FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
:'( jos sebi nmg da dodjem..
I*o pi*do jedna,dobices svoje kad-tad..narkomanskooo *ovno..
Momak je jedan od najgotivnijih koji je ikada bio na jugu(to znaju svi i pitari koji su ga poznavali..svako prica dobro o njemu,svima si nam u srcu..
RAHMET TI DUŠI BRATE... <3
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I*o pi*do jedna,dobices svoje kad-tad..narkomanskooo *ovno..
Momak je jedan od najgotivnijih koji je ikada bio na jugu(to znaju svi i pitari koji su ga poznavali..svako prica dobro o njemu,svima si nam u srcu..
RAHMET TI DUŠI BRATE... <3
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- corleone87
- Kontakt:
Rahmet ti duši Mirza..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- maroonGiant
- Kontakt:
Rahmet ti duši Mirza, tuga šta učini narkoman raspali, ugasi život mladog čovjeka.
Rahmet ti dusi, porodici sabur... Tuzan dan.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Rahmet ti dusi Mirza, nisam ga poznavao ali mi je puno zao, drzite se Manijaci pozz iz Bihaća
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Sta reci,napisati il sta vec?komsije,rivali sve smo mi to ali budimo ljudi,NEK TI JE RAHMET DUSI A PORODICI SABUR,HORDAS sam al me ovo bas nekako potreslo,kone ispratite DRUGA svog dostojanstveno a ubici a ubici...?pa kako da uvijek odu momci sto se kaze samo taki?!Boze smiluj se,jos jednom R.I.P
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
Nisam poznavao momka,ali to je prije svega COVJEK,kojeg ubi,NE COVJEK.
Svi cemo doci pred dragog Allaha dz.s. i poloziti racun s ovog svijeta.
Neka ti je Mirza vjecni rahmet,i lijepi Dzennet!
Porodici,familiji,prijateljima,sabura!
EL FATIHA
AMIN
Svi cemo doci pred dragog Allaha dz.s. i poloziti racun s ovog svijeta.
Neka ti je Mirza vjecni rahmet,i lijepi Dzennet!
Porodici,familiji,prijateljima,sabura!
EL FATIHA
AMIN
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Nekaje rahmet Mirzi, I sabur njegovoj porodici 

Iskreno saucesce porodici i svim navijacima Zelje jer u ovom liku ste izgubili velikog navijaca. Poznavao sam momka, regularan sto posto, zivio je za Zelju i izgleda da ga je ta cinjenica kostala da mu neki narkomancic oduzme tek zapoceti zivot. Tuga pregolema. Momak je pratio svoj klub od Moldavije pa nadalje. Jug, Zeljo i grad Sarajevo nikad ne smiju zaboraviti Mirzu!!!
Treba vidjeti u udruzenju da se naprave neke majice sa likom Mirze i da se prodaju prije tekme sa Slobodom i da sva zarada ide Mirzinoj porodici.
Ko može neka se odazove.
"Svi možemo na svoj način pomoći u ovom teškom trenutku za sve Manijake, ali i normalne ljude. Mirza je bio šehidsko dijete, iza njega je ostala majka i sestra. Grupa Manijaci i svi ljudi dobre volje mogu pomoći da skupimo novac za dženazu. Koliko ko može neka ponese, svaka marka će dobro doći.Skupljanje će biti sutra (petak) od 17 do 18 sati na platou ispred stadiona Grbavica."
"Svi možemo na svoj način pomoći u ovom teškom trenutku za sve Manijake, ali i normalne ljude. Mirza je bio šehidsko dijete, iza njega je ostala majka i sestra. Grupa Manijaci i svi ljudi dobre volje mogu pomoći da skupimo novac za dženazu. Koliko ko može neka ponese, svaka marka će dobro doći.Skupljanje će biti sutra (petak) od 17 do 18 sati na platou ispred stadiona Grbavica."
Makar marku ostavili, sevap je. Svaka marka je bitna !!!DANDY je napisao/la:Ko može neka se odazove.
Željezničar živimo !
Doticna osoba koja je usmrtila Mirzu je imala cak medju profilnim sliku sa oruzjem. I jos sam prijavio sliku facebooku i poslao mail MUP da istraze nekada pocetkom ove godine , no nije bilo reakcije. Zahtjev za brisanje profila je promptno odbijen. I tako na desetine profila vidim na FB, a nikakve se akcije ne poduzimaju. Licno bi trazio da nosenje bilo kakvog vatrenog oruzja bez licence kaznjava rigoroznom zatvorskom kaznom, pa cak i hladno oruzje. Jeste definisano zakonom sta se moze nositi i ne, no ocigledno nedovoljno.
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 17 apr 2015, 08:42, ukupno mijenjano 1 put.
Rahmet ti duši brate naš,a porodici sabur.
Tuga velika
Tuga velika
- bistrikboy
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem.Rahmet ti dusi Mirza a porodici sabur.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Svi možemo na svoj način pomoći u ovom teškom trenutku za sve Manijake, ali i normalne ljude. Mirza je bio šehidsko dijete, iza njega je ostala majka i sestra. Grupa Manijaci i svi ljudi dobre volje mogu pomoći da skupimo novac za dženazu. Koliko ko može neka ponese, svaka marka će dobro doći.
Skupljanje će biti danas (petak) od 17 do 18 sati na platou ispred stadiona Grbavica.
Neka ti je vječni rahmet druze. - Mirza Raščić jedan je od nas.
Skupljanje će biti danas (petak) od 17 do 18 sati na platou ispred stadiona Grbavica.
Neka ti je vječni rahmet druze. - Mirza Raščić jedan je od nas.

Zadnja izmjena: BLU SKY, dana/u 17 apr 2015, 08:54, ukupno mijenjano 1 put.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Ali baš uvijek !begiii je napisao/la:Sta reci,napisati il sta vec?komsije,rivali sve smo mi to ali budimo ljudi,NEK TI JE RAHMET DUSI A PORODICI SABUR,HORDAS sam al me ovo bas nekako potreslo,kone ispratite DRUGA svog dostojanstveno a ubici a ubici...?pa kako da uvijek odu momci sto se kaze samo taki?!Boze smiluj se,jos jednom R.I.P
Ne mogu da vjerujem kakvo je **** oduzelo život ovom momku. Narkomančina, klošar najveći i sve ono suprotno od Mirze. **** li mu druga Nišpu, sjeme se zatrlo i jednom i drugom !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Rahmet ti duši Mirza a tvojoj mami i sestri sabur.
Ultrasi žive vječno!
Ultrasi žive vječno!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
-
- Kontakt:
Grehota, tuga velika, Mirza momcina bio rahmet mu dusi.
A i Izo zivio za zelju, sta mu bi pa ovo uradi.
Postaviti danas na kosevu da i navijaci Sarajeva ucestvujo u doniranju novca.
El fatiha.
A i Izo zivio za zelju, sta mu bi pa ovo uradi.
Postaviti danas na kosevu da i navijaci Sarajeva ucestvujo u doniranju novca.
El fatiha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.