FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma Benko ostaje, ne znam gdje mu moze biti bolje u ovim godinama, a još je haman na ´svome´
Nema ti Majkle lakših utakmica . Na Koševo ti dolaze Zrinjski 2x ,Široki 2x , Željezničar 2x Sloboda 2x Radnik 2x , ČeliK , Mladost , Vitez , Olimpic , Krupa , Metalege.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Besic je napisao/la:Nema ti Majkle lakših utakmica . Na Koševo ti dolaze Zrinjski 2x ,Široki 2x , Željezničar 2x Sloboda 2x Radnik 2x , ČeliK , Mladost , Vitez , Olimpic , Krupa , Metalege.
Pa dobro mislio sam na ove osim Listice,Zrinjskog,Zelje.Mada ruku na srce svi ostali pa mozda i ovi kad dođu na Kosevo ,doci ce da se brane ,to je tako .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- PitarBordo
- Kontakt:
Kao što je i Sloboda došla prije 2 mjeseca. Da se brani. Pa uvaljali 3 komada... Aham, pogotovo nakon ovavke predstave u ovoj polusezoni, na jesen će ti svi dolaziti da se brane. Pff.
Samo Saraj'vo.
Ili kao sto se Olimpic neki dan grcevito branio. Ako ne otjeramo ove kriminalce iz kluba, borba za opstanak nam ne gine!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Neka onda kazu da je cilj opstanak, pa cemo makar cilj ispuniti i biti zadovoljnipasica je napisao/la:Ili kao sto se Olimpic neki dan grcevito branio. Ako ne otjeramo ove kriminalce iz kluba, borba za opstanak nam ne gine!

Tek cemo sljedece sezone vidjeti koliko su nam unistili Klub.

SARAJEVO
amy care nemoj se sam vrijedjati. U redu je da volis Sarajevo, ali onda reci da nam je Hurtic dobra opcija je .............amypitar je napisao/la:Ja samo volim FK.Sarajevo I nista me drugo ne zanima.
kengur je napisao/la:amy care nemoj se sam vrijedjati. U redu je da volis Sarajevo, ali onda reci da nam je Hurtic dobra opcija je .............amypitar je napisao/la:Ja samo volim FK.Sarajevo I nista me drugo ne zanima.
amypitar je napisao/la:kengur je napisao/la:amy care nemoj se sam vrijedjati. U redu je da volis Sarajevo, ali onda reci da nam je Hurtic dobra opcija je .............amypitar je napisao/la:Ja samo volim FK.Sarajevo I nista me drugo ne zanima.
Ja nigdje nisam rekao da je on dobra opcija.Da mogu da biram ja bi volio da nas Murinjo vodi.
Ali od ovih domacih sam rekao da je logicno da njega stave,stim da podmladjujemo ekipu,a da on te momke iz akademije najbolje poznaje.
pa njegov plan i nije bas podmladjivanje ekipe, nego nastavak iste politke s tim sto bi eto malo vise mjesta bilo za par akademaca, no on fino rece da mu treba 6-7 igraca sa internacionalnim iskustvom sto je otprilike ista politika kao i prethodne godine uz eto par mladjih igraca iz ove lige i akademije, no to smo i ove sezone imali,i taj plan je i poslan malezijcima i odobren je zato je i ostao treneramypitar je napisao/la:
Ja nigdje nisam rekao da je on dobra opcija.Da mogu da biram ja bi volio da nas Murinjo vodi.
Ali od ovih domacih sam rekao da je logicno da njega stave,stim da podmladjujemo ekipu,a da on te momke iz akademije najbolje poznaje.
Pyro is not a crime !
Pa stav klub ja podmlađivanje ekipe iz akademije.Stim da vec imamo najmlaďu ekipu premijer lige,logicno je da se dovede par iskusnih igraca sa strane.Sumnjam da bi itko prihvatio da vodi jedan klub kao sto je Sarajevo, samo sa mladim igracima.
Ali eto vidjecemo,kako ce to na kraju ispasti.
Ali eto vidjecemo,kako ce to na kraju ispasti.
Meni je dovoljna i ova.fico je napisao/la:Neka onda kazu da je cilj opstanak, pa cemo makar cilj ispuniti i biti zadovoljnipasica je napisao/la:Ili kao sto se Olimpic neki dan grcevito branio. Ako ne otjeramo ove kriminalce iz kluba, borba za opstanak nam ne gine!![]()
Tek cemo sljedece sezone vidjeti koliko su nam unistili Klub.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Ne bih da ispadne da pametujem, ali Mourinjo nije za ove lige nikom.amypitar je napisao/la: Ja nigdje nisam rekao da je on dobra opcija.Da mogu da biram ja bi volio da nas Murinjo vodi.
Zamisli da se vozis u avionu i da ti pilot kaze : "Uopste ne razumijem kako ovaj avion leti ikako".
Ja ne bih volio takvu osobu da mi vodi tim. Nas Duska je SIGURNO bolji od toga. Pa i Paja.
Varesanovic-Dzeno-Hurtic su meni dosta slicni.
Iduca sezona ce biti dosta teska a mi nikad gori organizaciono. Ja debila, sve im .....
Selimovic = Konakovic, grobari
Zelim da mu dragi Bog da sve sto je zasluzio. Bas sve.
Zatvaranje ovih nargilhana bi jedino bilo dobro za karijere Radovca, Dulje i nasih akademaca.
SARAJEVO
Bekić je dobar igrač, pogotovo za klupe. Treba zapaliti člansku ako Rustemović ne produži ugovor
Kad mu ističe?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da se nadovezem na ovo ... ugl. ne tvrdim da je 100% tacno da nece ostat, al jaranu mi je rekao da najvjerovatnije ide (vec je napustio stan u kojem je boravio ) .... pio je kafu u svojoj zgradi skoro svaki dan kad je slobodan bio ... pa se tako "znaju".Evander je napisao/la:Benko na zalost nece ostati. Za par dana ce to biti i zvanicno.
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 21 maj 2016, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
30.11.2018High je napisao/la:Bekić je dobar igrač, pogotovo za klupe. Treba zapaliti člansku ako Rustemović ne produži ugovorKad mu ističe?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dobro ga ugradiše.MortemHz je napisao/la:30.11.2018High je napisao/la:Bekić je dobar igrač, pogotovo za klupe. Treba zapaliti člansku ako Rustemović ne produži ugovorKad mu ističe?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nije dzaba dino studirao 3 godine ugradjevinske kod dodika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
dobar potez s Ihtijarevicem tu smo tanki bili posljednji godina ,mislim da je Faruk posten i da ce dobro raditi svoj posao .
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 5 gostiju.