FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Felixians4
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Bravo. Bayern, FC Bayern postojana je sila. Klubina za primjer.
Kog bi radije u SF?
Kog bi radije u SF?
Ti si sramota ovog foruma i pogotovo navijačke zajednice.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sahovski. Svaka cast TT, iako ga ne gotivim.
Ovo sa flasterom na Saki je presudilo, prebacili smo teziste na desnu stranu i tako smo i gol zabili.
Svejedno ko ce u 1/2. autsajderi smo.
Ovo sa flasterom na Saki je presudilo, prebacili smo teziste na desnu stranu i tako smo i gol zabili.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ljubi babo FelixaFelixians4 je napisao/la: ↑17 apr 2024, 23:05Bravo. Bayern, FC Bayern postojana je sila. Klubina za primjer.
Kog bi radije u SF?

Naravno Reala.
Jbg, jer su slabiji.
Serge je tu za polufinale, Coman da ipak bi trebao biti zdrav za Euro, do Deschampsa je.Neutral je napisao/la: ↑17 apr 2024, 23:08Serge se vraća 30.4 vidim, lijepo.
Da, Coman je out, ali EURO po svemu niej upitan, dobio je poziv tj. dobit će ga?
Boey out do 3.5![]()
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Bravo Bayern, bravo Tuchel
Cestitke svim igracima na borbenosti.
Idemo dalje, nema predaje protiv City/Madrid.

Cestitke svim igracima na borbenosti.
Idemo dalje, nema predaje protiv City/Madrid.
Ne smije se prodati, ni pod razno| FOCUS
Joshua Kimmich v Arsenal:
90 touches
1 goal
2 shots/1 on target (0.39 xG)
1 big chance created
4 key passes (most)
56/60 accurate passes (0.57 xA)
3 clearances
2 tackles
8.5 Sofascore Rating
Bayern's star is our #FCBARS Player of the Match!![]()

Manuel Neuer has become the goalkeeper with the most clean sheets in #UCL history
Manuel Neuer (58)
Iker Casillas (57)
Gianluigi Buffon (52)

Nikad nismo autsajderi, naučite to već jednom.muhamedhulk je napisao/la: ↑17 apr 2024, 23:09Sahovski. Svaka cast TT, iako ga ne gotivim.
Gotovili ili ne Tuchela, mora mu se nešto priznati.
Osujetio je ove topdžije kako valja i naklon nakon ovoga.
- Centre forward
- Kontakt:
Nisam im'o priliku da gledam tekmu vcrs,, neg' ovu drugu iz raznih razloga, al' sam de facto i de Jure razočaran. Samo 1:0 kući contra ovih je sramota.
SF možemo proći, ako tamo bude Real, mada su i oni jači, realno.
Ako prodje City, Rodri će nas ubit'. Dugo mi se neki veznjak nije svidio k'o on. Premoćan u svakom segmentu.
Gdje je taj bio prije Sitija, mrsko mi je i googlat', je li bio promil šanse da ga dovedemo?
SF možemo proći, ako tamo bude Real, mada su i oni jači, realno.
Ako prodje City, Rodri će nas ubit'. Dugo mi se neki veznjak nije svidio k'o on. Premoćan u svakom segmentu.
Gdje je taj bio prije Sitija, mrsko mi je i googlat', je li bio promil šanse da ga dovedemo?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Sve cestitke braco ,na prolazu dalje i ponovnoj nemoci Londonske prćije cak i protiv ovako oslabljenog bajerna ,to samo pokazuje zasto smo velikan a ne prćija kao Arsenal
.Volio bih Rejal frankov u polufinalu da se momacki potucemo ko birvaktile nekada davno
,pepovu cigansku prčiju ne bih bas ,ali boze moj polufinale je pa sta bude da bude 

Pravda za Tyson Furya
Ma Kimmich je desni bek, pisali smo godinama o tome, čovjek dominira na toj poziciji. Dobar i u veznom redu s 12+km pretrčanih svaku utakmicu. Čovjek je vrhunski fudbaler na RB.
Marokanac pravo dobar odigrao na divljoj poziciji. Portugalac se trudio. I dalje je vezni red kritičan, Laimer nije za Bayerna, DM nam treba. Definitivno naša najslabija karika uz povrijeđena krila.
Marokanac pravo dobar odigrao na divljoj poziciji. Portugalac se trudio. I dalje je vezni red kritičan, Laimer nije za Bayerna, DM nam treba. Definitivno naša najslabija karika uz povrijeđena krila.
Igrač utakmice je izostanak Alphonsa Daviesa 

