NK Zvijezda Gradačac

elf1
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la elf1 » 05 sep 2013, 13:49

NKZvijezdacom je napisao/la:
rasta1922 je napisao/la:Ja cuo bio u Zagrebu,a zna se koji trener zivi u Zagrebu ;)
Naporan si rasta pravo, ti si neki uvlakač dole Nurdin i Fadilov, Taj čovjek što živi u Zagrebu je zajedno s tadašnjom upravom na čelu s Fadilom Novalić, Said Kikic, Muhamed Jakeškić, Kujro, Kemica, Omercic, Lusnickic su napravili ekipu o kojoj ce se još dugo pričati o igri i njihovim rezultatom tada je banja ilidza bila 2 najposjeceniji stadion poslije Zenice, tada je se igrao najljepši fudbal, subota je bila praznik nogometa. Svi su odreda padali na Banji Ilidzi kao ekipa iz druge lige sjever trpali smo Zelju, kasnije smo trpali Čelik, Sarajevo i druge. Ali dolaskom vas seljaka u klub sve ste rastjerali hajde navijače eto oni su kao na glasu, a zašto ste otjerali ljude od 50 godina. Koji prate Zvijezdu više nego što vi dole pojedini imate godina. Sramotno je to. Stidite se da ste neki pošteni ljudi sami bih dali ostavke pa kako bude.
Muhamed Jakeškić i omercic bi sigurno mogli opet sklopit finu ekipu... ;)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 sep 2013, 16:12

zakuhalo se brate dobro,nadam se da ce se ekipa ko god je bude vodio dobro pripremiti za tekmu protiv celika
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

tuzlajug
Kontakt:

Post Postao/la tuzlajug » 05 sep 2013, 16:28

astra1922 je napisao/la:zakuhalo se brate dobro,nadam se da ce se ekipa ko god je bude vodio dobro pripremiti za tekmu protiv celika
nadajmo se zajednickom pohodu na celik,novi strucni stab,navijaci i uprava ,udruziti snage pruziti ruke jedni drugima,ako ima nerasciscenih racuna rijesiti dijalogom i gotovo gledajmo naprijed,zajedno smo jaci i vratimo ljude gradacca i okoline na stadion..

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 05 sep 2013, 20:17

elf1 je napisao/la:jesmo ekipa kad je doslo do toga da nas prase nizeligasi, sramota mislim da u ovoj sezoni je sve osim poraza nastimano

Čim se naštima pobjeda, odmah je i poraz naštiman..... Ne može jedno bez drugog.......

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 05 sep 2013, 20:19

ludinjo22 je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:Mustafa je bio malo kući na odmoru :lol: :lol: :lol: a čujem da su ljudi iz uprave poslali auto u Suboticu po njega da se vrati u klub danas ga vidim u autu klupskom, šta je sad Kikić Muris u klubu?
Ništa on je tu samo da se izgelda zavara narod, a Mustafa će i dalje vodit glavnu riječ :x e moj Fadile i ti se pokvari sa svojim pajtašom Nurdom ccc

Pročitajte moje postove od ranije pa ćete vidjeti da sam bio u pravu za Murisa...... Ima i kod mene pametnih.....

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 05 sep 2013, 20:23

tuzlajug je napisao/la:
tombinjo je napisao/la:Mustafa ce biti najvjerovatnije trener golmana i za dovođenje igraca skaut
molim ne lupetajte vise i prije nego sto nesto komentarisete provijerite istinitosti predhodnog komentara ,jer ovako samo dosipamo vatru na ulje..stvari stoje ovako..muris je novi direktor i polako ali sigurno sklapa krizaljku koja vodi novom uspijehu i povratku na stare puteve dobrog rada,dalje mustafa ce MOZDA biti buduci trener golmana (ali samo to i nikakvo dovodjenje igraca ili slicno) ako ga izabere ili pristane na to novi sef strucnog staba,koji ce isto biti imenovan najvjerovatnije jos prije utakmice sa celikom jer ovo jucer u mionici je kap koja je prelila casu i to su ljudi shvatili da sa dorom vise nikuda ovaj brod ne vodi nego polako tone..a o novom treneru cemo vise saznati za par dana,navodno su ostala samo dva ili tri imena u igri ..toliko za sada i nelupajte da je muris samo marioneta sve se polaganim ali sigurnim koracima ida i pravi cistka kako u tako i okolo kluba..a kako cujem novi bi vam trener (ako bude izabran jedan od ova dva imena koji su u kombinaciji) mogao i otvoriti treninge i ponovo prikljuciti moranjkica u trenazni proces a nekima koji ne zasluzuju biti tu i zahvaliti na uslugama.....

