Nasi su bili zainteresirani za Radinovica,a Radulovic nije nesto bio odigro proslu polusezonu ,neznam ovamo nema te price o razmjeni al nebi se ni iznenadio da urade to !vlakanje je napisao/la:Pojavila se prica o razmjeni igraca. Radulovic za Radinovica?!
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
ne treba nam ni jedan ni drugi u ovom jesenskom izdanju
-
Postoji neka najava da bi nam se danas na pripremama u Međugorju mogao pridružiti Tomislav Tomić...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
ne znam sta bi reko na to
Ako dođe dobrodošao, ako ne dođe nikom ništa... imamo dovoljno veznjaka u ekipiFaustinoAsprilla je napisao/la:ne znam sta bi reko na to

-
Danas su naši momci odradili trening u Sport Centru u Međugorju, atmosfera na treningu je odlična, igralo se na dva gola...jedino je Peko nizao krugove i radio neke vježbe po naputku profesora Jeleškovića...još da se Tomić pojavi i sve 5 

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Dobrodošao Tomo i sretno u dresu s lentom..
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Imam neki predosjećaj da nam ovo nije zadnje pojačanje ove zime... 

Volim te bola'!
Volim te bola'!
Dobrodošao Tomo i pokaži nam da si pojačanjePiazzaGrande je napisao/la:Dobrodošao Tomo i sretno u dresu s lentom..

Benjo Čolić veoma blizu.
Napadamo titulu, samo jako!
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Bas gledam odbranu vam,i nekako mi se ta pozicija desnog beka ucinila slabijim dijelom odbrane,kad procita sad Colic blizu potpisa.Fina pojcanja,liga ce biti zanimljivija uz kvalitetnije igrace i pojačanja
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Ima li jos iko s cistim papirima haha
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
...............................Karacic (Bandic)...................................
Blaic (Colic), Graovac (Radeljic), Lastro, (Katanec), Stojkic (Stojanovic)
.Tomic (Radulovic/Petrak), Zeravica (Scepanovic/Vranjic)
Zakaric (Peko/Pehar)...Arezina......Todorovic (Filipovic)
........................NIkolic (Mesanovic/Kordic).....................
Ljudi moji mene bi da sam trener bila sramota ne bit prvak s ovim kadrom. Ma dvi ekipe za plasirat se u Europu ovde ima.
Igrace sam slozio onako po nahodjenju u sistemu 4-2-3-1koji najscesce igramo sto ni izbliza ne znaci da ce Tomic u prvih 11 ili da colic i Katanec nece.
Blaic (Colic), Graovac (Radeljic), Lastro, (Katanec), Stojkic (Stojanovic)
.Tomic (Radulovic/Petrak), Zeravica (Scepanovic/Vranjic)
Zakaric (Peko/Pehar)...Arezina......Todorovic (Filipovic)
........................NIkolic (Mesanovic/Kordic).....................
Ljudi moji mene bi da sam trener bila sramota ne bit prvak s ovim kadrom. Ma dvi ekipe za plasirat se u Europu ovde ima.
Igrace sam slozio onako po nahodjenju u sistemu 4-2-3-1koji najscesce igramo sto ni izbliza ne znaci da ce Tomic u prvih 11 ili da colic i Katanec nece.
Zadnja izmjena: FaustinoAsprilla, dana/u 25 jan 2016, 07:34, ukupno mijenjano 1 put.
- primasquadra
- Kontakt:
Vidit cemo na terenu. Uoci sezone Siroki se bio najvise pojacao pa gdje su evo ih ispod nas na tablici... a mozda se sad recimo mogu malo vise uigrat.Tu su i sarajevo,sloboda ne otpisujem ni Radnik.Uprava je odradila svoje .imamo barem 2 kvalitetna igraca na svakoj poziciji za ovu ligu.europa je minimalni cilj a titulu cemo napast pa sta bude nek nam je sretno.sad je sve na Vinku i ekipi.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Vjeruj da mogu u medijima pricat o europi ko minimalnom cilju ali jedini cilj nakon dovodjenja/kesiranja tomica je titulaprimasquadra je napisao/la:Vidit cemo na terenu. Uoci sezone Siroki se bio najvise pojacao pa gdje su evo ih ispod nas na tablici... a mozda se sad recimo mogu malo vise uigrat.Tu su i sarajevo,sloboda ne otpisujem ni Radnik.Uprava je odradila svoje .imamo barem 2 kvalitetna igraca na svakoj poziciji za ovu ligu.europa je minimalni cilj a titulu cemo napast pa sta bude nek nam je sretno.sad je sve na Vinku i ekipi.
-
HŠK Zrinjski-NK Osijek
Utorak, 26.01.2016 godine u 12:00 sati
Sport Centar, Međugorje
Utorak, 26.01.2016 godine u 12:00 sati
Sport Centar, Međugorje
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Sastav Zrinjskog protiv Osijeka...
Bandić;
Pehar, Laštro, Katanec, Stojanović;
Petrak, Vranjić;
Aćimović, Arežina, Zakarić;
Nikolić
Bandić;
Pehar, Laštro, Katanec, Stojanović;
Petrak, Vranjić;
Aćimović, Arežina, Zakarić;
Nikolić
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
1-1 s osijekom , gol dao Stevo.
drugo pol. igrali Karačić, Blaić, Graovac, Radeljić, Stojkić, Radulović, Žeravica, Šćepanović, Filipović, Todorović i Mešanović
Nisu nastupili Vasilj, Ćavar, Miketek, Tomić, Vukomanović, Peko i Kordić
Ozlijedio se Blaic
drugo pol. igrali Karačić, Blaić, Graovac, Radeljić, Stojkić, Radulović, Žeravica, Šćepanović, Filipović, Todorović i Mešanović
Nisu nastupili Vasilj, Ćavar, Miketek, Tomić, Vukomanović, Peko i Kordić
Ozlijedio se Blaic

-
- Kontakt:
Zadovoljan sam iz dva razloga. Prvi je taj što nam je ovo prva utakmica, a u nijednom trenutku se nije osjetio umor, čak ni kad smo imali igrača manje na terenu. A drugi razlog je da sigurno imamo širinu, dva poluvremena dvije različite ekipe, a obje imaju i glavu i rep. Na svakoj poziciji imamo po dva kvalitetna igrača(na nekim pozicijama i po tri) osim na desnom beku gdje imamo samo Blaića koji se nažalost ozlijedi. Pod hitno dovesti Čolića.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.