Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Thunderstruck
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
DoronSalomon La Gazzetta dello Sport confirm #MUFC are set to sign Gollini, Lezzerini, Madrigali and Capezzi from Fiorentina's U16s to join our U18s
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
-
- Kontakt:
Ja to stvarno ne znam, to samo Fergi zna???? i to je pitanje suludo. Ja nikada necu mjeriti United prema Barsi ili Realu ili bilo kom drugom. United je dovoljn veliki klub da ima postavljene ciljeve ispod kojih on ne IDE!!! A sto se tice Barse ma bas me briga za njih, ljudi su bili bolji u toj utakmici i zasluzeno slavili, ja tu ne vidim nikakav problem. Jer stvarno ne razumijem sta zelis reci. Treba kupovati igrace koji ce parirati Barsi i Realu? ako je tako ti meni reci koji su to igraci!!!
svaka cast sustina cijele pricereddevil16 je napisao/la:Ja to stvarno ne znam, to samo Fergi zna???? i to je pitanje suludo. Ja nikada necu mjeriti United prema Barsi ili Realu ili bilo kom drugom. United je dovoljn veliki klub da ima postavljene ciljeve ispod kojih on ne IDE!!! A sto se tice Barse ma bas me briga za njih, ljudi su bili bolji u toj utakmici i zasluzeno slavili, ja tu ne vidim nikakav problem. Jer stvarno ne razumijem sta zelis reci. Treba kupovati igrace koji ce parirati Barsi i Realu? ako je tako ti meni reci koji su to igraci!!!
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Nebih da kritikujem puno Younga niti da ga hvalim da se ne zaletim bezveze ali pokusajte malo skontati @Valenciu! Uopste covjek nije lupao nebuloze nego ima finu podlogu za ovo sto govori. OK Young je i za mene solidan igrac ali nekako nemogu da primjetim njegov napredak iz sezone u sezonu, kao da je ostao na onoj istoj razini. Eh sada dali je to dovoljno za Uniteda, najvecih plasmana i Lige prvaka to cemo vidjeti, ja sam misljenja da bas i nije ali SAF zna bolje sigurno i od mene i od @Valencie. Dakle vise bih volio da smo poduplali ponudu i poslali je za Hulka recimo jer i on sam moze igrati na krilu nego sto smo ovo sa Yungom uradili. Vidjet cemo ja opet kazem necu da ga kritikujem i da pisem neki opsiran post o njemu nego cu samo da vidim kako ce se pokazati u Unitedu. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Samo da dam jedam mali odgovor zasto je doveden Young. To je savim normalna politika Uniteda. mlad, perspektivan, talentovan i sto je najvaznije gladan uspjeha i dokazivanja. To je skoro uvijek bila sustina poslovanja i politike Uniteda. Pa ljudi moji on samo moze rasti kao igrac, i da se ne zavaravamo to je trenutno najbolji engleski krilni igrac.
Na twiteru svega ima, imal sta za Sneijdera!?Thunderstruck je napisao/la:DoronSalomon La Gazzetta dello Sport confirm #MUFC are set to sign Gollini, Lezzerini, Madrigali and Capezzi from Fiorentina's U16s to join our U18s

