Možda pred kraj sezone dobije po koji minut. Što se mene tiče, ja bi radije da potpuno ozdravi, pa da u EL/LPblack64 je napisao/la:ljudi moji sta je sa stanom, kad se ocekuje da ce pocet igrat ?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Možda pred kraj sezone dobije po koji minut. Što se mene tiče, ja bi radije da potpuno ozdravi, pa da u EL/LPblack64 je napisao/la:ljudi moji sta je sa stanom, kad se ocekuje da ce pocet igrat ?
Bruku starijih navijača za koje ne pamtim kad su utakmicu propustili nakon onih događaja poslije bombe i ubistva rahmetli Mirze neće da ide, nažalost. Čisto sumnjam da su oni jedini koji su odustaliValter je napisao/la:Biće sramota ako sutra pitara bude više na Otoci nego nas na Grbavici. Zato sutra aBd svi pravac Grbavica.
BHT.DzoleZeljo je napisao/la:Hoce li biti kakav prenos sutra?
Hvala, dakle moguce je da ce biti stream?DukeOfWellington je napisao/la:BHT.DzoleZeljo je napisao/la:Hoce li biti kakav prenos sutra?
http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/" onclick="window.open(this.href);return false;Virtu4l je napisao/la:Ma mora biti stream.
To je powered by BH Telecom, radi samo u BiH zbog MojeTV i zbog TV prava ligu prvaka i ostale stvari al probaj preko proxija mozda ti bude mogloVirtu4l je napisao/la:Meni taj oficijeli nikad nije radio, to je možda samo za BiH.
Ništa ne lobiraj, lakše mi je promijeniti IPDukeOfWellington je napisao/la:Izlobiraćemo da se pusti u Sutorini, a u Milolandu ništa![]()
Trenutno korisnika/ca: ExBlueone, Orvel, perodeformero i 64 gosta.