Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- red devil88
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Bugarski napadač Dimitar Berbatov (30), prvi strijelac Premierlige u prošloj sezoni, zatražio je sastanak s čelnicima Manchester Uniteda kako bi se riješio upitnika oko svoga statusa u klubu...
Iako je s Carlosom Tevezom podijelio status prvog strijelca lige, Berbatov nije bio čak ni na klupi u finalu Lige prvaka u kojem je njegov United poražen od Barcelone (3-1). Nakon što mu je menadžer Alex Ferguson priopćio odluku, Bugarin je odbio gledati utakmicu s tribine i činilo se da je rastanak neizbježan. Strasti su se naknadno primirile, ali Berbatov i dalje želi znati kakav mu je status u klubu s kojim ga ugovor veže još jednu sezonu.
- Znat ćemo više nakon sastanka, ali Dimitar želi ostati na Old Traffordu i nastaviti s osvajanjem trofeja - rekao je za Mirror nogometašev agent Emil Dančev.
Interes za Berbatova posljednjih su tjedana pokazivali PSG, Bayern i Tottenham, a engleski su mediji spominjali kako bi ga Ferguson mogao iskoristiti kao dio odštete Tottenhamu za hrvatskog veznjaka Luku Modrića.
Iako je s Carlosom Tevezom podijelio status prvog strijelca lige, Berbatov nije bio čak ni na klupi u finalu Lige prvaka u kojem je njegov United poražen od Barcelone (3-1). Nakon što mu je menadžer Alex Ferguson priopćio odluku, Bugarin je odbio gledati utakmicu s tribine i činilo se da je rastanak neizbježan. Strasti su se naknadno primirile, ali Berbatov i dalje želi znati kakav mu je status u klubu s kojim ga ugovor veže još jednu sezonu.
- Znat ćemo više nakon sastanka, ali Dimitar želi ostati na Old Traffordu i nastaviti s osvajanjem trofeja - rekao je za Mirror nogometašev agent Emil Dančev.
Interes za Berbatova posljednjih su tjedana pokazivali PSG, Bayern i Tottenham, a engleski su mediji spominjali kako bi ga Ferguson mogao iskoristiti kao dio odštete Tottenhamu za hrvatskog veznjaka Luku Modrića.
Glory Glory Man United !!! 

- majestic24
- Kontakt:
Varane potpisao za Real M.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ocekivano nakon sto smo mi doveli Jonesa jos jedan bi bio suvisan!majestic24 je napisao/la:Varane potpisao za Real M.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
i zvanicna potvrda
Reds sign Ashley Young
Manchester United is delighted to announce it has reached agreement with Aston Villa for the transfer of Ashley Young.
The player passed a medical in Manchester this week and has agreed a five-year contract.
MUTV will show an exclusive interview with Ashley Young from 18:30 BST today (Thursday).
http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... nited.aspx

Reds sign Ashley Young
Manchester United is delighted to announce it has reached agreement with Aston Villa for the transfer of Ashley Young.
The player passed a medical in Manchester this week and has agreed a five-year contract.
MUTV will show an exclusive interview with Ashley Young from 18:30 BST today (Thursday).
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Konacno. Jos potvrda za De Geau, i onda se ceka taj famozni vezni igrac.CLS je napisao/la:i zvanicna potvrda![]()
Reds sign Ashley Young
PS: Interesantno da u zadnjih 5 sezona samo Fabregas ima vise asistencija od Younga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cija ce minutuza trpjeti dolazak Younga?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma ja samo nek je zvanicno, odmah ima manje spekulacija i nagadjanja .
I naravno puno srece Ashleyu da uspije u novom timu i da dozivi vrhunac karijere u najvecem Engleskom klubu .
I naravno puno srece Ashleyu da uspije u novom timu i da dozivi vrhunac karijere u najvecem Engleskom klubu .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Oba igraca i Nani i Valencia, jer Nani moze da igra i lijevo i desno sto znaci nekad moze igrati Young-Nani, Young-Valencia, Nani-Valencia ima kombinacija.Dylan Dog je napisao/la:Cija ce minutuza trpjeti dolazak Younga?
