FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Daj Bože da tu titulu riješavamo na derbiju. Kakva bi to ludnica bila
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- corleone87
- Kontakt:
Ne treba dozvoliti nastup spomenutoj cetvorci na tim utakmicama,ipak je vazniji njihov nastup za klub u tom periodu s obzirom na ovu situaciju na tabeli..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Hajmo se spustiti na zemlju. Kakva titula, ganjamo treće mjesto i izlazak u evropu.
DRUG NEBI TI PUNCA
Uz dužno poštovanje juniorskoj reprezentativnoj selekciji mislim da bi "puštanje"pomenutih željinih prvotimaca ugrozilo plasman naše ekipe na mjesto koje vodi u evropu.O nekoj tituli je besmisleno pričati iz prostog razloga što je naprosto nemoguće da sa ovako kratkom klupom budemo ravnopravan konkurent.Ma koliko bila sjajna činjenica da su nam nosioci igre juniori ipak ne možemo prenebregnuti njihove godine i logične oscilacije u igri.Odlazak na ove utakmice bi ih fizički potrošio tako da od njih možda ne bi ni bilo toliko koristi i nakon povratka
Davno sam rekao da je Oda naše najveće pojačanje ali ni on nema čarobni štapić.Do kraja se moramo skupiti i nikako ne dozvoliti rasipanje energije i fokusa
Davno sam rekao da je Oda naše najveće pojačanje ali ni on nema čarobni štapić.Do kraja se moramo skupiti i nikako ne dozvoliti rasipanje energije i fokusa
http://r.a.d.i.o.s.a.r.a.j.e.v.o.ba/nov ... vijek-suti" onclick="window.open(this.href);return false;

Zadnja izmjena: katakomba, dana/u 19 apr 2015, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar živimo !
Tako je pasa moj dobri kakva TITULA ,meni je vec titula vidjeti nasu djecu kako se bore za svaku loptu to je neopisivobagrcavi je napisao/la:Hajmo se spustiti na zemlju. Kakva titula, ganjamo treće mjesto i izlazak u evropu.

MOSA LJOZE
Uništilo bi nas da nam pomenuta četvorica ne nastupe na derbiju 

Željezničar živimo !
JesteZZtop10 je napisao/la:je li opet u 16:30arelinho je napisao/la:Cetvrtak sto posto zbog utakmica na Otociamko27 je napisao/la:Na teletekstu BHT (331) stoji da je u srijedu utakmica.![]()
Bilo bi haoticno da njih ne bude na derbiju, ali se nadam da ce iz kluba nesto skontati, imaju vremena...
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
jedinstven problem u fudbalskom svijetu
evo musa dobio cipelu, baka preuzima široki

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
klub bi se trebao obratiti javnosti povodom nasih 4 dragulja i da im zbog borbe za evropu ne daju da igraju za jun. reprezentaciju inace gubimo sanse za evropu ukoliko ova cetvorica ne budu igrali zbog kvalifikacija.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ljudi jel moguce da igramo u 18h protiv Slobode ?jovanmaksimovic je napisao/la:klub bi se trebao obratiti javnosti povodom nasih 4 dragulja i da im zbog borbe za evropu ne daju da igraju za jun. reprezentaciju inace gubimo sanse za evropu ukoliko ova cetvorica ne budu igrali zbog kvalifikacija.
ili su nam reflektori otisii u 3pm
- Ljiljani87
- Kontakt:
možda je i moguce, al pošto bht prenosi mislim da oni odredjuju termin 

1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Re: Odg: FK Željezničar
Kad je bilo protiv Radnika 16.30 mnogi su ovdje srali kako nmg od posla stici,kako je tada guzva po gradu,kako su ovi mladi po skolama..Znaci sada je jos bolji termin i ocekujem da vise ljudi moze doci i stici na utakmicu,samim tim momci su svojom borbom zasluzili..CARSON je napisao/la:Ljudi jel moguce da igramo u 18h protiv Slobode ?jovanmaksimovic je napisao/la:klub bi se trebao obratiti javnosti povodom nasih 4 dragulja i da im zbog borbe za evropu ne daju da igraju za jun. reprezentaciju inace gubimo sanse za evropu ukoliko ova cetvorica ne budu igrali zbog kvalifikacija.
ili su nam reflektori otisii u 3pm
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Koliko ja znam, a možda se varam, Memija nema pravo nastupa u prvoj utakmici.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
ipak je srijeda u 16:30.tako odluceno...izvinjavam se na proslom svom postu gdje sam tvrdio da je cetvrtak u pitanju
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
super je napisao/la:ipak je srijeda u 16:30.tako odluceno...izvinjavam se na proslom svom postu gdje sam tvrdio da je cetvrtak u pitanju
Sad si me bas isfurao
-
- Kontakt:
Time je Široki definitivno ispao iz kandidature za titulu. Baka nije ni za Pofalićkog. Musa je već trebao da slavi titulu, ali 3 x-a protiv nas, Borca i Zvijezde su mu presuduila. Ako ne uzme kup Baka neće ni Evropu izboriti. Ova smjena je dobra za nas jer nam olakšava borbu za treće mjesto. Naš problem, osim ovih opštepoznatih da realno imamo najslabiju ekipu i na terenu i van njega od prve četiri ekipe, je i činjenica da sa svim tim klubovima imamo lošiji međusobni skor. Eto nismo igrali još sa pitarima, ali iluzorno je očekivati da možemo dobiti dva razlike. Mi se moramo fokusirati da dobijemo sve kući i jednu na strani (najlakše bi bilo Zvijezdu) i mislim da bi tih 15 bodova bilo dovoljno za treće mjesto, a možda i četvrto odvede u Evropu. U Mostaru i na Koševu teško da ova mlada ekipa može izdržati pritisak i teško je tu uzeti i bod. Čelik se može uzeti, ali ne bi se trebalo dovoditi u situaciju da nam zadnja tekma bude presudna jer oni imaju takav kompleks od nas da bi sve učinili da nam šuknu. Naše ključne tekme će biti Sloboda, Borac i Zvijezda i samo se tu bojim kiksa. Ako to prođemo, Evropa bi trebala biti naša.ChWilla je napisao/la:jedinstven problem u fudbalskom svijetu![]()
Ne sviđa mi se ova promjena trenera u Zvijezdi, neće se valjda na nama kola slomiti.
I Kemo Osmankovic je dobio poziv za U-19.
Ovo će biti vrlo problematično sa ovom trojicom. Ne može se ignorirati interes reprezentacije, s druge strane klub je u vrlo nezahvalno poziciji.
Razgovaraće se i probati napraviti neki kompromis.
Ovo će biti vrlo problematično sa ovom trojicom. Ne može se ignorirati interes reprezentacije, s druge strane klub je u vrlo nezahvalno poziciji.
Razgovaraće se i probati napraviti neki kompromis.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MoSaZeLjo1921, MukiBek i 16 gostiju.