Jel u srijedu?

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 05 sep 2013, 20:35

Mislim da bih se trebao naci kompromis i odrzati sastanak izmedju Upravnog odbora Zvijezde i upravnog odbora RED DRAGONS to bih bilo najbolje rješenje da se iznesu prijedlozi i jednih i drugih.
Tipa:

Da nekoliko ljudi iz navijača vrši obezbjedenje utakmica kako bih isti imali pare za gostovanja.
Da se dodjeli navijačima neka prostorija u klubu kako bih se napravio fanshop, druzenje navijača i igrača
kao što je Zeljo radio svaki dan drugi igrača po par sati prodaja rekvizita itd. Mnogo je ideja samo da se nadje
vremena za sastanak.Vi ljudi iz kluba koji čitate ovo javite razmislite o prijedlozima, i dajte da idemo zajedno spašavati Zvijezdu od ispadanja, promocijom i zajedništvo da budemo još jači.[/quote]

Nema od toga ništa. Ukoliko se neko sjeća tako je bilo prije par godina, otprilike kada je zvanično formirano udruženje navijača koje se tada zvalo "ZMAJEVI". Na prvoj utakmici i na još 2-3 bilo tih 10 navijača koji su obezbjeđivali utakmicu, na 3-4 bilo ih 6-7, i na svakoj sljedećoj bilo ih sve manje. Na kraju ih ostalo samo dvojica koji su to odradili do kraja te sezone. Ni jedna akcija tipa "hoćemo mi to svi", "svi ćemo se mi angažovati" nije i ne može biti dugog vijeka. To vam govorim iz iskustva. Inicijativa je za svaku pohvalu, ali realizacija će biti problem. I to iz jednog razloga: Svi redari moraju proći bezbjedonosne provjere u MUP-u (iako sam siguran da bi se moglo naći sigurno i više nego dovoljan broj redara koji nemaju dosije u MUP-u).

A gdje bi se mogla naći prostorija za navijače kada je sve "popunjeno"? Sama ideja o druženju i zbližavanju je za svaku pohvalu, ali...... Svi znate da od toga u bliskoj budućnosti nema ništa......
Zadnja izmjena: Zuk3E, dana/u 05 sep 2013, 20:44, ukupno mijenjano 2 puta.

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 05 sep 2013, 20:41

[quote="NKZvijezdacom"]http://www.nkzvijezda.com/red-dragonsi- ... rvisagicu/

Načelnik opštine i opština financijski podrzao Udruzenje Građana "RED DRAGONS".
Svi ih podrzavaju samo ovi u klubu omalovazavaju, a neznaju da u udruzenju ima i skolovanih ljudi a ne samo običnih navijača, profesora, nastavika, mašinaca itd.

Zašto se o ovakvim informacijama koje su za pohvalu ne piše na zvaničnoj stranici Kluba? To bi, po meni, sigurno bio jedan korak unaprijed jer je to informacija koja se tiče i Kluba i navijača.... ne mogu jedni bez drugih..........

