FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 23 maj 2016, 14:02

Lakoste je napisao/la:Saric i Ordagic novi igraci FKS. :opaopa:
Je li to zeza ili ozbiljno?
:o

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 23 maj 2016, 14:04

zagorski je napisao/la:
Kad je bio razgovor sa Husarom oko ovog malog Dusana Hodzica iz Radnika Husara nam trpo i Ordagica, valjda je Husara njegov zastupnik. Ima neka stavka u ugovoru da Husara moze otkupiti njegov ugovor za 200 000KM. :opaopa:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 maj 2016, 14:09

bordobijeli je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
bojler je napisao/la:Kouadio valja Zrinjskom koji je prvak nama ne ?
mi volimo ova "efikasna" krila kao Dulja....
ma ne znam sta bi ti rekao na ovu temu . mi bili prvaci Todorovic rezerva bio otisao u zrinjki najbolji igrac ,karic kod nas meda nije mogao u celiku svaka tekma gol , hebibovic kod nas rahiticar u velezu i olimpicu ne moze ga niko uhvatiti ima koliko hoces primjera
bilbija đeš njega zaboravit :D :lol: :urnebes:

ma pritisak,očekivanja,naročito kod povratnika pa ih se ono raja na pola sjeća i to samo dobre stvari a i to preuveličano, bez zajebancije, ko progura to, razvaljivat će kod nas...

ja se sjećam Ogija stavili ga na desnu stranu prvi put, frajer se vrtio oko svoje lijeve noge, nikad to nisam više vidio u životu..... Hebibović je kronično nespreman, isto ko da je upalu pluća imao kod nas kad je bio , 30 i neka minuta on bez daha, drži se za bubrege....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 23 maj 2016, 14:14

Bilbija je i kod nas igrao dobro.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 maj 2016, 14:16

UltraSA je napisao/la:Bilbija je i kod nas igrao dobro.
osim 2 gola u Grčkoj, čega se sjećaš bez guglanja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 23 maj 2016, 14:18

Bilbija je lopata teška i nek smo ga se kutarisali zbog x stvari taman da nam zabija svaku narednu kad igra protiv nas ali kad bih morao birati u junu 2015te između njega i Šekija izabrao bih njega .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 23 maj 2016, 14:29

Ova uprava je pravila greske, treba odgovarat za iste. Konkretno greska se napravila na ALISPAHICU, IKANDI POTPISAN UGOVOR SA TESKO POVRIJEDENIM IGRACIMA I KRAMAR KOJI NEMA KVALITETU.

DRUGO NE IZLAZAK U EVROPU.

PROBIJEN BUDZET (AKO SU ONI TO URADILI BEZ DOZVOLE TANA)

PRVE dvije greske se mogu tolerisat, evo i zasto: prosle 2 godine dva trofeja solidno odigrana evropa, dosta osloboden budzet, i zadovoljavajuci broj omladinaca je dobio priliku.

Probijen budzet (kompenzacija raskid ugovora sa 15 igraca) je direkrtna odgovornost uprave i treba da odgovara Tanu. Dali ce Tan ovo tolerisat il ce im dodat da je probijanjem budzet i kasnije spasavanje budzeta kroz masvno raskidanje ugovora izgubljena evropa srozan imdz kluba,igraca i samog njega to ostavimo njemu.

Greska po mom privatnom misljenju je produzenje ugovora Hurticu, al ito je vjerovatno zato sto je budzet tesko ostecen (opet moje misljenje) hurtic vjerovatno radi za 1km mjesecno.

Zelim jos nesto podvuc, ja nisam misljenja da smo mi imali budzet (za igrace) veci od zrinjskog i skretnce u ovoj sezoni (nije bitno jesul oni uzeli kredit) mozda tu negdje sa sb i slobodom.

Ja sam ubjeden da sa ovom ekipom uz 3-4 igraca i do rog trenera mozemo uzet titulu.

Klasicnu 10tku
Lijevi bek centralni vezni i desno krilo

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 maj 2016, 14:32

Jedno je grijesiti iz neznanja ili nesposobnosti, a nesto sasvim drugo je kad si taldzija koji muze i srozava svoj klub svjesno. ODLAZI FEMINIZIRANI, pa negdje drugo se tali picko SDA-ovska!
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 maj 2016, 14:38

Lakoste je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Kad je bio razgovor sa Husarom oko ovog malog Dusana Hodzica iz Radnika Husara nam trpo i Ordagica, valjda je Husara njegov zastupnik. Ima neka stavka u ugovoru da Husara moze otkupiti njegov ugovor za 200 000KM. :opaopa:
Daj Boze! Dobro bi dosli obojica.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 maj 2016, 14:44

Al' ovo razmišljanje "ja bih im pružio drugu šansu jer su svjesni da su pogriješili"... A gršeke nivo amaterizma, daj meni da vodim klub, i ja ću kad userem jer ne znam priznati da sam usrao pa mi oprostite. :kafa:
Samo Saraj'vo.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 23 maj 2016, 15:01

jeste dok je bio na klupi.