Imati Neuera na golu znaci imati veznog igraca vise na terenu.
Sto se tice drugog duela ko god da bude protivnik biti ce zeznuto. Oba trenera poznaju Bayern jako dobro a ja ipak navijam za Real u polufinalu.
Bayernu fali puno toga to je sigurno ali ...budemo vidjeli sta ce biti
Sto se tice drugog duela ko god da bude protivnik biti ce zeznuto. Oba trenera poznaju Bayern jako dobro a ja ipak navijam za Real u polufinalu.
Bayernu fali puno toga to je sigurno ali ...budemo vidjeli sta ce biti
U Atleticu kod Chola, imao je klauzulu 70mil€, Brazzo i Neppe su stisli da ga dovedu no čovjek se odlučio za City, zbog Pepa.Centre forward je napisao/la: ↑17 apr 2024, 23:15
Ljudi kakva partija Neuera, 16 preciznih dugih lopti
koliko to znači na terenu kad protivnik izađe s 3 igrača visoko u pritisak, a dodatno siguran na korneru, kratkom pasu, ma sve ovo utakmica u LP što smo izgubili s Ulreichom, dobili bi s Neuerom, čudno zvuči, ali tako je.
- Centre forward
- Kontakt:
Prije svega, veliki pozdrav druže dirkulesdirkules je napisao/la: ↑17 apr 2024, 23:20U Atleticu kod Chola, imao je klauzulu 70mil€, Brazzo i Neppe su stisli da ga dovedu no čovjek se odlučio za City, zbog Pepa.Centre forward je napisao/la: ↑17 apr 2024, 23:15

Ne znam, ako je stvarno Želio u Englesku OK, mada mi smo Bayern i možemo pridobiti skoro svakog igrača (ne postoji klub koji može sve). Trebali su mu ponudit' šta želi, momak je suho zlato. Još od Berbatova nisam ovoliko žalio za nekim igračem, da obuče dres Bayerna.
Još i da ponovimo tvoj upis, da je naš majstor super džija, veliki Nojo, još jednom potvrdio da je najveći golman ikad.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Napisao sam vec nekoliko puta, i opet cu, ovaj nacin igre je bio jedini nacin za prolaz. Arsenal je jako dobra ekipa, poletna, motoricna, a mi smo ovim nacinom igre sve to neutralisali, mogli cak i drugi zabit.
Cestitke Tuchelu sto je uvidio realnu snagu ekipe, i tako je i postavio, kao sto se cesto pisalo najslabiji Bayern je dobio nikad jaceg Arsenala, prolaz je jedino bitan. U 1/2 finala smo na papiru vjerovatno autsajderi, ali ne i bez sansi. Valjalo bi da nas povrede zaobidju, da se Gnabry vrati, u situaciji smo da mozemo tempirati sve za te dvije utakmice, ali ja jako bitno da smo do njih dosli, i da smo i dalje u tih 3-4 ekipe svijeta.
Cestitke Tuchelu sto je uvidio realnu snagu ekipe, i tako je i postavio, kao sto se cesto pisalo najslabiji Bayern je dobio nikad jaceg Arsenala, prolaz je jedino bitan. U 1/2 finala smo na papiru vjerovatno autsajderi, ali ne i bez sansi. Valjalo bi da nas povrede zaobidju, da se Gnabry vrati, u situaciji smo da mozemo tempirati sve za te dvije utakmice, ali ja jako bitno da smo do njih dosli, i da smo i dalje u tih 3-4 ekipe svijeta.
Moj Centro otpozdravljamCentre forward je napisao/la: ↑17 apr 2024, 23:27Prije svega, veliki pozdrav druže dirkulesdirkules je napisao/la: ↑17 apr 2024, 23:20U Atleticu kod Chola, imao je klauzulu 70mil€, Brazzo i Neppe su stisli da ga dovedu no čovjek se odlučio za City, zbog Pepa.Centre forward je napisao/la: ↑17 apr 2024, 23:15
Ne znam, ako je stvarno Želio u Englesku OK, mada mi smo Bayern i možemo pridobiti skoro svakog igrača (ne postoji klub koji može sve). Trebali su mu ponudit' šta želi, momak je suho zlato. Još od Berbatova nisam ovoliko žalio za nekim igračem, da obuče dres Bayerna.
Još i da ponovimo tvoj upis, da je naš majstor super džija, veliki Nojo, još jednom potvrdio da je najveći golman ikad.

Protiv Pepa se nije moglo nažalost, influens njega je priča za sebe, "španac" on, španac Rodri. Nakon faila da se on dovede otišli su po Rocu, znamo kako se završilo.
Da Rodri je danas ponajbolji veznjak svijeta, Pep nije imao boljeg u karijeri za tu ulogu 6ice. Meni je to što kažeš Berbatov/Rodri danas Wirtz, dao bih sve da dečko obuče naš dres i povede nas u budućnost sa Musialom i Telom.
Tuhelova pobjeda, čovjek je sa otpisanim i rovitim igračima i Kaneom koji se nije vidio u ove dvije tekme prošao u polufinale, nakon čini mi se 4 godine i uz to se možemo nadati finalu jer ima materijala. Samo dokaz da je Tuhel vrhunski trener
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.