Di si ti fasovosretan123 je napisao/la:Ajde i meni netko proslijedi u pp tu novost, @ felix123 pri telefonu.

Di si ti fasovosretan123 je napisao/la:Ajde i meni netko proslijedi u pp tu novost, @ felix123 pri telefonu.
Nije mi ništa stiglo, nešto nije uspilo ajde ponovo ne bilo ti teško.Evolve je napisao/la:sretan123 je napisao/la:Ajde i meni netko proslijedi u pp tu novost, @ felix123 pri telefonu.
Slao sam ti
Tema: Džanan Musa...jednostavno kažeš nešto što nije po volji većine, glupost je jedino što sam psovku koristio ( jedno mali milion puta i prije toga, i mali milion puta su i drugi koristi) , nađe se neki papan koji ti prijavi post, administracija uradi svoj posao i to je to.96BadBoy je napisao/la: Di si ti fasovo?
Tema: Džanan Musa...jednostavno kažeš nešto što nije po volji većine, glupost je jedino što sam psovku koristio ( jedno mali milion puta i prije toga, i mali milion puta su i drugi koristi) , nađe se neki papan koji ti prijavi post, administracija uradi svoj posao i to je to.96BadBoy je napisao/la: Di si ti fasovo?
Izumrla, jedini ja pisao o rezultatima i novostimaskripar96 je napisao/la:Nisam ni znao za HKK temu [emoji50] [emoji1]
Sent from my Picasso using Tapatalk
Koliko je duga Krunina strana?UstanikSBII je napisao/la:Moze i meni u pp netko... A ove na novo treba pitati gdje zivi Mirko i koliko milijardi ima
za kog navijaju Soma i Cana hahah i ne znam mozda koliko je sisanje u Damca te koliko je duga krunina strana hahahahah pa im tek onda dati pp
Kako to ne znas 132 m 34cm i 10mmOrjuna je napisao/la:Koliko je duga Krunina strana?UstanikSBII je napisao/la:Moze i meni u pp netko... A ove na novo treba pitati gdje zivi Mirko i koliko milijardi ima
za kog navijaju Soma i Cana hahah i ne znam mozda koliko je sisanje u Damca te koliko je duga krunina strana hahahahah pa im tek onda dati pp
![]()
Jesi mislio na Mirka Grbesica ili Mirka Rotima? HahahahUstanikSBII je napisao/la:Moze i meni u pp netko... A ove na novo treba pitati gdje zivi Mirko i koliko milijardi ima
Samo je jedan pravi milijarder ... Glupo ti pitanje hahahahhahaha mogu ti onda odmah odgovor dati hahahahLoveSB96 je napisao/la:Jesi mislio na Mirka Grbesica ili Mirka Rotima? HahahahUstanikSBII je napisao/la:Moze i meni u pp netko... A ove na novo treba pitati gdje zivi Mirko i koliko milijardi ima
Saljem ti al mi neprolazi, neznam zasto, samo stoji u odlaznoj, nek ti neko drugi proba...Evolve je napisao/la:sretan123 je napisao/la:Ajde i meni netko proslijedi u pp tu novost, @ felix123 pri telefonu.
Slao sam ti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.