Pa ostali su jos gori .RedEvil je napisao/la:E nek ti je dobar ostatak ekipe,iskljucujem Leona,ostali su dobri drama
I to je dragi moji, tuzna istina!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa ostali su jos gori .RedEvil je napisao/la:E nek ti je dobar ostatak ekipe,iskljucujem Leona,ostali su dobri drama
Pa tako bi se trebalo nastupati da su svi katastrofa,a ne izdvajati imena u ovom slucaju Amera,kad ima i gorihFrancescoTotti je napisao/la:Pa ostali su jos gori .RedEvil je napisao/la:E nek ti je dobar ostatak ekipe,iskljucujem Leona,ostali su dobri drama
I to je dragi moji, tuzna istina!
Dodao bi tu i golmana Pavlovica.fico je napisao/la:Leon Benko i Marko Mihojević su jedino fudbaleri. Ostalo su instagram manekeni, pušači i kockari.
FrancescoTotti je napisao/la:Dodao bi tu i golmana Pavlovica.fico je napisao/la:Leon Benko i Marko Mihojević su jedino fudbaleri. Ostalo su instagram manekeni, pušači i kockari.
Pa ako je na krilu (vecinom) dao 9 golova na 24 utakmice dobre su sanse i da bi na centarforu dao 15-ak.muhamedhulk je napisao/la:Amer je dobar trkac, kao i Benko. Koristi se na krivom mjestu, to stoji. Ali mislim da Amer u spicu ne bi mogao dati u 30 utakmica 15 golova - sto mi je neka normala za napadaca. Mozda i grijesim.
Mislim da nema neku tehniku, dribling, i da je cisti igrac peterca. Sad, ako ode Benko, on bi mogao da bude prvi izbog u spicu. Ako budemo igrali sa dva napadaca, ok. Ako budemo igrali samo sa jednim napadacem, mislim da ne bi mogao on iznijeti teret sam u napadu...ali o-tom-potom.
Ima i Cimirot instagram, i Mihojevic ..hilmo je napisao/la:Da nema instagrama i izlazaka mi bi opet našli nešto zbog čega bi napadali igrače.
Jbg takvi smo...
I ne slikaju se ko peddercine, nego ko normalni momci!FrancescoTotti je napisao/la:Ima i Cimirot instagram, i Mihojevic ..hilmo je napisao/la:Da nema instagrama i izlazaka mi bi opet našli nešto zbog čega bi napadali igrače.
Jbg takvi smo...
Samo sto su oni tu daleeko manje aktivni
To je dosta relativnojoker90 je napisao/la:I ne slikaju se ko peddercine, nego ko normalni momci!FrancescoTotti je napisao/la:Ima i Cimirot instagram, i Mihojevic ..hilmo je napisao/la:Da nema instagrama i izlazaka mi bi opet našli nešto zbog čega bi napadali igrače.
Jbg takvi smo...
Samo sto su oni tu daleeko manje aktivni
7 golova je dao kad je igrao u napadu, 2 kad je igrao desno. Neko objasnjenje zasto 'sumnjam' u njega: sad je igrao desno/napad, a sve se igralo vecinom po lijevoj strani (Bekic2-Dulja), a i u spicu je sve bilo na Benki, sto je on koristio da igra bez nekog pritiska - pa je i zabijao golove. Ne umanjujem njegove golove, samo je ovo neki moj rezon.Sabinho je napisao/la:Pa ako je na krilu (vecinom) dao 9 golova na 24 utakmice dobre su sanse i da bi na centarforu dao 15-ak.muhamedhulk je napisao/la:Amer je dobar trkac, kao i Benko. Koristi se na krivom mjestu, to stoji. Ali mislim da Amer u spicu ne bi mogao dati u 30 utakmica 15 golova - sto mi je neka normala za napadaca. Mozda i grijesim.
Mislim da nema neku tehniku, dribling, i da je cisti igrac peterca. Sad, ako ode Benko, on bi mogao da bude prvi izbog u spicu. Ako budemo igrali sa dva napadaca, ok. Ako budemo igrali samo sa jednim napadacem, mislim da ne bi mogao on iznijeti teret sam u napadu...ali o-tom-potom.
Moje neko viđenje situacije u vezi Duljevića je to da isti više nikad ne pronosa kapitensku traku i da se igra nikako ne smije vrtit oko njega. Mora ga šef rasteretit maksimalno.muhamedhulk je napisao/la:7 golova je dao kad je igrao u napadu, 2 kad je igrao desno. Neko objasnjenje zasto 'sumnjam' u njega: sad je igrao desno/napad, a sve se igralo vecinom po lijevoj strani (Bekic2-Dulja), a i u spicu je sve bilo na Benki, sto je on koristio da igra bez nekog pritiska - pa je i zabijao golove. Ne umanjujem njegove golove, samo je ovo neki moj rezon.Sabinho je napisao/la:Pa ako je na krilu (vecinom) dao 9 golova na 24 utakmice dobre su sanse i da bi na centarforu dao 15-ak.muhamedhulk je napisao/la:Amer je dobar trkac, kao i Benko. Koristi se na krivom mjestu, to stoji. Ali mislim da Amer u spicu ne bi mogao dati u 30 utakmica 15 golova - sto mi je neka normala za napadaca. Mozda i grijesim.
Drugacije bi bilo da svi od njega ocekuju da mora da zabije svaku tekmu (Leon), ili da ass/dribla (Dulja), pritisak je tu veci. Leon je nekako i odradio posao, Dulja podbacio.
Ovisi o tome kad ti smatas da je on igrao krilo. Protiv Radnika je sigurno igrao desno krilo dao je dva gola, protiv Zrinjskog ulaskom Benke, isti je sa Cezarom igrao spica a Amer je igrao desno krilo gdje je bio Deni i zabio je gol. U Vitezu je kod treceg gola igrao jedan spic a to je bio Benko a Amer je treci gol zabio sa desne strane iz voleja. Kazem ti, sve ovisi koja je u tom trenutku bila formacija ali 90% vremena je igrao u drugom planu sto se tice napada. Nije puno profulao sto je najbitnije.muhamedhulk je napisao/la:7 golova je dao kad je igrao u napadu, 2 kad je igrao desno. Neko objasnjenje zasto 'sumnjam' u njega: sad je igrao desno/napad, a sve se igralo vecinom po lijevoj strani (Bekic2-Dulja), a i u spicu je sve bilo na Benki, sto je on koristio da igra bez nekog pritiska - pa je i zabijao golove. Ne umanjujem njegove golove, samo je ovo neki moj rezon.Sabinho je napisao/la:Pa ako je na krilu (vecinom) dao 9 golova na 24 utakmice dobre su sanse i da bi na centarforu dao 15-ak.muhamedhulk je napisao/la:Amer je dobar trkac, kao i Benko. Koristi se na krivom mjestu, to stoji. Ali mislim da Amer u spicu ne bi mogao dati u 30 utakmica 15 golova - sto mi je neka normala za napadaca. Mozda i grijesim.
Drugacije bi bilo da svi od njega ocekuju da mora da zabije svaku tekmu (Leon), ili da ass/dribla (Dulja), pritisak je tu veci. Leon je nekako i odradio posao, Dulja podbacio.
Ako ga budu forsirali i sljedece sezone ranit cu se.Besic je napisao/la:Radovac je karna koja u paru sa super dobrim igracem izgleda prosjecno.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], MaroonBjelave, OsmanhodzicBuco, Vanja8 i 34 gosta.