FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 23 maj 2016, 00:33

Radovac fakat nije isti od kako je Cimi otisao, ali isto tako i formacija 442 nije za Samira. Nema on taj radijus kretanja za ovu formaciju, nije on box-to-box veznjak, vise je kreator igre. I onda normalno da se pogubio u svemu tome.
Bila je prica da ce se od najmladjih, pa sve do seniora, vrtiti 433 formacija, sa krilnim napadacima i desetkom u sredini. Odlaskom Dzene, otisla i formacija...a nisu dovedeni igraci za novu formaciju.
@PitarBordo Popusti vise, ovo je 16 345 put da to ponavljas :D Ovaj bar zna da ima problem, Dzeno je govorio kako je sve super, samo nam jos rezultat fali :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 maj 2016, 00:35

PitarBordo je napisao/la:Je li skontao šef šta se dešava sa ekipom?
Analizirace k'o Meho.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 maj 2016, 00:38

Pa dzeno je bio upravu. Dzeno je imao odlicnu ekipu, Dzeno da je znao sredit hemiju u ekipi mogao je uradit jos vece stvari. Ali Dzeno je htio bit haver-trener i to ga je kostalo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 maj 2016, 00:50

muhamedhulk je napisao/la: @PitarBordo Popusti vise, ovo je 16 345 put da to ponavljas :D Ovaj bar zna da ima problem, Dzeno je govorio kako je sve super, samo nam jos rezultat fali :mrgreen:
Ovo je prvi put da to na ovom forumu pitam.

Ovaj barem zna da ima problem? Znači ovaj zna da ne zna šta mu se dešava s ekipom. Da, neka nam Hurte - on zna da ne zna. Slažem se.
Samo Saraj'vo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 maj 2016, 00:51

PitarBordo je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la: @PitarBordo Popusti vise, ovo je 16 345 put da to ponavljas :D Ovaj bar zna da ima problem, Dzeno je govorio kako je sve super, samo nam jos rezultat fali :mrgreen:
Ovo je prvi put da to na ovom forumu pitam.

Ovaj barem zna da ima problem? Znači ovaj zna da ne zna šta mu se dešava s ekipom. Da, neka nam Hurte - on zna da ne zna. Slažem se.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 maj 2016, 01:00

:mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 23 maj 2016, 01:01

Plač hahahahahha
:urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :salut: :clap:
Sabrine mi moje!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 maj 2016, 02:22

UPRAVA NAPOLJE
DINO ODLAZI

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 maj 2016, 07:23

FrancescoTotti je napisao/la:Eto na sta smo spali, Amer nam odlican igrac ... (:
pa brat bratu ima jedno 10-tak igrača o kojima treba porazgovarati prije Amera Bekića....ali očigledno nam je momak sa 10 golova i 3 asistencije koji se borio u svakoj tekmi i igrao gdje god ga stave glavni problem???!!!! :crazy:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 23 maj 2016, 08:08

Eto ga, i Amer dosao na red nakon vecine uzimajuci u obzir i vremena kad su tu bili Tatko, Puzi i co.

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 23 maj 2016, 08:12

Nemam baš slobodnog vremena da napišema malo veći osvrt na sve ovo, pa ću pomenuti samo jednu stvar.

Niko, apsolutno niko ne može biti zadovoljan proteklom sezonom jer ni jedan zacrtani cilj na početku nije ostvaren izuzev promocije mladih igrača. Ali za ocjenu rukovodstva kluba ne mogu uzeti samo prethodnu sezonu, ja to gledam malo šire a kad se sve sabere prolazna je ocjena.
Za razliku od ostalih ja želim da vjerujem da su se loši potezi ove godine samo plod grešaka iz želje da se napravi nešto bolje. Ali oprostio bih im sve ako bi u narednu sezonu ušli mnogo spremniji. A to podrazumjeva da već sada imaju kompletan plan za sve, a da će posle skupštine odmah početi s implementacijom. Da već postoje kontakti i načelni dogovori sa igračima koji bi mogli biti nama od pomoći.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 23 maj 2016, 08:20, ukupno mijenjano 1 put.

zagorski
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 23 maj 2016, 08:20

hilmo je napisao/la:Nemam baš slobodnog vremena da napišema malo veći osvrt na sve ovo, pa ću pomenuti samo jednu stvar.

Niko, apsolutno niko ne može biti zadovoljan proteklom sezonom jer ni jedan zacrtani cilj na početku nije ostvaren izuzev promocije mladih igrača. Ali za ocjenu rukovodstva kluba ne mogu uzeti samo prethodnu sezonu, ja to gledam malo šire a kad se sve sabere prolazna je ocjena.
Za razliku od ostalih ja želim da vjerujem da su se loši potezi ove godine samo plod grešaka iz želje da se napravi nešto bolje. Ali oprostio bih im sve ako bi u narednu sezonu ušli mnogo spremniji. A to podrazumjeva da već sada imaju kompletan plan za sve, a da će posle skupštine odmah početi i implementacijom. Da već postoje kontakti i načelni dogovori sa igračima koji bi mogli biti nama od pomoći.
Iskreno! Da li ti mislis da oni zaista imaju plan,plan u ovom smislu kako ti govoris?
I da li mislis da Hurtic,ako i ima taj neki plan za napredak,moze isti sprovesti u djelo sa prvim timom?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 23 maj 2016, 08:23

zagorski je napisao/la:
Iskreno! Da li ti mislis da oni zaista imaju plan,plan u ovom smislu kako ti govoris?
Pa iskreno ne znam.
Niko ne može reći ni da imaju ni da nemaju.
Jedna stvar zbog koje bih ja halalio prethodnu sezonu je to da su shvatili da su griješili i da će sve učiniti da svoje greške usprave.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 23 maj 2016, 08:33

