FC Internazionale Milano - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Jericho
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la Jericho » 15 jul 2017, 13:14

Ah onda okey, nisam znao da mu istječe ugovor ove sezone. :mrgreen:

btw. Sad se spominje da bi mogao biti Herrera+cash za Perišića :|
#SuningOUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jul 2017, 13:20

Istječe...Juventus ga želi besplatno na zimu uzet,a ovaj je prvo imao najvecu zelju tamo samo ga Lotito nije htio njima poslat pa se zato i zakompliciralo sve sa njim.Veliki talent,ali ne volim te sa propuhom u glavi nikako.Iako se ne bi bunio da na kraju dođe jer bi mogao Spalletti nesto izvuc iz njega.Svakako bolje on nego Berardi.

EDIT:Je*emu jel se kaze ističe ili istječe,sad sam se našao u dilemi :rol:
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 15 jul 2017, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 15 jul 2017, 13:22

Sad će se pola Uniteda povezivati sa tom razmjenom..
Keita je dobar, ali kada ima svoj dan.. opet kažem, daleko mu kuća od Intera.. nagledali smo se tih umišljenih zvjezdica i previše.. Candreva je i dalje za njega igračina.. bez obzira što je iritirao prošlu sezonu :mrgreen:

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 15 jul 2017, 13:24

SiamoNoi je napisao/la:EDIT:Je*emu jel se kaze ističe ili istječe,sad sam se našao u dilemi :rol:
Hahaha bjezi sad sam se i ja zamislio :urnebes:
#SuningOUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jul 2017, 13:26

A valjda je istječe :mrgreen:

Aurier i Krhovjak izgleda višak u PSGu.Nisu otputovali na pripreme.Kladim se da je Krhovjak neka backup opcija za veznog.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jul 2017, 13:33

Evo Di Marzia:
According to Sky reporter Gianluca Di Marzio, in the coming days, Inter will try to reach an agreement for Keita Balde Diao, Lazio winger who has been linked to many top clubs. The Senegalese has a contract that expires in 2018 but his representatives have repeatedly rejected any offer coming from Lazio president Lotito. Speaking of Lotito, he will make a new attempt next week but it is very likely that it will be rejected. Inter will try for Keita, regardless of the transfer of Ivan Perisic.
Keita i još jedno krilo :hmmmmm:

slika

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 15 jul 2017, 13:38

SiamoNoi je napisao/la:Aurier i Krhovjak izgleda višak u PSGu.Nisu otputovali na pripreme.Kladim se da je Krhovjak neka backup opcija za veznog.
Obojica bi nam dobro došla. Aurier bi lagano izbacio Danila iz prvih 11, dok Krychowiak bi fino legao za rotacije umjesto Brozovića. Krychowiak iz Seville je po meni u tom trenutku bio najbolji zadnji vezni na Svijetu. Zadnja sezona u PSG-u mu je bila loša, ali vratio bi njega Luciano u formu. :kafa: Gagliardini, Kondogbia, Joao Mario, Borja Valero, Krychowiak bi bio strašan vezni red. :salut:
#SuningOUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jul 2017, 13:42

Ali kupit u jednom prijelaznom roku dva propuha kao Keita i Aurier?! :mrgreen: I mislim da Aurier automatski znaci ne Di Mariji ako je ikad postojala šansa.
And he went on to describe Van der Wiel as 'wetter than wet' and claims Italian goalkeeper Sirigu is 'guez' - a colloquial term which means 'useless' or 'finished'.
He even laid into star midfielder Di Maria who has been a standout player for PSG this term, calling him a 'a clown'.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 15 jul 2017, 13:45

Ma Aurier je brat. :salut: Ovako van terena je malo munjen, ali je na terenu pravi profesionalac i odličan bek. Da li je bio jos ikakav incident s njim osim ovih komentara?
btw. šta je uopće Keita Balde radio pa se za njeg govori da je propuh? :think:
#SuningOUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jul 2017, 13:53

