FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 21 maj 2016, 14:07

Ma Benko ostaje, ne znam gdje mu moze biti bolje u ovim godinama, a još je haman na ´svome´

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 21 maj 2016, 14:08

Nema ti Majkle lakših utakmica . Na Koševo ti dolaze Zrinjski 2x ,Široki 2x , Željezničar 2x Sloboda 2x Radnik 2x , ČeliK , Mladost , Vitez , Olimpic , Krupa , Metalege.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 21 maj 2016, 14:18

Besic je napisao/la:Nema ti Majkle lakših utakmica . Na Koševo ti dolaze Zrinjski 2x ,Široki 2x , Željezničar 2x Sloboda 2x Radnik 2x , ČeliK , Mladost , Vitez , Olimpic , Krupa , Metalege.

Pa dobro mislio sam na ove osim Listice,Zrinjskog,Zelje.Mada ruku na srce svi ostali pa mozda i ovi kad dođu na Kosevo ,doci ce da se brane ,to je tako .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 maj 2016, 14:27

Kao što je i Sloboda došla prije 2 mjeseca. Da se brani. Pa uvaljali 3 komada... Aham, pogotovo nakon ovavke predstave u ovoj polusezoni, na jesen će ti svi dolaziti da se brane. Pff.
Samo Saraj'vo.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 21 maj 2016, 14:37

Ili kao sto se Olimpic neki dan grcevito branio. Ako ne otjeramo ove kriminalce iz kluba, borba za opstanak nam ne gine!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 21 maj 2016, 14:41

pasica je napisao/la:Ili kao sto se Olimpic neki dan grcevito branio. Ako ne otjeramo ove kriminalce iz kluba, borba za opstanak nam ne gine!
Neka onda kazu da je cilj opstanak, pa cemo makar cilj ispuniti i biti zadovoljni :mrgreen:
Tek cemo sljedece sezone vidjeti koliko su nam unistili Klub. :facepalm:
SARAJEVO

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 21 maj 2016, 14:43

amypitar je napisao/la:Ja samo volim FK.Sarajevo I nista me drugo ne zanima.
amy care nemoj se sam vrijedjati. U redu je da volis Sarajevo, ali onda reci da nam je Hurtic dobra opcija je .............

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 maj 2016, 14:54

kengur je napisao/la:
amy care nemoj se sam vrijedjati. U redu je da volis Sarajevo, ali onda reci da nam je Hurtic dobra opcija je .............

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 maj 2016, 14:58

amypitar je napisao/la:
kengur je napisao/la:

Ja nigdje nisam rekao da je on dobra opcija.Da mogu da biram ja bi volio da nas Murinjo vodi.
Ali od ovih domacih sam rekao da je logicno da njega stave,stim da podmladjujemo ekipu,a da on te momke iz akademije najbolje poznaje.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 maj 2016, 15:03

amypitar je napisao/la:
Ja nigdje nisam rekao da je on dobra opcija.Da mogu da biram ja bi volio da nas Murinjo vodi.
Ali od ovih domacih sam rekao da je logicno da njega stave,stim da podmladjujemo ekipu,a da on te momke iz akademije najbolje poznaje.
pa njegov plan i nije bas podmladjivanje ekipe, nego nastavak iste politke s tim sto bi eto malo vise mjesta bilo za par akademaca, no on fino rece da mu treba 6-7 igraca sa internacionalnim iskustvom sto je otprilike ista politika kao i prethodne godine uz eto par mladjih igraca iz ove lige i akademije, no to smo i ove sezone imali,i taj plan je i poslan malezijcima i odobren je zato je i ostao trener
Pyro is not a crime !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 maj 2016, 15:18

Pa stav klub ja podmlađivanje ekipe iz akademije.Stim da vec imamo najmlaďu ekipu premijer lige,logicno je da se dovede par iskusnih igraca sa strane.Sumnjam da bi itko prihvatio da vodi jedan klub kao sto je Sarajevo, samo sa mladim igracima.
Ali eto vidjecemo,kako ce to na kraju ispasti.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 21 maj 2016, 15:21

fico je napisao/la:
pasica je napisao/la:Ili kao sto se Olimpic neki dan grcevito branio. Ako ne otjeramo ove kriminalce iz kluba, borba za opstanak nam ne gine!
Neka onda kazu da je cilj opstanak, pa cemo makar cilj ispuniti i biti zadovoljni :mrgreen:

Tek cemo sljedece sezone vidjeti koliko su nam unistili Klub. :facepalm:
Meni je dovoljna i ova.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 21 maj 2016, 15:23

amypitar je napisao/la: Ja nigdje nisam rekao da je on dobra opcija.Da mogu da biram ja bi volio da nas Murinjo vodi.
Ne bih da ispadne da pametujem, ali Mourinjo nije za ove lige nikom.

Zamisli da se vozis u avionu i da ti pilot kaze : "Uopste ne razumijem kako ovaj avion leti ikako".

Ja ne bih volio takvu osobu da mi vodi tim. Nas Duska je SIGURNO bolji od toga. Pa i Paja.
Varesanovic-Dzeno-Hurtic su meni dosta slicni.
Iduca sezona ce biti dosta teska a mi nikad gori organizaciono. Ja debila, sve im .....

Selimovic = Konakovic, grobari

Zelim da mu dragi Bog da sve sto je zasluzio. Bas sve.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 21 maj 2016, 15:39

Zatvaranje ovih nargilhana bi jedino bilo dobro za karijere Radovca, Dulje i nasih akademaca.
SARAJEVO

High

Post Postao/la High » 21 maj 2016, 15:43

Bekić je dobar igrač, pogotovo za klupe. Treba zapaliti člansku ako Rustemović ne produži ugovor :!: Kad mu ističe?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 21 maj 2016, 15:46

Evander je napisao/la:Benko na zalost nece ostati. Za par dana ce to biti i zvanicno.
Da se nadovezem na ovo ... ugl. ne tvrdim da je 100% tacno da nece ostat, al jaranu mi je rekao da najvjerovatnije ide (vec je napustio stan u kojem je boravio ) .... pio je kafu u svojoj zgradi skoro svaki dan kad je slobodan bio ... pa se tako "znaju".
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 21 maj 2016, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 maj 2016, 15:48

High je napisao/la:Bekić je dobar igrač, pogotovo za klupe. Treba zapaliti člansku ako Rustemović ne produži ugovor :!: Kad mu ističe?
30.11.2018
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

High

Post Postao/la High » 21 maj 2016, 15:51

MortemHz je napisao/la:
High je napisao/la:Bekić je dobar igrač, pogotovo za klupe. Treba zapaliti člansku ako Rustemović ne produži ugovor :!: Kad mu ističe?
30.11.2018
Dobro ga ugradiše.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 maj 2016, 16:11

Nije dzaba dino studirao 3 godine ugradjevinske kod dodika

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 maj 2016, 16:18

dobar potez s Ihtijarevicem tu smo tanki bili posljednji godina ,mislim da je Faruk posten i da ce dobro raditi svoj posao .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 5 gostiju.