FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mirza rahmet ti dusi
Ne znam koji motiv jednog "covjeka" moze nagnati da ubije drugog covjeka. Tuga...
Ne znam koji motiv jednog "covjeka" moze nagnati da ubije drugog covjeka. Tuga...
SLOBODA NAVIJAČIMA
**** ti i drzavu i oruzije i drogu i sve narkomane ovog svijeta, picke one obicne, kakvog smo mi momka izgubili 
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Koja katastrofa, Mirza rahmet ti dusi.Ultrasi zive vjecno
obračun je lični, a ne navijački, i nije momak bio meta, razvađao je...
Neka mu je rahmet dusi
Dokle vise ide ljudska glupost i bezobrazluk,ovo je postalo nepodnosljivo,ovo mora prestati

Dokle vise ide ljudska glupost i bezobrazluk,ovo je postalo nepodnosljivo,ovo mora prestati
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
**** ti zivot,koja tuga,zali Boze mladosti.Neka ti je vjecni rahmet i da ti dragi Allah podari lijepi Dzennet,a tvojoj porodici sabur.
A svim ostalim navijacima Zelje,pamet u glavu i ne daj boze vise nikada da se nesto ovak desi.Stvarno tuga velika..
A svim ostalim navijacima Zelje,pamet u glavu i ne daj boze vise nikada da se nesto ovak desi.Stvarno tuga velika..
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Ovo se nikom nikad neće moći objasniti. Koliko god da bude pokušavao, neće biti dovoljno. Oni koji su poznavali ovog momka su svjesni zašto to govorim. Fuj, **** te živote !brile je napisao/la:**** ti i drzavu i oruzije i drogu i sve narkomane ovog svijeta, picke one obicne, kakvog smo mi momka izgubili
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ok hvala na informacijama druze. Kako god, zalosno i pretuzno.ChWilla je napisao/la:obračun je lični, a ne navijački, i nije momak bio meta, razvađao je...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Consigliere
- Kontakt:
E, svasta.... I to jos na stadionu
Ovo ce odjeknut' malo sire od nasih prostora 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Fakat ne mogu da vjerujem
Mirza neka ti dragi Allah podari lijepi Dženet, a porodici sabura...
I bilo bi fino da se iz poštovanja prema rahmetli momku ne piše svašta...
1946
Nek ti je vjecni rahmet Mirza.. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ma ne treba nista ni pisati neka administracija zakljuca forum privremeno jer nema potrebe nista ni pisati,tuzno,pretuzno je ovo.Majke mi zao mi je momka kao da mi je najrođeniji....BitiSrcemVezan je napisao/la:Fakat ne mogu da vjerujem![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
- pravnik1981
- Kontakt:
Rahmet mu dusi... 
Ako je cijena ljudski zivot onda pod hitno ukinuti organizovano navijanje na jugu. Yebo ovo,uvijek ista prica,yebo vas sipka i udruzenje i lova napravite sebi sto sipki na Romaniji popnite se i zavijajte.Kako je lijepo bilo onih par utakmica proljece 2013. kad nije bilo narkomana.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Tuga brate, tuga golema
Mirza neka ti je vječni rahmet i laka zemlja bosanska.
@ennis - Ako je cijena ljudski život ukinuti ligu i sve klubove kolektivno a ne navijanje!
Mirza neka ti je vječni rahmet i laka zemlja bosanska.
@ennis - Ako je cijena ljudski život ukinuti ligu i sve klubove kolektivno a ne navijanje!
Zadnja izmjena: bordograd, dana/u 16 apr 2015, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
ne lupaj glupostiennis je napisao/la:Ako je cijena ljudski zivot onda pod hitno ukinuti organizovano navijanje na jugu. Yebo ovo,uvijek ista prica,yebo vas sipka i udruzenje i lova napravite sebi sto sipki na Romaniji popnite se i zavijajte.Kako je lijepo bilo onih par utakmica proljece 2013. kad nije bilo narkomana.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Tuga zivota mi, nek mu dragi Allah podari lijepi Dzenet.
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
-
Harisharis
- Kontakt:
Gluposti? Jadan si ti ako su ti ovo gluposti prijatelju....brile je napisao/la:ne lupaj glupostiennis je napisao/la:Ako je cijena ljudski zivot onda pod hitno ukinuti organizovano navijanje na jugu. Yebo ovo,uvijek ista prica,yebo vas sipka i udruzenje i lova napravite sebi sto sipki na Romaniji popnite se i zavijajte.Kako je lijepo bilo onih par utakmica proljece 2013. kad nije bilo narkomana.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, b00t, Cwirek, Ferroviere1987, Kajkutenjoyer i 31 gost.