Mislim da nije ništa.Valjda se opametio i nakon onoga.Al generalno nemam nista protiv Auriera,evo šta sam pisao prije godinu i pol skoro:
SiamoNoi je napisao/la:Ovome dodajem da je Aurier u sukobu s Parizanima i da su pametni kao sto nisu do kraja sezone bi vec imali dogovoren ovaj dvojac i rijesene bekovske pozicije godinama.
:D Znam da sam ga htio vidjet u Interu još kad je iz Toulousea odlazio.Ali prošle sezone ga nisam pratio baš pa ne znam u kakvom je sad stanju točno.

Pitaj Chinija za Keitu :D Ne sjecam se točno šta je sve bilo,al znam da ga svi opisuju kao talentirani propuh :mrgreen:
slika
Evo mu auta.Taman bi se odlično uz Vidala uklopio :kafa:

Sjeća li se itko sastanka Sabatinija i Bonuccijevog agenta?Lako moguce da se nisu dogovorili oko plaće.Jer ne moze Bonucci bit skoro 2m placeniji od Icardija.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 15 jul 2017, 21:06

Nainggolan kako prenosi Di Marzio ujutro će i oficijalno produzit ugovor sa Romom. Vidal neće u Inter, Naby Keita ili u Liverpool ili ne mrda iz Leipziga. Fantastične mete za Mercato mora se priznati. :tokralju: Vjerovatno dovedu u vezu ovog bogalja Lucasa Limu koji je bezveze igrač i jedan od najprenapuhanijih u Brazilu. :puke:

Bilo bi fino kad bi doveli 2 provjerena stopera pa makar na njih skršili preko €100mil. Nije me se ni Skriniar danas dojmio i sumnjam da je spreman da bude u startnih 11.
Aurier(20mil)-Dalbert(20mil)+2 stopera(100mil). Ovo bi trebao biti prioritet ovaj mercato, a ne *ebeni Berardi, Lucas Lima i ostala nejač.
#SuningOUT

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 15 jul 2017, 22:28

Ausilio: "Inter fans have everything to stay calm because the team has been entrusted to a great coach." :problem: :lolno:

Prodaja Jovetića i Ranocchije bi mogla isfinansirati Dalberta ako cijena bude 20-ak miliona.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 16 jul 2017, 00:25

Ma Balde Keita je igračina, velike stvari očekujem od njega ako dodje. Prošle sezone je dokazao o kakvom SW igraču radi.
Jericho je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:EDIT:Je*emu jel se kaze ističe ili istječe,sad sam se našao u dilemi :rol:
Hahaha bjezi sad sam se i ja zamislio :urnebes:
Ja govorim ističe. :rol:
"We need to suffer. And we need to fight."

Chinaglia
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la Chinaglia » 16 jul 2017, 00:56

Jericho je napisao/la:Nadam se samo da ce Lotito u razmjeni uzeti Candrevu nazad i da se Chini nece previse buniti. :kafa:
SiamoNoi je napisao/la:Ne treba slat Candrevu nazad ako nam to naruši odnose sa Chinijem.Treba dobro ispitat situaciju.
nosite senegalskog cigana, djubre malo nezahvalno, mater mu jbem u ckapi
imamo deal, vama ovaj cigan, a nama Romoletto :ljepota:

slika
Jericho je napisao/la:Candreva oronuo, centrira loptu čim je primi, 31.god za par mjeseci, i iritira me. :mrgreen:
Po meni bi ovo bio dobar deal za obe strane.
Samo rješavanje Candreve je dobar deal! :kafa:
zato sto si djubre od covjeka, od sada si na mojoj crnoj listi :salut: :kafa:
vrijedjanje i omalovazavanje Candreve je BLASFEMIJA!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 jul 2017, 01:19