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Ashley Young has admitted that the chance to join champions Manchester United was too good to turn down.
The 25-year-old was signed up to a five-year deal on Thursday for a reported £16million fee.
The midfielder revealed that the opportunity to challenge for the club's 20th league title and to ply his trade for a team like United was the realisation of a boyhood dream.
Speaking after putting pen to paper on the biggest move of his career, former Aston Villa star Youngadmitted he was excited at becoming part of the club's rich history.
"The opportunity to come and play for one of the biggest clubs in the world is one I couldn't turn down," he told MUTV.
"It's a chance to hopefully become part of their history by helping to win the 20th title.
"It's a prospect I always looked at from being a child; to play for one of the biggest clubs in the world.
"I've got that opportunity now so I've just got to take it with two hands."
Michael Owen, who extended his stay at Old Trafford by signing a new 12-month contract earlier this month, wrote on twitter: "Great to hear the Ashley Young deal has been finalised. Great addition to the squad."
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
The 25-year-old was signed up to a five-year deal on Thursday for a reported £16million fee.
The midfielder revealed that the opportunity to challenge for the club's 20th league title and to ply his trade for a team like United was the realisation of a boyhood dream.
Speaking after putting pen to paper on the biggest move of his career, former Aston Villa star Youngadmitted he was excited at becoming part of the club's rich history.
"The opportunity to come and play for one of the biggest clubs in the world is one I couldn't turn down," he told MUTV.
"It's a chance to hopefully become part of their history by helping to win the 20th title.
"It's a prospect I always looked at from being a child; to play for one of the biggest clubs in the world.
"I've got that opportunity now so I've just got to take it with two hands."
Michael Owen, who extended his stay at Old Trafford by signing a new 12-month contract earlier this month, wrote on twitter: "Great to hear the Ashley Young deal has been finalised. Great addition to the squad."
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
There is only one United!!!!
- majestic24
- Kontakt:
Valencija,mi smo bez Rooneya igrali gotovo citavu ovu sezoni pa smo na kraju bili u FINALU LP i osvojili Premiership. Man.Utd nije vise "one man team". Nemamo igraca kao Ronaldo da ce sve uraditi sam,al zato imamo tim kojem samo moze parirati Barcelona. Nemozemo reci da je konkurencija losa...stanje je takvo,kakvo je. Mi smo bolji tim od svih u Premiershipu i tu sva prica zavrsava.
Ja negovorim ovo samo zato sto sam FAN UNITEDA al ovo je istina. Jedini Fergie radi podmladjivanje tima konstantno u kombinaciji s iskusnim igracima i to mu uspjeva. Yebe se meni sto Arsenal ima Fabresaga,Nasrija,PRODORNOG Walcota...sta im je to donijelo??? Koliko titula imaju u zadnjih 5 - 10 godina???
Sta radi Chelsea?? Mijenja kompletnu generaciju odjednom. Qrac ce oni biti sampioni uskoro bez obzira na pare koje uloze. Abramovic je glup covjek...on ce vise trenera promijeniti nego Fergie sto popije boca viskija.
Manchester City...imaju pare a glupani sve oko kluba. Koji qrac ce pare budali kojoj vezni red ovako izgleda Milner - De Jong - Yaya Toure - Silva.
I znas sta je najsmjesnije...mi imamo toliko "los" tim da cemo u narednih 10 godina opet osvojiti najmanje 5-6 titula. Slabi smo,nema sta.
Ja negovorim ovo samo zato sto sam FAN UNITEDA al ovo je istina. Jedini Fergie radi podmladjivanje tima konstantno u kombinaciji s iskusnim igracima i to mu uspjeva. Yebe se meni sto Arsenal ima Fabresaga,Nasrija,PRODORNOG Walcota...sta im je to donijelo??? Koliko titula imaju u zadnjih 5 - 10 godina???
Sta radi Chelsea?? Mijenja kompletnu generaciju odjednom. Qrac ce oni biti sampioni uskoro bez obzira na pare koje uloze. Abramovic je glup covjek...on ce vise trenera promijeniti nego Fergie sto popije boca viskija.
Manchester City...imaju pare a glupani sve oko kluba. Koji qrac ce pare budali kojoj vezni red ovako izgleda Milner - De Jong - Yaya Toure - Silva.
I znas sta je najsmjesnije...mi imamo toliko "los" tim da cemo u narednih 10 godina opet osvojiti najmanje 5-6 titula. Slabi smo,nema sta.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- majestic24
- Kontakt:
"Ashley Young, dobrodošao u Manchester United!Još jedan vrhunski, gladan i mlad igrač pridružuje se velikanima
Rio napisao na twiteru
Rio napisao na twiteru
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Evo bas gledam nase igrace na twitteru, Nani uziva na odmoru: http://www.whosay.com/Nani/photos/38973

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Evo jedan mali prilog od mene koliko se moze pogrijesiti kada se preispituju odluke Sir-a!!
I posted this elsewhere but it might give you an idea how wrong you can be, and regarding SAF, you are well wrong!
Shredding his legacy at every turn
Sir Alex Ferguson's brilliance famously knocked Liverpool off their perch. Now his incompetence is doing the same to Manchester United. How did it come to this, wonders Rob Smyth
Rob Smyth
guardian.co.uk
, Monday 31 July 2006 13.01 BST
Winding down: Ferguson no longer has the stomach or the wit for the fight. Photograph: Getty.
It was John Cleese, in Clockwise, who said: "I can take the despair. It's the hope I can't stand." Manchester United fans would beg to differ. Usually, the best thing about pre-season is the hope: reality's incisors have yet to pierce the gums of optimism, and fans can live off the balmy, often barmy belief that this is their year. For supporters of most of the other 91 English clubs, that's the mood right now. For United fans? Forget it. After three seasons of papering over the cracks, it seems most United fans are awaiting the moment that the fault lines tracing a veiny path across Old Trafford are exposed.
Almost everything about the club reeks of disarray. Owned by the Glazers, who push buttons from a remote hideaway like Dr Evil; run by a manager who shreds his legacy at every turn; almost exclusively represented by the inadequate (Darren Fletcher and Kieran Richardson) and the odious (Rio Ferdinand); unable to close a deal for West Brom's reserve keeper, never mind the new Roy Keane. The signing of Michael Carrick, a Pirlo when a Gattuso was needed, is a band aid for a bullet wound, and a ludicrously expensive one at that.
If he was playing with me I would have scored so many more
Pele on Paul Scholes
I posted this elsewhere but it might give you an idea how wrong you can be, and regarding SAF, you are well wrong!
Shredding his legacy at every turn
Sir Alex Ferguson's brilliance famously knocked Liverpool off their perch. Now his incompetence is doing the same to Manchester United. How did it come to this, wonders Rob Smyth
Rob Smyth
guardian.co.uk
, Monday 31 July 2006 13.01 BST
Winding down: Ferguson no longer has the stomach or the wit for the fight. Photograph: Getty.
It was John Cleese, in Clockwise, who said: "I can take the despair. It's the hope I can't stand." Manchester United fans would beg to differ. Usually, the best thing about pre-season is the hope: reality's incisors have yet to pierce the gums of optimism, and fans can live off the balmy, often barmy belief that this is their year. For supporters of most of the other 91 English clubs, that's the mood right now. For United fans? Forget it. After three seasons of papering over the cracks, it seems most United fans are awaiting the moment that the fault lines tracing a veiny path across Old Trafford are exposed.
Almost everything about the club reeks of disarray. Owned by the Glazers, who push buttons from a remote hideaway like Dr Evil; run by a manager who shreds his legacy at every turn; almost exclusively represented by the inadequate (Darren Fletcher and Kieran Richardson) and the odious (Rio Ferdinand); unable to close a deal for West Brom's reserve keeper, never mind the new Roy Keane. The signing of Michael Carrick, a Pirlo when a Gattuso was needed, is a band aid for a bullet wound, and a ludicrously expensive one at that.
If he was playing with me I would have scored so many more
Pele on Paul Scholes
Pa so se tice pojacanja,dobra investicija,pogotov Young za 15 m...Igrac ima kvalitete sto je dobro brz,dobar dribling pri brzini,a ima strasne slobodnjake,...Jones je perspektivan igrac,....Jos nam treba jedan vezni,po mogucnosti Fellaini
Ali sto se nasih transfera tice mislim da je to to za ovu sezonu Young 15 m ,Jones 17 m,De Gea vjerovatno 20 m,jos ce SAF potrositi max 25 mil i to za Alonsa,...Treba Welbecku pruziti sansu da napreduje,jer ima strasan potencijal,...Machedu bi ostavio u Italiji(sta ce nam Talijan)

