btw. Sad se spominje da bi mogao biti Herrera+cash za Perišića

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Hahaha bjezi sad sam se i ja zamislioSiamoNoi je napisao/la:EDIT:Je*emu jel se kaze ističe ili istječe,sad sam se našao u dilemi
Keita i još jedno kriloAccording to Sky reporter Gianluca Di Marzio, in the coming days, Inter will try to reach an agreement for Keita Balde Diao, Lazio winger who has been linked to many top clubs. The Senegalese has a contract that expires in 2018 but his representatives have repeatedly rejected any offer coming from Lazio president Lotito. Speaking of Lotito, he will make a new attempt next week but it is very likely that it will be rejected. Inter will try for Keita, regardless of the transfer of Ivan Perisic.
Obojica bi nam dobro došla. Aurier bi lagano izbacio Danila iz prvih 11, dok Krychowiak bi fino legao za rotacije umjesto Brozovića. Krychowiak iz Seville je po meni u tom trenutku bio najbolji zadnji vezni na Svijetu. Zadnja sezona u PSG-u mu je bila loša, ali vratio bi njega Luciano u formu.SiamoNoi je napisao/la:Aurier i Krhovjak izgleda višak u PSGu.Nisu otputovali na pripreme.Kladim se da je Krhovjak neka backup opcija za veznog.
And he went on to describe Van der Wiel as 'wetter than wet' and claims Italian goalkeeper Sirigu is 'guez' - a colloquial term which means 'useless' or 'finished'.
He even laid into star midfielder Di Maria who has been a standout player for PSG this term, calling him a 'a clown'.
SiamoNoi je napisao/la:Ovome dodajem da je Aurier u sukobu s Parizanima i da su pametni kao sto nisu do kraja sezone bi vec imali dogovoren ovaj dvojac i rijesene bekovske pozicije godinama.
Ja govorim ističe.Jericho je napisao/la:Hahaha bjezi sad sam se i ja zamislioSiamoNoi je napisao/la:EDIT:Je*emu jel se kaze ističe ili istječe,sad sam se našao u dilemi
Jericho je napisao/la:Nadam se samo da ce Lotito u razmjeni uzeti Candrevu nazad i da se Chini nece previse buniti. :kafa:
nosite senegalskog cigana, djubre malo nezahvalno, mater mu jbem u ckapiSiamoNoi je napisao/la:Ne treba slat Candrevu nazad ako nam to naruši odnose sa Chinijem.Treba dobro ispitat situaciju.
zato sto si djubre od covjeka, od sada si na mojoj crnoj listi :salut: :kafa:Jericho je napisao/la:Candreva oronuo, centrira loptu čim je primi, 31.god za par mjeseci, i iritira me. :mrgreen:
Po meni bi ovo bio dobar deal za obe strane.
It has been made official: Ionut Andrei Radu, the young Inter goalkeeper has moved to Serie B side Avellino on loan with the right of redemption.
In fact, Sabatini is looking for another central defender after Milan Skriniar but according to the Gazzetta dello Sport, Spalletti would like to evaluate Murillo first before giving Suning the go ahead to sign another defender.
Moratti praktički svakom novom izjavom pokazuje da ga je odnijelo davno....while in attack I hope Mauro Icardi can start to express himself consistently.
Chinaglia je napisao/la:zato sto si djubre od covjeka, od sada si na mojoj crnoj listi![]()
vrijedjanje i omalovazavanje Candreve je BLASFEMIJA!
Ja sam vidio samo ovu danas od Sherlock Morattija.Moratti: "It is evident we need to strengthen the defense"
With Kroos the level of crap go from funny to annoying
Umjesto Medela i Retarda?Accoding to Sky, Inter and Sassuolo are holding talks for an important operation of the transfer market. Moving towards the city of Milan, the Black and Blue side, would not be Domenico Berardi as the Neroverdi want to keep the Italian. Instead, the topic of discussion is Alfred Duncan, the Inter youth product. The problem is that Sassuolo are hesitant in letting go of the Ghanian midfielder especially after the sale of Defrel but Inter insist on Duncan's return.
Spalletti:Dov'è lo scandalo?
Piero Ausilio: La Gazzetta dello Sport, Tuttosport i Corriere dello Sport su Interovi neprijatelji. Zbog neobjektivnosti medija u Italiji mi smo odlucili ne odgovarati na pitanja. Svi ti mediji svaki drugi dan lansiraju nova imena i povezuju nas sa dosta igraca, ali to su samo njihova nagadjanja. Inter ce uskoro krenuti sa mercatom, a svi ce biti iznenadjeni sa novim pojacanjima. Za sada vam ne mogu nista vise reci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.