Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Da.Orton je napisao/la: De se prekontaj jos jednom sta si napisao sada
Repka igra kvalifikacije za uefino takmicenje u terminu koji nije uefin
Jasno kao dan.Dosta igrača nije bilo u mogućnosti da nam se odazove za ove utakmice, jer ne igramo u UEFA terminu, te im klubovi nisu dopustili da dođu na okupljanje.
Bas me zanima ovo oko Nuspahica, sta je na kraju dogovor njih dvojice?Minjore je napisao/la:Da je sutra dobiti kao u Tuzli na jesen, bilo bi odlicno. Red je Kokot da ga zabije.. Oda je imao razgovor s Nuspahicem u vezi njegovih igri i to. Sutra svi na Grbavicu.
Dogovor je bio vec odavno da ga je Oda sklonio iz ekipe i da ce ovaj otici na kraju sezone. Zbog cega ga je sklonio to ne znam.tm8782 je napisao/la:Bas me zanima ovo oko Nuspahica, sta je na kraju dogovor njih dvojice?Minjore je napisao/la:Da je sutra dobiti kao u Tuzli na jesen, bilo bi odlicno. Red je Kokot da ga zabije.. Oda je imao razgovor s Nuspahicem u vezi njegovih igri i to. Sutra svi na Grbavicu.
Ma Koka je budaletina, kao što ti reće na svaki mogući način on doprinosi igri. Od driblinga, pasova, asistencija, golova pa do valjanja, guranja (ovdje je nenadmašen, mislim da izgubljenog duela nemaChWilla je napisao/la:totalno je svejedno ko ga zabija, a kokot doprinosi igri na sve moguće načine i kad ne zabija. jedini naš igrač u ovoj ekipi koji zna i leći i valjati se kad treba
Bit će on strašan igrač, pa bilo je i vrijeme da se i kod nas počnu talenti prepoznavati u 17-18-oj godini, a ne ona priča, potencijal je, a igrač ima 25 godinaAjzea je napisao/la:Gledajući ovu omladinu kako igra, mene da se pita ja bi u vatru gurnuo sve iz našeg pogona. To ludo jebote![]()
Jel primjetio iko kako Beganović napade onog igrača Viteza nakon faula nad njim? Ko da je 86.o a ne 96.o
Ja koliko znam Nuspahic je imao povreda u zadnje vrijeme, i sada je spreman 100%.Nydalen je napisao/la:Jel moguce da nam je onakav Bucan potrebniji od Nuspe.
Ili je ovaj drugi neki belaj napravio.
Hvala i tebi za info, obradovao si me.Minjore je napisao/la:Boga mi @arelinho ja sam nacuo da se racuna na njeg. Oda mu je naglasio da ima
brzinu i pamet al da treba znati iskoristiti, tj ukomponovati. Uzelac je vukao takodjer povredu,.par treninga je propustio..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], WeekendOffender i 5 gostiju.