FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad mister Novi stadion izjavi u cca martu naredne godine " Navijači imaju prevelika očekivanja, ali ipak izborili smo ligu za prvaka"
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dobro zapisati danasnji dan kao dan kada su ljudi iz raje, ljudi koje je raja i dovela tu gdje jesu, ljudi koji su izdali i prodali sve sto je vrijedilo, bacili i posljednji komad zemlje na tabut FK Sarajeva!!!
Tesko nama bolesnicima koji cemo bit na kosevu sigurno i sljedece sezone kad nas mladost i olimpik budu gazili.. Tesko nama

Tesko nama bolesnicima koji cemo bit na kosevu sigurno i sljedece sezone kad nas mladost i olimpik budu gazili.. Tesko nama
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Znači jedino ako uđu u minus tad slijedi noga . Onda bi i mi tu mogli pomoći .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kud onaj Isilovac, budala sto je prijetila da ce Reisa zaklat, ne navija za nas, da ga protiv uprave okrenemo. Jedino ahiret izgleda moze Dinu skloniti da ne parazitira u FKS!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kaže Dino čuva Bog roba svog.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
I nakon kraja sezone, kad sam shvatio da nema nista od njihovog odlaska, ponadao sam se da ce makar pocet radit prave stvari... Ali sad. Sad znam da je gotovo 
Drugovi, ako smo i imali pravo da sanjamo da ce nas klub da se izdigne iznad ove proklete lige, sad vise nemamo pravo ni da sanjamo.
Hvala vam grobari Sarajeva, hvala vam!!!

Drugovi, ako smo i imali pravo da sanjamo da ce nas klub da se izdigne iznad ove proklete lige, sad vise nemamo pravo ni da sanjamo.
Hvala vam grobari Sarajeva, hvala vam!!!
Ne razumijem ja ovo baš? Dogovarali i dogovorili sve?Ko je onda dogovarao i ko je dogovorio sa njim? Sta oni se dogovorili sa njim pa danas odustali od dogovora ?RuleHz je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem kakvi su idioti ovi nasi iz uprave, znacii sve bilo zavrseno i trebao danas doci na potpis ali, nazvali su ga i rekli: "Mi vjerujemo gosp. Hurticu, i on ce ostati trener FK Sarajeva"!
Dino yebo li te onaj ko te napravi, yebo li vas Hurtic!
Da poharamo ligu DINO ODLAZI, SMRADE !!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako Dino ostane, ja iduce sezone prodajem majice pred stadionom sa njegovom glavusom prekrizenom. Ubit cu paru! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Dino, pa sto ti to treba? Sto ti treba to da neces moc rahat prošetat šeherom ubuduće? Lopove, unistio si klub.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ima on banja luku, da se prisjeca studentskih danaSiouxLukavac je napisao/la:Dino, pa sto ti to treba? Sto ti treba to da neces moc rahat prošetat šeherom ubuduće? Lopove, unistio si klub.
FrancescoTotti je napisao/la:Ima on banja luku, da se prisjeca studentskih danaSiouxLukavac je napisao/la:Dino, pa sto ti to treba? Sto ti treba to da neces moc rahat prošetat šeherom ubuduće? Lopove, unistio si klub.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
najgore od svega sto mi nemamo nacina da promjenimo nesto ,cekamo kao skupstinu a u njoj vecinu imaju Tanovi ljudi tako da sta on odluci tako ce i biti .mora se naci neka metoda kako da u klub dodju ljudi koji znaju raditi i vole FKS ,pošto su ovi izgubili povjerenje mora se nesto mijenjati samo pitanje kako .
Ako kojim slučajem Hurta doživi decembar ovdje na klupi Sarajeva , mislim da ću biti prozvan na samospaljivanje i skok sa faraonovog tornja.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Aromatizacija - hemijski proces kojim se testosteron pretvara u estradiol.
Sindrom neosjetljivosti na androgene - razvojni poremecaj genetskih muskaraca kod kojih neosjetljivost na androgene uzrouke razvoj zenskog tijela
Spremam ispit i upravo procitah ovo. Dino, cuvaj se brate.
Sindrom neosjetljivosti na androgene - razvojni poremecaj genetskih muskaraca kod kojih neosjetljivost na androgene uzrouke razvoj zenskog tijela

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 20 maj 2016, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Aromatizacija - hemijski proces kojim se testosteron pretvara u estradiol.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Eto jos sam jednu definiciju dodaoFrancescoTotti je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Aromatizacija - hemijski proces kojim se testosteron pretvara u estradiol.
Sindrom neosjetljivosti na androgene - razvojni poremecaj genetskih muskaraca kod kojih neosjetljivost na androgene uzrouke razvoj zenskog tijela![]()
![]()
Spremam ispit i upravo procitah ovo. Dino, cuvaj se brate.![]()

Dino j.ebem ti sve!!!! Fuj bagro! Jeb.o te Hurtić u supčić!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Aromatizirani

Treba covjeku skupljati sergiju za lijecenje

e moj dino 

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 21 gost.