Ma sve su to zlatni momci, sa finim odgojom i finim manirima. Ovakve momke ne možemo nigdje drugo naći...
Sabrine mi moje!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 maj 2016, 08:38

Dabogda moj hilmo. Ja kao jedan od najvecih kriticara Uprave,bi im bio spreman halaliti sve 'greske' iz ove sezone,kada bi bio siguran da su to stvarno greske. Ali bojim se da su stvarno limitiranih sposobnosti kada je sportski rad u pitanju,a neki su omastili brkove i sada ne mogu stati.
Ja sumnjam da mi sa ovom garniturom mozemo i ove,a i iducih sezona ostvariti neki iskorak.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 maj 2016, 08:47

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 23 maj 2016, 09:57

zagorski je napisao/la:Dabogda moj hilmo. Ja kao jedan od najvecih kriticara Uprave,bi im bio spreman halaliti sve 'greske' iz ove sezone,kada bi bio siguran da su to stvarno greske. Ali bojim se da su stvarno limitiranih sposobnosti kada je sportski rad u pitanju,a neki su omastili brkove i sada ne mogu stati.
Ja sumnjam da mi sa ovom garniturom mozemo i ove,a i iducih sezona ostvariti neki iskorak.
Sve dok neko( Tan ) ne napravi pritisak da se sportski segment poboljsa, ovi nece uciniti nista, niti znaju. Najgora stvar je to sto su talovi veliki i dobro razradjeni i Dini ne pada na pamet da dize sidro. Kompletan stadion mu yebe sve, proziva ga a on ni prstom ne mrda. Ni jedne rijeci, ni slova, niti jedne izjave, saopstenja, obracanja navijacima makar preko medija, nista... Tipican primjer pripadnika klike koja 25 godina tretira ovaj narod bas kao Dino nas navijace. Na ignore i pi sistemu "sta hocete, ne puca..." Napredak ovdje je moguc, jedino kad se promijeni kompletna svijest a bojim se da se ovdje to nece zadugo desiti. Dobro je bilo dok smo bili u dugovima i znalo se da 150000 KM mjesecno mora ici poreskoj upravi. Problem je nastao cim je dug vracen i te pare postale operativne u druge svrhe. 0dmah su ovi "brankovickokonakovicki" tipovi biznismena nasli modus da muzu lovu. "Bosnjo" je dobar samo dok je duzan...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 maj 2016, 10:06

dvije kljucne greske uprave su te sto su htijeli da se mjesaju u sportski dio a nemaju pojma o tome ,trebali su na to mjesto postaviti pasica ,hadjibegica ili nekog treceg kao radnik krstajica i pustiti covjeka da radi . druga greska je sto su u svemu slusali mahalu necemo ovo hocemo ovo sve su sluslali i udovoljavali i na kraju ce im ti isti doci glave

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 23 maj 2016, 10:27

ili možda što su se rastaljivali da menadžerima... a slušali mahalu samo kaki bi istu držali mirnom. bez vizije i strategije... uzmi koliko možeš...

DenchiNL
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 23 maj 2016, 10:32

bordoakapitar je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Dabogda moj hilmo. Ja kao jedan od najvecih kriticara Uprave,bi im bio spreman halaliti sve 'greske' iz ove sezone,kada bi bio siguran da su to stvarno greske. Ali bojim se da su stvarno limitiranih sposobnosti kada je sportski rad u pitanju,a neki su omastili brkove i sada ne mogu stati.
Sve dok neko( Tan ) ne napravi pritisak da se sportski segment poboljsa, ovi nece uciniti nista, niti znaju. Najgora stvar je to sto su talovi veliki i dobro razradjeni i Dini ne pada na pamet da dize sidro. Kompletan stadion mu yebe sve, proziva ga a on ni prstom ne mrda. Ni jedne rijeci, ni slova, niti jedne izjave, saopstenja, obracanja navijacima makar preko medija, nista... Tipican primjer pripadnika klike koja 25 godina tretira ovaj narod bas kao Dino nas navijace. Na ignore i pi sistemu "sta hocete, ne puca..." Napredak ovdje je moguc, jedino kad se promijeni kompletna svijest a bojim se da se ovdje to nece zadugo desiti. Dobro je bilo dok smo bili u dugovima i znalo se da 150000 KM mjesecno mora ici poreskoj upravi. Problem je nastao cim je dug vracen i te pare postale operativne u druge svrhe. 0dmah su ovi "brankovickokonakovicki" tipovi biznismena nasli modus da muzu lovu. "Bosnjo" je dobar samo dok je duzan...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
fantasy.... dok je tanov čovjek direktor finansija...dobra mašta, kvalitetan hejt :thumbup: :wave:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.