FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Rios

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rios » 20 apr 2015, 18:00

Gledam sad ovo sto je Virtu postavio iznad,nimalo lagan raspored nas ne ceka jbt :| Ako se izuzmu utakmice sa Travnikom i Mladosti u kojima ne bi trebali imati problema,ostale poteske sve..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 apr 2015, 18:29

Tokom sastanka, ministar Kurteš je predstavnike Nogometnog saveza BiH i navedenih klubova upoznao i sa zaključcima sa sastanka koji je krajem sedmice održao premijer Vlade KS Elmedin Konaković, kojem je osim ministra Kurteša prisustvovao i ministar kulture i sporta Samer Rešidat, te policijski komesar Vahid Ćosić. Tom prilikom je dogovoren prijedlog modela, koji bi trebao biti optimalno rješenje problema plaćanja dugovanja prema MUP-u Kantona Sarajevo.

Kako je za ****.ba potvrdio Mirsad Šiljak, direktor Željezničara, dogovoreno je da klubovi do kraja ove sezone nastave plaćati osiguravanje utakmica po nešto sniženim cijenama. "Od sljedeće sezone sve finansiranje osiguravanja svih utakmica premijer lige preuzet će kanton, dok će klubovi plaćati samo osiguravanje utakmica kupa BiH i evropskih kupova", kaže Šiljak. Što se tiče duga klubova prema MUP-u KS, koji postoji već nekoliko godina, njega bi također trebao preuzeti kanton.

Ovo je trenutno samo prijedlog koji su usaglasili predstavnici klubova i vlasti, a on bi trebao biti i zvanično usvojen na nekoj od narednih sjednica Vlade KS i Skupštine KS..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 20 apr 2015, 19:11

Virtu4l je napisao/la:
struja je napisao/la:po meni utakmica protiv radnika može bit kiks a ine mora,oklizuće se mnogi protiv radnika,imal utakmica na tv
slika
Kad imamo ispred sebe kompletan raspored,postaje potpuno jasno koliko tezak posao ceka nasu ekupu do kraja prvenstva. Osvajanje treceg mjesta,u ovoj konstelaciji ukupnih odnosa,bio bi pravi podvig. Ravan tituli.
To je,nadam se jasno svakom od nas.
Siguran sam da je svakom nasem igracu to jasno. Struci pogotovo.
Vidi se to iz ponasanja i izjava. Ko nije procitao,valjalo bi da procita izjavu malog Beganovica(neko je postavio i ovdje,na nekoj od predhodnih stranica). Haman dijete,a tako zrelo i pametno zbori,kao da ima iza sebe deset sezona.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 apr 2015, 19:14

nama odraslima je jasno da je raspored težak i da gotovo sigurno nemamo snage za titulu. ali ovoj djeci što igraju to ne možeš nacrtati, to je drsko, nedokazno... :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 apr 2015, 19:29

Rios je napisao/la:Gledam sad ovo sto je Virtu postavio iznad,nimalo lagan raspored nas ne ceka jbt :| Ako se izuzmu utakmice sa Travnikom i Mladosti u kojima ne bi trebali imati problema,ostale poteske sve..
Naša sezona se lomi u Gradačcu, živi bili pa vidjeli ;)

Što reče kolega iznad, ne možeš ti to ovoj djeci objasniti :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 20 apr 2015, 19:37

ChWilla je napisao/la:nama odraslima je jasno da je raspored težak i da gotovo sigurno nemamo snage za titulu. ali ovoj djeci što igraju to ne možeš nacrtati, to je drsko, nedokazno... :mrgreen:
Ove nove generacije ne postuju nikoga. Sramota :grin:
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 20 apr 2015, 19:47

haj ti maksumu dogovori :D :D :D :D :D

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 20 apr 2015, 19:52

:thumbup:[quote="ChWilla"]nama odraslima je jasno da je raspored težak i da gotovo sigurno nemamo snage za titulu. ali ovoj djeci što igraju to ne možeš nacrtati, to je drsko, nedokazno... :mrgreen:[/quote
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 20 apr 2015, 20:07

ChWilla je napisao/la:nama odraslima je jasno da je raspored težak i da gotovo sigurno nemamo snage za titulu. ali ovoj djeci što igraju to ne možeš nacrtati, to je drsko, nedokazno... :mrgreen:
hahaha, ma slobodu dobijamo
Zeba je naš !
1921 !
05.06.1998

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 20 apr 2015, 20:13

vrbanjusa je napisao/la:
struja je napisao/la:haj ti maksumu dogovori :D :D :D :D :D
Suze me obliše :lol: :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 20 apr 2015, 20:18

Ajzea je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
struja je napisao/la:haj ti maksumu dogovori :D :D :D :D :D
Suze me obliše :lol: :lol:
upravo hahahahah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Željezničar živimo !