[youtube][/youtube]
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
De Gea cim zavrsi U 21 prvenstvo.Cartman je napisao/la:Konacno. Jos potvrda za De Geau, i onda se ceka taj famozni vezni igrac.CLS je napisao/la:i zvanicna potvrda![]()
Reds sign Ashley Young
PS: Interesantno da u zadnjih 5 sezona samo Fabregas ima vise asistencija od Younga.
Da i onda taj famozni igrac za vezni red, nece me iznenaditi da dodju 2 igraca, Scholes,Hargo i Gibson vjerovatno 3 otisla, pa makar 2 da dodju.
Evo i legeneda Denis Irwin isto govori:
“The fact we’ve lost Nev, Scholesy and Edwin, and Owen Hargreaves has also left, meant we needed to bring some players in because you need a big squad to be able to challenge for the top prizes. Phil and Ashley are really good acquisitions and I’m sure both will do well.
“I think there will be a lot of money spent in the next couple of months by a lot of teams and I wouldn't be surprised to see us bring in a couple more players."
“The fact we’ve lost Nev, Scholesy and Edwin, and Owen Hargreaves has also left, meant we needed to bring some players in because you need a big squad to be able to challenge for the top prizes. Phil and Ashley are really good acquisitions and I’m sure both will do well.
“I think there will be a lot of money spent in the next couple of months by a lot of teams and I wouldn't be surprised to see us bring in a couple more players."
- red devil88
- Kontakt:
Sad nam samo jos vezni igrac treba i sl sezona moze poceti !

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Uz golmana, znam ti ga vec podrazumjevasred devil88 je napisao/la:Sad nam samo jos vezni igrac treba i sl sezona moze poceti !

Treba zvanicna potvrda ...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Kakva zamjena za Skolsa? Zar je neko pomislio da on moze biti zamjena za Skolsa. Ja nisam, a sigurno ni odgovorni za njegov transfer u Junajted. Prava zamjena za Skolsa bi mogli biti jedino Cavi i Iniesta. Ne zato sto su oni najbolji igraci na svojim pozicijama svih vremena, nego zato sto imaju skoro indeticne karakteristike,.. Sva tri igraca se fantasticno postavljaju u odbrani, a u napadu su genijalni. Znalo se da je Kerik limitiran u napadu, tako da niko nije mog'o ocekivati da nastavi gdje je stao Skols. Modric ima slicne karakteristike kao Skols, al' je pitanje da li su te karakteristike jednake ili priblizne Skolsovim. Snajder je kao Skols u fazi napada, al' u odbrani, hmmm,.. Necu nista reci, jer ga do sada nisam gled'o u formaciji 4-4-2, kada se mora radit u oba pravca. Kada ima uglavnom ofanzivne zadatke, onda je fantastican igrac.haxonja je napisao/la:Berbu nikada nisam gotivio jos dok je za Spurse igrao, on je za mene nogometas tkojem treba nacrtati kako sta uraditi u kojoj akciji jednostavno promasaj. Carrick je dosao da bude uz Scholesa i da bude njegova zamjena jer Fletcher je sigurno od Keane, ali ovaj nije ni S od Scholesa! Carrick odigra 1-2 dobro i 3 podbaci i sve tako nema konstantnosti. Gledam danas utakmicu Liverpool-United ove sezone kada Carrick grijesi isto kao protiv Citya u FA CUPU u istom tom cupu gdje Berba promasi prazan gol sa 3 metra sto kosta United sigurno prolaza.reddevil16 je napisao/la:Ma nemozes reci da su Carrick ile Berba FLOP!!! to ne ide zajedno.
On ce sigurno napustiti United jer sa Fergiem nema price nakon onog skandala u ligi prvaka gdje je i sam potvrdio da ga nitko nije kontaktirao iz kluba oko novog ugovora koji istice za 1 godinu, i ako dodje dobra cifra ode on bez problema.
Jos nijedno konkretno pojacanje. Ne mislim da ce Mancester sa ova tri igraca biti bolji u narednoj sezoni. De Gea ce tesko braniti na istom nivou kao VDS, a Jang i Dzons ce pojacati klupu. Kada se sve sabere i oduzme, gubitak i dolasci, onda je Manco mozda na istom kao u prosloj godini (ako De Gea opravda ocekivanja, naravno),..
