RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Rodeni
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Rodeni » 16 sep 2012, 19:22

treba neke igrace poslati na kaljenje i dovesti 2-3 kvalitetna igraca Kodru van prvog tima ili nek ide negdije ovako od njega nema nikakve koristi on treba da bude medju boljima na terenu a on najgori a toliko iskustvo ima igrajuci u ovoj ligi godinama Mace je puno bolje rijesenje od Cemalovica puno opasniji ima dobro kretanje , kockice se jos nisu poslozile a vec dvamjeseca igraju koje tu kriv sad je tezi raspored nego u prvih 5-6 kola

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 16 sep 2012, 20:46

zanimljiv komentar o veležu na jednom forumu,čovjek je sve rekao tačno od riječi do riječi :!: :!:
it is always poor number when question is about Red Army - Velež!

Big number is only when is local derby against Zrinjski Mostar, and when is match against Sarajevo because they have good relations with Horde Zla Sarajevo and cannot be warried about some problems or sthg like that.

Realy "Red Army" is not "Red Army" like it was by the war years. Today Red Army has no anny connections with Red Army before war in B&H but they take it as their history, so they always use their history like an axcuse, just like the same club Velež.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 16 sep 2012, 22:13

Lesnar je napisao/la:zanimljiv komentar o veležu na jednom forumu,čovjek je sve rekao tačno od riječi do riječi :!: :!:

Big number is only when is local derby against Zrinjski Mostar, and when is match against Sarajevo because they have good relations with Horde Zla Sarajevo and cannot be warried about some problems or sthg like that.

Realy "Red Army" is not "Red Army" like it was by the war years. Today Red Army has no anny connections with Red Army before war in B&H but they take it as their history, so they always use their history like an axcuse, just like the same club Velež.

Eto ti znas sta je tacno , a sta nije jes ti glava za toga :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 16 sep 2012, 22:22

Lesnar je napisao/la:zanimljiv komentar o veležu na jednom forumu,čovjek je sve rekao tačno od riječi do riječi :!: :!:

Klub ti pred gasenjem, a ti se bavis Red Army-jem. Bas si jadan.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

velezbratoo
Kontakt:

Post Postao/la velezbratoo » 16 sep 2012, 22:27

imamo super mladu ekipu koja vidi se da ima zelju i trudi se(barem vecina igraca)ali fali im uigranosti i jedan dva igraca koji ce donijet prevagu na terenu,zato kazem da nam na zimu treba jedan dva provjerena i igraca i siguran sam da mozemo do evrope...
gunner till i die ARSENAL
MOSTAR u srcu VELEZ do groba

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 16 sep 2012, 22:34

ne znam sta si htio reci sa ovim :? Malo je Red Army navijaca na tribinama,ili da ovaj Red Army nema nikakve veze sa onim prije rata :roll: .Ako gledamo da nista nije kao prije,(sve se promjenilo sto se tice fudbala u nasem regionu)to je moralo uticati i na Velez i red army.Opo je kvalitet fudbala,kvalitet liga a i pojedini klubovi su strasno stradali u rartu(jedan od najvecih stradalnika je i Velez) pa se moze reci za dosta klubova da nemaju kvalitet kao prije rata(pa i navijackih grupa)Evo recimo primjer Velez i Red Army.Sto se tice tehnickih karakteristika i politike samog kluba tu se nije nista promjenulo(sve je isto,dok su drugi mjenjali i grb i ime pa opet kazu da je to isti klub-primjer dinamo-hask gradjanski,croatia pa opet dinamo)Ali sta se promjenilo kod Velaza i Red Army-a.Jako su nastradali u ratu.Velez je osto bez svog doma i izbacen je na ulicu sa namjerom da se totalno unisti.Okupirani su i njegovi glavni sponzori prije rata(Aluminijski)pa s obzirom da je lijeva obala bila sva unistena nije imao prihode za prezivljavanje.Njegovi navijaci su protjerani u inostranstvo(jedan pun stadion je protjeran iz Mostara)Jedan dio navijaca i red armya je izdan i taj dio je otiso da navija za drugi klub tako da je rat pogodio puno i Red Army.Pomalo se vracaju i Velez i Red Army(mozda sporo,ali da ima vise financija i vise Velezovog uspjeha i Red Army bi bio mozda bolji nego prije rata).Ovako trenutno(radi svih tih dogadjaja) ni Velez ni red army ne prave neke vece uspjehe ali ako se financijska strana malo poboljsa bice sve jos bolje nego prije rata.Da je i jedan klub pretrpio ko Velez (osto bez stadiona,navijaci protjerani,okupirani glavni sponzori)nestao bi sa mape.Sta hocu da kazem.Sto se tice Red Army-a i Veleza sve je isto ko prije rata samo rezultati su slabiji iz navedenih razloga(ne mjesajte kruske i jabuke)
P.S.Bolje ti je povedi malo racuna o svom klubu,ako se nastavi ovako bojim se da ce te vi nestati sa mape(a niste puno stradali u ratu a nalizite se u jednom od najbogatijih i najmnogoljudnijih kantona u BiH ;) )

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

cocta
Kontakt:

Post Postao/la cocta » 16 sep 2012, 22:43

bravo Mace - ponos Dubrava :D :D

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 16 sep 2012, 23:51

Evo izvjestaj samo za one sto su rekli da je 4:1 nerealan rezultat.

" onclick="window.open(this.href);return false;!