Sad odjednom igraci sto su otisli igrali dobro, stojcev u zadnjoj sezoni se vukao ko prebijena macka po terenu

Obadvojici hvala za golove u evropi i protiv slavije. A neka njih sto dalje od sarajeva.

Sent from my E6653 using Tapatalk

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 maj 2016, 15:03

PitarBordo je napisao/la:Al' ovo razmišljanje "ja bih im pružio drugu šansu jer su svjesni da su pogriješili"... A gršeke nivo amaterizma, daj meni da vodim klub, i ja ću kad userem jer ne znam priznati da sam usrao pa mi oprostite. :kafa:
Nije problem kada neko pogrijesi u dobroj namjeri,a zna svoj posao dobro da radi. Da je bogdo kod ovih nasih taj slucaj. Ja mislim da su njihove 'greske' plod nesposobnosti i taldzijstva.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 maj 2016, 15:07

zagorski je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Al' ovo razmišljanje "ja bih im pružio drugu šansu jer su svjesni da su pogriješili"... A gršeke nivo amaterizma, daj meni da vodim klub, i ja ću kad userem jer ne znam priznati da sam usrao pa mi oprostite. :kafa:
Nije problem kada neko pogrijesi u dobroj namjeri,a zna svoj posao dobro da radi. Da je bogdo kod ovih nasih taj slucaj. Ja mislim da su njihove 'greske' plod nesposobnosti i taldzijstva.
Zato kažem, daj i meni da vodim, ja sam nesposoban da vodim sportski kolektiv ove veličine, ali ću nakon svake greške koja se mogla naslutiti kilometrima ranije reći "je8i ga, ja zaje8'o".
Samo Saraj'vo.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 maj 2016, 15:18

Osipa se paljba po Ameru Bekicu a lik ima 9 golova i 2 asistencije, Dulja 3 gola i 6 asistencija, a pricamo da mu ne lezi taktika, protivnici samo njega lome, cuvaju ga uvjek 2 igraca itd. :kafa:
Ne znam stvarno sta se je nekima toliko zamjerio Bekic, nije on ni doveden tad da nam bude glavni napadac, ali kad zabije 9 golova u 24 odigrane utakmice u ligi, onda ga ne mozes i nesmijes kritikovati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

UltraSA
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la UltraSA » 23 maj 2016, 15:24

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
jeste dok je bio na klupi.

Sad odjednom igraci sto su otisli igrali dobro, stojcev u zadnjoj sezoni se vukao ko prebijena macka po terenu

Obadvojici hvala za golove u evropi i protiv slavije. A neka njih sto dalje od sarajeva.

Sent from my E6653 using Tapatalk
Pa da, a sad neka nam nasih Kramara, Emersona, Cezara, Simeunovica, Okica itd...
Zadnja izmjena: UltraSA, dana/u 23 maj 2016, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 maj 2016, 15:28

ElCartel11 je napisao/la:Osipa se paljba po Ameru Bekicu a lik ima 9 golova i 2 asistencije, Dulja 3 gola i 6 asistencija, a pricamo da mu ne lezi taktika, protivnici samo njega lome, cuvaju ga uvjek 2 igraca itd. :kafa:
Ne znam stvarno sta se je nekima toliko zamjerio Bekic, nije on ni doveden tad da nam bude glavni napadac, ali kad zabije 9 golova u 24 odigrane utakmice u ligi, onda ga ne mozes i nesmijes kritikovati.
+1 Momak igrao gdje je skripalo, ima 9 golova, 3 asista, plus gol u Kupu Zrinjskom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 maj 2016, 15:32

Mamac uspio, riba zagrizla! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 maj 2016, 15:45

Hahaha kako se uvijek ovaj primi meni nikada neće biti prevaziđeno. Pozz te Jajalo. :kafa:
Samo Saraj'vo.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 23 maj 2016, 15:46

Svi ozbiljniji klubovi ce srediti svoje situacije do 10 juna a mi tek saznati sta trenutno imamo. Puno klubova vec uveliko ganja i potpisuje igrace i popunjava rupe a mi cekamo. Tako rade velikani, sa najboljim upravama.

Tako da ona ideja dovedimo jeftino sve iz PL pada u vodu jer ce ih drugi vec dovesti pa nama ostaje Mianmar i ostalo sto niko nece.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 maj 2016, 15:55

Ma nek se napuši qrca svako ko hejta Amera Bekića, momak to nije zaslužio. Poslije Benke, ko nam je to više značio od njega? Iz kola u kolo hejtovi prema njemu, a on daje golove, asistira, ostavlja srce na terenu. Ne štedi se uopšte, i ne valja nam takav, a čovjek na mala vrata ušao u klub, i uradio troduplo više od nekih 'vrsnih pojačanja'. Šta kaže @kanarinac, ubjedljivo najgori naš posljeratni igrač. Daj ba...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa i 28 gostiju.