RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- HannahMontana
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Za ove sto kazu da je nerealan rezultat da je trebalo biti 2:1 i tako to! Samo da vas pitam znaci bez namjere da provociram i sl....Koju ste vi utakmicu gledali?? Imali ste 2-3 vrlo dobre prilike, ali ako cemo tako gledati trebalo je brat bratu biti jedno 8:3!! Ipak cestitke na otvorenoj igri i bodove trazite u slj utakmici! Sretno!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
-
- Kontakt:
Ne 8:3 ali jedno 6:2 bi sigurno.Prvo Karamatic pa onda Krpic.A gdje su oni silni prodori gdje Said navuce po trojicu pa je gurne na stranu.Ne znaju se nasi postavit u 16 ercu nikako...HannahMontana je napisao/la:Za ove sto kazu da je nerealan rezultat da je trebalo biti 2:1 i tako to! Samo da vas pitam znaci bez namjere da provociram i sl....Koju ste vi utakmicu gledali?? Imali ste 2-3 vrlo dobre prilike, ali ako cemo tako gledati trebalo je brat bratu biti jedno 8:3!! Ipak cestitke na otvorenoj igri i bodove trazite u slj utakmici! Sretno!!
Za onog sto rece da je dejo dobranio 7 šansi.Dejo je prakticno odbranio onu jednu 100% kad je frajer iz sa strane puco i jos jednu isto iz coska ali iz punooo teze situacije, bio je skoro pa mrtvi ugao.I da je prosla nebi u go vec u peterac a tu ko zna sta bi bilo...Ostalo je bilo obicno fatanje lopti...

Inace sve cestitke za navijanje

Bilo je više razloga što se nije navijalo u drugom poluvremenu, taj rezultatski je najmanje značajan...miky_hz je napisao/la:Sto vasi nisu navijali u drugom,poskidali transparente fazone,i ogledali tekmu do kraja regularno,to zbog rezultata ili?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Drago mi je bilo vidjeti poslije tekme 15stak momaka sa obiljezima Veleza i RA kako stoje na parkingu pred stadionom, istina malo sa strane, i kako stotine navijaca Sarajeva prolaz pred njih i naravno bez bilo kakvih probleme cak ni verbalnih dobacivanja. To je jedina navijacka grupa koja je ovako nesto ikada dozivjela, da se sa obiljezjima nalaze medju nama i da ih niko ni ne pogleda poprijeko a kamoli da se nesto "akcija"
Mislim da to vec postaje neki standard poslije onako ljudske pomoci svima nama nakon onih desavanja u Listici
Isto tako, havala za usaglseno skandiranje Vedranu, i vec uobicajeno zajednicko pjevanje himne.
Sto se tice igre na terenu, puno sam vise ocekivao od Veleza. Nadam se da cete imati vise uspjeha u nastavku sezone i da ce se Velez, napokon, vratiti u sami vrh tabele gdje mu je po tradiciji i mjesto.
Pozdrav za RA.

Isto tako, havala za usaglseno skandiranje Vedranu, i vec uobicajeno zajednicko pjevanje himne.
Sto se tice igre na terenu, puno sam vise ocekivao od Veleza. Nadam se da cete imati vise uspjeha u nastavku sezone i da ce se Velez, napokon, vratiti u sami vrh tabele gdje mu je po tradiciji i mjesto.
Pozdrav za RA.
Jedino s čim' sam zadovoljan jeste odnos snaga na tribinama, najljepši ugođaj je svakako kad' ove dvije navijačke skupine rade svoj posao. Igru na terenu ne bih posebno da komentarišem, ako se po jutru dan poznaje brate bit' će ovo teška sezona.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Odbrana rinaka teska.
Idemo sad Mladosti iz DS pokazati kako se igra lopte.
Golemo ste vi sto zivite u Sarajevu tipkali na forumu za vrijeme tekme
Idemo sad Mladosti iz DS pokazati kako se igra lopte.
Golemo ste vi sto zivite u Sarajevu tipkali na forumu za vrijeme tekme

Support Velez, It's logical! ★
jedino u ovoj ligi mrzim zrinjski više nego sarajevo
Igramo kao juniori ... a sve ostalo je super !! 

Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 16 sep 2012, 03:30, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Sarajlijc@
- Kontakt:
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 3723_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; Jadna majko sta Cemalovic napravi Okicu
Zao mi je sto smo vas natrpali, Velez kao Velez to nije zasluzio, a ni igraci pojedini koji igraju u vasem klubu to ne zasluzuju.

Zao mi je sto smo vas natrpali, Velez kao Velez to nije zasluzio, a ni igraci pojedini koji igraju u vasem klubu to ne zasluzuju.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
jbg i ja jedino vise mrzim zelju od veleza..pa sta cu ??kerzen je napisao/la:jedino u ovoj ligi mrzim zrinjski više nego sarajevo
YES.WE.DID.
Sarajlijc@ je napisao/la:Jadna majko sta Cemalovic napravi Okicu
![]()
![]()

P.S. Sto mrzite?

Support Velez, It's logical! ★
Cemu takav komentar jbg jednostavno bolji smo sinoc bili, svaka cast na fer i korektnoj igri i navijanju i puno srece u nastavku poslije FKS vi ste mi najdrazi.Red or Dead je napisao/la:Sto bratski trpaju cigani

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Il' se lizi, il' ih pljuj, odluci se za jedno, ne mozes sa jednom gu.zicom na dvije stolice.payton je napisao/la:jbg i ja jedino vise mrzim zelju od veleza..pa sta cu ??kerzen je napisao/la:jedino u ovoj ligi mrzim zrinjski više nego sarajevo
Za zivot cijeli!
Oj jbte sta li mu je Oko reko na treningu kad ga je ovako usminkoceze je napisao/la:
Ko god da ga je usmink`o, svaka mu cast

Nema veze sto Velez nema veze .
Idemo dalje sad 2 kuci + kup kuci .
Ja zadovoljan sa 3 pobjede

Idemo dalje sad 2 kuci + kup kuci .

Ja zadovoljan sa 3 pobjede

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Hajmo malo razlaza vi sto ''volite'' i ''mrzite'', popijte pivu, ohladite
Koga na ovom forumu zaboli k.ita sto ti nekog mrzis?
Pozitivni komentari su uvijek dobrodosli, a ovi sto mrze, nek' mrznju ispoljavaju negdje drugo, forum sigurno nije mjesto za to.

Koga na ovom forumu zaboli k.ita sto ti nekog mrzis?
Pozitivni komentari su uvijek dobrodosli, a ovi sto mrze, nek' mrznju ispoljavaju negdje drugo, forum sigurno nije mjesto za to.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
-
- Kontakt:
treba nam jedno ili dva provjerena pojacanja na zimu i mozemo do Evrope 

gunner till i die ARSENAL
MOSTAR u srcu VELEZ do groba
MOSTAR u srcu VELEZ do groba
ako želimo mirno sezonu privesti kraju, trebat će nam zimus barem dvojica provjerenih igrača..... 

nesto tipa hiros i pehlic sigurnoAlemC85 je napisao/la:ako želimo mirno sezonu privesti kraju, trebat će nam zimus barem dvojica provjerenih igrača.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.