FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 maj 2016, 23:29

RedEvil je napisao/la:E nek ti je dobar ostatak ekipe,iskljucujem Leona,ostali su dobri drama :salut:
Pa ostali su jos gori .

I to je dragi moji, tuzna istina!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 22 maj 2016, 23:32

FrancescoTotti je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:E nek ti je dobar ostatak ekipe,iskljucujem Leona,ostali su dobri drama :salut:
Pa ostali su jos gori .

I to je dragi moji, tuzna istina!
Pa tako bi se trebalo nastupati da su svi katastrofa,a ne izdvajati imena u ovom slucaju Amera,kad ima i gorih :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 22 maj 2016, 23:35

Leon Benko i Marko Mihojević su jedino fudbaleri. Ostalo su instagram manekeni, pušači i kockari.
SARAJEVO

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 maj 2016, 23:37

fico je napisao/la:Leon Benko i Marko Mihojević su jedino fudbaleri. Ostalo su instagram manekeni, pušači i kockari.
Dodao bi tu i golmana Pavlovica.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 22 maj 2016, 23:40

fico je napisao/la:Leon Benko i Marko Mihojević su jedino fudbaleri. Ostalo su instagram manekeni, pušači i kockari.
Dodao bi tu i golmana Pavlovica.
:thumbup:
SARAJEVO

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 maj 2016, 23:41

Da nema instagrama i izlazaka mi bi opet našli nešto zbog čega bi napadali igrače.
Jbg takvi smo...

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 22 maj 2016, 23:41

Amer je dobar trkac, kao i Benko. Koristi se na krivom mjestu, to stoji. Ali mislim da Amer u spicu ne bi mogao dati u 30 utakmica 15 golova - sto mi je neka normala za napadaca. Mozda i grijesim.
Mislim da nema neku tehniku, dribling, i da je cisti igrac peterca. Sad, ako ode Benko, on bi mogao da bude prvi izbog u spicu. Ako budemo igrali sa dva napadaca, ok. Ako budemo igrali samo sa jednim napadacem, mislim da ne bi mogao on iznijeti teret sam u napadu...ali o-tom-potom.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 maj 2016, 23:43

muhamedhulk je napisao/la:Amer je dobar trkac, kao i Benko. Koristi se na krivom mjestu, to stoji. Ali mislim da Amer u spicu ne bi mogao dati u 30 utakmica 15 golova - sto mi je neka normala za napadaca. Mozda i grijesim.
Mislim da nema neku tehniku, dribling, i da je cisti igrac peterca. Sad, ako ode Benko, on bi mogao da bude prvi izbog u spicu. Ako budemo igrali sa dva napadaca, ok. Ako budemo igrali samo sa jednim napadacem, mislim da ne bi mogao on iznijeti teret sam u napadu...ali o-tom-potom.
Pa ako je na krilu (vecinom) dao 9 golova na 24 utakmice dobre su sanse i da bi na centarforu dao 15-ak.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 maj 2016, 23:44

hilmo je napisao/la:Da nema instagrama i izlazaka mi bi opet našli nešto zbog čega bi napadali igrače.
Jbg takvi smo...
Ima i Cimirot instagram, i Mihojevic ..

Samo sto su oni tu daleeko manje aktivni ;)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 maj 2016, 23:45

hilmo je napisao/la:Da nema instagrama i izlazaka mi bi opet našli nešto zbog čega bi napadali igrače.
Jbg takvi smo...

I ne slikaju se ko peddercine, nego ko normalni momci!
Bahati, bahati Željkan!
1946

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 22 maj 2016, 23:56

joker90 je napisao/la:
Jbg takvi smo...

