Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
UN: Milion Palestinaca je pobjeglo iz Rafaha u tri sedmice, nigdje im nije sigurno otići
Ujedinjene nacije su saopćile da je oko milion Palestinaca pobjeglo iz oblasti Rafah u južnom Pojasu Gaze u protekle tri sedmice, nakon što je Izrael počeo izdavati naredbe za evakuaciju ovog mjeseca.
"Ovo se dogodilo sigurne lokacije i usred bombardovanja, nedostatka hrane i vode, gomile otpada i neprikladnih uslova za život", navodi agencija UN za pomoć palestinskim izbjeglicama.
Izraelska vojska (IDF) pozvala je stanovnike da se presele u proširenu humanitarnu zonu u oblastima al-Mawasi i Khan Younis u južnoj Gazi, procjenjujući prošle sedmice da je oko 950.000 Palestinaca evakuirano iz Rafaha.
Usred sve većeg međunarodnog pritiska, Izrael insistira da je vojna operacija u Rafah ključna za uništenje Hamasa.
Ujedinjene nacije su saopćile da je oko milion Palestinaca pobjeglo iz oblasti Rafah u južnom Pojasu Gaze u protekle tri sedmice, nakon što je Izrael počeo izdavati naredbe za evakuaciju ovog mjeseca.
"Ovo se dogodilo sigurne lokacije i usred bombardovanja, nedostatka hrane i vode, gomile otpada i neprikladnih uslova za život", navodi agencija UN za pomoć palestinskim izbjeglicama.
Izraelska vojska (IDF) pozvala je stanovnike da se presele u proširenu humanitarnu zonu u oblastima al-Mawasi i Khan Younis u južnoj Gazi, procjenjujući prošle sedmice da je oko 950.000 Palestinaca evakuirano iz Rafaha.
Usred sve većeg međunarodnog pritiska, Izrael insistira da je vojna operacija u Rafah ključna za uništenje Hamasa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Pensioner26
- Kontakt:
Uništio ih aBd Hamas sve do jednog, ekstremitete da im cijepa sve do trupa, da tabaju ko pingvini, mayku im židovsko/cionističku bolesnu poremećenu.
Cuj birali lose saveznike?tuzlak1987 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:54Kombinacija i jednog i drugog. Birali lose saveznike, a i kriminalci drze svoj narod u zatvoru. Nisu imali izbore 20 godina. Imaju oruzja dovoljno da drze vlast, a tamo milioni van drzave isfuraju se kad treba.
Udruzili se sa Rusima koji po Africi salju Wagner, plate drzavni udar nekim budalama, a onda zauzmu sve rudnike kojima se ne moze prici od Wagnera.
Sreca BiH pa pade Bakir, covjek da je ostao jos 12 mjeseci ukinula bi USA bih zbog Irana.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Birali loše saveznike pa to ti je. Neka sad trpe genocid.
Od ovih američkih pušikuraca svaki dan čuješ nešto novo.
Od ovih američkih pušikuraca svaki dan čuješ nešto novo.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- Pensioner26
- Kontakt:
Koliko je to samo ljigavo kad im face pogledaš, zlo im sija iz očiju.
Jesi prespavao zadnjih nekoliko decenija?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
FoSte nestao sa teme, čeka kršenje ljudskih prava u Bangladešu da popljuje, paljenje djece u Palestini je očigledno okej.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- ASD
- Kontakt:
Ne znam na šta aludiraš?
- tuzlak1987
- Kontakt:
To jeste tako. Nece njima sada neko doci i reci evo vam. Isto kao sto Srbiji nece Ameri doci i reci evo vam Kosovo vec moraju dudlat cunu duzi vremenski period i nadati se da Amerika propadne.Gunner4 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 14:38Cuj birali lose saveznike?tuzlak1987 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:54Kombinacija i jednog i drugog. Birali lose saveznike, a i kriminalci drze svoj narod u zatvoru. Nisu imali izbore 20 godina. Imaju oruzja dovoljno da drze vlast, a tamo milioni van drzave isfuraju se kad treba.
Udruzili se sa Rusima koji po Africi salju Wagner, plate drzavni udar nekim budalama, a onda zauzmu sve rudnike kojima se ne moze prici od Wagnera.
Sreca BiH pa pade Bakir, covjek da je ostao jos 12 mjeseci ukinula bi USA bih zbog Irana.To ono kad se djeca biraju na fudbalu pa oni prvi birali Iran a Izrael USA... Ne budi smijesan covjece
I normalno Srbija bi morala da pocini genocid nad Albancima kako bi imala Kosovo jer su dole sve Albanci.
