Mislim da bih se trebao naci kompromis i odrzati sastanak izmedju Upravnog odbora Zvijezde i upravnog odbora RED DRAGONS to bih bilo najbolje rješenje da se iznesu prijedlozi i jednih i drugih.
Tipa:
Da nekoliko ljudi iz navijača vrši obezbjedenje utakmica kako bih isti imali pare za gostovanja.
Da se dodjeli navijačima neka prostorija u klubu kako bih se napravio fanshop, druzenje navijača i igrača
kao što je Zeljo radio svaki dan drugi igrača po par sati prodaja rekvizita itd. Mnogo je ideja samo da se nadje
vremena za sastanak.Vi ljudi iz kluba koji čitate ovo javite razmislite o prijedlozima, i dajte da idemo zajedno spašavati Zvijezdu od ispadanja, promocijom i zajedništvo da budemo još jači.[/quote]
Nema od toga ništa. Ukoliko se neko sjeća tako je bilo prije par godina, otprilike kada je zvanično formirano udruženje navijača koje se tada zvalo "ZMAJEVI". Na prvoj utakmici i na još 2-3 bilo tih 10 navijača koji su obezbjeđivali utakmicu, na 3-4 bilo ih 6-7, i na svakoj sljedećoj bilo ih sve manje. Na kraju ih ostalo samo dvojica koji su to odradili do kraja te sezone. Ni jedna akcija tipa "hoćemo mi to svi", "svi ćemo se mi angažovati" nije i ne može biti dugog vijeka. To vam govorim iz iskustva. Inicijativa je za svaku pohvalu, ali realizacija će biti problem. I to iz jednog razloga: Svi redari moraju proći bezbjedonosne provjere u MUP-u (iako sam siguran da bi se moglo naći sigurno i više nego dovoljan broj redara koji nemaju dosije u MUP-u).
A gdje bi se mogla naći prostorija za navijače kada je sve "popunjeno"? Sama ideja o druženju i zbližavanju je za svaku pohvalu, ali...... Svi znate da od toga u bliskoj budućnosti nema ništa......
Zadnja izmjena:
Zuk3E, dana/u 05 sep 2013, 20:44, ukupno mijenjano 2 puta.