I ja gledam i ne vjerujem. Bilo bi i bez loseg sudjenja 0:2, ali ovaj sudija je izgubljen..
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Isto ovako se psovalo i tjeralo Marinovica, pa evo vidim bas smo proigrali nakon njegovog odlaska.
Ne budite smiješni, u ekipi imamo Kurdica, Sabanovica, Palica, Krleta, Hebu itd itd a vama Sablic kriv. A to sto Pidro prvom do sebe ne zna dat pas, na 3/4 metra to se zanemaruje. Znači rang smo Slobode, Sirokog i Veleza, a to pokazuje i mjesto na tabeli, treci ili cetvrti.
Ne budite smiješni, u ekipi imamo Kurdica, Sabanovica, Palica, Krleta, Hebu itd itd a vama Sablic kriv. A to sto Pidro prvom do sebe ne zna dat pas, na 3/4 metra to se zanemaruje. Znači rang smo Slobode, Sirokog i Veleza, a to pokazuje i mjesto na tabeli, treci ili cetvrti.
Ovaj sudije nije normalan
Ne seriajdohordas je napisao/la: ↑04 dec 2021, 13:44Isto ovako se psovalo i tjeralo Marinovica, pa evo vidim bas smo proigrali nakon njegovog odlaska.
1946-1987
-
- Kontakt:
Pa tjerao se Marinovic ne bil dosao ko bolji a ne ovaj Sabrin pulen,to je isto da otjeras Hebu a dovedes Milanovica,sta si dobio?ajdohordas je napisao/la: ↑04 dec 2021, 13:44Isto ovako se psovalo i tjeralo Marinovica, pa evo vidim bas smo proigrali nakon njegovog odlaska.
...
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Naravno da je trener kriv. ako vidim da igraci nisu za prvi tim onda probaj druge. svi vidimo da u19 igraci bolji ali opet ono smece igra. onda kaze nije trener kriv.
Ja sam Pirlo za Palica.
Yebo vas Jadovac , ako je iko ikad kod nas dobio priliku, on je !
Yebo vas Jadovac , ako je iko ikad kod nas dobio priliku, on je !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- NisamInSajder
- Kontakt:
A sta treba očekivati od ove ekipe. Da sa lakoćom pobjedi 2-3 razlike?
Uostalom i držiš inicijativu na utakmici, pokušavaš odigrati nešto uprkos lošem terenu i ide. Imaš više 100% šansi od Veleža. Fali realizacija, Bagarić stativa, Cmiljanić 2x pored gola, Oremuš.. Ovi su u 16m došli 3 puta, a 2 gola zabili.
Igraš sa Palićem koji je u Krupi bio bara-bara, Kurdićem koji se u Novom Pazaru nije izborio za mjesto, Bagarićem koji ništa dobro ne donosi na terenu već par mjeseci. Ispričana priča već nekoliko hiljada puta.
Uostalom i držiš inicijativu na utakmici, pokušavaš odigrati nešto uprkos lošem terenu i ide. Imaš više 100% šansi od Veleža. Fali realizacija, Bagarić stativa, Cmiljanić 2x pored gola, Oremuš.. Ovi su u 16m došli 3 puta, a 2 gola zabili.
