Grbavici.

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
zeljo ima navijace i van grada i van drzave, i shvati da od tih 155.000 sigurno polovina nije u mogucnosti da dodje na grbavicu na tekmu jer ne zive u sarajevu... ali opet, ostaje 75.000... sta cemo s njima?Baja_Zvjerka je napisao/la:Nije problem u raji sa foruma, jer tih stotinjak ljudi svi idu na utakmice kad god ko moze... Problem je u onima koji ovdje ne pisu, koji se ne zanimaju ni kad igramo, ni s kim, ama bas nista. Eh ti su problem, simpatizeri koji su lajkali klub na fcb jer ga aman vole (155.000 lajkova) a na tekme ne dodje ni 2000 tih sto su lajkali, i jos je tu ove starije raje jos...Valter je napisao/la:Izgleda da Željo u zadnje vrijeme ima više vjernih navijača na forumu nego na Grbavici.Malo lupas loncice...
Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u 22 apr 2015, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
Zeljo se voli i van Sarajeva, i van Bosne i od 150 000 , kada bi doslo samo 1/15 koji su iz Sarajeva, bilo bi odlicno..Medjutim, problem je druge prirode, zbog uticaja losih desavanja bice sve manje ljudi koji dolaze na utakmice...

Lijepo je vidjeti da Stanic trenira sa ekipom

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
ovdje redovno piše nas 20-25. i ja nemam nikakvog razloga sumnjati da ti ljudi redovno idu i na utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.