Svi bi isto radili da mogu kad im se pruzi sansa.
Kakva je to diplomatija od Hamasa da ide kod Putina i necem se nada. To je samo cekanje prilike pa ako nekad budu mogli istrijebiti ce Jevreje dole i sve tako u krug.
Normalno ne branim qovnara Benjamina N. i ostale krvoloke. Mjesto mu je u Hagu.
Ovdje su Bosnjaci opet jedni teski naivci jer ih uposte zanima ovo. Srbi navijaju za Palestince stidljivo jer se nadaju nekom padu Amerike kao, pa da im se otvori sansa da rade Bosnjacima i Albancima sto Jevreji rade Palestincima.
- Beduin
- Kontakt:
Dolazi Mahdi, pozuri brate. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
A zašto da navijam za nekoga u sukobu? Ako nemaš empatije da nakon svih onih slika ubijene djece, žena, staraca, raspadnutih udova, uništenih domova - onda ne znam.
Nije ovo utakmica, pa da navijam za nekoga, ništa ne opravdava ni 7. Oktobar, ali ovo je čisti genocid, i baš kao narod koji je preživio genocid imperativ je da im budemo podrška na bilo koji način.
Nije ovo utakmica, pa da navijam za nekoga, ništa ne opravdava ni 7. Oktobar, ali ovo je čisti genocid, i baš kao narod koji je preživio genocid imperativ je da im budemo podrška na bilo koji način.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Dok prodje par godina vidjeces da je 7. Oktobar vise djelo IzraelaSurreal je napisao/la: ↑28 maj 2024, 18:54A zašto da navijam za nekoga u sukobu? Ako nemaš empatije da nakon svih onih slika ubijene djece, žena, staraca, raspadnutih udova, uništenih domova - onda ne znam.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sta mislis o 11. Septembru?Brokula je napisao/la: ↑28 maj 2024, 20:00Dok prodje par godina vidjeces da je 7. Oktobar vise djelo IzraelaSurreal je napisao/la: ↑28 maj 2024, 18:54A zašto da navijam za nekoga u sukobu? Ako nemaš empatije da nakon svih onih slika ubijene djece, žena, staraca, raspadnutih udova, uništenih domova - onda ne znam.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nisam informisan dovoljno da mislim ista posebnoL-Train je napisao/la: ↑28 maj 2024, 20:10Sta mislis o 11. Septembru?Brokula je napisao/la: ↑28 maj 2024, 20:00Dok prodje par godina vidjeces da je 7. Oktobar vise djelo IzraelaSurreal je napisao/la: ↑28 maj 2024, 18:54A zašto da navijam za nekoga u sukobu? Ako nemaš empatije da nakon svih onih slika ubijene djece, žena, staraca, raspadnutih udova, uništenih domova - onda ne znam.
ako su izrael i USa u pitanju onda je uvijek iscenirano i sami sebe napadaju.
Ako je arapski svijet onda su uvijek Izrael ili USA iza toga.
Ako je arapski svijet onda su uvijek Izrael ili USA iza toga.
DaBogda svaki cionista oplakivao svoje dijete kao i svaka individua koja na bilo koji nacin opravdava ovaj genocid.
DaBogda osjetili svu bol i patnju tog naroda i te djece na svojoj kozi a i na kozi svojih najblizih.Amin
DaBogda osjetili svu bol i patnju tog naroda i te djece na svojoj kozi a i na kozi svojih najblizih.Amin
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Tako je brate. Evo arapi se sami poubijase od oktobra, pobise sami sebi 15 000 djece, izraelci se zgledaju i ne mogu se cudom nacudit koji im je ku rac.
Jeste li vi stvarno nenormalni ili toliko mrzite islam i Muslimane

11 sep.je najveca prevara u historiji....gori sve topi se celik, ali pasos ispod rusevina netaknut. To je nesto sto se ne zaboravlja. Trebo im je dobar izgovor za genocide po bliskom istoku jbg
Ma odgovaras ustasi, ne gubi dzaba vrijeme na debilaFKBilder je napisao/la: ↑28 maj 2024, 21:04Tako je brate. Evo arapi se sami poubijase od oktobra, pobise sami sebi 15 000 djece, izraelci se zgledaju i ne mogu se cudom nacudit koji im je ku rac.
Jeste li vi stvarno nenormalni ili toliko mrzite islam i Muslimane![]()
11 sep.je najveca prevara u historiji....gori sve topi se celik, ali pasos ispod rusevina netaknut. To je nesto sto se ne zaboravlja. Trebo im je dobar izgovor za genocide po bliskom istoku jbg
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], muhamedhulk, Nebeski i 4 gosta.