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Šta ste svi zaspali danas, vidim niko čitav dan nije napisao ništa
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Bojkotujemo temu dok Modric ili Sneijder ne potpisu.Ted Mosby je napisao/la:Šta ste svi zaspali danas, vidim niko čitav dan nije napisao ništa

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
- Kontakt:
Znam da je možda malo off,ali ipak je vezano za pojačanje Man Utd.
Iskreno kao totalno nebitan lik kako u stvarnom životu tako i na forumu,možda i nemam dopust,ali nemogu a da se čudom ne načudim kakav ukus ima Ashley kada su u pitanju žene.Jbt faca njegove dragane ima obim kao moje dvije,ne pišem da bih bio duhovit,već da jednostavno se ne mogu načudit ukusu ovog kremkastog. Naravno ne znam da li je nevjesta iz neke kneževske familije i puna ko brod,ali na osnovu količine sala,veličine obraza i raspona izmedju nosa i usta,džabe joj vojvodstvo i miraz sav.
Iskreno kao totalno nebitan lik kako u stvarnom životu tako i na forumu,možda i nemam dopust,ali nemogu a da se čudom ne načudim kakav ukus ima Ashley kada su u pitanju žene.Jbt faca njegove dragane ima obim kao moje dvije,ne pišem da bih bio duhovit,već da jednostavno se ne mogu načudit ukusu ovog kremkastog. Naravno ne znam da li je nevjesta iz neke kneževske familije i puna ko brod,ali na osnovu količine sala,veličine obraza i raspona izmedju nosa i usta,džabe joj vojvodstvo i miraz sav.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
kako kazu o ukusima se neraspravljamelanholicar je napisao/la:Znam da je možda malo off,ali ipak je vezano za pojačanje Man Utd.

sta mislite o povratku rosija iz viljarealna na OT jel to ostvarljivo??
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Zašto da ne? Navodno je zatražio transfer, ako naši pošalju pravu ponudu mogu ga lako vratiti.motty je napisao/la:
sta mislite o povratku rosija iz viljarealna na OT jel to ostvarljivo??
Kako sam ja pročitao, zainteresovani za njega su iz Atletico Madrida, pa valjda će se prije opredijeliti za nas (ako mi uopće pošaljemo ikakvu ponudu), nego za njih, valjda?
U tom slučaju bi nas Berba sigurno napustio.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
da potpuno se slazem nebi on bio loshe pojacanje welbeck rooney chicha i rosi cinili bi ubojit napad naravno ni ovaj sadasnji nije nimalo losh al bi volio rosija mislim da bi imao sta da pokaze na OT gdje nikad nije dobio pravu sansu
-
- Kontakt:
Kako se zove ovaj crnac, inače legenda ManUtd-a???

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Fortune legenda Uniteda?
Da igrao je dugo za nas, ne predugo ali stavljati ga u isti kos sa istinskim legendama kluba bi bilo malo apsurdno. Drag mi je bio ali sada da ga toliko dizem jednostavno nemogu.
Opasno si ti zagazio u te LSD vode burazeru, odlijepi taj trip vise ba!

Opasno si ti zagazio u te LSD vode burazeru, odlijepi taj trip vise ba!
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.