FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ustati, pa hraknuti u gamad!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
[youtube][/youtube]
Hurtica takticki samaraju ko levata, jedva cekam da vidim kako ce to izgledati u ligi 12.
Mladost DK dosla sa djecom i kombinovanim sastavom, mi na guzove dobili, Benkinim individualnim kvalitetom. Onaj levat iz OlimpiĆa ga nasamarao ko dijete, protiv Slobode je svako dijete znalo kako ce igrati protiv nas, on opet dobije po usima i priredi nam jednu od vecih sramota u historiji. Eeeej 4 komada od Slobode ba, jos takticar vadi odbranu, trpa gore napadace, ljudi nas razmontirali.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Yebem im sve retardirano.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Petrovic samo sto nije rekao MOOOOLIM VAS ZAPOSLITE ME, a nasi debili maloumni ostave Hurtu svog poltrona. I kako vjerovati i podrzati takve morone, kako i pomisliti da im je bitno ista osim svog dzepa??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- f0rest1946
- Kontakt:
Ovakvu priliku ispustit covjek se nudio svo vrijeme, ovakvu ljudinu i velikog znalca , al djaba kad imas upravu retardiranu, DINO ODLAZI
Neće mi biti žao kad nas našamara 4 puta naredne sezone . Ni sekunde.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Burberry46
- Kontakt:
Kakvi levati, jednostavno veze nemaju.
J.ebem im sve
J.ebem im sve

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nadam se da ce u sljedecim utakmicama, sve dok ne ode gamad, horde pjevati samo jedno
JEB'EMO VAM MATER U PIC'KU!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Mi smo tu i **** vam mame
Mi smo tu i **** vam mame
Ne znam vise svega mi sta reci...
Znam samo da ce rastjerati navijace sa stadiona,ali kao da ce njih to nasikrati. Danas mi jaran kaze (inace vatreni sa istoka) da nema namjeru obnavljati ni clansku ni godisnju,a i ja se dvoumim.
Znam samo da ce rastjerati navijace sa stadiona,ali kao da ce njih to nasikrati. Danas mi jaran kaze (inace vatreni sa istoka) da nema namjeru obnavljati ni clansku ni godisnju,a i ja se dvoumim.
Ali 90 minuta, samo Dinina stara da stuca, yebem mu komplet family!FrancescoTotti je napisao/la:Nadam se da ce u sljedecim utakmicama, sve dok ne ode gamad, horde pjevati samo jedno
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
S obzirom da nemamo igraca poput Cimirota da ga prodamo za milione, nadam se da necemo izboriti i naredne sezone evropu pa cemo zavrsiti u financijskom minusu. E jedino ce tad Amidza smjeniti ove uhljupe na celu sa feminiziranim kriminalcem. Kazem "nadam se" jer sa ovim hajvanima mi nemamo napredak.
Zelim vama i vasim porodicama sve najgore, dabogda vam za lijeka trebala svaka marka koju ste ukrali iz FK Sarajeva.
Zelim vama i vasim porodicama sve najgore, dabogda vam za lijeka trebala svaka marka koju ste ukrali iz FK Sarajeva.
SARAJEVO
Sta fali jos 2 godine se strpiti i eto Cele 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Godisnja za istok ako bude preko cvaje, puno je, mame im se nayebem!zagorski je napisao/la:Ne znam vise svega mi sta reci...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma sta ce nam tad za 2 godine smo mi u Grupnoj fazi Lige prvaka i sta je ono jos plan ? a ja mene budaleMokes je napisao/la:Sta fali jos 2 godine se strpiti i eto Cele

Dok Hurtic skonta sta mu se desava sa ekipom, Celo ce doci 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], broj6, bvsic, skoJaa, tutankamon1905 i 52 gosta.