Mi smo imali:
Redom, ova prva naša sansa na 0:31 je skoro pa bolja od svih vasih polušuteva sa 20+ metara koji su isli direkt u Deju
Dalje, 100% šansa na 1:51 kad vas golman brani lob Karamaticu koji je išao sam na njega
Pa onda Torlak glavom poslje kornera kad uz pomoc precke vas golman brani, 2:05
Na 2:26 najbolja šansa na utakmici za Sarajevo, Krpic sam sa 5 metara fula prazan go glavom.

Vi ste imali:
Na 0:51 šut koji se i ne moze nazvati šutem :/ Dejo uhvatio skoro bez pomjeranja sa mjesta
Ili sut na 1:39 direktno u Bandovica, nije ni polušansa. :!: Slicno je i sa sutem na 2:18 :? Nezz ni koji ce djavo ovakve "šanse" na pregledu. :mrgreen:
Jedna solidna šansa za vas, na 2:14 kad Dejo brani vašem igracu koji je išao sa strane, nije ni bio u nekoj extra poziciji ali solidan pokusaj.Takvu slicno je imao i Said(cak malo i bolju) na 2:30.
Jedinu pravu pravcatu 100% šansu ste imali nekad u prvom pol(nema na izvjestaju), kad vas igrac isto malo iz kosa ide sam na Dejo i ovaj mu je brani.

Ovaj rezultat je i više nego realan ;)

Sretno u nastavku prvenstva i LP. U Sarajevo ste uvjek dobro dosli.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 17 sep 2012, 00:15

samosarajvo je napisao/la:Evo izvjestaj samo za one sto su rekli da je 4:1 nerealan rezultat.

Mi smo imali:
Redom, ova prva naša sansa na 0:31 je skoro pa bolja od svih vasih polušuteva sa 20+ metara koji su isli direkt u Deju
Dalje, 100% šansa na 1:51 kad vas golman brani lob Karamaticu koji je išao sam na njega
Na 2:26 najbolja šansa na utakmici za Sarajevo, Krpic sam sa 5 metara fula prazan go glavom.

Vi ste imali:
Na 0:51 šut koji se i ne moze nazvati šutem :/ Dejo uhvatio skoro bez pomjeranja sa mjesta
Ili sut na 1:39 direktno u Bandovica, nije ni polušansa. :!: Slicno je i sa sutem na 2:18 :? Nezz ni koji ce djavo ovakve "šanse" na pregledu. :mrgreen:
Jedna solidna šansa za vas, na 2:14 kad Dejo brani vašem igracu koji je išao sa strane, nije ni bio u nekoj extra poziciji ali solidan pokusaj.Takvu slicno je imao i Said(cak malo i bolju) na 2:30.
Jedinu pravu pravcatu 100% šansu ste imali nekad u prvom pol(nema na izvjestaju), kad vas igrac isto malo iz kosa ide sam na Dejo i ovaj mu je brani.

dobro je care,pobjedili ste,cestitali smo vam, rekli smo sve je OK ,puno ste bili bolji i zasluzeno pobjedili ,ne moras vise stavljati sol na ranu,hebi ga. :roll:
P.S.Da su svi nasi glavni sponzori iz Mostara(a ne Sarajeva) drugu bi mi pricu sada pricali ali nema veze,dobili ste evo cestitam vam opet i prica zavrsena ;) Idemo u susret kupu ;)

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 17 sep 2012, 00:20

Mozda si pogresno protumacio moj post.Bio je iskljucivo namjenjen jednom ili dvojici likova.
Svakako da Velez zasluzuje bolje ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 sep 2012, 00:23

Samo opušteno majstore, sretno Saraj'vu u nastavku takmičenja, da Bog da skinuli Želju s trona, eto, to vam ja iskreno želim.
A mi ćemo da nastavimo da pišemo o svojoj temi :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 17 sep 2012, 01:36

samosarajvo je napisao/la:Evo izvjestaj samo za one sto su rekli da je 4:1 nerealan rezultat.

Mi smo imali:

Vi ste imali:

eto zete iz sela golubovci

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 sep 2012, 01:41

Prekosutra prva utakmica ove sezone u Kupu BiH. U goste nam dolazi Mladost iz Donjeg' Svilaja, a utakmica će se najvjerovatnije igrati u 16:00.

Poziv svima da iole popunimo stajanje.

Naš način je pjesma, ne huliganizam!
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 17 sep 2012, 08:11

Prolaz u kupu i 6 bodova u naredna dva kola za mirniji život.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 sep 2012, 13:07

tepsija je napisao/la:Prolaz u kupu i 6 bodova u naredna dva kola za mirniji život.
Tako je, vrijeme je da se prestanu prosipati bodovi kuci !

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 17 sep 2012, 14:50

Procitah na oficijalnoj da ce biti besplatan ulaz za utakmicu kupa , te da ce gostujuca ekipa dobiti rucak :P .

Ne vidjeh da je iko stavio rezultate omladinaca :

Kadeti : Velez 0-1 Sarajevo
Juniori : Velez 1-4 Sarajevo

PS: Za juniore nisam siguran da li je 1-4 ili 0-4 :D .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 17 sep 2012, 15:07

Hahahaha, prestat ću navijati za Velež, otvorio si mi oči!Levatu jedan, mi smo **** a kakva ste vi tek, hahahahaha
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 sep 2012, 16:10

mujoisuljo je napisao/la:

Hahahaha, prestat ću navijati za Velež, otvorio si mi oči!Levatu jedan, mi smo **** a kakva ste vi tek, hahahahaha
Sta te bolan briga sta on misli... Nisi mu trebao ni odgovoriti...
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 18 sep 2012, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 17 sep 2012, 17:08

Svaka cast upravi vasoj na ovom potezu sto se tice utakmice kupa.. 8-)
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 sep 2012, 13:57

Malo atmosfere iz busa :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.