nego kako drugo tumaciti to sto si ti iznio, ako te je ta informacija zanimala zadrzi je za sebe ha ja. to bi isto bilo kad bi ja na vasem PDF napisao da je barca u finalu 1994 imala jedan sut u okvir gola pri porazu od 4:0 i da to ne bude provokacija, normalno da jeste, i normalno da mi ne bi presutjeli kao sto necemo ni mi ovdje.M4kaveli je napisao/la:Cudno kako se na ovom forumu stvari tumace.
Ja napisao taj podatak i odma provociram ?![]()
A da znate koliko postujem Milan i da ih najvise simpatisem u Italiji, ne bi tako pricali jelde ?
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Oprosteno ti je.muha milanez je napisao/la:![]()
ma umor nekakav, ne zamjerite jbga desava se.. a i nestrpljiv sam da vidim kako ce se nasi puleni obracunat sa uefalonom

Da se malo osvrnem na neke prosle postove.Ja sam i prije pisao,da se ne ponavljam.Trece mjesto je realna meta za Milan,sve iznad je bonus nase dobre igre ili lose igre konkurenata,a mozda i oboje.Treba da nam bude jasno da je Serie A nas primarni cilj,bez dileme.Igramo dobro u zadnje vrijeme,poklapaju se odredjeni rezultati(ne na kladionici

Balotelli-pokazuje da se sve moze samo kad se hoce.Pa oni mesari(citaj Parma) su ubili brasno u njemu,udaraju ga iz ciste provokacije da vrati i dobije karton,a Mario mrtav hladan.Dosta se primirio na terenu.Izvan njega,tesko,slozit cete se samnom.

Teska utakmica,ruku na srce.Vjecni sam optimista,al' treba da smo relni.Imamo minimalne sanse za prolazak dalje pa ako se i ne prodje ne treba da to ostavlja neki duboki trag na psiholoskom planu igraca,a i navijaca.Samo da se prodje bez nekih povreda.Al'..
Milan ne bi bio to sto jest,da ne zna iznenadit kad se najmanje ocekuje.Hah,kamo puste srece.

Milan se voli,za Milan se zivi!
FORZA MILAN
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sta da vam pricam,ne ocekujem puno,ocekujem dobar otpor al' znam jarane da cu se opet trest za vreme utakmice ko lud,jbg takav sam,valjda smo takvi svi Milanovi navijaci. Sve mi mama galami koliko se nerviram u tim tekmama
Ocekujem samo da pokazemo obraz i nemam nista protiv i mislim da i mozemo slaviti na San Siru
Samo borbeno,pokazat gdje su dosli pa sta bude

Ocekujem samo da pokazemo obraz i nemam nista protiv i mislim da i mozemo slaviti na San Siru

Samo borbeno,pokazat gdje su dosli pa sta bude

Zadnja izmjena: UrbyEmanuelson, dana/u 18 feb 2013, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
Obozavam kad igramo velike utakmice na San Siru, atmosfera bude perverzna uvijek, jedva cekam. 

Genius, outrageous, the best ever! RF!
- 10DelPiero
- Kontakt:
- muha milanez
- Kontakt:
Ima da gori u srijedu, navijaci su uvjek na nivou u velikim utakmicama.. samo hrabro i borbeno pa sta bude.. Forza Milann
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Cautinho
- Kontakt:
Izgleda da cu i ja biti u prilici pogledati utakmicu.Jedva cekam i nadam se da dobrom susretu.I na utakmici i na forumu 

Keep walking.
ehhh barcu na starnu
hajmo mi o seria a....iducih 8 kola ce def pokazati gdje smo, znaci sve teske utakmice redom ovako inter(G), lazio(D), genova(G), palermo(D),chievo(G), fiorentina(G),napoli(D), juve(G)....znaci strasan raspored jos kad tu ubacimo dvije tekem sa barcom znaci ludilo

Mislim da Balo može lijevo igrat , Pazzo u sredini a Niang desno (u slučaju povrede El92).
Protiv barce Boateng - Pazo - Robinho vjerovatno ako ne bude El92
Niang neće od prve 100 % , premlad je ,
Protiv barce Boateng - Pazo - Robinho vjerovatno ako ne bude El92
Niang neće od prve 100 % , premlad je ,
Sloboda Tuzla !!!
realno, teško možemo bilo šta više u LP, iako nam je u DNA, kako to naši kažu...treba se potući sa barcom, pa ko koga, ne sumnjam u spektakl
nama ove godine mora biti prioritet formiranje tima za narednu sezonu i ganjanje LP
ja sam se šalio za drugo i prvo mjesto ali kad pogledamo kako nam rezultati idu na ruku, čini mi se da je Alegri bio malo hrabriji u nekim utakmicama, da bi nam drugo mjesto bilo nadohvat ruke - a vala i ovako nije daleko
vidjet ćemo
nama ove godine mora biti prioritet formiranje tima za narednu sezonu i ganjanje LP
ja sam se šalio za drugo i prvo mjesto ali kad pogledamo kako nam rezultati idu na ruku, čini mi se da je Alegri bio malo hrabriji u nekim utakmicama, da bi nam drugo mjesto bilo nadohvat ruke - a vala i ovako nije daleko
vidjet ćemo
Undici stelle - ACM 1899
Kako je juveu i napoliu krenulo bit ce nam na kraju i titula jbt.
Jos kad bi siena mogla da pukne 0 sa lacijom bilo bi jos bolje. A sto se tice LPa toga se polako moze odreci jer protiv barce realno nemamo sta traziti.