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 05 sep 2013, 20:51

Pošto sam sam trenutno na forumu da se malo dotaknem i Dore.
Čovjek je htio da isproba i naše mlade igrače i to iz kadeta i u tom je uspio. Ima tu djece koja će sigurno konkurisati u skoroj budućnosti za prvi tim (ukoliko se šta globalno ne promijeni - a što me ne bi iznenadilo). Takođe, dokazao je i pokazao svima da neki od starijih i standardnih igrača ne pripadaju mjestu i situaciji u kojoj se nalazi. I u tome je uspio i to je bila poenta ove utakmice. Rezultat je bio Dori u drugom planu, a tim igračima (mislim na starije) je trebao biti u prvom, ali oni to nisu prepoznali i sigurno su se zajebali.........
U nedjelju, mislim, igrat će se još jedna utakmica u kojoj će nastupiti kombinovana postava sa nekoliko kadeta i, ukoliko sam siguran, igrat će se protiv juniora......

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 05 sep 2013, 21:05

Zuk3E je napisao/la:Mislim da bih se trebao naci kompromis i odrzati sastanak izmedju Upravnog odbora Zvijezde i upravnog odbora RED DRAGONS to bih bilo najbolje rješenje da se iznesu prijedlozi i jednih i drugih.
Tipa:

Da nekoliko ljudi iz navijača vrši obezbjedenje utakmica kako bih isti imali pare za gostovanja.
Da se dodjeli navijačima neka prostorija u klubu kako bih se napravio fanshop, druzenje navijača i igrača
kao što je Zeljo radio svaki dan drugi igrača po par sati prodaja rekvizita itd. Mnogo je ideja samo da se nadje
vremena za sastanak.Vi ljudi iz kluba koji čitate ovo javite razmislite o prijedlozima, i dajte da idemo zajedno spašavati Zvijezdu od ispadanja, promocijom i zajedništvo da budemo još jači.

Nema od toga ništa. Ukoliko se neko sjeća tako je bilo prije par godina, otprilike kada je zvanično formirano udruženje navijača koje se tada zvalo "ZMAJEVI". Na prvoj utakmici i na još 2-3 bilo tih 10 navijača koji su obezbjeđivali utakmicu, na 3-4 bilo ih 6-7, i na svakoj sljedećoj bilo ih sve manje. Na kraju ih ostalo samo dvojica koji su to odradili do kraja te sezone. Ni jedna akcija tipa "hoćemo mi to svi", "svi ćemo se mi angažovati" nije i ne može biti dugog vijeka. To vam govorim iz iskustva. Inicijativa je za svaku pohvalu, ali realizacija će biti problem. I to iz jednog razloga: Svi redari moraju proći bezbjedonosne provjere u MUP-u (iako sam siguran da bi se moglo naći sigurno i više nego dovoljan broj redara koji nemaju dosije u MUP-u).

A gdje bi se mogla naći prostorija za navijače kada je sve "popunjeno"? Sama ideja o druženju i zbližavanju je za svaku pohvalu, ali...... Svi znate da od toga u bliskoj budućnosti nema ništa......
[/quote]

cek bgt sta ti mislis da ti dodje citava grupa bit obezbjedjenje na utakmice jesil ti dobar? čuj moraju proć u mup-u pa svi bi smijem se kladit prošli ko od šale to u mupu kad mogu ona dijeca sa 15, 16 god i oni djedovi sto ih banjalučani potopise pa pocese bjezat jesu to oni prosli ha? cuj gdje bi mogli nac od nolikog stadiona ne mogu nac neku prostoriju manju ne mora to bit bauk sad ali od toga nema nista jer su u upravi svi neki "obrazovani ljudi" kojima je bitno da je njima dobro **** navijace i klub. evo cist primjer dobili pohvalu prosle godine na izboru sportise opcine Gradacac za podrsku razovja Gradacackog sporta i kolko jos puta nakon toga su dobijene pohvale zbog ucestvovanja u raznim humanitarnim akcijama a i u ciscenju grada i evo sada ovo ali samo ne valjaju klubu. zasto zato sto nece da sute na lose stvari koje se dogadjaju i sto neko misli da moze upravljat svime e pa ne moze...
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

NKZvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la NKZvijezdacom » 05 sep 2013, 21:22