I ne slikaju se ko peddercine, nego ko normalni momci!
To je dosta relativno :)

Pretjerujete s tim instagramom života mi..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 22 maj 2016, 23:57

Sabinho je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Amer je dobar trkac, kao i Benko. Koristi se na krivom mjestu, to stoji. Ali mislim da Amer u spicu ne bi mogao dati u 30 utakmica 15 golova - sto mi je neka normala za napadaca. Mozda i grijesim.
Pa ako je na krilu (vecinom) dao 9 golova na 24 utakmice dobre su sanse i da bi na centarforu dao 15-ak.
7 golova je dao kad je igrao u napadu, 2 kad je igrao desno. Neko objasnjenje zasto 'sumnjam' u njega: sad je igrao desno/napad, a sve se igralo vecinom po lijevoj strani (Bekic2-Dulja), a i u spicu je sve bilo na Benki, sto je on koristio da igra bez nekog pritiska - pa je i zabijao golove. Ne umanjujem njegove golove, samo je ovo neki moj rezon.
Drugacije bi bilo da svi od njega ocekuju da mora da zabije svaku tekmu (Leon), ili da ass/dribla (Dulja), pritisak je tu veci. Leon je nekako i odradio posao, Dulja podbacio.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 23 maj 2016, 00:03

muhamedhulk je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
7 golova je dao kad je igrao u napadu, 2 kad je igrao desno. Neko objasnjenje zasto 'sumnjam' u njega: sad je igrao desno/napad, a sve se igralo vecinom po lijevoj strani (Bekic2-Dulja), a i u spicu je sve bilo na Benki, sto je on koristio da igra bez nekog pritiska - pa je i zabijao golove. Ne umanjujem njegove golove, samo je ovo neki moj rezon.
Drugacije bi bilo da svi od njega ocekuju da mora da zabije svaku tekmu (Leon), ili da ass/dribla (Dulja), pritisak je tu veci. Leon je nekako i odradio posao, Dulja podbacio.
Moje neko viđenje situacije u vezi Duljevića je to da isti više nikad ne pronosa kapitensku traku i da se igra nikako ne smije vrtit oko njega. Mora ga šef rasteretit maksimalno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 maj 2016, 00:04

muhamedhulk je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Ovisi o tome kad ti smatas da je on igrao krilo. Protiv Radnika je sigurno igrao desno krilo dao je dva gola, protiv Zrinjskog ulaskom Benke, isti je sa Cezarom igrao spica a Amer je igrao desno krilo gdje je bio Deni i zabio je gol. U Vitezu je kod treceg gola igrao jedan spic a to je bio Benko a Amer je treci gol zabio sa desne strane iz voleja. Kazem ti, sve ovisi koja je u tom trenutku bila formacija ali 90% vremena je igrao u drugom planu sto se tice napada. Nije puno profulao sto je najbitnije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 23 maj 2016, 00:07

Radovac je karna koja u paru sa super dobrim igracem izgleda prosjecno.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 23 maj 2016, 00:10

Hajde nebitno sa koje je pozicije zabijao, ali ostalo je bitno - bio je rasterecen na desnoj strani jer se forsirala lijeva. Po meni on moze igrati u prvih 11, ako se misli i dalje sa dva spica pocinjati, a da sam igra naprijed, mislim da bi to izaslo na katastrofu, puk'o bi pod pritiskom.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 maj 2016, 00:12

Besic je napisao/la:Radovac je karna koja u paru sa super dobrim igracem izgleda prosjecno.
Ako ga budu forsirali i sljedece sezone ranit cu se.

Ocito da nije uspio, ili oni koji su bili zaduzeni da od njegovog talenta naprave dobrog igraca nisu uspjeli.

Demirel Veladzic bi trebao zauzet njegovu poziciju!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 23 maj 2016, 00:16

Highlights komplet sezone Samketa je ono bacanje iz lezeceg polozaja na loptu odnosno kopacku.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 maj 2016, 00:21

Je li skontao šef šta se dešava sa ekipom?
Samo Saraj'vo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 maj 2016, 00:29

Polahko bolan, dok se vrate sa odmora. Kontat ce se...
Onda cekat skupstinu, onda pokusat dovest par igraca bez ugovora iz srbije il hrvatske, sto ne i kambodze imamo iskustva sa tim dijelom svijeta.
Pa cemo tek onda pocet pravo kontat, nakon pet, sest kola :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], MaroonBjelave, OsmanhodzicBuco, Vanja8 i 34 gosta.