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Prije nekoliko dana Balotelli je zakasnio na trening te je Allegri kaznio ostale igrače jer su prerano došli na trening!!!

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Cautinho
- Kontakt:
Ovo bas i ne vjerujem...Dex je napisao/la:Prije nekoliko dana Balotelli je zakasnio na trening te je Allegri kaznio ostale igrače jer su prerano došli na trening!!!
Keep walking.
trebam se ispravit u statusu, napisah da je vikend bio odličan a on još nije završio
završava večeras, a ja čisto sumnjam da Lazio može do pobjede
završava večeras, a ja čisto sumnjam da Lazio može do pobjede
Undici stelle - ACM 1899
- IlPrincipe
- Kontakt:
Nije tačno to za trening i Balotellija
obična izmišljotina ..
El-Shaarawy ce bit spreman za Barcelonu ..
Molim te Allegri kud puklo da puklo
____________Pazzini
______Faraon________Robinho
____________Boateng
________Muntari__Montolivo
_DeSciglio_Mexes_Zapata_Abate
____________Abbiati

Molim te Allegri kud puklo da puklo

____________Pazzini
____________Boateng
____________Abbiati
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
aa jarane pa gdje ces bez Constanta,pa on nam je trenutno najjaci nazadIlPrincipe je napisao/la:Nije tačno to za trening i Balotellijaobična izmišljotina ..
Molim te Allegri kud puklo da puklo![]()
____________Pazzini
____________Boateng
____________Abbiati

De Sciglia desno,Constant lijevo,i neka je Niang mlad,ja bih i njega od prve minute ubacio

------------------Pazzo
----Sharaawy--------------Niang
----Boateng--Muntari--Montolivo
Constant(C)-Mexes-Zapata-De Sciglio
-----------------Abbiati
moje misljenje kako bi bilo najbolje izaci

- IlPrincipe
- Kontakt:
ja zaboravih Constanta
Ma ne moze Niang u ovoj utakmici odigrat bolje od Robinha nikako
Robinho vrlo dobro zna Barsine igrače, ima iskustva u ovakvim utakmicama i siguran sam da će on igrat. Treba mu malo da donese prevagu na terenu. Moze jednim potezom riješit utakmicu za razliku od Nianga. Slazem se da Niang igra bolje i sve to ali prevelik je ulog dat mu sansu u ovakvoj utakmici.
Robinho all the way

Ma ne moze Niang u ovoj utakmici odigrat bolje od Robinha nikako

Robinho all the way

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- LegendKiller
- Kontakt:
------------------Pazzo
-----------------Abbiati
[/quote]
i ja sam apsolutno za ovu postavu, mislim da je ovo trenutno najbolje što imamo ( osim stopera jer je tu svejedno možemo staviti komotno i boneru i yepesa ne bi bilo ništa bolje ili gore)
pazzo ce navlaciti stopere na sebe i bit ce stalna prijetna nece se smjeti odvajati od njega, niang i ElS ce prijetiti bekovima tako ce vjerovatno više misliti od odbrani nego o napadu. Boa, Monto i Suly se barem fizicki mogu nositi sa njihovim veznim redom, bekovi bi trebali biti na niovu.
U ovu postavu se možemo nadati nekom pozitivno rezultatu!
-----------------Abbiati

i ja sam apsolutno za ovu postavu, mislim da je ovo trenutno najbolje što imamo ( osim stopera jer je tu svejedno možemo staviti komotno i boneru i yepesa ne bi bilo ništa bolje ili gore)
pazzo ce navlaciti stopere na sebe i bit ce stalna prijetna nece se smjeti odvajati od njega, niang i ElS ce prijetiti bekovima tako ce vjerovatno više misliti od odbrani nego o napadu. Boa, Monto i Suly se barem fizicki mogu nositi sa njihovim veznim redom, bekovi bi trebali biti na niovu.
U ovu postavu se možemo nadati nekom pozitivno rezultatu!
ja bi zamijenio montu i sulju. nek monto bude u sredini da dijeli lopte. a pored njega razbijaci suljo i boa... a svakako da bi bolio vidjeti u vrhu sarafa nianga i pazzu. ali mislim da bi robi odigrao bolje umjesto nianga. ipak ima iskustva i zna zadrzati loptu kad treba.. de sciglio i constant nam moraju biti bekovi. a odbrana kakva god da je nek nam je bog na pomoci... samo mislim da ni barci nece biti lako. kakva god da su momcad valja zaustaviti El shaarawya Pazzinija i Nianga/Robiljna.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
ma kako god bude ne moze im biti lako...kad su uspijeli lako sa nama zadnjih godina, ipak milan je milan pogotovo u ovakvim utakmicama
ja kazem ne ocekujem sad previse da mozemo proci ali samo zelim vidjeti borbenost i da ostave srce na terenu, a vec iduce godine mozemo ganjati rezultat i veci domet u LP, ali da se nadam u prolaz to svakako kakav bih to inace navijac bio
samo bez Ambrosinija pa kakva god postava bila
ja kazem ne ocekujem sad previse da mozemo proci ali samo zelim vidjeti borbenost i da ostave srce na terenu, a vec iduce godine mozemo ganjati rezultat i veci domet u LP, ali da se nadam u prolaz to svakako kakav bih to inace navijac bio

samo bez Ambrosinija pa kakva god postava bila

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.