Vrhunski napadac - Eto, Falkao
Vrhunsko krilo - Bejl, (mozda) Sancez
vrhunski veznjak - Snajder, Modric
Ako Manco zeli parirat Barsi i Realu, pa i Celsiju koji ce mozda biti bolji, onda trebaju dovesti dva vrhunska igraca koja ce oplemeniti i podici ovu ekipu. Pojacavanjem klupe se to sigurno nece postici.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Vezni igrač koji je tehnički potkovan, recimo kao Sneijder... a ako ne može Sneijder onda može neko njegovog kalibra, treba nam neko ko će prenijeti loptu prema krilima i neko s kim ćemo lakše i duže držati loptu... golmana već svi podrazumijevamo...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- red devil88
- Kontakt:
@Valencija de mi pojasni po cemu su Bejl i Sanchez vrhunski igrac kad si vec toliko zapeo za obojicu a niti jedan od njih se nije dokazao jedan odigrao polusezonu dobro drugi sezonu ???? Pojasni mi ako nije problem !

On je doveden da bude kada Scholesa nema to si i vidio sam, naravno nije ni S kao sto sam rekao. Napadace United ima vrhunske to je sigurno kao sto rekoh Rooney, Hernandez i ostali zamjene Berbatov,Owen,Welback,Macheda. Eto vise nece biti onaj vrhunski stari 30+ znaci jos 2 sezona maximalno i gotovo. To mozda govorim sto ja nisam ljubitelj starijih igraca. Falcao je odlican slazem se samo mislim da United ima vecih prioriteta od napadaca kao sto i svi znamo golman (De Gea) i naravno najveci problem CM to je veci problem Unitedov. Sneijder ili Modric oba su odlicna i ja sam uvjeren da ce jedan zavrsiti u Unitedu. Chelsea ce se sada okrenuti sigurno Falcau i Hulku sto im je potrebnije i Modrica i Sneijdera ce ostaviti po strani sto je Unitedova sansa.Valencia je napisao/la:Kakva zamjena za Skolsa? Zar je neko pomislio da on moze biti zamjena za Skolsa. Ja nisam, a sigurno ni odgovorni za njegov transfer u Junajted. Prava zamjena za Skolsa bi mogli biti jedino Cavi i Iniesta. Ne zato sto su oni najbolji igraci na svojim pozicijama svih vremena, nego zato sto imaju skoro indeticne karakteristike,.. Sva tri igraca se fantasticno postavljaju u odbrani, a u napadu su genijalni. Znalo se da je Kerik limitiran u napadu, tako da niko nije mog'o ocekivati da nastavi gdje je stao Skols. Modric ima slicne karakteristike kao Skols, al' je pitanje da li su te karakteristike jednake ili priblizne Skolsovim. Snajder je kao Skols u fazi napada, al' u odbrani, hmmm,.. Necu nista reci, jer ga do sada nisam gled'o u formaciji 4-4-2, kada se mora radit u oba pravca. Kada ima uglavnom ofanzivne zadatke, onda je fantastican igrac.haxonja je napisao/la:Berbu nikada nisam gotivio jos dok je za Spurse igrao, on je za mene nogometas tkojem treba nacrtati kako sta uraditi u kojoj akciji jednostavno promasaj. Carrick je dosao da bude uz Scholesa i da bude njegova zamjena jer Fletcher je sigurno od Keane, ali ovaj nije ni S od Scholesa! Carrick odigra 1-2 dobro i 3 podbaci i sve tako nema konstantnosti. Gledam danas utakmicu Liverpool-United ove sezone kada Carrick grijesi isto kao protiv Citya u FA CUPU u istom tom cupu gdje Berba promasi prazan gol sa 3 metra sto kosta United sigurno prolaza.reddevil16 je napisao/la:Ma nemozes reci da su Carrick ile Berba FLOP!!! to ne ide zajedno.
On ce sigurno napustiti United jer sa Fergiem nema price nakon onog skandala u ligi prvaka gdje je i sam potvrdio da ga nitko nije kontaktirao iz kluba oko novog ugovora koji istice za 1 godinu, i ako dodje dobra cifra ode on bez problema.
