Nebih da se raspravljam, fakat mi je mrsko, ali imam jedno retoricno pitanje.
Ako svi mi govorimo (barem kako vidim) da je Svabo legenda fudbala i ljudina (sto se apsolutno slazem), zasto on podrzava Papeta ako ne valja? Ja sam potpuno siguran da bi Svabo neke stvari drugacije radio da ima snage da vodi reprezentaciju, ali ocigledno je da podrzava Susica. Je li to znaci da Svabo grijesi?
Ja bih isto neke stvari u reprezentaciji mozda malo drugacije uradio da se pitam kao sto se ne pitam, ponekad i kritikujem kad treba, ali daleko od toga da ponizavam Papeta ili reprezentativce. Svi mi pametujemo kako treba i sta, ali mozda nismo svjesni da to sto zelimo ne ide. Ipak nas je taj kolektiv doveo gdje jesmo, a mi smo jos mlada reprezentacija sa losom infrastrukturom da bi bili svjetska sila neka. Uvijek moze bolje, slazem se da treba da se ide ka tome, ali treba nekad malo i stati pa vidjeti da idemo pravim putem pa biti i zahvalan, a ne samo ne valja ovo ne valja ono. Mora nesto i da valja kad smo tu gdje jesmo, a nije zbog jedne osobe, vec zbog kolektiva od vrha do dna.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...