Moze se neka prostorija pronaci za navijače, ako ništa ja sam spreman negdje u gradu ili blizini stadiona iznajmiti prostor mada bih to bilo najbolje na stadionu radi promocije, gdje bih mogli iz škola učenici da posjete nogometni klub da vide kako funkcionise klub, navijači, tako bih privukli nove članove, a i Zvijezda bih imala veću podšku. Isto tako ako već oće da prave odnose s javnošću neka se odrzi svakih 7 dana najbolje pred utakmicu četvrtkom press konferencija, gdje ce novinari sa raznih portala, dnevnih novina prisustovati.
A zašto klupska stranica ne piše, mi smo neovisni portal NKZVIJEZDA.com čak mozda nismo ni priznati od strane kluba,
al to nas ne ometa u našem rad-u, mi se borimo za informacije da dodjemo do njih, ja cu narednih dana posjetiti klub sa urednicima svojim da vidimo šta mozemo od njih od informacija barem na sedmičnoj bazi dobiti.

SamSvojMajstor
Kontakt:

Post Postao/la SamSvojMajstor » 05 sep 2013, 22:42

Pa ako je i samoj upravi Zvijezde u cilju da imaju dobre odnose s navijacima , pri tom mislim na Red Dragonse , trebali bi ustupit jednu prostoriju za navijace , kao sto netko rece .. da se ljudi mogu upoznat s klubom , idejama kluba i tim..sad ako oni u Upravi misle da im navijaci nisu bitni , stvaraju seb poteskoce .. jer i ostali narod nece dolazit na utakmicu , pa ce onda vidjet ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 sep 2013, 22:46

ma samom zabranom treninga oni su pokazali kolko im je stalo do odnosa sa simpatizerima i navijacima.stadion je ograden jos malo dole ce na ulazu biti covjek koji ce nas vracati sa parkinga.nazalost klub je privatna svojina ljudi koji rade kako hoce.ja se samo nadam da ce razum preovladati i da ce nam se klub vratiti gdje je nekada bio kada su nam mnogi zavidili na svemu.trenutno smo seljacki klub u kojem su mnogi izgubili kompas
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

SamSvojMajstor
Kontakt:

Post Postao/la SamSvojMajstor » 05 sep 2013, 22:56

To sa zabranom treninga ,je uvedeno za vrijeme vladavine Mustafe.. bilo je u klubu svega i prije njega , al dolaskom njega klub je krenuo "nizbrdo" , brod je poceo tonut... lik je dovodio polovnjake , al hajd da na kraju sezone dovede npr. 10 igraca pa imaju sezonu da se uigraju , il sta.. al on svake polusezone dovede 15 njih , i onda od "trenera" ili marionete traze da za 2 sedmice vide "Europsku Zvijezdu" .. daj'te ba , treba spustit loptu na zemlju malo... ;)
Eto Mustafa je sada otisao s pozicije sportskog direktora , nadam se da ce se ponovo moci pratit treninzi igraca i da ce bit sve uerdu izmedu navijaca i Uprave kluba ;)

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 05 sep 2013, 22:59

SamSvojMajstor je napisao/la:Pa ako je i samoj upravi Zvijezde u cilju da imaju dobre odnose s navijacima , pri tom mislim na Red Dragonse , trebali bi ustupit jednu prostoriju za navijace , kao sto netko rece .. da se ljudi mogu upoznat s klubom , idejama kluba i tim..sad ako oni u Upravi misle da im navijaci nisu bitni , stvaraju seb poteskoce .. jer i ostali narod nece dolazit na utakmicu , pa ce onda vidjet ;)
Ma vraga je njima stalo do navijača vidiš da je svijeta iz utakmice u utakmicu sve manje. Njima je cilj da javnost što manje zna da mogu raditi šta žele. Ja kad sam vidio da se Fadil vratio pomislio sam evo ga vratio se pravi čovjek sad će krenut nabolje, kad ono sve kontra. Ovo što oni sada rade samo još više okreću narod protiv sebe ali nažalost mi nećemo kao mnogo puta dosad ništa uradit. Od Čelika očekujem poraz jer ovi naši nemogu nikog pobjedit i Doro nije za trenera kolko god ga neki uzdizali on još nije čovjek tog kalibra.