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 20 apr 2015, 20:20

Kakva titula :lol: daj ba budite ozbiljni,aBd iduce godine dupla .Ove godine izboriti Europu i ko macija guza.
Treba na nekim drugim stvarima raditi braco Manijaci ali eto nije vrijeme ni tema za to.

Rijad moze biti igracina i pol (vec je sad vrlo dobar napadac) malo koncetracije i drskosti mu treba.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 20 apr 2015, 20:30

MuhamedTM je napisao/la:Kakva titula :lol: daj ba budite ozbiljni,aBd iduce godine dupla .Ove godine izboriti Europu i ko macija guza.
Treba na nekim drugim stvarima raditi braco Manijaci ali eto nije vrijeme ni tema za to.

Rijad moze biti igracina i pol (vec je sad vrlo dobar napadac) malo koncetracije i drskosti mu treba.
Čak mislim da ovoga i ima sasvim dovoljno a za koncentraciju se apsolutno slažem. Mlad je **** i na to treba obratiti pažnju. Samo neka se nastavi razvijat onako kako je do sada, ja neću ni da zamišljam kakva će zvijer postati.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

champions1921

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 20 apr 2015, 20:30

MuhamedTM je napisao/la:Kakva titula :lol: daj ba budite ozbiljni,aBd iduce godine dupla .Ove godine izboriti Europu i ko macija guza.

Finta je što ići na titulu i na Europu dodje na isto u ovoj sezoni, pogotovo ako četvrto mjesto ne bude dovoljno za Europu.. Svaku tekmu igrati 120% pa sta Bog da..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 apr 2015, 20:33

Pa o tome pričamo, mi to znamo ali...

Hadžiahmetović
"Moje je mišljenje da će se Željo ove godine boriti za titulu. Biće teško, uostalom kao i svake godine, ali ipak smo mi tu pri vrhu i nadam se da ćemo uspjeti".
Beganović
"Sigurno je da ćemo i tamo ići na pobjedu i da se nećemo lagano predati u borbi za naslov prvaka Bosne i Hercegovine"
Voli te tvoje Sarajevo.

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 20 apr 2015, 20:36

Ma bolan, djeca su to.Hajd ti njima objasni da idu oprezno i korak po korak. Samo u kost pa sta bude!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 apr 2015, 20:39

Klub je klub ali reprezentacija je svetinja,i zabraniti momcima da ucestvuju u mozda najvecem poslijeratnom uspjehu omladinskog fudbala u BiH bi bio cisti kretenizam s nase strane ma koliko god oni nama bili potrebni.Na kraju krajeva ako se plasiramo Memija i Amir ce biti nosioci igre U19 a vidjecemo kako ce se Beganovic razvijati do tada i kakvu ce formu imati,samim tim oni ce biti u biljeznicama skauta najvecih klubova svijeta i automatski postati skuplji,a mi realno zivimo od prodaje onoga sto stvorimo.Ako trebaju selektoru pusticemo ih jer ako je neki klub probosanski to smo mi i to dusmani trebaju znati. :bih:

Sto se tice titule,ako je osvoji ekipa gdje su određeni udio u svemu imali Sejo Bucan i Nedo,to je cudo nad cudima...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 20 apr 2015, 20:49

Ma daj, gdje to ima da se igraju kvalifikacijske tekme, kad igraju klubovi :crazy:
Željezničar živimo !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 apr 2015, 20:50

katakomba je napisao/la:Ma daj, gdje to ima da se igraju kvalifikacijske tekme, kad igraju klubovi :crazy:
Nije to ništa nenormalno, nenormalno je da su ti nosioci igre juniori :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 apr 2015, 20:51

Covjek ne moze biti pametan u ovakvoj situaciji :?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 24 gosta.