hahah uskoro bi trebalo sve biti jasnije oko njegaVucevich je napisao/la:Cekaj sad, Hrustic je na spisku
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta se ceka sa Burnicem iz Dortmunda.SafetSajo je napisao/la:hahah uskoro bi trebalo sve biti jasnije oko njegaVucevich je napisao/la:Cekaj sad, Hrustic je na spisku

SafetSajo je napisao/la:hahah uskoro bi trebalo sve biti jasnije oko njegaVucevich je napisao/la:Cekaj sad, Hrustic je na spisku

Objavio je na svom Facebook profilu da je prihvatio poziv Australije, ne znam onda sta se ovdje desilo
sredjuje papireSarajlijica1946 je napisao/la:Sta se ceka sa Burnicem iz Dortmunda.SafetSajo je napisao/la:hahah uskoro bi trebalo sve biti jasnije oko njegaVucevich je napisao/la:Cekaj sad, Hrustic je na spisku

burnica treba stvarno sto hitnije pozvat u mladu repku bilo bi steta da nam on izmakne
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Vinko se ograduje, hoce da radi u miru. Kao u fazonu ja sam svoj dio posla odradio.Vucevich je napisao/la:SafetSajo je napisao/la:hahah uskoro bi trebalo sve biti jasnije oko njegaVucevich je napisao/la:Cekaj sad, Hrustic je na spisku![]()
Objavio je na svom Facebook profilu da je prihvatio poziv Australije, ne znam onda sta se ovdje desilo

Pa dobro, mislim da ovaj poziv uzima mjesto drugog mladog igraca, jer je vec rekao da ce igrati za Kengure.
kad porastem bicu kengurVucevich je napisao/la:Pa dobro, mislim da ovaj poziv uzima mjesto drugog mladog igraca, jer je vec rekao da ce igrati za Kengure.

-
- Kontakt:
Vinko se ograduje, hoce da radi u miru. Kao u fazonu ja sam svoj dio posla odradio.
[/quote]
nije odradio! da je doveo igraca pod bih zastavu tad bi odradio. rezultat posla se gleda, ovako je isti kao i ostali alibi-radnici/selektori u savezu...

nije odradio! da je doveo igraca pod bih zastavu tad bi odradio. rezultat posla se gleda, ovako je isti kao i ostali alibi-radnici/selektori u savezu...
-
- Kontakt:
Menalo ?braco je napisao/la:
Dobro si, ja i zaboravio na njega. On može uletit Anđušićevu poziciju jel tako?HeraklitMracni je napisao/la:Menalo ?braco je napisao/la:
nije odradio! da je doveo igraca pod bih zastavu tad bi odradio. rezultat posla se gleda, ovako je isti kao i ostali alibi-radnici/selektori u savezu...[/quote]edinjo-bih je napisao/la:Vinko se ograduje, hoce da radi u miru. Kao u fazonu ja sam svoj dio posla odradio.
Mali bar ne moze furati pricu da nikad nije dobio poziv i da je radi toga zaigrao za kengure. Jarane dobio si poziv nisi se odazvao i zdravo.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
pa objavio je Hrustic na svom profilu da je izabrao Australiju, cak mu i Memisevic komentarisao
Doduse, upao je na prosireni spisak, bit ce zanimljivo kad ispadne s njega
Kakav je mali debil.theKuPuS je napisao/la:pa objavio je Hrustic na svom profilu da je izabrao Australiju, cak mu i Memisevic komentarisao

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ma ovo je novi Tankssen, misli da je sledeci Messi pa da se mora moliti na nogama da igra za nas, a sad igra u Holandijskoj trećoj diviziji 

A ovi koji odbiju nas u zadnje vrijeme najcesce propadaju skroz, onaj glavonja iz Atletika II i Lihtenstajna, Tankovic grijac klupe u AZ-u, Halilovic flop sezone u La ligi, Hrustic je sljedeci? 

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Marko Marin.theKuPuS je napisao/la:A ovi koji odbiju nas u zadnje vrijeme najcesce propadaju skroz, onaj glavonja iz Atletika II i Lihtenstajna, Tankovic grijac klupe u AZ-u, Halilovic flop sezone u La ligi, Hrustic je sljedeci?

Od njega je proslo vec neko vrijeme, ali i on spada tu 

- ElCartel11
- Kontakt:
Ovaj malac je onaj tipicni Bosnjo, zinulo mu dupe pa misli da ce igrati na kupu konfederacija i tako otici u bolji klub. Na kraju ce ispasti s spiska i kroz par godina furati pricu, da je veliki patriota i da bi volio zaigrati za BiH.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: GG3, Mostarska, s4mke, tutankamon1905 i 18 gostiju.