FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gledam sad ovo sto je Virtu postavio iznad,nimalo lagan raspored nas ne ceka jbt
Ako se izuzmu utakmice sa Travnikom i Mladosti u kojima ne bi trebali imati problema,ostale poteske sve..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Tokom sastanka, ministar Kurteš je predstavnike Nogometnog saveza BiH i navedenih klubova upoznao i sa zaključcima sa sastanka koji je krajem sedmice održao premijer Vlade KS Elmedin Konaković, kojem je osim ministra Kurteša prisustvovao i ministar kulture i sporta Samer Rešidat, te policijski komesar Vahid Ćosić. Tom prilikom je dogovoren prijedlog modela, koji bi trebao biti optimalno rješenje problema plaćanja dugovanja prema MUP-u Kantona Sarajevo.
Kako je za ****.ba potvrdio Mirsad Šiljak, direktor Željezničara, dogovoreno je da klubovi do kraja ove sezone nastave plaćati osiguravanje utakmica po nešto sniženim cijenama. "Od sljedeće sezone sve finansiranje osiguravanja svih utakmica premijer lige preuzet će kanton, dok će klubovi plaćati samo osiguravanje utakmica kupa BiH i evropskih kupova", kaže Šiljak. Što se tiče duga klubova prema MUP-u KS, koji postoji već nekoliko godina, njega bi također trebao preuzeti kanton.
Ovo je trenutno samo prijedlog koji su usaglasili predstavnici klubova i vlasti, a on bi trebao biti i zvanično usvojen na nekoj od narednih sjednica Vlade KS i Skupštine KS..
Kako je za ****.ba potvrdio Mirsad Šiljak, direktor Željezničara, dogovoreno je da klubovi do kraja ove sezone nastave plaćati osiguravanje utakmica po nešto sniženim cijenama. "Od sljedeće sezone sve finansiranje osiguravanja svih utakmica premijer lige preuzet će kanton, dok će klubovi plaćati samo osiguravanje utakmica kupa BiH i evropskih kupova", kaže Šiljak. Što se tiče duga klubova prema MUP-u KS, koji postoji već nekoliko godina, njega bi također trebao preuzeti kanton.
Ovo je trenutno samo prijedlog koji su usaglasili predstavnici klubova i vlasti, a on bi trebao biti i zvanično usvojen na nekoj od narednih sjednica Vlade KS i Skupštine KS..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Kad imamo ispred sebe kompletan raspored,postaje potpuno jasno koliko tezak posao ceka nasu ekupu do kraja prvenstva. Osvajanje treceg mjesta,u ovoj konstelaciji ukupnih odnosa,bio bi pravi podvig. Ravan tituli.Virtu4l je napisao/la:struja je napisao/la:po meni utakmica protiv radnika može bit kiks a ine mora,oklizuće se mnogi protiv radnika,imal utakmica na tv
To je,nadam se jasno svakom od nas.
Siguran sam da je svakom nasem igracu to jasno. Struci pogotovo.
Vidi se to iz ponasanja i izjava. Ko nije procitao,valjalo bi da procita izjavu malog Beganovica(neko je postavio i ovdje,na nekoj od predhodnih stranica). Haman dijete,a tako zrelo i pametno zbori,kao da ima iza sebe deset sezona.
nama odraslima je jasno da je raspored težak i da gotovo sigurno nemamo snage za titulu. ali ovoj djeci što igraju to ne možeš nacrtati, to je drsko, nedokazno... 

Naša sezona se lomi u Gradačcu, živi bili pa vidjeliRios je napisao/la:Gledam sad ovo sto je Virtu postavio iznad,nimalo lagan raspored nas ne ceka jbtAko se izuzmu utakmice sa Travnikom i Mladosti u kojima ne bi trebali imati problema,ostale poteske sve..

Što reče kolega iznad, ne možeš ti to ovoj djeci objasniti

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ove nove generacije ne postuju nikoga. SramotaChWilla je napisao/la:nama odraslima je jasno da je raspored težak i da gotovo sigurno nemamo snage za titulu. ali ovoj djeci što igraju to ne možeš nacrtati, to je drsko, nedokazno...

VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
haj ti maksumu dogovori

- Ljiljani87
- Kontakt:
hahaha, ma slobodu dobijamoChWilla je napisao/la:nama odraslima je jasno da je raspored težak i da gotovo sigurno nemamo snage za titulu. ali ovoj djeci što igraju to ne možeš nacrtati, to je drsko, nedokazno...
Zeba je naš !
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
vrbanjusa je napisao/la:Ove nove generacije ne postuju nikoga. SramotaChWilla je napisao/la:nama odraslima je jasno da je raspored težak i da gotovo sigurno nemamo snage za titulu. ali ovoj djeci što igraju to ne možeš nacrtati, to je drsko, nedokazno...
Suze me oblišestruja je napisao/la:haj ti maksumu dogovori![]()
![]()
![]()
![]()

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
upravo hahahahahAjzea je napisao/la:vrbanjusa je napisao/la:Ove nove generacije ne postuju nikoga. SramotaChWilla je napisao/la:nama odraslima je jasno da je raspored težak i da gotovo sigurno nemamo snage za titulu. ali ovoj djeci što igraju to ne možeš nacrtati, to je drsko, nedokazno...Suze me oblišestruja je napisao/la:haj ti maksumu dogovori![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Željezničar živimo !
Kakva titula
daj ba budite ozbiljni,aBd iduce godine dupla .Ove godine izboriti Europu i ko macija guza.
Treba na nekim drugim stvarima raditi braco Manijaci ali eto nije vrijeme ni tema za to.
Rijad moze biti igracina i pol (vec je sad vrlo dobar napadac) malo koncetracije i drskosti mu treba.

Treba na nekim drugim stvarima raditi braco Manijaci ali eto nije vrijeme ni tema za to.
Rijad moze biti igracina i pol (vec je sad vrlo dobar napadac) malo koncetracije i drskosti mu treba.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Čak mislim da ovoga i ima sasvim dovoljno a za koncentraciju se apsolutno slažem. Mlad je **** i na to treba obratiti pažnju. Samo neka se nastavi razvijat onako kako je do sada, ja neću ni da zamišljam kakva će zvijer postati.MuhamedTM je napisao/la:Kakva tituladaj ba budite ozbiljni,aBd iduce godine dupla .Ove godine izboriti Europu i ko macija guza.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- champions1921
Re: Odg: FK Željezničar
Finta je što ići na titulu i na Europu dodje na isto u ovoj sezoni, pogotovo ako četvrto mjesto ne bude dovoljno za Europu.. Svaku tekmu igrati 120% pa sta Bog da..MuhamedTM je napisao/la:Kakva tituladaj ba budite ozbiljni,aBd iduce godine dupla .Ove godine izboriti Europu i ko macija guza.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
Pa o tome pričamo, mi to znamo ali...
Hadžiahmetović
Hadžiahmetović
Beganović"Moje je mišljenje da će se Željo ove godine boriti za titulu. Biće teško, uostalom kao i svake godine, ali ipak smo mi tu pri vrhu i nadam se da ćemo uspjeti".
"Sigurno je da ćemo i tamo ići na pobjedu i da se nećemo lagano predati u borbi za naslov prvaka Bosne i Hercegovine"
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma bolan, djeca su to.Hajd ti njima objasni da idu oprezno i korak po korak. Samo u kost pa sta bude!
- bistrikboy
- Kontakt:
Klub je klub ali reprezentacija je svetinja,i zabraniti momcima da ucestvuju u mozda najvecem poslijeratnom uspjehu omladinskog fudbala u BiH bi bio cisti kretenizam s nase strane ma koliko god oni nama bili potrebni.Na kraju krajeva ako se plasiramo Memija i Amir ce biti nosioci igre U19 a vidjecemo kako ce se Beganovic razvijati do tada i kakvu ce formu imati,samim tim oni ce biti u biljeznicama skauta najvecih klubova svijeta i automatski postati skuplji,a mi realno zivimo od prodaje onoga sto stvorimo.Ako trebaju selektoru pusticemo ih jer ako je neki klub probosanski to smo mi i to dusmani trebaju znati.
Sto se tice titule,ako je osvoji ekipa gdje su određeni udio u svemu imali Sejo Bucan i Nedo,to je cudo nad cudima...

Sto se tice titule,ako je osvoji ekipa gdje su određeni udio u svemu imali Sejo Bucan i Nedo,to je cudo nad cudima...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ma daj, gdje to ima da se igraju kvalifikacijske tekme, kad igraju klubovi 

Željezničar živimo !
Nije to ništa nenormalno, nenormalno je da su ti nosioci igre juniorikatakomba je napisao/la:Ma daj, gdje to ima da se igraju kvalifikacijske tekme, kad igraju klubovi![]()

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Covjek ne moze biti pametan u ovakvoj situaciji 

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 24 gosta.