Igraš sa Palićem koji je u Krupi bio bara-bara, Kurdićem koji se u Novom Pazaru nije izborio za mjesto, Bagarićem koji ništa dobro ne donosi na terenu već par mjeseci. Ispričana priča već nekoliko hiljada puta.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Jbt ravnopravna utakmica, uopšte nije velez toliko bolji koliko rezultat pokazuje. Po šansama, posjedu, svemu podjednaka utakmica, ovaj komentar forsira priču ko da su nas rasturili. Apsolutno vjerujem da mozemo ovo okrenuti samo da nam je zabit do 60 min jedan gol.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Apsolutno je kriv ali je i realnost da imamo mnogo škarta u ekipi koje je bivše rukovodstvo dovelo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tacno tako, da Bog da Sablic danas nogu dobio ako ce to promijeniti stvari drasticno al dok se bar pola ovih invalida ne otjera nema nama radosti jos dugo. Pa u sezoni duple krune niko od ovih igraca ne bi igrao... Pidro tad bio marcelo u odnosu na ovog pidru i kapic vise bio klupa nego igrao. Eto koliko smo igracki propali u odnosu na prije dvije godine.ajdohordas je napisao/la: ↑04 dec 2021, 13:44Isto ovako se psovalo i tjeralo Marinovica, pa evo vidim bas smo proigrali nakon njegovog odlaska.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Naravno da nije, oba gola su plod gresaka.bordobijeli je napisao/la: ↑04 dec 2021, 13:52Jbt ravnopravna utakmica, uopšte nije velez toliko bolji koliko rezultat pokazuje. Po šansama, posjedu, svemu podjednaka utakmica, ovaj komentar forsira priču ko da su nas rasturili. Apsolutno vjerujem da mozemo ovo okrenuti samo da nam je zabit do 60 min jedan gol.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ovo se fakat ne može više podnijeti i ovo je vrijeđanje inteligencije. Sve do danas sam podržavao Sablića, ali ne ide više.
Pod hitno mu uručiti otkaz, što da ne i odmah poslije ove utakmice, pa neka košta koliko košta, više će nas koštati njegov ostanak.
Pod hitno mu uručiti otkaz, što da ne i odmah poslije ove utakmice, pa neka košta koliko košta, više će nas koštati njegov ostanak.
samo bih molio Admina da od sad banuje svakog ko podrzi ovog isprdka hajdukove skole nogometa,ja ne vjerujem koliko neznalica ima na ovom forumu da ljude u nesto ne mozes ubjediti ni da ih udaras
zato je samo i 30% vakcinisanih sve nepismeno i tvrdoglavo
zato je samo i 30% vakcinisanih sve nepismeno i tvrdoglavo
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Marinović je za ovog Ralf Ragnickajdohordas je napisao/la: ↑04 dec 2021, 13:44Isto ovako se psovalo i tjeralo Marinovica, pa evo vidim bas smo proigrali nakon njegovog odlaska.
Nije do igraca nego je do sistema i vodjenja ekipe,nasi neznaju postaviti se kamoli sta vise,nista nemaju uigrano sem nabijanja lopte,apsolutno sve do trenera.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sta ces bolan okrenuti, nisi dao 3 gola na utakmici pola godine, a da sad das 3, a ne primis niti jedan do kraja..bordobijeli je napisao/la: ↑04 dec 2021, 13:52Jbt ravnopravna utakmica, uopšte nije velez toliko bolji koliko rezultat pokazuje. Po šansama, posjedu, svemu podjednaka utakmica, ovaj komentar forsira priču ko da su nas rasturili. Apsolutno vjerujem da mozemo ovo okrenuti samo da nam je zabit do 60 min jedan gol.
1946-1987
- JavierBosnia
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa za ovog na klupi i za ostale koji su se spominjali prije Sablića, Marinovic je Guardiola lično.Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 dec 2021, 13:48Pa tjerao se Marinovic ne bil dosao ko bolji a ne ovaj Sabrin pulen,to je isto da otjeras Hebu a dovedes Milanovica,sta si dobio?ajdohordas je napisao/la: ↑04 dec 2021, 13:44Isto ovako se psovalo i tjeralo Marinovica, pa evo vidim bas smo proigrali nakon njegovog odlaska.
Koji smo ga **** tjerali ako smo znali da ne možemo boljeg dovest ?
Za Marinovića svi vide rezultate zadnjih pola godine, i prokockanu titulu a to u kakvim su uslovima radili svi to se zanemaruje.
I da se razumijemo, smatram da Sablić svakako nije kapacitet za Sarajeva ali ima njih nekolicina ovdje koji trebaju da lete prije Sablića. Pojedini na terenu osnove fudbala ne znaju, osnove znači u kretnji i pozicioniranju, ono sto se u pionirima uči.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], DzemoSmjecanin, Kaunas, r3m1, Tarapi i 20 gostiju.