Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Tribalian je napisao/la:Lillard je napisao/la:
ok![]()
![]()
Tek je osmina finalalegenda reala je napisao/la:jes ova košarka pala kurcu za uši, imaš jednog i po igrača i osvojiš medalju
AsharaK je napisao/la:Centarsut na drugu stativu![]()
dubrava je napisao/la:
zašto lažešš? reci zašto lažeŠŠ??
Znam da imaš golfa u garaži. ne laži ovaj napaćeni narod. s njim ideš onda do šumadije sa palicama za golf. tamo palice ostavljaš, uzimaš trubu i dereš po rakiji..
nemoj lagiti trib, nije to u redu...
Andiamo ragazziiiii
Nije Epidaurus, ni bilo ko sa Kobeom na avataru.alan_kardec je napisao/la: Onaj sa Kobeom na avataru? Tipujem na njega, poklon kvota 1.75.
BigBigBang je napisao/la:Forumski strucnjaci navijaci Turske na aparatima! Mentoli umjesto da im je drago sto Srbija pobjedujje i ostvaruje uspjehe jer je to maltene ista skola kosarke kao i nasa te mentalitet njihovi dobri rezultati umjesto da budu primjer i dokaz da bi i BiH mogla uz dobar rad napraviti nesto slicno oni navijaju za nekakve naturalizovane Fince i slicne polunacije inace kosarkaske velesile. Srbiji svaka cast jedini su ostali na putevima slave mocne i dominatne yugo kosarke a Hrvatsku necu da komentarisem rijeci su suvisne...
ma naravno da su Teo i Bjelica vrhunski igraci,htio sam reci da nemaju takvu zvijezdu i taj nivo igraca kao sto su Gasol i Parker ali svejedno im i ne treba pored sirine koju posjeduju.Za Tea manje vise znam sta sve moze da uradi i vec dugo godina je top igrac,ali Bjelica je uistinu u zadnjih par godina dosegao jako visok nivo.Vjerovatno jedan od najracionalnih evropskih igraca,sjajan sut,sjajan prvi korak jako ga je tesko cuvati bukvalno radi sve u ekipi a ima muda da bez problema on uzima zadnje suteve.dscile je napisao/la:Po meni, jedini vrhunski igraci su Teo i Bjelica.. a Simon je inace 11. igrac.L-Train je napisao/la:mozda nemaju vrhunskih igraca tipa Gasol ili Parker,mozda nemaju najbolju petorku na eurobasketu,ali zato imaju prejeben timski duh i sve do jednog korisnog igraca.Kada ti udje Simonovic koji je valjda 10,11 igrac u rotaciji i prelama meceve eliminacione faze shvatis koliko je duga ta klupa.Iskreno ne vjerujem da ce im Cesi napraviti neke vece probleme,mozda bi se mogli drzati kao i Finci neke 3/4 i to je to,Cesi nisu suteri kao Finci ali igraju poprilicno bolju odbranu i jako dobro skupljaju u reketu tako da ce vanjski igraci Srbije morati biti u ritmu.Koji su moguci protivnici Srbije u polufinalu?
Moguci protivnici su Izrael/Italija - Litvanija/Gruzija
JHam je napisao/la:Jel ovaj Eliyahu zna kako drugacije uputiti loptu prema kosu, osim ovih nekih ludjackih pokusaja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.