SamSvojMajstor
Kontakt:

Post Postao/la SamSvojMajstor » 05 sep 2013, 23:03

Pa jest ono to , upravu si sve.. al jbg. red je nadati se da ce biti bolje.. :/
A i to za Doru , ne moze Doro bit trener.. moze vodit 1-2 utakmice , al nije on za toga... kako sam cuo na treningu je cista sprdnja od samih igraca i to... nitko ne j**e nikog... znaci nema autoritet , i kako tu da se nesto ostvarii ? :? :?

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 05 sep 2013, 23:09

Ma šta ćeš se nadat oni još trenera nisu našli da iskoriste ovih 15-tak dana za mini pripreme. Njima je važnije kome će zabranit ulazak na stadion već kakvi će rezultati bit. Eto ako je istina i za to na treningu to je još samo jedan dokaz u nizu. Treba nama neki trener koji će igrača koji glumi marionetu na treningu i na utakmici odmah poslat na tribinu jedno mjesec bez plate pa bi onda bila druga priča na terenu ali ne mi imamo uvjek trenera koji sve prašta i ne čini ništa.

SamSvojMajstor
Kontakt:

Post Postao/la SamSvojMajstor » 05 sep 2013, 23:20

Ma problem lezi , djelimicno , u igracima.. sto su oni navikli po svom , i sta ce trener.. kad npr. nekom kaze "MRS NA TRIBINE" , taj ce igrac i ostali ismijat trenera ... sta reci eto ??
Kad je trener vise kao marioneta dole , bas mislis da npr. uprava Zvijezde ne bira prvih 11.. dje ce onaj Trejic igrat prvih 11 , pa lik ne zna dje zivi a kamoli sta drugo..

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 06 sep 2013, 06:30

SamSvojMajstor je napisao/la:Pa jest ono to , upravu si sve.. al jbg. red je nadati se da ce biti bolje.. :/
A i to za Doru , ne moze Doro bit trener.. moze vodit 1-2 utakmice , al nije on za toga... kako sam cuo na treningu je cista sprdnja od samih igraca i to... nitko ne j**e nikog... znaci nema autoritet , i kako tu da se nesto ostvarii ? :? :?
Ljudi nemojmo se zavaravat sa dorom i ko fol on trener sve je radio da bi durguta otjero da bi se on vodio kao pomoćni trener a amira u zapisniku vodili kao trenera golmana nema šta mu nisu radili samo da bi ga otjerali a tu puno zasluga ima mustafa ovo sad šta se radi da mali doro vodi prvi tim je smiješno počev od treninga pa do svlačionice njega ne hebe niko ni zašta nema autoritet pa bolan pred utakmicu sa leotarom on svesku nosa po stefanelu i igrači mu sastavljaju ekipu

tuzlajug
Kontakt:

Post Postao/la tuzlajug » 06 sep 2013, 06:45

A i to za Doru , ne moze Doro bit trener.. moze vodit 1-2 utakmice , al nije on za toga... kako sam cuo na treningu je cista sprdnja od samih igraca i to... nitko ne j**e nikog... znaci nema autoritet , i kako tu da se nesto ostvarii ? :? :?[/quote]
Ljudi nemojmo se zavaravat sa dorom i ko fol on trener sve je radio da bi durguta otjero da bi se on vodio kao pomoćni trener a amira u zapisniku vodili kao trenera golmana nema šta mu nisu radili samo da bi ga otjerali a tu puno zasluga ima mustafa ovo sad šta se radi da mali doro vodi prvi tim je smiješno počev od treninga pa do svlačionice njega ne hebe niko ni zašta nema autoritet pa bolan pred utakmicu sa leotarom on svesku nosa po stefanelu i igrači mu sastavljaju ekipu[/quote]
pod dorinom palicom mozda jos do nedjelje i onda se pocinju stvari mijenjati na bolje

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.