It has been made official: Ionut Andrei Radu, the young Inter goalkeeper has moved to Serie B side Avellino on loan with the right of redemption.
In fact, Sabatini is looking for another central defender after Milan Skriniar but according to the Gazzetta dello Sport, Spalletti would like to evaluate Murillo first before giving Suning the go ahead to sign another defender.
:hmmmmm:
...while in attack I hope Mauro Icardi can start to express himself consistently.
Moratti praktički svakom novom izjavom pokazuje da ga je odnijelo davno.

https://twitter.com/goleada__info/statu ... 8083877888
:rol:

https://twitter.com/Dunia_Interisti/sta ... 7130975232
slika
:mrgreen:

Jericho
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la Jericho » 16 jul 2017, 01:57

Chinaglia je napisao/la:zato sto si djubre od covjeka, od sada si na mojoj crnoj listi :salut: :kafa:
vrijedjanje i omalovazavanje Candreve je BLASFEMIJA!
:urnebes: :rol: Candreva očigledno nije igrač za velikog tima, kod vas ce biti ponovo onaj stari. :kafa:
Moratti: "It is evident we need to strengthen the defense"
Ja sam vidio samo ovu danas od Sherlock Morattija. :thumbup: :mrgreen:

btw. malo sam razmisljao koje bi trebalo biti prvo TOP pojacanje (ako ih uopće bude) kao najava dobrog Mercata i zakljucak je jednostavan.
Treba dovesti Modrića. :mrgreen: Baš me zanima kakva bi bila reakcija forumskog purgera. :D
#SuningOUT

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 16 jul 2017, 10:25

Eto Kroos se spominje. :damn: Lupaju novinari gluposti zestoke. Veze nemaju sta se desava i koga nasi stvarno hoce.

Isto ko sto lupaju i za Martiala. Eto bas su u Unitedu toliki debili da daju Martiala koji je nevjerovatan potencijal za Ivana. Presmijesno.

Uzet 50 miliona za Perisu i ajd zdravo. Keita bi bio fina zamjena al jbs ga kad je i on debil a i vjerujem da on vec ima sve dogovoreno sa Juventusom.

Samo da ne dovode nafurane talijane. Berardi ili Bernardeschi koji hvala Bogu ide u Juve. Ostalo koga god da dovedu :thumbup:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 16 jul 2017, 12:44

po mom misljenju najbolje bi bilo za tih 50mil dovesti keitu baldea i julian brandta iz leverkusena....dva mlada i veoma perspektivna igraca, akoji bi odmah mogli u prvih jedanaest
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 jul 2017, 13:07

Dobar asist Barbose.

Kaze Darmian i Smalling za Perišića,Nagatomo i Ranocchia za Martiala.Fer zamjena :wave:
With Kroos the level of crap go from funny to annoying
:thumbup:
Accoding to Sky, Inter and Sassuolo are holding talks for an important operation of the transfer market. Moving towards the city of Milan, the Black and Blue side, would not be Domenico Berardi as the Neroverdi want to keep the Italian. Instead, the topic of discussion is Alfred Duncan, the Inter youth product. The problem is that Sassuolo are hesitant in letting go of the Ghanian midfielder especially after the sale of Defrel but Inter insist on Duncan's return.
Umjesto Medela i Retarda? :think:
Spalletti:Dov'è lo scandalo?
:kafa:

Brojevi izgleda nisu jos definitivni.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 16 jul 2017, 17:51

Piero Ausilio: La Gazzetta dello Sport, Tuttosport i Corriere dello Sport su Interovi neprijatelji. Zbog neobjektivnosti medija u Italiji mi smo odlucili ne odgovarati na pitanja. Svi ti mediji svaki drugi dan lansiraju nova imena i povezuju nas sa dosta igraca, ali to su samo njihova nagadjanja. Inter ce uskoro krenuti sa mercatom, a svi ce biti iznenadjeni sa novim pojacanjima. Za sada vam ne mogu nista vise reci.
#SuningOUT

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.