Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Koji hejteri? Cega? Novaka Djokovica?LeSa je napisao/la:Hejteri na aparatima.
Zar nisu nacionalisti?LeSa je napisao/la:Hejteri na aparatima.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:Zar nisu nacionalisti?LeSa je napisao/la:Hejteri na aparatima.
Pozdravlja te ljudska gromada

[youtube][/youtube]
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
Ovaj Lesa je najjaci lik na ovom ss.ba forumu, covjek ne moze da shvati da neko moze da navija i za tenisere koji se ne zovu Novak Djokovic, i da su tenis pratili mnogo prije ove dominacije Novaka a i poslije ce svakako, tako da svi mi koji ne navijamo za Novaka smo hejteri i nacionalisti. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
bodi123 je napisao/la:Ovaj Lesa je najjaci lik na ovom ss.ba forumu, covjek ne moze da shvati da neko moze da navija i za tenisere koji se ne zovu Novak Djokovic, i da su tenis pratili mnogo prije ove dominacije Novaka a i poslije ce svakako, tako da svi mi koji ne navijamo za Novaka smo hejteri i nacionalisti.
Ti imaš reputaciju da stavljaš riječi u tuđa usta, tako je i u ovom slučaju.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
ok
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jedva dočekali da mogu provocirati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Nerminovic
- Kontakt:
Steta' sto covjek dolazi s Balkana, da je Amerikanac bio bi veci od Ronalda, Messia, Bolta...
Svaka cast, Nole majstore

Svaka cast, Nole majstore

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Imali bismo finale da je Stan bio drugi učesnik, ovako je Endi još jednom bio BYE u finalima slemova. Ugasio se poslije 45 minuta igre i onda se na 1-6 2-6 2-5 sjetio da igra finale RGa 
Novaku svaka čast, apsolutno zasluženo, neka se završio i ovaj lov na RG. Još dva komada i pada Rafa, pet za Rogera. Bit će jako gusto

Novaku svaka čast, apsolutno zasluženo, neka se završio i ovaj lov na RG. Još dva komada i pada Rafa, pet za Rogera. Bit će jako gusto

Kao neko ko prati Rogera od samog pocetka, ko je najblize onome sto ljudi smatraju idolom i za mene ce on biti GOAT bez obzira na sve, tesko mi je ovo iskreno izgovoriti i priznati - ali Novak ce ga ubrzo zamijeniti/naslijediti na vrhu po svim (preostalom) statistickim parametrima. #respect 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- legenda reala
- Kontakt:
strašan vjetar u leđa će mu dati ovaj RG, ne sumnjam ni sekunde da će uzeti oba GS i zlato na OI
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
potpuno zasluženo, svaka čast!
od onoga trenutka kada je novak prestao praviti gomilu unforced errorsa, andy nije više imao šanse!
ja tek danas skontao da je osvojio i ovaj polupravi grand slam. kapa dole, vjerovatno sportaš broj jedan sa naših prostora svih vremena! sad mu još samo fali olimpijada
od onoga trenutka kada je novak prestao praviti gomilu unforced errorsa, andy nije više imao šanse!
ja tek danas skontao da je osvojio i ovaj polupravi grand slam. kapa dole, vjerovatno sportaš broj jedan sa naših prostora svih vremena! sad mu još samo fali olimpijada

Naredne tri godine sve osvaja.legenda reala je napisao/la:strašan vjetar u leđa će mu dati ovaj RG, ne sumnjam ni sekunde da će uzeti oba GS i zlato na OI
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- legenda reala
- Kontakt:
tri teško, al ove i naredne hoće, nije mi drago al takva je realnost, Rafa ne postoji uopšte
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa vjerovatnije je da on uzme sve sljedece tri godine, nego vas bolnicar jednu GS titulu.Mancini je napisao/la:Naredne tri godine sve osvaja.legenda reala je napisao/la:strašan vjetar u leđa će mu dati ovaj RG, ne sumnjam ni sekunde da će uzeti oba GS i zlato na OI

- legenda reala
- Kontakt:
isto je i kad je tvoj plačko u pitanju, pitanje kolko bi mu mogli parirati i da su zdravi, stvarno je lik predominantan, kad hoće niko ga ne može dobitiBelmin6 je napisao/la:Pa vjerovatnije je da on uzme sve sljedece tri godine, nego vas bolnicar jednu GS titulu.Mancini je napisao/la:Naredne tri godine sve osvaja.legenda reala je napisao/la:strašan vjetar u leđa će mu dati ovaj RG, ne sumnjam ni sekunde da će uzeti oba GS i zlato na OI
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 05 jun 2016, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Od tri do pet narednih godina. Još deset GS-ova minimalno. A gdje je to Rafa otišao?legenda reala je napisao/la:tri teško, al ove i naredne hoće, nije mi drago al takva je realnost, Rafa ne postoji uopšte
Vise je placko u svojoj 34. imao sanse, nego vas bolnicar u 29. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.