Jos nijedno konkretno pojacanje. Ne mislim da ce Mancester sa ova tri igraca biti bolji u narednoj sezoni. De Gea ce tesko braniti na istom nivou kao VDS, a Jang i Dzons ce pojacati klupu. Kada se sve sabere i oduzme, gubitak i dolasci, onda je Manco mozda na istom kao u prosloj godini (ako De Gea opravda ocekivanja, naravno),..
Vrhunski napadac - Eto, Falkao
Vrhunsko krilo - Bejl, (mozda) Sancez
vrhunski veznjak - Snajder, Modric
Ako Manco zeli parirat Barsi i Realu, pa i Celsiju koji ce mozda biti bolji, onda trebaju dovesti dva vrhunska igraca koja ce oplemeniti i podici ovu ekipu. Pojacavanjem klupe se to sigurno nece postici.
Younga bi ti trebao vise gotiviti od Nania jer kako to kaze Nani davi loptu sto jest istina, dok Young ide naprijed leti to i jest njegova razlika. Jones je doveden i to je odlican transfer jer Riu je 33 znaci i ovaj jos malo treba ih pripremati i njega i Smallinga da jedan dan preuzmu zadnju liniju.
Sanchez je odlican izbor slazem se, ali Fergie je isao po Younga tkoji po meni je odlican i siguran sam da ce mnoge oduseviti sljedece sezone.
Bejl jest dobar samo previse navikan igrac, odnosno odigra dobro par tekmi i onda povrede ili sta vec.
-
- Kontakt:
Valencia!!! Stvarno postujem misljenja drugih ali se jednostavno ne mogu sloziti s tobom da ova tri igraca nisu pojacanje. Po meni jesu i to velika!!! Tebi je dobro poznato da u Unitedu po sezoni igra svih 25 igraca tako da su ovi momci pojacanja. A sto se tice Bejla i Sancheza oni jesu dobri i talnetovani igraci, ali iskren da budem ne vidim razliku izmedju njih i npr, Nanija. Koji je dokazao da je igrac za Uniteda. A da se malo osvrnemo na vezni red, ja sam vjerovatno jedan od rijetkih koji ne bi volio vidjeti ni Modrica ni Snidera u Unitedu. Po meni Swajni bi bio perfektan ali sanse su male nikakve da on dodje, ja licno ne ocekujem neko veliko ime da dodje u vezni red. Cak sam ubjedjen da ce jos ovu sezonu Sir forsirati ovo sto trenutno ima a u narednoj sezoni trio iz rezervi (osvajaciFA cupa) ce da bude u prvih jedanaest. I da ne bih imao nista protiv toga!!!
Young je ekstra igrac i svi dobro znaju da je drzao aston vilu par sezona. raduje me sto nece bit mjesta za talente poput obertana gibsona i sto ce vjerovatno bit odlazaka igraca koji su mnogo ranije trebali napustit ekipu uniteda.
sve u svemu ovo nije losh prelazni rok nevjerujem da cemo stat na ovom jer ce bit i prodaje igraca.
sve u svemu ovo nije losh prelazni rok nevjerujem da cemo stat na ovom jer ce bit i prodaje igraca.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Upravo to umjesto jednog Obertana na klupi moze biti Young ili Nani i odmah puno jaca konkurencija.motty je napisao/la:Young je ekstra igrac i svi dobro znaju da je drzao aston vilu par sezona. raduje me sto nece bit mjesta za talente poput obertana gibsona i sto ce vjerovatno bit odlazaka igraca koji su mnogo ranije trebali napustit ekipu uniteda.
- red devil88
- Kontakt:
Ali fkt mi pun q Bejla ko da je nesta uradio odigrao polu sezonu dobro i odma je on kvalitet nista posebno samo trci pravo i nabije loptu pravi englez ali eto on im je najbolji !
A @Valencia ti inace govoris da se pravi igraci dokazuju protiv velikih timova e pa tvoj Bejl je samo odigrao protiv Intera na nivou kako sam ja vidio a ovo ostalo nije bilo vrijedno pomena !
A @Valencia ti inace govoris da se pravi igraci dokazuju protiv velikih timova e pa tvoj Bejl je samo odigrao protiv Intera na nivou kako sam ja vidio a ovo ostalo nije bilo vrijedno pomena !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.